نمايش نسخه نهائي : start up disk
SAMAND
Saturday 18 June 2005, 03:40PM
سلام خسته نباشيد
ميخواستم ببينم چه جوري ميشه در ويندوز xp يك start up diskرو ايجاد كرد. :smile39:
صبح
Saturday 18 June 2005, 11:26PM
سلام :)
نميشه ... :) ويندوز اكس پي ديسك بوت درست نميكنه البته سايت مايكروسافت يك سري ديسك ستآپ چهار پنج مگابايتي داره كه ميتونيد داونلود كنيد . البته اگه ديسك بوت ساده كه سي دي رام رو نشناسه بخواين ميتونين ديسك رو فرمت كنيد و گزينه Create an MS-DOS startup disk رو بزنيد كه يك ديسك بوت خيلي ساده ميسازه ( فايلهاي روي ديسك پاك ميشن ) .
ضمنا برنامه اي مثل Nero Burning Rom هم سي دي بوت مي سازه و برنامه هاي جانبي ديگه اي هم هستن كه ديسك بوت براتون بسازن :)
بگيد ميخوايد چيكار كنيد شايد راه ديگه اي داشته باشه :)
ياعلي
SAMAND
Sunday 19 June 2005, 01:13PM
سلام خسته نباشيد
من ميخوام يك هارد 80 را پارتيشن بندي كنم . و به من گفتن براي اين كار به ديسك استارت اپ بالاي ويندوز ميلينيوم نياز دارم.
Scorpion
Monday 20 June 2005, 11:02AM
بسمه تعالي
با سلام
جناب سمند
1- براي اين کار حتي ديسکت بوتيبل 98 هم کافي است و به توصيه بنده از برنامه پارتيشن مجيک استفاده کنيد در اين برنامه بعد از نصب شاخه اي وجود دارد به نام PQDOS که اين شاخه را به روي يک سيدي کپي کنيد ( حتي همان سي دي بوتيبل ) و پس از بوت برنامه PQMAGIC.exe داخل آن را اجرا کنيد و به راحتي پارتيشن بندي کنيد .
ياحق
مستانه
Wednesday 22 June 2005, 05:55AM
من وينوز xp2005 دارم و تي ماي كامپيوتر وقتي روي درايو a كليك راست ميكنم توي گزينه ي فرمت ديسك گزينه اي وجود داره كه در صورت تيك دار كردنش ديسكت رو پس از فرمت استارتاپ ميكنه.
SAMAND
Wednesday 22 June 2005, 07:46PM
سلام و خسته نباشيد
متشكر از راهنمايي همه شما عزيزان.مشكل من با همان pqmagicحل شد.بازم از راهنمايي هاي همه شما عزيزان متشكرم
صبح
Friday 24 June 2005, 09:55PM
سلام
بله اين خاصيت هم در ويندوز اكس پي وجود داره ،
اما ويندوز اكس پي 2005 از سوي مايكروسافت وجود ندارد . شما ميتوانيد با كليك راست كردن روي My Computer و بعد Properties و در پنجره اي كه ظاهر ميشود نسخه حقيقي ويندوزتون رو ببينيد .
اينها فقط تغييرات گرافيكي براي فروش سي دي هست :)
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.