PDA

نمايش نسخه نهائي : به تنظيمات پروندم دسترسي ندارم!!!!!!

مستانه
Sunday 26 June 2005, 10:20AM
سلام
آقا يكي كمك كنه.
من وقتي ميخوام به پرونده خودم برم و تنظيماتي رو تغيير بدم ، پيغام ميياد و گير ميده كه نميتوني.
لطفا يكي كمك كنه..
با تشكر-------مستانه

پشتیبانی باشگاه
Sunday 26 June 2005, 11:46AM
سلام
آقا يكي كمك كنه.
من وقتي ميخوام به پرونده خودم برم و تنظيماتي رو تغيير بدم ، پيغام ميياد و گير ميده كه نميتوني.
لطفا يكي كمك كنه..
با تشكر-------مستانه

سلام
براي ثبت نام يك پست الكترونيك به شما ارسال شده است تا بوسيله آن ثبت نام خود را تثبيت كنيد .
در حقيقت پست الكترونيك به مثابه شناسنامه شما در باشگاه است كه به جهت استفاده هاي متعددي كه در پوشش امكانات باشگاه دارد براي عضويت ثابت ، مورد نياز است .

در صورتيكه پست الكترونيك معتبري ارائه داده ايد به آن سر بزنيد و پست الكترونيك باشگاه را در آن تائيد فرمائيد تا اشتراك شما تثبيت شود . در غير اين صورت با همين شناسه يك پست الكترونيك معتبر ارسال فرمائيد تا جايگزين شده و مشخصات تثبيت عضويت به پست الكترونيك جديد ارسال گردد .

باتشكر
پشتيباني باشگاه

مستانه
Monday 27 June 2005, 08:51AM
از شما متشكرم

mahdi1060
Monday 27 June 2005, 10:11PM
آقا مهرداد عزیز
معروف به آ 4 فرانسه!
کار این پدرام چی شد؟ نمیتونه بیاد باشگاه. بابا کمکش کنید دلمون تگیده واسش!
ممنون هوارتا.

پشتیبانی باشگاه
Tuesday 28 June 2005, 10:07AM
سلام
من دقيقا متوجه مشكل ايشون نشدم ايشون و شما پست الكترونيك فرستادين من هم پاسخ دادم ولي ديگه پاسخي از سمت شما نبود .

اگه ممكنه وضعيت فعلي رو شرح بديد تا ببينيم چه ميشه كرد . بگيد كه مشكل دقيقا كجاست يا اگر يك وقتي روي ياهومسنجر آنلاين شديد با هم مشكل رو حل كنيم .

مستانه
Wednesday 29 June 2005, 12:15PM
با سلام به آقا مهرداد
ميشه نحوه گذاشتن عكس رو برام توضيح بدين ؟

باتشكر---------------------------

پشتیبانی باشگاه
Friday 1 July 2005, 02:08PM
سلام
در نسخه جاري نرم افزار باشگاه در ذيل هر پستي كليدي با نام ( مديريت ضمائم ) هست كه شما مي‌توانيد تصاوير را با محدوديت 100 كيلوبايت به نوشته خود ضميمه كنيد .

در غير اين صورت شما بايد با استفاده از سرويس‌دهنده اي غير از باشگاه تصوير مورد نظرتان را به اينترنت بفرستيد و در باشگاه فقط نشاني آن را وارد نمائيد . اين كار توسط كليد http://forums.iranclubs.org/images/editor/insertimage.gifدر بالاي كادر نوشته ظاهر مي‌شود توجه داشته باشيد كه تصوير بايد روي اينترنت باشد تا ديگران نيز بتوانند آن را ببينند.

سرويس‌دهنده هائي همچون http://www.sharemation.com/ فضاي مورد نياز در اختيار شما قرار مي‌دهند تا بتوانيد عكس خود را به اينترنت بفرستيد .

سايتي مثل http://www.theimagehosting.com/ هم امكان فرستادن عكس بدون نام‌كاربري مشخص را دارد .

مستانه
Saturday 2 July 2005, 06:08AM
متشكرم آقا مهرداد...

moni
Friday 31 March 2006, 02:53PM
با سلام و درود
من نيز مشكل عدم دسترسي به پروفايلم دارم و نيتوانم وارد آن شوم و براي خودم آوتاي انتخاب كنم
به محض ورود پيامي ظاهر ميشه كه ميگه آدمين شرمنده ته
لطفا اين مشكل را حل فرماييد و از شرمندگي خارج شويد ;)

پشتیبانی باشگاه
Saturday 8 April 2006, 02:08PM
با سلام
در حال حضار شما به اين تنظيمات دسترسي داريد و دسترسي شما همانند دسترسي ساير كاربران ثبت نام كرده است .

پشتيباني باشگاه

مرضیه غفوری
Thursday 24 August 2006, 03:03PM
سلام اقا مهرداد
من تازه عضو این باشگاه شده ام و می خواهم نما یه ی شخصی خود را ویرایش کنم اما هر زمان اقدام می کنم به من اجازه داده نمی شود .
لطفا کمکم کنید .
با تشکر :smile07:

پشتیبانی باشگاه
Friday 25 August 2006, 01:04PM
با سلام
جهت دسترسي به تنظيمات بايست از عضويت كامل برخوردار باشيد . همانطور كه در فرم عضويت تاكيد شده است در طول ثبت نام بايست از يك پست الكترونيك معتبر استفاده كنيد تا عضويت شما تثبيت شود . بعد از ارسال فرم ثبت نام بلافاصله ( يا حداكثر با فاصله 5 دقيقه ) پست الكترونيك تكميل ثبت نام بطور خودكار براي شما ارسال خواهد شد .

پس براي ثبت نام و دسترسي كامل به باشگاه دو مرحله نياز است :
1- تكميل فرم ثبت نام
2- دريافت پست الكترونيك و تائيد آن توسط كليك بر اولين پيوند (Link) داخل آن .

در صورتي كه شما پست الكترونيك مربوطه را دريافت نكرده ايد ، براي اطمينان مجددا اين پست الكترونيك به نشاني شما ارسال شد . در صورتي‌كه پست الكترونيك وارد شده شما صحيح نبوده است توسط " پيام خصوصي" به شناسه يكي از ناظرين باشگاه پست الكترونيك معتبر جديدي اعلام نمائيد .

باتشكر

هستي
Saturday 26 August 2006, 12:33PM
بسمه تعالي
با سلام
پهناي باند تالار زياد شده وباز كردن ان مشكل.
نمي دانم اين اشكال موردي است يا از تالار مي باشد.

سینا 555
Monday 28 August 2006, 05:11AM
فالب خزر هم برای من درست باز نمیشود و فقط نصف صفحه نمایش را میگیرد.
فکر کنم این مشکل فقط برای بنده است چون تا حال دیگران گزارشی نکرده اند.

maryam
Monday 28 August 2006, 06:42AM
نه داداش سینا.. برای منم همینجوری بود.. اما امشب درست شده.
ظاهرا ایراد اساسی بوده :D

sareban
Monday 28 August 2006, 12:08PM
البته من از اسمان استفاده كردم و مشكلي نبود

سینا 555
Monday 28 August 2006, 10:15PM
نه داداش سینا.. برای منم همینجوری بود.. اما امشب درست شده.
ظاهرا ایراد اساسی بوده :D

راست گفتی ابجی گویا اساسی بوده
چون الان دوباره درست شده:) :smile07: