PDA

نمايش نسخه نهائي : دين در نزد خداوند فقط اسلام است

صفحه : 1 2 3 4 [5]

آسوده
Saturday 14 April 2007, 01:02PM
به نام خدا
به نظر من حقیقت در سخنان اقای تسلیم موج میزند و هرکه منکر اوست ان عده ای هستند که بنده خدا را تا حد خدا بالا برده اند و عبادت خدا را با عبادت بنده اش عوض کرده اند به نظر توکل و توصل به هرکه غیر از خدا شرک اشکار است هیچ کس ممنوع نیست مگر نه اینکه حضرت ادم اشتباه کرد وبه زمین تبعید شد مگر نه اینکه داوودشوهر زنی که دوست داشت پرچم دار جنگ کرد تا کشته شود و به مرادش رسید مگر نه اینکه حضرت محمد ص تهمتی که به حضرت عایشه وارد شد را باور کرد تا خداوند وی را از مخمسه نجات دهد حتی پیغامبران گناه داشته اند انها فقط در ابلاغ وحی معصومند شما نماز وسایر فرایض را ول کرداید دین را در داستانهای دروغین اختلاافات خلیفه های پیغمبر تعریف کرده اید ولی با این نظر اقای تسلیم مخالفم که فقط قرآن . چرا حدیث هست ولی حدیثهای جعل هم زیاد است پس بهتر است به نقال حدیث توجه کنیم .بگذریم کسانی که به مردگان توکل میکنند بدانند که توکل به کسی که از رگ گردن نزدیکتر است ودر همه حال از احول بنده اش با خبر است واز همه کس بنده اش را بیشتر دوست دارد دوست دارد بهتر است یا توکل به به خاک.د یک کلام معصومیت از گناه لازمه اش ارتباط با خداست وارتباط با خدا فقط از طریق وحی امکان پذیر است و وحی مخصوص پیامبران است و کسی به ان دسترسی ندارد و بهد حضرت محمد ص نیز قطع شد و هر کس اهل بیت را معصوم میداند عملا مسا له خاتم نبیین پیغمبر را رد کرده

مایکل
Friday 12 October 2007, 04:12PM
سلام بر همگی

مایکل
Friday 12 October 2007, 04:19PM
حضرت محمد اخرین فرستاده خداوند است"بنابراین دین اسلام نیز کامل ترین دین خداست.:smile07:

seratallah
Saturday 2 August 2008, 09:24AM
با سلام
دوستان لطفا برای بحث مناظره براداران مسلمان به لینک زیر مراجعه کنید و در صورت تمایل شرایط خود را برای مناظره بیاورید:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481)

mehrdad_123
Saturday 2 August 2008, 05:03PM
با سلام
دوستان لطفا برای بحث مناظره براداران مسلمان به لینک زیر مراجعه کنید و در صورت تمایل شرایط خود را برای مناظره بیاورید:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=14481)

البته اگررررررررررررررررررر مناظره ای ی ی ی ی ی ی ی در پیش باشد...
فعلا که حضرات تاریخ های دو سه ماهه تعیین کرده اید:smile55: گویی ارودی مسابقات بوکس است:smile21:

توکلت علی ا...:smile07:

seratallah
Sunday 3 August 2008, 07:00PM
با سلام
چند روز پیش یک مقاله خوب در ضمینه رسول و نبی بدستم رسید که خالی لز لطف ندیدم که دوستان هم بخوانند؟
.......................
- هر نبيي رسول است اما هر رسولي نبي نيست.

نبي آن است كه شريعتي جديد مياورد و يا پياده سازي ميكند (شامل قانون و ...) و ممكن است از طرف خداي مهربان كتاب هم به او داده شده باشد. اما رسول آن است كه شريعتي جديد نمياورد و فقط شريعت قبلي را تاييد و تصديق ميكند.براي تاييد مطلب آيه 3:81 را نگاه كنيد:

[3:81] واذ اخذ الله ميثق النبين لما ءاتيتكم من كتب وحكمة ثم جاءكم رسول مصدق لما معكم لتؤمنن به ولتنصرنه قال ءاقررتم واخذتم على ذلكم اصري قالوا اقررنا قال فاشهدوا وانا معكم من الشهدين
[3:81] خدا از پيامبران ميثاقي گرفت و گفت: "من به شما كتاب آسماني و حكمت خواهم داد. پس از آن، رسولي خواهد آمد كه تمام كتاب هاي آسماني موجود را تصديق خواهد كرد، بايد به او ايمان آوريد و او را حمايت كنيد." او گفت: "آيا با اين موافق هستيد و پيمان مي بنديد كه اين ميثاق را به انجام برسانيد؟" آنها گفتند: "ما موافقيم." او گفت: "پس شما شهادت داده ايد و من هم همراه با شما شهادت مي دهم."

در آيه بالايي خداي مهربان ميفرمايد بعد از اينكه همه كتابهاي آسماني و حمكت را به نبيها دادم رسولي خواهد آمد كه آن را تصديق خواهد كرد.پس مشخص شد كه نبي شريعت جديد مياورد و يا شريعت جديد پياده سازي ميكند اما رسول آن را تصديق ميكند.
هركجا خداي مهربان نبوت را ذكر ميكند با آن كتاب و يا حكم را ذكر ميكند.زيرا كه نبوت مقام خاصي است كه به پيامبر داده ميشود تا كه احكام جديد كتاب را بوسيله آن ابلاغ و اجرا كند.آيات زير را نگاه كنيد.

[3:79] ما كان لبشر ان يؤتيه الله الكتب والحكم والنبوة ثم يقول للناس كونوا عبادا لي من دون الله ولكن كونوا ربنين بما كنتم تعلمون الكتب وبما كنتم تدرسون

[6:89] اولئك الذين ءاتينهم الكتب والحكم والنبوة فان يكفر بها هؤلاء فقد وكلنا بها قوما ليسوا بها بكفرين

[29:27] ووهبنا له اسحق ويعقوب وجعلنا في ذريته النبوة والكتب وءاتينه اجره في الدنيا وانه في الاءخرة لمن الصلحين

[45:16] ولقد ءاتينا بني اسرءيل الكتب والحكم والنبوة ورزقنهم من الطيبت وفضلنهم على العلمين

[57:26] ولقد ارسلنا نوحا وابرهيم وجعلنا في ذريتهما النبوة والكتب فمنهم مهتد وكثير منهم فسقون

به طور مثال محمد رسولخدا نبي بود و همزمان رسول هم بود. بنابراين در مقام نبوت به تشريع ميپرداخت و در مقام رسالت به ابلاغ قرآن مشغول بود.كسي كه نبي باشد خود به خود رسول هم هست اما برعكسش درست نيست.براي اينكه ثابت شود هر نبيي رسول هم هست به آيات زير نگاه كنيد كه خداي مهربان نبي را بشارت دهنده و نذارت كننده توصيف كرده است.

[2:213] كان الناس امة وحدة فبعث الله النبين مبشرين ومنذرين وانزل معهم الكتب بالحق ليحكم بين الناس فيما اختلفوا فيه وما اختلف فيه الا الذين اوتوه من بعد ما جاءتهم البينت بغيا بينهم فهدى الله الذين ءامنوا لما اختلفوا فيه من الحق باذنه والله يهدي من يشاء الى صرط مستقيم
[33:45] يايها النبي انا ارسلنك شهدا ومبشرا ونذيرا
[4:163] انا اوحينا اليك كما اوحينا الى نوح والنبين من بعده واوحينا الى ابرهيم واسمعيل واسحق ويعقوب والاسباط وعيسى وايوب ويونس وهرون وسليمن وءاتينا داود زبورا

براساس آيات بالا نبي رسول هم هست .

تصور كنيد كه در آيه زير موسي به عنوان رسولا نبيا (رسولي كه نبي بود) ذكر شده است

[19:51] واذكر في الكتب موسى انه كان مخلصا وكان رسولا نبيا

و اسماعيل هم :

[19:54] واذكر في الكتب اسمعيل انه كان صادق الوعد وكان رسولا نبيا

براي تاييد مطلب به آيه زير توجه كنيد.

[19:41] واذكر في الكتب ابرهيم انه كان صديقا نبيا

در آيه مذكور (صديقا نبيا) به كار برده شده است و صديقا نبيا يعني صديقي كه نبي بود. همه ميدانيم كه هر صديقي نبي نيست و به همين خاطر خدا مهربان نبيا صديقا را به كار نبرده است.

خداي مهربان بخشنده هيچوقت نبيا رسولا (رسولي كه نبي بود) را به كار نبرده است.زيرا كه هر رسولي نبي نيست. مثلا خداي بزرگ در خيلي جاها در قرآن از جبرئيل و ملك الموت و ساير فرشتگان به عنوان رسول ياد كرده است. موجوديت بشر ميتواند نبي باشد اما ملائكه نميتوانند نبي باشند. پس در كل هر رسولي نبي نيست. زيرا هيچ كجاي قرآن از جبرئيل به عنوان نبي ياد نكرده است..

2- خداي مهربان بين رسول و نبي فرق قائل شده است . آيه زير را نگاه كنيد تا ببينيد كه خدا بين نبي و رسول فرق قائل شده است.
به عبارت (من رسول و لا نبي) توجه شود. اگر بين رسول و نبي فرق نبود خدا آن را به اين صورت نقل نميكرد.

[22:52] وما ارسلنا من قبلك من رسول ولا نبي الا اذا تمنى القى الشيطن في امنيته فينسخ الله ما يلقي الشيطن ثم يحكم الله ءايته والله عليم حكيم
[22:52] ما پيش از تو نه رسولي فرستاديم و نه پيامبري بدون آنكه شيطان در خواستههاي او دخالت نكرده باشد. سپس خدا آنچه را شيطان انجام داده است، خنثي مي نمايد. خدا آياتش را کامل مي کند. خداست داناي مطلق، حكيمترين.*

seratallah
Sunday 3 August 2008, 07:01PM
پس در كل ميتوان گفت كه هر نبيي رسول است اما هر رسولي نبي نيست. معاني از طريق قرآن بسيار روشن و واضح است .

3- اما ممكن است كسي بگويد كه خيلي از انبياء بني اسرائيل كتاب و شريعت به آنها داده نشده است. و اين يك تناقض است. در جواب بايد گفت كه نبي آن است كه به طور مستمر با وحي مرتبط است. انبيا بني اسرائيل مدام رابط بين خدا و بني اسرائيل بودند. مثلا جريان گاو بني اسرائيل كه موسي چندين مرتبه بين خدا و بني اسرائيل سوال و جواب رد و بدل ميكند و از طريق نبي به آنان راه حل كشف قاتل نشان داده ميشود(2:67). و همينطور جريان طالوت كه نبي آن دوره بين قوم بني اسرائيل و خدا در مورد تعيين پادشاه رابط ميشود.و از طريق نبي به آنان پادشاه نشان داده ميشود. (2:247)

4- اقوام اوليه داراي نبيهاي زيادي بوده اند و اين به خاطر عدم رشد كامل فكري بوده است. زيرا در مورد مسائلي كه پيش ميامد مدام بايد نبي بين خدا و مردم براي رفع مشكل رابط ميشد. اين انبياء مسلما رسول (كساني كه از طرف خدا به تبليغ وتصديق دين مشغول بودند) هم بوده اند.

خداي مهربان در قرآن كريم بر بني اسرائيل منت گذاشته است زيرا كه براي آنها نبيهاي زيادي را فرستاده است.

