نمايش نسخه نهائي : **چراعمر صيغه را حرام كرد ؟؟؟؟!!!!**
محمد مهدی 128
Monday 21 November 2005, 07:35AM
بسمه تبارک وتعالی وبحمده وصلی الله علی محمد واله ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین
عمر گفت : متعتان کانتا علی عهد رسول الله(ص) و أنا أنهی عنهما
دو متعه در زمان رسول الله بود که حلال بود من حرام می کنم ؛ متعه حج و متعه نساء. (المغنی ابن قدامة ج 7 ص 527. و المحلی ابن حزم ج7 ص 107 تفسیر قرطبی ج2 ص 167 و تفسیر رازی ج 3 ص 201 و کنزالعمال ج 8 ص 293 و البیان و التبیین جاحظ ج 2 ص 223 و...).
دومتعه در زمان پيامبر بود ومن از ان نهي مي كنم .متعه حج ومتعه نساء .
وعلتش واضح است حرام كرد ايندو را تا حاجي زنش بهش حرام شود و متعه نساء تا زنا زياد شود ودشمن امير المومنين عليه السلام زياد بشود .لذا فخر رازي نقل كرد از مولا عليه السلام لولا نهي عمر عن المتعه ما زني الا شقي .اگر عمر متعه را حرام نكرده بود زنا نمي كرد مگر شقي .
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
موحد
Monday 21 November 2005, 07:55AM
بسمه تبارک وتعالی وبحمده وصلی الله علی محمد واله ولعنة الله علی اعدائهم اجمعین
عمر گفت : متعتان کانتا علی عهد رسول الله(ص) و أنا أنهی عنهما
دو متعه در زمان رسول الله بود که حلال بود من حرام می کنم ؛ متعه حج و متعه نساء. (المغنی ابن قدامة ج 7 ص 527. و المحلی ابن حزم ج7 ص 107 تفسیر قرطبی ج2 ص 167 و تفسیر رازی ج 3 ص 201 و کنزالعمال ج 8 ص 293 و البیان و التبیین جاحظ ج 2 ص 223 و...).
دومتعه در زمان پيامبر بود ومن از ان نهي مي كنم .متعه حج ومتعه نساء .
وعلتش واضح است حرام كرد ايندو را تا حاجي زنش بهش حرام شود و متعه نساء تا زنا زياد شود ودشمن امير المومنين عليه السلام زياد بشود .لذا فخر رازي نقل كرد از مولا عليه السلام لولا نهي عمر عن المتعه ما زني الا شقي .اگر عمر متعه را حرام نكرده بود زنا نمي كرد مگر شقي .
اللهم العن الجبت والطاغوت واللات والعزی وابنتیهما ومحبیهما بعدد ما احاط به علمک وبعدد فضائل امیر المؤمنین علیه السلام.
:smile21: :smile21: :smile21:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
محمد مهدی 128
Monday 21 November 2005, 08:00AM
:smile21: :smile21: :smile21:
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
از جواب علمی شما تشکر ::smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile24: :smile24: :smile27:
موحد
Monday 21 November 2005, 08:11AM
از جواب علمی شما تشکر ::smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile39: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile28: :smile24: :smile24: :smile27:
بازهم بعد از مدتي شما آمديد وما :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
علي ولي الله
Monday 21 November 2005, 08:47AM
با سلام
براي تاييد سخن برادر عزيز محمد مهدي و ابطال آنچه كه جناب موحد نما در تاپيك ديگري نوشته است به لينك زير كه در جواب نويسنده كتاب اهلبيت از خود دفاع ميكنند نوشته شده است مراجعه كنيد
http://www.hojjat.net/defa05.htm#27
محمد مهدی 128
Monday 21 November 2005, 09:18AM
بازهم بعد از مدتي شما آمديد وما :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
بله وقتی جواب ندارید یا نمی آئید یا اگر امدید شکلک در می اورید ادرسها از خودتان است که صراحتا اعلام کرد وشما از چه دفاعی می کنید ؟؟؟؟!:smile28:
سپهران
Monday 21 November 2005, 11:39AM
ای ناموحد
حرف خلیفه ثانیه راهم قبول نداری
مخالفت باقران وسنت درزمینه (متعه حج ومتعه نسا) مسلم درصحیح خود ج 4 ص59نقل کرده ابن عباس و ابن زبیر درباره دو متعه (متعه حج ومتعه نسا) اختلاف کردندجابر ابن عبداله گفت مادر زمان رسول خدا ان دو را انجام می دادیم سپس عمر ما را از آن دو باز داشت و دیگر انجام ندادیم
حالا شکلک بکش وبه خدا وپیامبر بخند که
حشرمحبان عمر باعمر:smile21:
سپهران
Monday 21 November 2005, 04:29PM
ای ناموحد
تواگر مطلبی داری بر علیه صحیحن است پس اقرار کن که کتب صحاح راقبول ندارم
1-ص535جزء اول صحیح مسلم بن حجاج باب نکاح المتعه :نقل است که جابر ابن عبدالله انصاری برای عمره به مکه آمد مردمان از اومسایل می پرسیدند تا صحبت به متعه رسید گفت :ما در زمان رسول خدا وهم در زمان ابوبکر وعمر متعه می کر دیم .
2-ص467جزء اول همان کتاب چاپ مصر باب المتعه بالحج والعمره از ابی نضره روایت نموده که گفت من نزد جابر بودم شخصی بر او وارد شدوگفت عبدالله ابن عباس و عبدالله ابن زبیر در موضوع دو متعه اختلاف دارند(متعه نسا و متعه حج)جابر گفت ما در زمان رسول خداهر دو را بجا می آوردیم پس عمر آن دو را نهی کرد و ماهم دیگر پس از آن بجا نیاوردیم .
3-احمد ابن حنبل در ص25 جزءاول مسند خبر ابی نضره رابه طریق دیگر نقل می کند ونیز روایت دیگری از جابر نقل می کند که گفته ما درز مان رسول خدا و ابی بکر متعه می کردیم به قبضه ای از خرما و گندم خرد شده و آرد تا آنکه عمر نهی کرد در مورد عمروبن حریث
4-حمیدی در جمع بین الصحیحن از عبدالله بن عباس روایت کرده ما در زمان رسول خدا متعه می کردیم تا آنکه عمر بخلافت رسید وگفت خدا برای پیغمبر خود هر چه می خواست حلال می کرداکنون که او در گذشت قران بجای خود باقی است چون به حج و عمره شروع کردید آن را تمام کنیدو توبه کنید از متعه زنان و هر مردی را نزد من آورند که او متعه کرده باشد سنگسارش می کنم !
علاوه بر این اخبار اخبار عدیده ای در کتب خودتان رسیده که ثابت می کند متعه در زمان رسول خداشایع و مشروع بوده و مسلمانان به آن عمل می کر ده اندتا زمان خلافت عمر که او حرام نمود!!!!!!!!!!!!
و اخبار زیادی از اصحاب وغیره مانند ابی ابن کعب ابن عباس . عبدالله ابن مسعود و سعید ابن جبیر که آیه متعه را به این طریق قراءت می نمودند
فماستمتعتم به منهن الی اجل مسمی"
وامام فخر رازی پس از نقل قول ابی ابن کعب و ابن عباس گفته :
والامه ما انکروا علیهما فی هذه القرائه فکان ذلک اجماعا علی صحه ما ذکرنا
یعنی :امت انکار ننمودند این دو نفر را بر نقل این نوع قرائت پس اجماع وارد است بر صحت آنچه ما ذکر نمودیم
ومالک بن انس امام مالکیها امر بمشروعیت و جواز متعه و عدم نسخ آن نموده است
حتی ملا سعد تفتازانی در شرح مقاصد و برهان الدین حنفی در هدایه وابن حجر عسقلانی در فتح الباری و دیگران قول وفتوای مالک را نقل نموده اندکه گفته است :
متعه جایز است برای آنکه مباح و مشروع می باشدومشهور است حلال بودن آن از ابن عباس و تبعیت نموده اند او را بیشتر اهل یمن ومکه از اصحاب مالک عقیده بحلیت ومباح بودن متعه را.
