نمايش نسخه نهائي : بیایین تو سوال جواب بدین
anita
Friday 24 June 2005, 01:04PM
سلام
یکی به این سوالای من جواب بده
مانیتورم اگه یه صبح تا ظهر کار کنه اینقدر پشتش داغ میشه که نمی شه دستش زد ؟ این گرماش طبیعیه یا مشکل داره .
همینطور cd هایی رو که داخل رایتر می گذارم بعد که می خوام درشون بیارم باید با یه دستمال برش دارم از بس داغ شده .
آیا فن cpu ضعیف میشه یعنی لازمه که هر چند سال یکبار فن رو عوض کرد ؟
anita
Friday 24 June 2005, 01:48PM
????
صبح
Friday 24 June 2005, 09:16PM
سلام
اينكه مانيتور و سي دي به حدي داغ ميشن كه دستتون رو ميسوزونن ، يا از حساس بودن دست شما ناشيميشه يا از غير طبيعي بودن حالات كامپيوترتون .
سي دي وقتي كار ميكنه تا حدي داغ ميشه ولي براحتي ميشه برش داشت .
مانيتورهاي عادي CRT هم همينطور.
اينكه سي پي يو داغ ميشه ، ربطي به سي دي نداره ، ولي سي پي يو داغ ترين بخش كامپيوتر هست كه اگر بدون كامپيوتر كار كنه در دقايق اول و شايد ثانيه هاي اول بسوزه ( من فقط براي اينكه امتحان كنم محض كنكجاوي دو تا سي پي يو سوزوندم :D ) ... بعلاوه اينكه انگشتم كباب شده .
از خراب شونده ترين بخشهاي كامپيوتر همون فنها يا پنكهها هستند . خاك ميگيرند و خراب ميشن ، اگه بتونيد بازشون كنيد ميتونين با جارو برقي در جهت عادي چرخششون با احتياط خاكشون رو بكشيد البته قطعات خيلي حساس هستند ممكنه خرج رو دستتون بمونه . خرابيشون از صدا و طرز و سرعت حركتشون مشخصه .
لذا من پيشنهاد ميكنم ، تا وقتي كه مشكل ندارين كه فبها ... وگرنه صبر كنين تا اينا يكي يكي بسوزن ، بعد عوضشون كنيد ! اميدوارم تا اون موقع گارانتيشون تموم نشه .
anita
Saturday 25 June 2005, 08:43AM
لذا من پيشنهاد ميكنم ، تا وقتي كه مشكل ندارين كه فبها ... وگرنه صبر كنين تا اينا يكي يكي بسوزن ، بعد عوضشون كنيد ! اميدوارم تا اون موقع گارانتيشون تموم نشه .
مگه خل شدم خوب اگه مطمئن بشم که می خواد بسوزه زودتر می رم عوض می کنم که کمتر ضرر کنم
mahdi1060
Saturday 25 June 2005, 02:13PM
یکی به این سوالای من جواب بده
مانیتورم اگه یه صبح تا ظهر کار کنه اینقدر پشتش داغ میشه که نمی شه دستش زد ؟ این گرماش طبیعیه یا مشکل داره .
همینطور cd هایی رو که داخل رایتر می گذارم بعد که می خوام درشون بیارم باید با یه دستمال برش دارم از بس داغ شده .
آیا فن cpu ضعیف میشه یعنی لازمه که هر چند سال یکبار فن رو عوض کرد ؟
والا داغ شدنش طبیعیه! ولی دماش بستگی به مارک مونیتور هم داره. مونیتورت چیه؟ هوووم؟
رایترت چیه؟ اگه چند تا سی دی پشت سرهم رایت کنی احتمالش هست. ولی اگه سی دی رو میذاری واسه خوندن و مدت طولانی روش میمونه به نظرم عادیه. آخه من سی دی MP3 گذاشتم رو رایتر Benq بعد نیم ساعت میخواستم بردارم واقعن دستم سوخت.
فن سی پی یو هم یه امر تجربی داره! اینکه وقتی سیستمت روشنه انگشتت رو بکن تو فن. اگه محکم خورد به انگشتت و درد گرفت و بعدش سریع شروع کرد به چرخیدن طوریش نیست. درضمن روی سی دی مادربرد میتونی نرم افزاری رو پیدا کنی که سرعت چرخش و سلامت فن سی پی بو رو نشون بده.
اينكه سي پي يو داغ ميشه ، ربطي به سي دي نداره ، ولي سي پي يو داغ ترين بخش كامپيوتر هست كه اگر بدون كامپيوتر كار كنه در دقايق اول و شايد ثانيه هاي اول بسوزه ( من فقط براي اينكه امتحان كنم محض كنكجاوي دو تا سي پي يو سوزوندم ) ... بعلاوه اينكه انگشتم كباب شده .