[45:16] ولقد ءاتينا بني اسرءيل الكتب والحكم والنبوة ورزقنهم من الطيبت وفضلنهم على العلمين

و همانطور در مورد محمد آخرين پيامبر خدا كه در خيلي از سوره هاي قرآن مدام مورد خطاب و سوال قرار گرفته و در آن مورد بر او آياتي نازل شده است.

بعد از اين كه بشر به ثبات فكري رسيد خداي حكيم ديگر نبوت را به پايان رساند و اعلام كرد كه قرآن آخرين كتاب است و ديگر نبوتي ديگر صورت نخواهد گرفت. نزول شريعت جديد در قالب نبي صورت ميگيرد. اسلام به عنوان دين آسماني از طريق قرآن كامل شده است و ديگر كتاب آسماني ديگري نخواهد آمد. شريعت جديد احتياج به نبوت دارد زيرا كه شريعت جديد ارتباط مستمر با وحي را لازم دارد.

5- نبي كسي است كه به او چيزي (مثل قانوني جديد) داده ميشود به همين خاطر خداي مهربان در قرآن براي نبي "مااوتي " را به كار برده است.
[2:136] قولوا ءامنا بالله وما انزل الينا وما انزل الى ابرهم واسمعيل واسحق ويعقوب والاسباط وما اوتي موسى وعيسى وما اوتي النبيون من ربهم لا نفرق بين احد منهم ونحن له مسلمون

6- به طور مثال در جنگهاي پيامبر و در مورد زنان پيامبر بيشتر شخصيت نبي مطرح است نه رسول:

[8:67] ما كان لنبي ان يكون له اسرى حتى يثخن في الارض تريدون عرض الدنيا والله يريد الاءخرة والله عزيز حكيم

[8:65] يايها النبي حرض المؤمنين على القتال ان يكن منكم عشرون صبرون يغلبوا مائتين وان يكن منكم مائة يغلبوا الفا من الذين كفروا بانهم قوم لا يفقهون

[9:117] لقد تاب الله على النبي والمهجرين والانصار الذين اتبعوه في ساعة العسرة من بعد ما كاد يزيغ قلوب فريق منهم ثم تاب عليهم انه بهم رءوف رحيم

[33:32] ينساء النبي لستن كاحد من النساء ان اتقيتن فلا تخضعن بالقول فيطمع الذي في قلبه مرض وقلن قولا معروفا

[33:50] يايها النبي انا احللنا لك ازوجك التي ءاتيت اجورهن وما ملكت يمينك مما افاء الله عليك وبنات عمك وبنات عمتك وبنات خالك وبنات خلتك التي هاجرن معك وامراة مؤمنة ان وهبت نفسها للنبي ان اراد النبي ان يستنكحها خالصة لك من دون المؤمنين قد علمنا ما فرضنا عليهم في ازوجهم وما ملكت ايمنهم لكيلا يكون عليك حرج وكان الله غفورا رحيما
[33:59] يايها النبي قل لازوجك وبناتك ونساء المؤمنين يدنين عليهن من جلبيبهن ذلك ادنى ان يعرفن فلا يؤذين وكان الله غفورا رحيما

7- نبي در خيلي از قوانين با ديگران فرق ميكند. مثلا زنانش مادران مومنان هستند. مجاز به اختيار تعداد زنان بيشتري است و ...

[33:6] النبي اولى بالمؤمنين من انفسهم وازوجه امهتهم واولو الارحام بعضهم اولى ببعض في كتب الله من المؤمنين والمهجرين الا ان تفعلوا الى اوليائكم معروفا كان ذلك في الكتب مسطورا
[33:50] يايها النبي انا احللنا لك ازوجك التي ءاتيت اجورهن وما ملكت يمينك مما افاء الله عليك وبنات عمك وبنات عمتك وبنات خالك وبنات خلتك التي هاجرن معك وامراة مؤمنة ان وهبت نفسها للنبي ان اراد النبي ان يستنكحها خالصة لك من دون المؤمنين قد علمنا ما فرضنا عليهم في ازوجهم وما ملكت ايمنهم لكيلا يكون عليك حرج وكان الله غفورا رحيما

8- هم نبي و هم رسول بر آنها وحي ميشود. خيلي از پيامبران هم رسول بوده اند و هم نبي.معمولا چيزهايي به نبي وحي ميشود (به نبي اعطا ميشود) كه بشر خود به تنهايي قادر به به دست آوردن آن نيست.قرآن به عنوان كتاب آسماني به نبي محمد اعطا شد. در اين مورد بشر از آوردن قرآن عاجز است و هيچوقت هم نميتواند آن را انجام دهد. اخبار و داستانهايي (نبايي يا خبري) در قرآن موجود است كه اگر نبي نبود ما نميتوانستيم هيچوقت از آن خبردار شويم.خيلي از مسائل موجود به غيب و بهشت و جهنم و .... مثلا وضعيت به خواب رفتن اصحاب كهف در غار را كسي ديگر نميدانست و خدا از طريق نبي آن را بر ما بازگو كرد و اگر نبي نبود ما هيچوقت نميتوانستيم آن را بدست آوريم .

seratallah
Sunday 3 August 2008, 07:02PM
در كل ميتوان گفت چيزي كه به نبي داده ميشود بوسيله انسان به تنهايي قابل اكتساب نيست . اما چيزهايي كه به رسول وحي ميشود بوسيله انسان هم قابل كسب است و در فطرت ما گنجانده شده است. مثلا رسول به عبادت فقط خدا دعوت ميكند . در اين مورد انسان به تنهايي هم ميتواند چنين مساله اي را بفهمد و در فطرت همه ما گنجانده شده است. مثلا حكمت بعضي از حكمها در قرآن از توانايي انسان خارج نيست و بنابراين رسول مواردي را ابلاغ و يادآوري ميكند كه در نهاد بشر جاسازي شده است و رسولان فقط يادآوري ميكنند.بنابراين كسي كه رسول است اما نبي نيست شريعت جديد و كتاب جديدي بر او نازل نميشود. بلكه او تابع همان شريعت قبلي است.