ای ناموحد نامسلمان خوب پا جای پای عمر گذاشته ای ولی والله متم نوره
چراغی را که ایزد برفروزد
ناموحد گر پف کند ریشش بسوزد
انشاالله ریشه او وتمام وهابی های بی دین بسوزد
حشر محبان عمر با عمر:smile22:
امیر
Monday 21 November 2005, 10:18PM
با سلام
کتاب نظام حقوق زن در اسلام ///نویسنده علامه بزرگوار شهید مطهری /// بخش دوم : ازدواج موقت ...منع خلیفه از ازدواج موقت ////
توجیه صحیح این مطلب همان است که علامه کاشف الغطا بیان کرده اند ...
خلیفه دوم چنین گفت: ((دوچیز در زمان پیغمبر روا بود من امروز آنها را ممنوع اعلام میکنم و مرتکب آنها را مجازات میکنم : متعه زنان و متعه حج)) ....نهی خلیفه نهی سیاسی بود نه نهی شرعی وقانونی طبق آنچه از تاریخ استنباط میشود خلیفه در دوره زعامت نگرانی خود را از پراکنده شدن صحابه در اقطار کشور اسلامی پنهان نمیکرد و تا آنجا که ممکن بود مانع خروج آنها از مدینه میشد....علت اینکه مردم زیر بار این تحریم خلیفه رفتند این بود که نهی خلیفه را به عنوان یک مصلحت سیاسی و موقتی تلقی کردند نه به عنوان یک قانون دائم والا ممکن نبود خلیفه وقت بگوید که پیامبر چنین دستور داده و من چنین دستور میدهم و مردم سخن او را بپذیرند....ایرادی که در اینجا به برادران اهل سنت است بیش از آن است که بر خود خلیفه وارد است . خلیفه به عنوان نهی سیاسی و موقت _ا_ازدواج موقت را تحریم کرد دیگران نبایست به آن شکل ابدیت بدهند.
محمد مهدی 128
Thursday 24 November 2005, 06:09AM
با سلام
کتاب نظام حقوق زن در اسلام ///نویسنده علامه بزرگوار شهید مطهری /// بخش دوم : ازدواج موقت ...منع خلیفه از ازدواج موقت ////
توجیه صحیح این مطلب همان است که علامه کاشف الغطا بیان کرده اند ...
خلیفه دوم چنین گفت: ((دوچیز در زمان پیغمبر روا بود من امروز آنها را ممنوع اعلام میکنم و مرتکب آنها را مجازات میکنم : متعه زنان و متعه حج)) ....نهی خلیفه نهی سیاسی بود نه نهی شرعی وقانونی طبق آنچه از تاریخ استنباط میشود خلیفه در دوره زعامت نگرانی خود را از پراکنده شدن صحابه در اقطار کشور اسلامی پنهان نمیکرد و تا آنجا که ممکن بود مانع خروج آنها از مدینه میشد....علت اینکه مردم زیر بار این تحریم خلیفه رفتند این بود که نهی خلیفه را به عنوان یک مصلحت سیاسی و موقتی تلقی کردند نه به عنوان یک قانون دائم والا ممکن نبود خلیفه وقت بگوید که پیامبر چنین دستور داده و من چنین دستور میدهم و مردم سخن او را بپذیرند....ایرادی که در اینجا به برادران اهل سنت است بیش از آن است که بر خود خلیفه وارد است . خلیفه به عنوان نهی سیاسی و موقت _مانند تحریم تنباکو ا_ازدواج موقت را تحریم کرد دیگران نبایست به آن شکل ابدیت بدهند.
جناب امیر خان اینها استحسانات باطل است هر کی کرده باشد فرقی ندارد
امیر
Thursday 24 November 2005, 11:06AM
جناب امیر خان اینها استحسانات باطل است هر کی کرده باشد فرقی ندارد
لطفا با دلیل حرف بزنید.این که عمر دستور حکومتی و موقتی داده همه اتفاق دارند و این به معنی حلال خدا را حرام کردن و بلعکس نیست چرا که امکان نداشت مردم در آن زمان پیروی کنند و شما بیهموده تلاش میکنید ..
اگر جوابی دارید بسم الله من حاضر باتون بحث کنم . واز شهید مطهری دفاع کنم .چرا که شهید مطهری حرف بیدلیل بر زبان نرانده....
sareban
Thursday 24 November 2005, 07:18PM
لطفا با دلیل حرف بزنید.این که عمر دستور حکومتی و موقتی داده همه اتفاق دارند و این به معنی حلال خدا را حرام کردن و بلعکس نیست چرا که امکان نداشت مردم در آن زمان پیروی کنند و شما بیهموده تلاش میکنید ..
اگر جوابی دارید بسم الله من حاضر باتون بحث کنم . واز شهید مطهری دفاع کنم .چرا که شهید مطهری حرف بیدلیل بر زبان نرانده....\
يعني شما ميگوييد صيغه حلال نيست؟!:eek: :smile09:
دهها رويات صحيح از اهل بيت عليهم السلام را چه ميكنيد؟!!
عمر هر غلطي كرد ،كرد ! چرا نميتواند دستور حكومتي باشد ؟
مگر نميگويد : انا احرم(انا يعني چه؟)
امیر
Thursday 24 November 2005, 09:02PM
چرا نميتواند دستور حكومتي باشد ؟
اتفاقا به نظر من دستور حکوتی است و برخی از دوستان( کاشانی) حاضر به قبول کردن نیستند
جناب ساربان دستور عمر دستور حکومتی بوده و مردم نباید به آن شکل همیشگی میدادند
یکبار دیگر عقیده من رو که همان عقیده شهید مطهری است بخونید
.این که عمر دستور حکومتی و موقتی داده همه اتفاق دارند و این به معنی حلال خدا را حرام کردن و بلعکس نیست چرا که امکان نداشت مردم در آن زمان پیروی کنند و شما بیهموده تلاش میکنید ..
با اینهمه توضیح باز شما سوال میکنید !!!!!!!!!!!!:confused:
يعني شما ميگوييد صيغه حلال نيست؟
محمد مهدی 128
Friday 25 November 2005, 08:03AM
[quote=امیر]اتفاقا به نظر من دستور حکوتی است و برخی از دوستان( کاشانی) حاضر به قبول کردن نیستند
جناب ساربان دستور عمر دستور حکومتی بوده و مردم نباید به آن شکل همیشگی میدادند
یکبار دیگر عقیده من رو که همان عقیده شهید مطهری است بخونید
.
با اینهمه توضیح باز شما سوال میکنید !!!!!!!!!!!!:confused:[/qu
تجاهل هم حدی دارد ودفاع از عمر هم حدی دارد همین الان دراین انجمن وهابی هم مسلک شما مقاله نوشته برای حرام بودن صیغه اگر شما راست میگید جواب ایشان را بدهید که حرمت سیاسی وموقتی بوده :smile07:
sareban
Friday 25 November 2005, 10:10AM
اتفاقا به نظر من دستور حکوتی است و برخی از دوستان( کاشانی) حاضر به قبول کردن نیستند
خوب واضح است چون عمر مگر كيست كه حق تشريع داشته باشد؟ واين حق را از كدام تمبان دراورده؟
امیر
Friday 25 November 2005, 11:36AM
ودفاع از عمر هم حدی دارد
به نظر شما شهید مطهری هم از عمر دفاع کرده ؟؟؟؟؟؟!!!!! ! ! ! ! !
تعصب هم حدی دارد.........:smile27:
خوب واضح است چون عمر مگر كيست كه حق تشريع داشته باشد؟
میتوانید از علامه کاشف الغطا بپرسید ... .
(چرااینا نمیخوان قبول کنن ...حوصلم سر رفت :o )
هستي
Friday 25 November 2005, 11:55AM
بسمه تعالي
اقا امير مگر خودتان ننوشته ايد كه تحريم سياسي بوده است.پس چرا دايمي شده است.چرا هنوز هم حرام مي دانند؟
سپهران
Saturday 26 November 2005, 02:36PM
امير جان
اولا مقايسه تحريم تنباكو ب حرام كردن حكم خدا اشتباه است ودو مقوله جداگانه مگر نه اينكه حلال آل محمد حلال الي يوم القيامه وحرامه حرام الي يوم القيامه و حرام كردن حلال خدا چه سياسي چه حكومتي و هر كوفت زهر ماري حرام كردن حلال خداست وگناه آن بگردن عمر است كه حلال خدا را حرام كرد.
كما اينكه حضرت صادق (ع) فرمود : تا آخر دنيا هرچه زنا شود گناه آن بگردن عمر است زيرا وي متعه را حرام كرد .