من سی پی یوم الآن AMD 64 Athlon 2800 هستش. یه بار بدون اون رادیات و فنش سیستم رو روشن کردم تقریبن 1.5 الی 2 ثانیه شد سیستم آژیر زد و خاموش شد. ولی اگه رادیات (اسم اون قطعه فلزیه همینه؟) روش باشه یکی دو دقیقه ای طول میکشه.
anita
Saturday 25 June 2005, 03:36PM
والا داغ شدنش طبیعیه! ولی دماش بستگی به مارک مونیتور هم داره. مونیتورت چیه؟LG E700B ماله 3 4 ساله پیشه :D
هوووم؟این یعنی چی ؟؟؟ :confused:
رایترت چیه؟ sony
فن سی پی یو هم یه امر تجربی داره! اینکه وقتی سیستمت روشنه انگشتت رو بکن تو فن. اگه محکم خورد به انگشتت و ..... . و انگشتم کنده شد اونوقت تو میای دیه می دی ؟؟؟ :smile09: :D
آخه مگه انگشتا من مثل مال تو از فولاد ساخته شده که اینکارو بکنم
تو هم راه حل می دیو :smile20:
mahdi1060
Monday 27 June 2005, 10:26PM
اولن به این نتیجه می رسیم که انگشت شما مشکل داره که زود می سوزه یا اینکه خود شما مشکل داری و نازنازی هستی! :smile55: ;)
ثانین هووووم یعنی هووووم دیگه!
ثالثن نگفتی با رایتر رایت میکنی یا باهاش سی دی میخونی؟ هوووم؟
رابعن از انگشت شما اصلن بعید نیست کنده بشه! میتونی از خودکار یا چیزی شبیه به اون استفاده کنی. در ضمن تو همون ست آپ بایوس (با زدن کلید delete اولی که کامپیوتر رو روشن میکنی واردش میشی!) یه قسمت هست که سرعت فن و دمای سیستم رو مینویسه. میتونی یه بار بری اونجا و دمای سی پی یو رو ببینی. برای سی پی یوهای اینتل دمای حدود 35 درجه و 4000 دور چرخش در دقیقه برای فن یه حد مناسب و عادیه. برای ای ام دی دمای سی پی یو تا 50 هم برسه خیالی نیست!
صبح
Monday 27 June 2005, 11:15PM
سلام:D
اگر فن قوي باشه و با دست امتحان كني ، براحتي ممكنه انگشت رو مجروح كنه .
اگر خودكار بذاري احتمال اينكه فن بشكنه خيلي زياده ....
هر دوش رو هم تجربه دارم :D فقط يكدفعه امتحاني ، من نصف درآمدم رو صرف كله خريم ميكنم:p شما هم مختاريد كه امتحان كنيد :D
مانيتور چهار پنج سال پيش رو كسي ازتون نميخره مگر با قيمت خيلي پائين پس بهتره تحملش كنيد :D و هر وقت سوخت بدين تعميرش كنيد . كسي هم پيدا نميشه بهش بندازين چون من بهش ميگم اين داغ ميكنه :Dگارانتي هم كه خود بخود نداره .پس من در اين مورد به نظريه خودم كماكان پاميفشرم . :p
anita
Wednesday 29 June 2005, 06:23AM
سلام:D
هر دوش رو هم تجربه دارم :D فقط يكدفعه امتحاني ، من نصف درآمدم رو صرف كله خريم ميكنم:p شما هم مختاريد كه امتحان كنيد :D
مانيتور چهار پنج سال پيش رو كسي ازتون نميخره مگر با قيمت خيلي پائين پس بهتره تحملش كنيد :D و هر وقت سوخت بدين تعميرش كنيد . كسي هم پيدا نميشه بهش بندازين چون من بهش ميگم اين داغ ميكنه :Dگارانتي هم كه خود بخود نداره .پس من در اين مورد به نظريه خودم كماكان پاميفشرم . :p
نه خیالت راحت من از این کارا نمی کنم که به خودم آسییب برسونم ( من که مثل شما کله خر نیستم ;) :D )
بعدشم همچین آبش کنم مانیتورمو که جناب عالی از پشت گوشات 2 تا گوش دیگه و از پشت چشمات 4 تا چشم دیگه بزنه بیرون :D :D :smile21:
anita
Wednesday 29 June 2005, 06:29AM
اولن به این نتیجه می رسیم که انگشت شما مشکل داره که زود می سوزه یا اینکه خود شما مشکل داری و نازنازی هستی! :smile55: ;)
ثانین هووووم یعنی هووووم دیگه!
ثالثن نگفتی با رایتر رایت میکنی یا باهاش سی دی میخونی؟ هوووم؟
رابعن از انگشت شما اصلن بعید نیست کنده بشه! میتونی از خودکار یا چیزی شبیه به اون استفاده کنی. در ضمن تو همون ست آپ بایوس (با زدن کلید delete اولی که کامپیوتر رو روشن میکنی واردش میشی!) یه قسمت هست که سرعت فن و دمای سیستم رو مینویسه. میتونی یه بار بری اونجا و دمای سی پی یو رو ببینی. برای سی پی یوهای اینتل دمای حدود 35 درجه و 4000 دور چرخش در دقیقه برای فن یه حد مناسب و عادیه. برای ای ام دی دمای سی پی یو تا 50 هم برسه خیالی نیست!
اول مرسی از اطلاعات خط آخر می دونستم از تو setup میشه دمای cpu رو دید ولی استانداردشو نمی دونستم چقدره
بعدم با رایتر چه رایت کنم چه باهاش cd بخونم در هر دو خالت داغ می کنه
این هووووم ؛ havoooom تلفظ می شه ؟ :D ;)
mahdi1060
Monday 4 July 2005, 12:06AM
اه دایی! چرا لو دادی!! :(
بعدم با رایتر چه رایت کنم چه باهاش cd بخونم در هر دو خالت داغ می کنه
خوب شاید رایترتون نزدیک سی پی یو ئه یا جایی قرار داره که حرارت زیادی از سیستم بهش میرسه. چمی دونم!
این هووووم ؛ havoooom تلفظ می شه
:smile55: نخیر! hooooom
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.