اما خداي مهربان در آيه اي اعلام نموده است كه ما با رسولان كتاب هم نازل ميكنيم. و ممكن است كسي بگويد كه پس به رسول هم شريعت جديد داده ميشود.اما در ادامه ميفرمايد كه ما آهن را هم نازل ميكنيم.و در اين جا نازل شدن كتاب بر رسول را با نازل شدن آهن مقايسه كرده است. و اين خود نكته ظريفي را به همراه دارد.و فرق نازل شدن كتاب بر رسول و نازل شدن كتاب بر نبي را ميرساند.

[57:25] لقد ارسلنا رسلنا بالبينت وانزلنا معهم الكتب والميزان ليقوم الناس بالقسط وانزلنا الحديد فيه باس شديد ومنفع للناس وليعلم الله من ينصره ورسله بالغيب ان الله قوي عزيز
[57:25] ما رسولان خود را فرستاديم و با مدرك هاي روشن آنها را پشتيباني كرديم و برايشان كتاب آسماني و قانون نازل كرديم تا مردم عدالت را برقرار كنند. و آهن را پايين فرستاديم كه در آن استحكام و منافع بسياري براي مردم است. تمام اينها براي آنست كه خدا كساني را كه از روي ايمان، از او و رسولانش پشتيباني مي كنند، مشخص نمايد. خداست قدرتمند، صاحب اقتدار.

همانطور كه ميدانيم تاريخ استفاده از آهن را واقعا كسي نميداند زيرا تا آنجايي كه نقل تاريخ اجازه ميدهد استفاده از آهن هميشه بوده است و اين خود يك استثناست زيرا كه بشر اوليه هيچوقت نميتوانست به تنهايي آهن را كشف و استخراج كند. خداي مهربان استثنائا در اين مورد از طريق رسولان خود استخراج آهن را به مردم نشان داده است.زيرا بدون آهن زندگي غير ممكن بوده است. در هر حالت كشف آهن از قدرت بشر خارج نبود و بالاخره روزي آن را كشف ميكرد و اين راهنمايي از طريق خداوند فقط يك جهش براي جامعه بشريت بود.زيرا كه انسانهاي اوليه قادر به استخراج آهن نبودند بنابراين خداي توانا از طريق رسولانش مردم را راهنمايي كرد و آنان را در زندگي جلوتر انداخت.

پس در كل ميتوان گفت كه نازل شدن كتاب بر رسول به معناي شريعت جديد بر رسولان نيست بلكه به معناي به جلو انداختن فهم كتاب موجود است.
9- بعضي ممكن است بگويند كه هارون نبي بود ولي رسول نبود و به او كتاب هم داده نشد. اما بر طبق آيه 37:117 كتاب تورات به هردوي موسي و هارون داده شد.

[37:117] وءاتينهما الكتب المستبين
[37:117] و کتابي آسماني، عميق و پرمحتوا به هر دو عطا کرديم.
هارون رسول هم بود.به عبارت " ارسلنا " و " بعثنا " در آيات زير نگاه كنيد:[10:75] ثم بعثنا من بعدهم موسى وهرون الى فرعون وملايه بءايتنا فاستكبروا وكانوا قوما مجرمين[10:75] سپس، بعد از آنها موسي و هارون را با مدرک هايمان به سوي فرعون و گروهش فرستاديم، ولي آنها تکبر ورزيدند؛ و مردمي تجاوزکار بودند.[23:45] ثم ارسلنا موسى واخاه هرون بءيتنا وسلطن مبين[23:45] سپس موسي و برادرش هارون را با آيات خود و مدرکي شگرف فرستاديم،

seratallah
Tuesday 12 August 2008, 11:48AM
ba salam dostani ke mekhahand dar mord mazhab va din khod beshtar bedanand be linkhay zir morajeh konid :

براي فهم دين : بعد از مرك (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=6327)peyambaran

هدايت فقط در قرأن (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=7659)

و لينك براي جمع بندي براي مناضره (http://iranclubs.net/forums/showthread.php?t=14481)

mehrdad_123
Tuesday 12 August 2008, 07:01PM
ببینم جناب سراط

به شعور این همه کاربر می خواهی توهین کنی یا نه می خواهی هر چه بیشتر از پیش اثبات کنی که هیچ چیزی در بساط ندارید؟!
از یکی دو ماه پیش آمدی برای مناظره نظر سنجی می کنی و بعدش دو ماه دیگر هم وقت حج رفتن و رفتن به دهکده ای برای خلوت و ... غیره گذاشته ای؟!
در همین دو ماهی که هفته ای یک بار تشریف آوده اید می شد مناظره را انجام دهیم ولی نمی دانم چرا خودت را....

اگر اهل بحثید و هراسی ندارید!!! گیریم که حضرتعالی تشریف ندارید به جناب zxcv که قرار است با ما مناظره کند بگویید بیایند همین الآن مناظره را شروع کنیم آخرشما چه باشید و چه نباشید فرقی نمی کند چرا که طرف مناظره ی ما ظاهرا جنابان زد ایکس و نیکمنش خواهند بود(البته بعد از عمری تعقیب و گریز)
پس چه لزومی به این اردوهای حضرتعالی هستش؟! بگویید بیایند و همین الآن مناظره را شروع کنند%

منتظریم ان شاا...

seratallah
Saturday 30 August 2008, 09:43AM
با سلام
به تایپیک مناظره مراجعه کنید و در صورت تمایل برای شرکت در مناظره شرایط اعلامی را تایید کنید

mehrdad_123
Saturday 30 August 2008, 12:28PM
با سلام
فعلا که منتظر نسخه های بعدیتان هستیم و سپس تنظیم آنها و سپس منتظر مسافرتتان و دوباره منتظر نسخه هایتان و دوباره تنظیم آنها و دوباره مسافرتتان و....