پس دفاع از خلاف آن شخص نيز دفاع از حرام است و جايز نيست .
الذين يكتبون الكتاب بايديهم ويقولون هذا من عند الله
امیر
Saturday 26 November 2005, 10:42PM
جناب سپهران
و حرام كردن حلال خدا چه سياسي چه حكومتي و هر كوفت زهر ماري حرام كردن حلال خداست
مگر توتون و تنباکو آن زمان حلال نبود :eek: ؟؟؟؟؟؟پس چرا میرزای شیرازی 00000 آن حلال را حرام کرد ؟؟؟؟به خاطر مصالح مردم و حکم حکومتی دیگه... عزیزم:smile07:
سپهران
Sunday 27 November 2005, 07:54AM
آقاي امير
براساس كدام حديث يا آيه تنباكو حلال يا حرام بوده .
امیر
Sunday 27 November 2005, 06:00PM
چه ربطی داشت ...
منظور بنده اینست که به خاطر مصالح بزرگتر میتوان برخی مسائل دیگر رها شوند شما چرا این قدر سطحی نگاه میکنید
همان پیامبری که میفرماید : حلال محمد (ص ) حلال است تا روز قیامت و حرام ...(الی آخر)
همان پیامبر (ص) فرمود : اذ اجتمعت الحرمتان طرحت الصغری للکبری
اگر دو حرام جمع شوند حرام کوچکتر بخاطر حرام بزرگتر رها میشود
در مسئله تترس که علما بر آن اجماع دارند (یعنی دشمن کافر اسرای مسلمان را سپر کند ) شما میتوانید برای امری مهمتر (نابودی دشمن ) از امری کوچکتر ( حفظ جان برادر مسلمان ) صرف نظر کنی و آنها را از بین ببری
جناب سپهران با توجه به مثالی که زدم (تترس ) که علما بر آن اتفاق نظر دارند و شهید مطهری در کتاب اسلام و مقتضیات زمان به آن اشاره میکنند آیا به نظر شما حرام محمد(ص) (یعنی کشتن برادر مسلمان ) حلال شده ؟؟؟
براساس كدام حديث يا آيه تنباكو حلال يا حرام بوده .
اولا هرآنچه حرمتش در احادیث و آیات نیامده حلال است
ثانیا اصلا در آنزمان توتون تنباکو موضوعیت نداشت بلکه آنچه مورد توجه بود مبارزه با استعمار بود و اگر مبارزه با استعمار از طریق حرمت استفاده از ((سبزی خوردن)) هم بود علما با آن مبارزه میکردند
برادر خوب است کمی مطالعه کنید سپس وارد میدان بحث شوید!!!!!!!!!!
سپهران
Monday 28 November 2005, 04:25PM
جناب هستی
در تایید فرمایش شما درخصوص آیه 28سوره نساکه می فرماید:
فما استمتعتم به منهن فاتوهن اجورهن فریضه.
یعنی پس از بهرمندی وتمتع از آنهامهر معین به آنهابپردازیدکه فریضه و واجب است .
بدیهی است که حکم قران الی الابد بمشروعیت خود باقیست مگر ناسخی در خود قران ظاهر گرددپس چون در این موضوع ناسخی نیامده پس این حکم محکم وتا ابد باقی و بر قرار است ولی از آنجایی که در قلوبهم مرض است ممکن است بگویند که این آیه مر بوط به نکاح دایم است که این همان سفسطه ومغلطه همیشگی باصطلاح موحد وسایر وهابی ها بمنظور اثبات ادعای پوشالی خودوابن تیمیه و عبد الوهاب می باشد
از آنجایی که علمای بزرگ سنی از قبیل طبری در جز پنجم وامام فخر رازی در جز سیم از کتاب مفاتیح الغیب و دیگران این آیه شریفه را در باب متعه آورده اند.
علاوه بر صراحت بیان مفسرین وعلمای سنی خود حضرات بخوبی می دانند که سوره نسا کاملا مشتمل است بر بیان اقسام نکاح و از دواج در اسلام از قبیل (دائم -متعه -منقطعه -وملک یمین )منتها بخاطر دفاع از خلیفه ثانیه منکر می گر دند!!!!!!!!!!!!!!!
