نمايش نسخه نهائي : يك پيشنهاد معركه دارم ولي به وقتش ميگم ( لطفا همه اعضاي باشگاه بخونن)
تشنه
Wednesday 3 August 2005, 11:31PM
سلام
راستش من يك طرح عالي دارم كه ميشه گفت يكي از دلايل عضويتم در باشگاه به خاطر اجرا كردن اين طرح بود
ولي يك چيزي كه هست اين طرح يخته خرج داره هر چند كه ارزشش خيلي بيشتر از هزينه هاشه
مام چون نميخوايم همه هزينه ها گردن مسئولين محترم بيفته اين رو الان نوشتم تا بچه ها از حالا پول تو جيبي ياشون رو براي اون روز جمع كنن
اگرهم احيانا بعدا ( خداي نكرده) به توافق نرسيديم خودتون يك جوري خرجش كنين ضرر كه نميكنين؟
پس اگر موافقين
يا علي
پشتیبانی باشگاه
Wednesday 3 August 2005, 11:41PM
سلام و عرض خوش آمد ،
خوشحال ميشيم طرحتون رو ببينيم . :)
موفق باشيد
mahdi1060
Thursday 4 August 2005, 12:19AM
اول طرح رو بگو تا به سرمایه گذاری برسه
صبح
Thursday 4 August 2005, 01:06PM
سلام
من تا حد توان هستم ، بفرمائيد كه طرح چيه ؟ :)
تشنه
Friday 5 August 2005, 12:45AM
سلام و عرض خوش آمد ،
خوشحال ميشيم طرحتون رو ببينيم . :)
موفق باشيد
عليك سلام
خيلي ممنون, مويد باشيد من هم خوشحال ميشم اگر شما از طرح حمايت كنيد باور كنيد كه ضرر نداره .من منتظر يا علي گفتنا بودم اگرشما تاييد كنيد بقيه هم قبول ميكنن
پيشاشيش ممنونم
اول طرح رو بگو تا به سرمایه گذاری برسه
كي گفت شما بياين از حالا سرمايه گذاري كنين؟ تازه اين كارا واسه شما زود شما فعلا همون 25 تومنيياتون رو تو يك قلك جمع كنين وقت سرمايه گذاري كه شد ميگيم كه قلكتو بياري
سلام
من تا حد توان هستم ، بفرمائيد كه طرح چيه ؟ http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/smile.gif
عليك سلام خوش اومدين
شما لطف دارين
شرمنده حداقل بايد بيست نفر اينجا امضا كنن تا بشه گفت با چهار پنج نفر اين طرح پيش نميره
هر گلي يه بويي داره
نشانه امضا: يا علي
ارادتمند, تشنه
maryam
Friday 5 August 2005, 06:45AM
شرمنده حداقل بايد بيست نفر اينجا امضا كنن تا بشه گفت با چهار پنج نفر اين طرح پيش نميره
من با بيست تا از فاميلامون اومدم:smile55: ..خودمم که بيست نفر حساب ميشم:p ..تا اينجا 40 نفر:smile55:
مهرداد و مهدي و صبح هم ميشن 3 نفر
روي هم 43 نفر :smile59: :smile28:
بسه يا آمارت بازم ميخواد بره بالا؟؟ بگو..فاميل زياد داريما :smile31: :cool: :p
صبح
Friday 5 August 2005, 03:30PM
سلام
خيالتون راحت اينجا رو 20 نفر امضا نميكنن اينجا كيفيت داره ولي كميت نداره تو عالم عمل اول كيفيت مهمه بعد كميت ! :p
گول خورديد يا بازم روده درازي كنم ؟ :smile09:
تشنه
Saturday 6 August 2005, 08:44AM
عليك سلام
مريم جون بابا پدرامتون بهتون نگفتن كه هر وقت وارد يك تاپيك جديد ميشين اول سلام كنين؟:p :D
شمام به همراه فاميلاتون خوش اومدين ولي شما تضمين ميكنين كه فاميلاتون تا چهار سال هم پاش واي ميستن؟من منظورم از اعضاي باشگاه بود كه اونام يكي يكي بايد بيانو امضا بدن كه بعدا دبه در نيارن
اونهايي رم كه نام بردين امضا نكردن و تعهد بدون امضا هيچ اعتباري نداره شمام ظاهرا يادتون رفت يا علي بگيد;)
اتفاقا كيفيت اين كار به كميتش بستگي داره به خاطر اين من اصرار دارم اعضا زياد باشن
فكر كنم اشتباه از جانب من بوده من زود پاي اين موضوع رو وسط كشيدم
شمام به جاي ايه ياس خوندن يك راه حل بدين لطفا من چه جوري بايد بگم كه موضوع واقعا جد ييه و اگر اين كار بشه در دنيا غوغا ميشه:smile22:
صبح
Saturday 6 August 2005, 09:05AM
سلام
روي اينترنت معمولا گروههاي زيادي هستن ولي عدشون به ده نفر نميرسه . ديدين كه تو محرم هر تو هر كوچه هيجده تا هيأت هست تو هر كدومشون پنج نفر ... اينجا هم فرق زيادي نميكنه .
يه طرح بدين كه بشه اين بروبچز رو يه جا جمع كرد :smile39: كه اين يك مشكل بزرگ تاريخي حل بشه . يقينا با گروه بزرگ ميشه حركت بزرگ انجام داد ، ولي مهم اون گروهه ست .
البته اگر شما خيلي طرحتون مهمه من گروههاي ديگه اي رو هم ميشناسم ، و ميشه اين طرح رو با گروههاي ياهو يا گروههاي وبلاگ نويس مطرح كرد. ولي توي اين يك سايت نميشه 20 نفر پايه پيدا كرد . اينجا هم چند نفر پايه داره ولي به 20 نميرسن .ب از هر گروهي چهار پنج نفر ميشه برداشت تا به 20 برسه .
حالا كه ميشه به سه چهار نفرم گفت طرحتون رو بگيد :smile56:
تشنه
Monday 8 August 2005, 10:38PM
از همفكريتون خيلي ممنونم ولي اين فكر از طريق جواب يكي از بچه هاي اين سايت به ذهنم خطور كرد
هر چند شايد مجبور شديم همين كار رو بكنيم
شمام كه همون حرف اولتون رو تكرار ميكنين;)
اجازه بدين با بزرگترها صلا مشورت كنم هر چند اين كار رو بايد از اول ميكردم:p .....چشم به وقتش ميگم
باز هم ممنون
mahdi1060
Thursday 11 August 2005, 10:40PM
اوووووووووه!
این جناب تشنه چه نازی میکنه!:p
بگو دیگه کُشتیمون:D
افسانه
Thursday 18 August 2005, 03:59AM
سر کاریه..:smile43:
چه آسون گول بهتون مالید..:D
:D :rolleyes: :rolleyes:
صبح
Thursday 18 August 2005, 08:15AM
:smile29:
حالا شما صداشو در نيار :smile56: :smile02:
farhad_k25
Thursday 18 August 2005, 03:03PM
همتون رو تشنه برد و تشنه بر گردوند
در ضمن به نظر من خیلی راههای دیگه هم برای ورود به یک جمع دوستانه وجود داره
این راهش نیست
mahdi1060
Thursday 18 August 2005, 11:55PM
سر کاریه..:smile43:
چه آسون گول بهتون مالید..:D
:D :rolleyes: :rolleyes:
ببیند عزیزم. گول میزنن. گول نمیمالن که:smile55:
تشنه
Tuesday 23 August 2005, 11:08AM
يك دو سه چهار پنج شش هفت هشت.......ديگه نبود فكر ميكنيد بعد از دو هفته يا شايد هم بيشتر رقم خوبيه؟معدلش ميشه هر دو روز يك نفر
چشم مارو دور ديدين خوب حوالمون كردين ها
فكر ميكنم جامون با هم عوض شده باشه چون اينجا من بايد شاكي باشم نه شماها
مهدي جان حرف افسانه جان رو جدي نگير اين نيني مون داره شيطنت ميكنه
من نه گول ماليدم و نه گول زدم و تا حالا هم مطلب رو به دو دليل لو ندادم
اول اينكه اگر از همون اول طرح رو نوشته وبودم همه بچه ها مييومدن طرح رو فقط ميخوندن وفوقش يه سري تكون ميدادن و ميرفتن وهيچ اثري از خودشون نميزاشتن كه بعدا عليهشون استفاده بشه
دوم اينكه با زرنگي كه در بچه ها ديدم نوشتن اين موضوع هيچ فايدهاي نداشت چون ما زود پيش نميرفتيم هيچ بلكه با توجه به جالب بودن موضوع(حالا شايد هم من اينطور فكر ميكنم ) احتمال داشت كه هر كس از اين موضوع با خبر ميشد تا حالا چوي سبقت رو گرفته بود من از اول به اين دليل قصد نداشتم موضوع رو اينجا لو بدم و هنوز هم قصد ندارم
حالا شما صداشو در نيار
اين يعني اينكه شمام تاييدشون ميكنيد دست شما درد نكنه
همتون رو تشنه برد و تشنه بر گردوند
در ضمن به نظر من خیلی راههای دیگه هم برای ورود به یک جمع دوستانه وجود داره
این راهش نیست
خوب شايد ميخواستم شمام مثل من مزه تشنگي رو بچشيد
در ضمن فكر ميكنم جواب شمارم در بالا داده باشم
سلام تشنه جون
پس کجایی بابا؟... چرا جواب نمیدی؟؟ ...کجایی تا سیرآبت کنم...؟
تاپیک میزنی فرار میکنی (اینه رسمش!!! ) امیدوارم اهل قایم موشک بازی نباشي
يا عـــــــــلی(در نتیجه منم پایم)
خوب اگه خودتم هستی یه یاعلی بگو تا منم ایکی ثانیه 20 تا یا علی گو بیارم
قربون صداقتت( البته اگه داشته باشی)
عليك سلام
خيلي خيلي خوش اومدي ولي چرا اينقدر دير؟؟؟
علي يارت من كه از اول يا علي گفتم ولي خوب به خاطر اطمينان شما باز هم ميگم
يا علي حالا ببينم چي كار ميكني
مگه هنوز هم شك دارين؟
maryam
Thursday 25 August 2005, 11:12AM
خب تشنه جون...حالا که همه اومدن این تاپیک رو خوندن و اعلام آمادگی کردن درست نیست شما هی این موضوع رو کش بدی...چون این موضوع هر چقدر هم جذاب و جالب باشه، وقتی زیادی براش تبلیغ بشه، نتیجه ی معکوس داره...
خودت میدونی.
احمد مهاجری
Friday 26 August 2005, 01:14AM
میگما بعله گرفتن از عروس نازنازی راحت تر بود تا طرح گرفتن از این تشنه لب ... :smile20:
آخه اول باید معلوم بشه طرح چیه یا نه ، مثلا من برای یه چیزی که اصلا نمیدونم چیه ، نمیتونم قول بدم که ... :smile09:
در مورد مثال آقا سید احمد صبح هم که فرمود اینجا مثل هیئتهای مذهبیه ، تعداد زیاده ولی پراکنده ... میگم شما سردر هیئتتون بنویسین : " امشب شام چلوکباب است " ببینید بازم هیئتتون جمعیتش کمه :p :D این دوست عزیز ( آقا یا خانم ) تشنه هم اول باید طرح بدن تا ملت جمع شن ... غیر از این هم هیچ راهی نداره :o
پشتیبانی باشگاه
Tuesday 30 August 2005, 10:07PM
با سلام خدمت اعضاء محترم باشگاه
خانم " تشنه " چند روزي هست كه طرحشون براي پست الكترونيك باشگاه فرستادن . اما ما هم براي تصميم گيري كمي تعلل كرديم كه چطور ميشه اين طرح رو انجام داد . اما در نهايت ما هم به اين نتيجه رسيديم كه تا حد امكان اين طرح رو كمك بكنيم .
با اجازه ايشون قسمتي از نامه ي الكترونيكي كه فرستادن نقل مي كنم كه گويا هست :
طرح پيشنهادي نوشتن يك كتاب
راستش چند وقت پيش در يه برنامه نشون دادن كه يك خانم خانه دار به تنهايي يك كتاب نوشته بودن از محتويات كتاب اطلاعي ندارم هر چند يه اشارهاي به اون كردن كه من به ياد ندارم ولي در كل حتما حرفي براي گفتن داشته كه يك برنامه معتبر چند دقيقه وقتش رو به معرفي اون كتاب اختصاص بده
اينارو گفتم كه بگم وقتي يك خانم خانه دار يك همچين كاري رو بكنن پس حتما بچه هاي فهيم و متفكر ما از عهده اين كار بر مييان البته با حمايت و لطف شما مسئولين محترم
بچه هام كه تقريبا دو روز يك باربه باشگاه سر ميزنن و بعضي از اونا هم سه چهار سالي هست كه عضو اين باشگاهن پس ميشه از اين فرصت استفاده بهينه بشه و بچه ها هم يك كار جالب و مفيدي تو اين فرصت بكنن
خوب اينطوري شروع ميكنيم كه يك موضوع براي كتاب انتخاب ميكنيم و يك تاپيك هم ميزنيم كه هر يك از بچه ها بيان ودر رابطه با اون موضوع چيزي بنويسن از اون طرف هم چند نفر از بچه ها به عنوان ناظركه سطح معلومات بالايي دارن و دست به قلمشون هم خوبه وتوسط بچه ها هم انتخاب شدن مطالب جالب را انتخاب ميكنن و اگر لازم بود ويرايشش ميكنن و در يك تاپيك مخصوص ديگه دوباره بازنويسيش ميكنن
اگر اين موارد هم شدني باشه كه ديگه چه بهتر:
v اگر بشه كه براي انتخاب ناظرين طوري برنامه ريزي كرد كه معلوم نشه كي به كي راي داده كه هيچ ولي اگر امكانش نيست كه زحمت انتخاب مييفته پاي شما و اگر هم از مخالفين توي اين ليست باشن فكر كنم بهترباشه چون اين باعث ميشه كه مواضيع كتاب دچار يك بعدي نشه
v اون بخشي كه ناطرين در اونجا نوشته هاي ويرايش شده رو مينويسن بايد طوري باشه كه فقط ناظرين قدرت تصرف در اونجا رو داشته باشن ولا غير وبچه ها هم بايد براي ادامه بحث به اون بخش مراجعه كنن و با توجه به اون بخش مطالب رو ادامه بدن
v فقط يك مشكل ميمونه واون اينكه مواضيع كتاب قبل از چاپ لو ميره كه راه حلش با توجه به اينكه شما در اين موارد سرامدترين با شما
راستش من اول نظرم رو اين بود كه رمان بنويسيم ولي بعد ديدم كه يكي از بچه ها به مورد مهمي اشاره كرده بودن وگفته بودن كه من براي ايران كاري نكردم وادعايي هم ندارم(اين چيزيه كه از نوشتشون به ياد دارم) خوب حالا فكر ميكنم وقتش رسيده كه همه ما يك كاري بكنيم اتفاقا ايشون اهل كانادا هم هستن و حتما بايد به انگليسي مسلط باشن پس ما مينويسيم و ايشون ترجمه ميكنن
اين هم مشخصات كتاب كه اگر موارد بهتري به ذهن شما رسيد كه حتما استفاده ميكنيم
عنوان:ايران وايراني از نظر بچه هاي ايران كلابز
مولف:بچه هاي ايران كلابز
مترجم:يكي از بچه هاي ايران كلابز
اجرا وويرايش:پشتيباني ايران كلابز
در اخر هم ميشه يك نسخه از كتاب رو به امضاي مسئولين محترم باشگاه به عنوان يادگاري براي هر يك از اعضاي باشگا ه فرستاد
خواهش ميكنم اگر با نديد گرفتن امكانات مالي اين كار شدنيه كه انجامش بديم چون تا وقتي كه نوشتن اين كتاب تمام بشه ممكنه سالها طول بكشه و تا اون موقع اوضاع تغيير كرده باشه كما اينكه آخرين كتابي كه من خوندم وطبق گزارش نيويورك تايمز از "پر فروش ترين پر فروشها" بود ده سال كار برده بود
مجبورم خودم بنويسم وخودم تعريف كنم ولي اگر بشه عالي ميشه
ممنون ميشم اگر در اسرع وقت ما رو در جريان تصميمات نهايي قرار بدين اگر هم نظرات بهتري در نحوه وچگونگي كار باشه كه چه بهتر چون من موارد بالا رو فقط به عنوان نمونه عرض كردم
با تشكر
اضافه كنم كه در باشگاه اين امكان وجود دارد كه تالارهائي با كلمه عبور وجود داشته باشد . اما امنيت اين محدوده ها نيز به شرطي تامين مي شود كه اعتماد بين افرادي كه به آن دسترسي دارند وجود داشته باشد در غير اين صورت راهي براي محافظت از چنين متوني وجود ندارد جز قوانيني حق تاليف اينترنتي كه اكنون در حال تصويب شدن است و شايد تا 10 سال ديگر :) تصويب بشود و لايحه آن اكنون مسكوت مانده است .
اين بعنوان يك نسخه اوليه از اين طرح نزد دوستان باشد تا نظرات بيشتري راجع به آن دريافت شود و باشگاه بعنوان يك ميزبان و پشتيبان در خدمت طرحهاي اينچنيني خواهد بود و البته اجراي آن جز با كمك اعضاي باشگاه مقدور نيست .
با تشكر
mahdi1060
Wednesday 31 August 2005, 08:33PM
بابا عجب پیشنهادی! خیلی باحاله
ديوونه
Tuesday 6 September 2005, 12:00PM
سلام
منم به عنوان مجنون (ديوونه) ميتونم تو كتابتون نقش داشته باشم.
منم هستم.
يا علي
تشنه
Sunday 11 September 2005, 11:13PM
پس بقيه كوشن ؟ هيچي نشده جا زدن؟
جا داره من اينجا باز هم از مسئولين تشكر كنم كه حمايت خودشون رو اعلام كردن
و اميدوار باشم كه بچه ها هم از اين طرح استقبال كنن و نظراتشون مثل آقا مهدي باشه
البته باحالي از خودشونه
سلام
منم به عنوان مجنون (ديوونه) ميتونم تو كتابتون نقش داشته باشم.
منم هستم.
يا علي
عليك سلام
اختيار داريد ديوونه چيه ؟بفرماييد سرور
علي يارتون
اينم گفته باشم كه من مهمترين كار (دادن ايده)و شاق ترين كار(كسب رضايت مسئولين)رو انجام دادم از اينجا به بعد نوبت شماهاس
ان شا الله كه با همكاري هم بتونيم كتاب خوب و پر باري رو زير چاپ ببريم
به اميد اون روز
mahdi1060
Sunday 11 September 2005, 11:46PM
اختيار داريد ديوونه چيه ؟بفرماييد سرور
علي يارتون
نخیر تشنه خان!
سرور یکی دیگست. ایشون دیوونه هستن که البته کم پیدا شده بی معرفت:p
تشنه
Sunday 25 September 2005, 11:26PM
سلام دوستان
پس كج شدين؟
خبر دارين كه طرح با موافقت بعضي دوستان تقريبا عوض شده و قرار شده كه(در تاپيك شعر سازي ) به جاي نوشتن كتاب تك محور به ويرايش يك كشكول كه موارد روز رو پيگيري مي كنه بپردازيم اينطوري فكر كنم لطفش بيشتر و براي شروع مي تونه تجربه جالبي باشه
خوب من اصلا قبل از اينكه خود اين طرح رو بدم به قدري كه از بچه هاي اين سايت مطمئن بودم از مسئولين نبودم و فكر مي كردم كه بچه ها بيشتر استقبال كنن تا مسئولين و توقع داشتم كه حد اقل مسئولين قبل از اينكه موافقت خودشون رو اعلام كنن بگن كه شما اول برين همون يك صفحه از اين كتاب كذايي رو بنويسين و بعد ما تصميم مي گيريم كه اينطور نشد و از همون اول از طرح حمايت كردن كه ما واقعا ممنونشونيم راستش و بخواين من اصلا باورم نمي شد كه اونها به اين زودي موافقت كنن و با توجه به اينكه خودم شخصا كنه هستم و روي يك موضوع بد پيله مي كنم براي اينكه مطمئن تر بشم دوباره مزاحمشون شدم كه جواب آخرشون براي اطمينان خاطر من و شما ها اين بود:
با سلام
در مورد طرح پيشنهادي بدليل اينكه باشگاه توان خود را براي ارتقاي وضع فعلي باشگاه صرف خواهد كرد ، امكان پشتيباني همه جانبه اجرائي براي اين طرح از سوي باشگاه فقط با كمك و پيگيري اعضا امكان پذير است .
لذا پيشنهاد ميكنيم كه با كمك اعضا تيم توليد محتوائي ايجاد شده و تقسيم مسئوليت بشود .
در هر صورت باشگاه از هرگونه پشتيباني در حد امكان دريغ نخواهد نمود و در صورتيكه احتياج به فضاي اينترنتي نيز باشد ، باشگاه امكان در اختيار قرار دادن آن را دارد.
از توجه شما متشكريم
پشتيباني باشگاه
من كلا عادت به تعريف كردن بي مورد ندارم ولي واقعا شانس با ما يار بوده كه همچين بزرگاني پشتيباني سايت رو به عهده دارن واميدوارم كه ماهم اين فرصت رو غنيمت بشمريم و از حسن نيت اونها كمال بهره رو
ببريم
راستش تصميم در مورد طرح تصويب نشده و منتظر اراء و نظرات بقيه دوستان هم هستيم اگر مورد بهتري به ذهنتون رسيد خوشحال مي شيم در جريان بقيه دوستان هم بذاريد
موفق باشيد:)
تشنه
Tuesday 11 October 2005, 11:06AM
سلام
ايندفعه اومدم فقط بگم
حيف اين طرحها
همين:D
AntiMatter
Thursday 27 October 2005, 04:31AM
سلام
ايندفعه اومدم فقط بگم
حيف اين طرحها
همين:D
نصفه شبي تركيدم از خنده :smile21: :smile43: :smile43: :D
هميشه شاد باشي
تشنه
Saturday 19 November 2005, 11:43AM
ان شاء الله كه هميشه خندان باشيد :) ...از اين طرح كه به جايي نرسيديم عوضش با خندوندن يكي از بنده هاي خدا يه ثوابي برديم:p
خوب در مقابل شمام از اين به بعد يادتون مي مونه كه نصف شبي چيزي نخونين چونكه احساسات شبانه تحريك پذير تر، آدم هم راحت مي خنده و هم راحت گريه مي كنه اصلا به خاطر همينه كه قرارارو شب مي ذارن چون راحت مي شه مخ آدما رو زد:D
ولي واقعا حيف شد كه نشد:(
زغال
Saturday 25 February 2006, 04:09PM
سلام آقا ما هم هستیم اگه ما توی این مملکت به این جوونا بهاء ندیم کی بده نکنه آمریکاییها
اونوقت می گن چرا فرار مغزها می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی ا
تشنه
Wednesday 8 March 2006, 08:22PM
سلام آقا ما هم هستیم اگه ما توی این مملکت به این جوونا بهاء ندیم کی بده نکنه آمریکاییها
اونوقت می گن چرا فرار مغزها می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا علی ا
سلام از بندس
البته در کل این حرفتون درسته و یکی از دلایل فرار مغزها هم همینه (بهتره بگم از مهمترین دلایل)
ولی خیالتون راحت باشه من اونقدرام کم ظرفیت و یا بی ظرفیت نیستم که از دست کم لطفیه خواهران و برادران دینیم به اجنبی ها پناه ببرم
اما ما اونطورام که بچه ها بعضی جاها اشاره کردن, همچین هم بی منطق نیستیم (شما هم باور نکنید) دیگه کاملا قبول کردیم که این کار نشدنیست و ما نمی توانیم از حس همکاریتون هم ممنونم (واقعا ممنونم ) :)
موفق باشید
mahdi1060
Thursday 9 March 2006, 12:27PM
ولی خدائیش پیشنهاد قشنگی بود.
فقط مشکل اینه که اعضای اینجا اولا کمن!
ثانیا اونقدر وقت و فرصت ندارن.
به هرحال فکر کنم بشه پیگیریش کرد. فقط انرژی و وقت و پیگیری زیاد می خواد.
تشنه
Thursday 9 March 2006, 11:19PM
آقا مهدی حوصله دارینا ما کلی خودمونو راضی کردیم که نمی شه حالا شما باز بیا مارو هوایی کن ;)
mahdi1060
Friday 10 March 2006, 09:38PM
آخه میشه!
کار نشد نداره ها!
iransohrab
Tuesday 14 March 2006, 05:01PM
دوستان اینقدر سرکاری نزارید :ِd
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.