ا...هم عجل لولیک الفرج

seratallah
Wednesday 10 September 2008, 11:33AM
با سلام از
مطالب این لینک ها برای هدایت و فهم بهتر قرآن استفاده کنید . امید به رحمت الله یکتا و امید به مناظره ای سازنده با همگی دوستان .
برای دوستانی که مایل هستند حقیقت راه ما را بدانند پیشنهاد می کنم تا قبل از زمان مناظره سه لینک زیر را به طور کامل بخوانند تا حقایق راه ما بر آنها روشن گردد.
1- دین نزد الله فقط اسلام است .
2- بعد از مرگ پیامبران .
3- هدایت واقعی فقط در قران است.
امید به رحمت الله و هدایت همگی ما و شما

seratallah
Saturday 11 October 2008, 01:45PM
((شرک گناهی که بخشیده نمی شود ))

ما از قران می آموزیم که شرك تنها گناهی است که اگر تا دم مرگ ادامه یابد بخشیده نمی شود:
إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَ يَغْفِرُ ما دُونَ ذلِكَ لِمَنْ يَشاءُ وَ مَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدِ افْتَرى‏ إِثْماً عَظِيماً (48)
خدا شرک را نمی بخشد ولی گناهان کوچک را برای هر که بخواهد می بخشد.هر کس در کنار خدا معبودانی قرار دهد مرتکب گناه هولناکی شده است. (4:48)

إِنَّ اللَّهَ لا يَغْفِرُ أَنْ يُشْرَكَ بِهِ وَ يَغْفِرُ ما دُونَ ذلِكَ لِمَنْ يَشاءُ وَ مَنْ يُشْرِكْ بِاللَّهِ فَقَدْ ضَلَّ ضَلالاً بَعِيداً (4:116)
خداوند، شرک به او را نمى‏آمرزد؛ (ولى) کمتر از آن را براى هر کس بخواهد (و شايسته بداند) مى‏آمرزد. و هر کس براى خدا همتايى قرار دهد، در گمراهى دورى افتاده است.
………….../////////////////////////.........................

انواع بت از دیدگاه قرآن:
طبق قران انواع مختلف بت ها کدامند.

1-گوساله و مجسمه به عنوان بت (2:51 و 21:53 و21:51)

او به پدر و قومش گفت: "اين مجسمه‌ها چيست كه خود را وقف آنها می ‌كنيد2:51
21:53 آنها گفتند: "ما والدين خود را در پرستش آنها يافتيم."

او گفت: "درواقع، شما و والدينتان به كلی گمراه شده‌ايد 21:54
با اين حال، هنگامی که موسی را برای چهل شب احضار کرديم، شما در غياب او گوساله را به پرستش گرفتيد و 2:51ستمکار شديد*

2- پرستش خدایان دیگر به معنی پرستش شیطان است(4:117)

آنها حتی در كنار او خدايان مؤنث را مى خوانند؛ درواقع، آنها فقط شيطانی سركش را پرستش مى كنند

3- عیسی به عنوان بت (5:72)

کافران درواقع کسانی هستند که می گويند خدا همان مسيح، پسر مريم است. شخص مسيح گفت: "ای بنی اسرایيل، خدا را بپرستيد؛ پروردگار من و پروردگار شما." هر کس به هر نحوی به خدا شرک آورد، خدا بهشت را بر او حرام کرده است و سرنوشت او دوزخ است. ستمکاران هيچ ياوری نخواهند داشت

4- جن به عنوان بت (6:100)

با اين حال، آنها از ميان جن‌ها شريكانی در كنار خدا قرار می ‌دهند، در حالی كه اوست كه آنها را خلق كرد. آنها بدون هيچ دانشی حتی پسران و دخترانی به او نسبت می ‌دهند. تجليل او را. او بالاترين است، بسيار برتر از ادعاهای آنها.

5- فرزندان به عنوان بت (7:190)

ولی همين که او فرزندی خوب به آنها عطا می کند، آنها هديهٔ او را به بُت تبديل می کنند که رقیب او می شود. تعالی باد خدا، بسی فراتر از هر شراکتى.

6- بشر به عنوان بت (7:194)

معبودانى كه در كنار خدا مى خوانيد، مخلوقاتى مانند شما هستند. برويد و آنها را صدا كنيد؛ بگذاريد به شما پاسخ دهند، اگر حق با شماست.

7- شفیع و میانجی به عنوان بت (10:18) و (2:254)و (2:123) و... از طریق قران آشکارا بیان شده که در روز قضاوت هیچ گونه شفاعتی نخواهد بود.

آنها در کنار خدا معبودانی را عبادت می كنند كه قدرتی ندارند که به آنها نفع يا ضرری برسانند و می ‌گويند: "اينان شفيعان ما نزد خدا هستند!" بگو: "آيا خدا را از چيزی باخبر می كنيد كه او در آسمان ها يا زمين نمی داند؟" تجليل او را. او بلندمرتبه ترين است؛ بسيار بالاتر از آنكه به شريكی نياز داشته باشد10:18

ای کسانی که ايمان آورده ايد، از آنچه به شما روزی داده ايم انفاق کنيد، پيش از آنکه روزی فرا رسد که در آن نه معامله ای در کار است، نه ارفاقی به سبب خويشاوندى و نه هيچ گونه شفاعتی. کافران بى عدالتى مى كنند2:254

آگاه باشيد از آن روزی كه نه نفسی به نفس ديگری كمك خواهد كرد، نه غرامتی پذيرفته خواهد شد و نه شفاعتی مؤثر خواهد بود و نه به كسی ياری خواهد شد2:123

8- پرستش شیطان (14:22)

و پس از آنكه حكم صادر شد، شيطان خواهد گفت: "خدا به شما وعده داده است، وعده‌ای حقيقی و من هم به شما وعده دادم، اما من به وعدهٔ خود وفا نكردم. من هيچ قدرتی بر شما نداشتم؛ من فقط شما را دعوت كردم و شما دعوت مرا پذيرفتيد. بنابراين، مرا سرزنش نكنيد، فقط خود را سرزنش كنيد. نه شكايت من به شما كمك می ‌كند و نه شكايت شما به من. من باور نكرده‌ام كه شما مرا شريك قرار داديد.

9- دارایی و مال به عنوان بت (18:42)

بی گمان، محصولاتش همه از بين رفت و غم و اندوه او را فرا گرفت. اكنون كه ملکش باير شده بود، از آنچه كه بيهوده در آن خرج كرده بود، لابه و زاری می کرد. و سرانجام گفت: "ای کاش هرگز ملکم را همچون خدا در کنار پروردگارم قرار نمی دادم. تمكاران سزاوار مجازاتی دردناك شده‌اند."

10-پیامبران وهمچنین رسولان به عنوان بت(3:79)

هرگز بشری كه خدا او را با كتاب آسمانی و نبوت مورد رحمت قرار داده است، به مردم نمی ‌گويد: "مرا در كنار خدا بت قرار دهيد." بلكه (می گويد): "خود را به طور كامل فقط به پروردگارتان اختصاص دهيد، كه اين بر طبق كتاب آسمانی است كه تعليم می ‌دهيد و درس‌هايی كه از آن می‌ آموزيد

11- بندگان خدا به عنوان بت (18:102)

آيا كسانی كه ايمان ندارند و بندگان مرا به عنوان خدا در كنار من قرار می دهند، فكر می كنند می توانند رهايی يابند؟ ما دوزخ را آماده كرده ايم كه مكان ابدی كافران باشد

12-نفس به عنوان بت (25:43)

بسیاری از انسانها به سبب نفس خویش نمی توانندخویش را به پرستش خدای یکتا راضی کنند و نظریه های آنها هیچ وقت نمی تواند مطیع نظریه های خدای یکتا باشد.خدا در قران علت این فاجعه را نفس انسانها می داند

آيا آن شخص را ديده‌ای كه غرورش خدای اوست؟ آيا طرفدار او خواهی بود؟

13- پیروی از منابعی دیگر در کنار قران به عنوان بت پرستی می باشد.

آیه ی زیر این را واضح و آشکار می کند که قران کتابی است که خدا به آن شهادت داده است! بنا براین هر گونه منبعی در کنار قران به بت پرستی است:

بگو شهادت چه کسی بالا تر است؟ بگو شهادت خدا ! او میان من و شما شاهد است که این قران به من وحی شده است تا آن را به شما و هر کس که به آن دست یابد ابلاغ کنم.در واقع شما در کنار خدا به خدایان دیگر هم شهادت می دهید.بگو من مانند شما تشهد نمی گویم.فقط یک خدا وجود دارد و من شرک شما را رد می کنم.6:19

پرستش خدا به معنی اطاعت از تنها کلام او (قران) است نه کلام بشر (طلاب - رهبران مذهبی و غیره )

14- رهبران مذهبی و طلاب به عنوان بت (9:31 و 2:257 و 6:137)

شرک در قانونگذاري و احکام شرع

[42:21] آنها از بت هايي پيروي مي كنند كه براي آنها قوانين مذهبي مقرر مي كنند كه هرگز خدا اجازه نداده است. اگر به خاطر تصميم از پيش تعيين شده نبود، آنها فورا قضاوت شده بودند. حقيقتا، ستمكاران سزاوار مجازاتي دردناك شده اند.*

آنها رهبران مذهبی و علمای خود را به جای خدا ارباب قرار داده اند.* عده ای ديگر برای مسيح، پسر مريم مقام ربوبيّت قائل شدند. به همه آنها امر شده بود که جز خدای واحد را عبادت نکنند. خدايی جز او نيست. شکوه و جلال او ستايش باد، حتی فراتر از آنکه شريکی داشته باشد 9:31

خدا مولاى كسانى است كه ايمان دارند؛ او آنها را از تاريكى ها به روشنايى راهنمايى می كند. و اما كسانى كه ايمان ندارند، معبودانشان مولاى آنها هستند كه آنها را از روشنايى به تاريكى ها رهبرى می كنند- اينان ساكنان دوزخ خواهند بود؛ آنها تا ابد در آن می مانند 2:257

مشركان، اين چنين از طريق معبودان خود فريب می ‌خوردند، به حدی كه فرزندان خود را می كشتند.* درواقع، معبودانشان بر آنها مصيبت بزرگی وارد می ‌آورند و دين آنها را برايشان مبهم و پيچيده می ‌كنند. اگر خدا می ‌خواست، چنين نمی كردند. به آنها و دروغ پردازی ‌هايشان اعتنا نكن 6:137

zxcv
Thursday 13 November 2008, 12:41AM
بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

وَالَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ لاَ يَخْلُقُونَ شَيْئًا وَهُمْ يُخْلَقُونَ أَمْواتٌ غَيْرُ أَحْيَاءٍ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ
كساني را كه غير از خدا به كمك ميخوانند چيزي خلق نمي ‌كنند و خودشان هم خلق شده‌اند (مخلوق خدا هستند). مرده‌اند و زنده نيستند و نميدانند چه وقت برانگيخته (زنده) ميشوند.

خوبي و بدي گذشتگان به آيندگان مربوط نيست و آيندگان چنانكه خدا فرموده نبايد به مدح ويا ذم آنان بپردازند، ‌بلكه هر كسي مسؤول اعمال خود مي باشد.

تِلْكَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا كَسَبَتْ وَلَكُم مَّا كَسَبْتُمْ وَلاَ تُسْأَلُونَ عَمَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ
آن امتي است گذشته، ‌كارهايشان براي خودشان است و كردار شما براي خودتان است و شما از آنچه ايشان كرده‌اند، بازخواست نخواهيد شد.

كسي كه جهاد نميكند به صرف مداحي از مجاهدين گذشته چه بهره‌اي خواهد برد؟
كسي كه از دنيا پرستي و شهوت پرستي دست برنداشته ‌به صرف مداحي از مردگان چه فائده‌اي مي برد؟
آيا وظيفه‌ي ‌مسلمين صدر اسلام عمل به احكام خدا که در قالب کتاب نورانی قران جمع گردیده می بوده . ولي وظيفه ي مسلمين بعدي تعريف و تمجيد از آنان است؟!
مگر اسلام دو برنامه ي مخالف يكديگر دارد؟
كساني كه دم از پيروي رسول خدا و يا فلان امام مي زنند ولی به روش قران عمل نمي كنند، بلكه از روش فرقه خود تبعیت می کنند و كتابها و مجالس را پر از مداحي و چاپلوسي و معجزه تراشي كرده‌اند ، آيا معتقدند كه ائمه نيز نسبت به پيامبر يا امام پيش از خود چنين مي كرده‌اند؟
يا اينكه معتقدند وظيفه ي امام و ماموم دو طريقه‌ي مختلف است؟
مگر دستورات قران براي همگان يكسان نازل نگردیده است ؟
مگر دين امام و ماموم فرق می کند ؟
اصول دين علي ؛آیا چیزی غیر عمل به دستورات نورانی قران بوده ؟
آيا اصول دين اينان باید غير از اصول دين مسلمین صدر اسلام باشد ؟!
در کجای قران خداوند مسلمین را به شیون و زاری برای مردگان دعوت می کند ؟ !

اينها سؤالاتي است كه ملت ما جوابي براي آن ندارند، ‌از وقتي كه ملت ما آیات روح بخش قران را ترك و مهجور نموده و از عدالت روگردان شده و فقط براي از دنیا رفتگان صدر اسلام راه گريه و زاري را پيش گرفته‌اند، ‌مشمول ذلت و نكبت شده و از تعالیم رهایی بخش قران عقب مانده‌اند، اينان مي‌پندارند كه اسلام ، یعنی تملق ، یعنی ظاهر سازی ، يعني چاپلوسي از کسانی که قرنها پیش به دیاری غیر از دنیای مادی ما منتقل گردیده اند .آيا اینان خدا را گول مي زنند يا خود را ؟ گمان مي كنند امام بر اعمالشان حاضر است و از اين بدعتهای آنان خوشنود و راضیست ؟ آيا ممكن است امامي كه در زمان حياتش با تملق مردم از خودش مخالف بوده، دستور دهد پس از ممات(وفات) در مقابل قبر او بايستند و صفحه‌های تملق و چاپلوسی برايش براه بیاندازند ؟! حال شيعه مذهبان پس از صدهها سال به گمان اينكه مردگان بی خبر از دنیا از مداحي و غلو و بزرگنمائی ايشان خشنود مي گردند ، ثروتها خرج می کنند و شعارها و شعرهاي بي مدرك مي تراشند تا مردم فقیر و غافل را مبهوت و حیران طلا و نقره کاریهای تالارها و قصرهای عظیم مردگان نمایند .

اگر در میان مسلمانان هم کسی چنین معتقد شود که در کنار دستگاه سلطنت پروردگار, جایگاه دیگری هم وجود دارد و می توان از طریق آن دست به کار شد تا به فلاح و رستگاری رسید ، چیزی جز شرک نخواهد بود. و اگر کسی گمان کند که تحصیل رضا و خشنودی خدای متعال راهی دارد و تحصیل رضا و خشنودی مثل حسین فرزند علی ؛ راهی دیگر دارد و هر یک از این دو ممکن است سعادت انسان را تامین کند دچار گمراهی بزرگی شده است. در این پندار غلط چنین گفته میشود که خدا با چیزهایی راضی می شود و حسین ؛ با چیزهایی دیگر!! خدا با انجام دادن واجباتی که در قران به آنها تاکید شده مانند نماز, روزه, حج, جهاد, زکات, راستی, درستی, خدمت به خلق, نیکی کردن به پدر و مادر , امر به معروف و نهی از منکر و امثال اینها و با ترک گناهان از قبیل شرک و تعبد غیر خدا ، دروغ, ظلم, غیبت, شرابخواری و زنا راضی می گردد, ولی رضای حسین در این است که بیشتر چاپلوسی و تملق اش نمائیم و یا برای فرزند جوانش علی اکبر ؛ گریه و زاری براه بیاندازیم و یا لااقل خود را به گریه بزنیم ! یا اینکه خشنودی حسین را در این بدانیم که سگ قلاده پوش رقیه خطاب شویم ! در نزد اینان حساب حسین از حساب خدا جداست. به دنبال این تقسیم چنین نتیجه گرفته میشود که تحصیل رضای خدا دشوار است, زیرا باید کارهای زیادی را انجام داد تا او راضی گردد, ولی تحصیل خشنودی حسین ؛ آسان است, فقط گریه کردن وسینه زدن و قمه و زنجیر زدن و زمانی که خشنودی حسین ؛ حاصل گردد او دیگر در دستگاه خدا نفوذ بسیار دارد و با شفاعت کارهای ما را ردیف می کند. حساب نماز و روزه و حج و جهاد و انفاق فی سبیل الله که انجام داده ایم و یا نداده ایم همه تصفیه میشود و گناهان هر چه باشد با یک فوت از بین می رود!