اما در نکاح دائم در آیه 3سوره نسا می فرماید:
فانکحوا ما طاب لکم من النسا مثنی وثلاث و رباع فان خفتم الا تعد لوافواحده او ما ملکت ایمانکم
در باره ملک یمین وکنیزان در همان سوره ایه 28مفرماید:
ومن لم یستطع منکم طولاان ینکح المحصنات المو منات فمن ما ملکت ایمانکم بعضکم من بعض فانکحوهن باذن اهلهن و اتوهن اجورهن بالمعروف .
ودر باب متعه وعقد انقطاع نیز آیه :
فماستمتعتم به منهن فاتوهن اجورهن فریضه
نازل گردیده است واگرایه مر بوط به نکاح دایم باشد لازم می آیدکه در یک سوره امر بنکاح دائم تکرار شده باشدو این برخلاف قاعده خواهد بود
وچون راجع به متعه نازل گردیده معلوم است که خود یک امر واجب و جدید است
ثانیااین موضوع مورد اتفاق جمیع مسلمین است (بجز وهابیت که از دایره اسلام خارج هستند)از صدر اسلام بوده و به آن عمل می کر ده اندو صحابه کباردر زمان خود رسول خدا(ص)به آن دستور عمل می کرده اندپس آیه متعه همین است که مفسران اهل سنت هم اذعان داشته و مشروعیت انرا ثابت می نماینداز جمله در صحیح بخاری و مسند امام احمد ابن حنبل از ابو رجا از عمران ابن حصین نقل کرد که گفته :ایه فماستمتعتم ......
ایه متعه ونازل در کتاب خداو ما در زمان رسول خدابه آن عمل می کر دیم ورسول خدا تا دم مرگ هم ما را از ان منع نکردمردی به رای ومیل خودگفت هرچه دلش خواست بخاری می گوید این مرد عمر بوده است .:smile28:
ومدارک کثیر وزیادی که مستلزم زمان بسیار می باشد که در خانه اگر کس است یک حرف بس است .
نتیجه اینکه موضوع متعه یک امر ثابت شده ومستدل است حتی اگر بکام کافران ومعاندان خوش نیایید وامر خدا رابخاطر خوش رقصی وجیره خواری به عمل شنیع زنا که خود از همه بیشتر به آن سزاوار هستند به شهر نوو... قیاس کنند .:smile22:
اللهم العن الاول والثانی والثالث اللهم العنهم جمیعا
محمد مهدی 128
Tuesday 29 November 2005, 06:02AM
:قانون(1):
mohsenvahidi
Sunday 4 December 2005, 01:53PM
كاربر mohsenvahidi
طبق قوانين توافقي ثبت نام از هرگونه اهانت به عقايد ساير اعضاي تالار جدا خودداري فرمائيد . در غير اين صورت شناسه شما با محدوديت نوشتاري مواجه خواهد شد .
پشتيباني باشگاه جوانان ايراني
امیر
Saturday 1 July 2006, 06:52PM
نمیدونم با توجه به مطالب ((علامه کاشف الغطا ))حالا فهمیدند چرا عمر حرام کرد ؟؟؟!!! ! ! ! ! !http://www.iranclubs.org/forums/images/smilies/redface.gif
محمد مهدی 128
Sunday 2 July 2006, 07:30AM
نمیدونم با توجه به مطالب ((علامه کاشف الغطا ))حالا فهمیدند چرا عمر حرام کرد ؟؟؟!!! ! ! ! ! !:o
خواب دیدی خیره :smile21: :smile21: :smile21: :smile21: :smile22: :o :smile39: :smile39: :smile28: :smile28:
امیر
Sunday 2 July 2006, 07:17PM
جناب ناظر لطفا به این توهین ها رسیدگی کنید
محمد مهدی 128
Monday 3 July 2006, 05:05AM
پشتیبانی باشگاه
Monday 3 July 2006, 09:55AM
کاربر mohamdmhdi
با توجه به نقض مکرر قوانين باشگاه در درج عبارات و الفاظ تنش زا و اتهامات ناپسند به طرف گفتگو در صورت تکرار شناسه شما با محدوديت نوشتاري مواجه خواهد شد . اين آخرين تذکر قبل از قطع دسترسي مي باشد .
پشتيباني باشگاه جوانان ايراني
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.