نمايش نسخه نهائي : ميكس فيلم با ادوب پريمر---------- بيا بپرس
مستانه
Tuesday 7 June 2005, 06:06AM
هر سوالي در مورد اين نرم افزار قوي كه داري ميتوني بپرسي
البته تا اونجا كه بتونم بهت كمك ميكنم.
با تشكر...
mamadi
Wednesday 15 June 2005, 01:16PM
با سلام به شما دوست عزیز
من محمد هستم و از شما این سوال را دارم که آیا در مورد سایر نرم افزارها نیز میتونید منو یاری بدین ؟
با تشکر از شما
mamadi
Wednesday 15 June 2005, 01:22PM
با سلام به شما دوست عزیز
من محمد هستم و از شما این سوال را دارم که آیا در مورد سایر نرم افزارها نیز میتونید منو یاری بدین ؟
با تشکر از شما
Scorpion
Friday 17 June 2005, 10:46AM
با سلام
محمدآقا
بفرمائيد چه نرم افزاري شايد بتونيم کمک کنيم .
ياحق
مستانه
Wednesday 22 June 2005, 05:37AM
سلام
آقا محمد چه نرم افزاري؟
حالا اگه من نتونستم به كمك بقيه حلش ميكنيم.
amoosavifar
Sunday 17 July 2005, 03:42PM
دوستان عزيز سلام عليكم
من مدتي است كه با پريمير نسخه 5/6 كار مي كنم و مطالبي را هم در اين مورد ، در سايت گفتمان نوشته ام
اما مشكلي كه با اين برنامه دارم آن است كه در موقع ايجاد vcd كيفيت فايل خروجي پايين است .
يكي از دوستان پيشنهاد كرده كه بايد يك كارت گرافيكي خاص روي كامپيوتر نصب كنم
نظر شما چيست.
آيا با انجام تنظيمات اين مشكل قابل حل است؟
آيا نياز به سخت افزار خاصي براي Export وجود دارد؟
ممنون مي شوم اگر مرا راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
صبح
Sunday 17 July 2005, 09:38PM
دوستان عزيز سلام عليكم
من مدتي است كه با پريمير نسخه 5/6 كار مي كنم و مطالبي را هم در اين مورد ، در سايت گفتمان نوشته ام
اما مشكلي كه با اين برنامه دارم آن است كه در موقع ايجاد vcd كيفيت فايل خروجي پايين است .
يكي از دوستان پيشنهاد كرده كه بايد يك كارت گرافيكي خاص روي كامپيوتر نصب كنم
نظر شما چيست.
آيا با انجام تنظيمات اين مشكل قابل حل است؟
آيا نياز به سخت افزار خاصي براي Export وجود دارد؟
ممنون مي شوم اگر مرا راهنمائي بفرمائيد.
با تشكر.
سلام دوست عزيز
فكر نميكنم چنين گفتهاي صحيح باشه ، البته مطمئن نيستم ، ولي با اين منطق كه ساخت فرمت وي سي دي يك دستور العملي دارد ، و اون دستور العمل ، بهرحال انجام ميشود ، و فقط كافي است كه قابليت انجام اين دستور العمل وجود داشته باشه ، كاهش كيفيت رو خيلي بعيد ميدونم . علاوه بر اين كارتهائي كه الآن تا يكي دو سال اخير در بازار تهيه ميشه از قدرت توليد فرمت VCD خيلي پيشرفته تر هستن .
احتمالا ميدونيد كه براي توليد ويدئو Codec هاي مختلفي وجود داره كه تاثير زيادي روي كيفيت خروجي شما داره ، همچنين اين كه ورودي شما چه فرمتي باشه ، روي خروجي تاثير خيلي زيادي داره و مثلا اگر بخوايد MPEG4 يا DivX رو تبديل به VCD كنين نتيجه خوبي نميگيرين .
همچنين بايد مشخصات VCD رو بدونيد و وقتي كه وي سي دي توليد ميكنيد اندازه 352در288 بيشتر انتخاب نكنيد . فرمت SVCD بزرگتر هست و كدك MPEG2 هست .
بهرحال پيشنهاد ميكنم براي اينكه از Codec توليد VCD مطمئن بشيد از برنامه TMPGEnc استفاده كنين و خروجي AVI پريمير رو در اختيار اين برنامه بگذاريد .آدرس : www.tmpgenc.net (http://www.tmpgenc.net)
همچنين برنامههائي هستن كه ميتونن مستقيما از داخل خود پريمير براتون خروجي بدن . در جمع فكر ميكنم مشكل نرم افزاري هست :)
موفق باشيد
alibigham
Wednesday 3 May 2006, 03:24PM
سلام
ميخواستم بدونم كتابي در رابطه با پريمير بصورت pdfسراغ دارين.
ممنون ميشم لينكش رو اينجا بزلرين
مرسي
alibigham
Wednesday 3 May 2006, 03:33PM
سلام دوست عزيز
فكر نميكنم چنين گفتهاي صحيح باشه ، البته مطمئن نيستم ، ولي با اين منطق كه ساخت فرمت وي سي دي يك دستور العملي دارد ، و اون دستور العمل ، بهرحال انجام ميشود ، و فقط كافي است كه قابليت انجام اين دستور العمل وجود داشته باشه ، كاهش كيفيت رو خيلي بعيد ميدونم . علاوه بر اين كارتهائي كه الآن تا يكي دو سال اخير در بازار تهيه ميشه از قدرت توليد فرمت VCD خيلي پيشرفته تر هستن .
احتمالا ميدونيد كه براي توليد ويدئو Codec هاي مختلفي وجود داره كه تاثير زيادي روي كيفيت خروجي شما داره ، همچنين اين كه ورودي شما چه فرمتي باشه ، روي خروجي تاثير خيلي زيادي داره و مثلا اگر بخوايد MPEG4 يا DivX رو تبديل به VCD كنين نتيجه خوبي نميگيرين .
همچنين بايد مشخصات VCD رو بدونيد و وقتي كه وي سي دي توليد ميكنيد اندازه 352در288 بيشتر انتخاب نكنيد . فرمت SVCD بزرگتر هست و كدك MPEG2 هست .
بهرحال پيشنهاد ميكنم براي اينكه از Codec توليد VCD مطمئن بشيد از برنامه TMPGEnc استفاده كنين و خروجي AVI پريمير رو در اختيار اين برنامه بگذاريد .آدرس : www.tmpgenc.net (http://www.tmpgenc.net)
همچنين برنامههائي هستن كه ميتونن مستقيما از داخل خود پريمير براتون خروجي بدن . در جمع فكر ميكنم مشكل نرم افزاري هست :)
ممنون اگه بشه چي ميشه...
موفق باشيد
صبح
Wednesday 3 May 2006, 04:47PM
انگليسي يا فارسي ؟
البته كلا سراغ ندارم :D ولي اگر جايي ديدم خبرشو مي دم :)
مهرداد پارسيان
Sunday 8 October 2006, 04:29PM
با سلم
من به اين برنامه احتياج زيادي دارم اگر امكان دارد اين بر نامه را براي من بفرستيد
متشكرم
mehrdad_parsiyan@yahoo.com
محمد يزدان پناه
Monday 14 May 2007, 12:37PM
با سلام خدمت شما
من محمد يزدان پناه هستم
مي خواستم بدونم در پريماير چگونه فارسي مي نويسند من از برنامه هاي جانبي زياد استفاده كردم ولي جواب نداده لطفاً اگر مي توانيد راهنمايي كنيد
باتشكر
محمد يزدان پناه
Monday 14 May 2007, 12:40PM
سلام
من محمد يزدان پناه
اگر مي شود همين مقوله ي فارسي نوشتن را در يوليد هم بلد هستيد راهنمايي كنيد
باتشكر
محمد يزدان پناه
Monday 14 May 2007, 12:47PM
محمد يزدان پناه
چند برنامه براي فارسي نوشتن معرفي مي كنم اما بعضي حرف هاي آن را نمي نويسد .
فارسي نويس جوان ، پديده پارس ، فارسي نويس مريم
باتشكر
محمد يزدان پناه
Monday 14 May 2007, 12:51PM
:smile07: محمد يزدان پناه
لطفاً جواب دهيد
باتشكر:)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.