چنین تصوری از شفاعت نه تنها باطل و نادرست است بلکه شرک در ربوبیت به شمار آمده و نیز به حسین ؛ که بزرگترین افتخارش عبودیت و بندگی خدا بود بدینگونه اهانت میشود. همچنانکه پدر بزرگوارش هم از این نسبتهایی که غلو کنندگان و چاپلوسان و ریا کاران به او می دهند ، به کلی مبرا و منزه و پاک است . علی و حسین ؛ کشته نشدند برای آنکه ـ العیاذ بالله ـ دستگاهی در مقابل دستگاه خدا و شریعت اسلام به وجود آورند تا راه فراری از قانون خدا شود ، در واقع شهادت آنها برای این نبوده که برنامه عملی اسلام و قوانین قرآن را ضعیف سازند, برعکس آنها برای اقامه احکام قران از جمله نهی از منکر و دعوت به معروف از زندگی خود چشم پوشیدند و به شهادت تن دادند .

عبد من عبادالله
Thursday 12 February 2009, 03:02PM
نقل قول:
مي بينيد دوستان، حق طلبان را!
به نظر شما ايا جناب زد ايكس تا كنون پستهاي مرا نديده است كه هيچ پاسخي نمي دهد؟:smile09:
http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17866
http://www.iranclubs.org/forums/show...6&postcount=97 (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=713736&postcount=97)
http://www.iranclubs.org/forums/show...t=7659&page=60 (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=7659&page=60)
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=751319&postcount=8
(http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=751319&postcount=8)http://www.iranclubs.org/forums/show...0&postcount=23 (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=721620&postcount=23)
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=768453&postcount=13
http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=781660&postcount=15 (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=781660&postcount=15)
و خيلي جاهاي ديگه كه من يك پست خاص رو هي تكرار مي كردم و از ايشون مي خواستم كه جواب بدهند

راستي همين الان پس از گذشت بيش از دو هفته از سكوت ايشان اول پستشان ر ا به اين سوالاتم ديدم!
يه نگاهي بيندازين بد نيست:
نقل قول:
نقل قول از جناب zxcv:
دوست گرامی ، من در همان ادامه پاسخ به دعوتی که شما از من نمودید اشاره کردم که اگر صلاح دانستم وارد بحث و گفتگو با جنابعالی می شوم و فعلا صلاح برای هر دوی ما در این است که با هم گفتگویی نداشته باشیم . ان شاء الله در آینده اگر مشاهده کردم که در نوشته های شما چیزی وجود دارد که مرا به آینده مناظره با شما امیدوار می سازد حتما از آن دریغ نمی کنم .
!!!
ايشان در تاپيك فقط قرآن تا آنجايي كه توانستند بحث كردند(اسنادش اكنون موجود است) و در آنجايي كه موجوديت سخن ايشان عقلا زير سوال رفت و كذب گفته هايشان بر همه روشن شد سكوت معني دار 2 هفته اي كرده اند كه با توجه به پستهاي من و پستهاي ايشان كاملا معلوم بود كه آنها را ديده اند!!
و حالا هم مي گويند كه صلاح نيست با من بحث را ادامه دهند!!!!!:eek:
خدا رو شكر
نهايت حق طلبي را مشاهده كنيد
راستي به نظر شما منظور ايشان از اميدواري چه م يتواند باشد؟:smile09: :smile09:
من چه گفته ام كه ايشان از من نااميد شده اند؟
وسلام علي الجاهلين
و لعن الدائم علي اعداءالله اجمعين الظالمين الذين يفسدون و لا يصلحون و يصدون عن سبيل الله و يبغونها عوجا فبشرهم بعذاب اليم
والحمدلله الذي لا يهدي كيد الكافرين
و الحمدلله رب العالمين
دوستدار مومنان به خداي نور
عبد من عباده تعالي
البته توضيحا اينكه پست فوق براي 2 هفته پيش بوده است!! (http://www.iranclubs.org/forums/showpost.php?p=723191&postcount=62)
-----

واين هم شرح مذهب ايشان:
** اندر مغالطات مذهبه"اسلام بدون مذهب (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17866)"!!!

موفق باشيد دوستان
يا حق:smile07:

عبد من عبادالله
Thursday 12 February 2009, 03:03PM
هاتو برهانكم ان كنتم صادقين:

** اندر مغالطات مذهبه"اسلام بدون مذهب (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?t=17866)

رباني
Friday 10 April 2009, 12:54AM
بنام الله تاپيك جالب وقابل تاملي بود . با سپاس...

رباني
Friday 28 August 2009, 02:14AM
بنام خدا
سلام

هر چند قران بزرگترين نعمتي است كه خداي متعال به بندگانش عطا فرموده وهر چند خود ضمانت حفظ آن را از دستبرد شياطين وتحريف انسانهاي شيطان صفت بر عهده گرفته است، ليكن اين تمام داستان نيست. شيطان، اين قسم خورده فرزندان آدم،نيز در هر زمان متناسب با شرايط و روحيات حاكم بر كساني كه ازنظر موقعيتهاي اجتماعي قادر به تاثير گذاري براذهان مردم هستند، شبه ايي در راستاي هواهاي نفساني آنان بر ايشان القا ميكند تا از طريق آنها عموم مردم را به دنبال خود بكشد واز قران و دين منحرف نمايد. از آنجا كه قران بزرگترين وسيله نجات وهدايت وسعادت انسانهاست،همه آرزو وهدف شيطان جدا كردن مردم از قران ودين است.
يكي از كارهاي شيطان در اين راه ترغيب و وسوسه انسانهايي است كه ميتوانند با القاي شبهات پيرامون دين وقران،در ايمان واعتقاد مردم خلل وارد كنند.
فعاليت شيطان وشيطان صفتان در مبارزه با قران كريم از همان ابتداي نزول قران وجود داشته است .اين فعاليتها از سفارش به پنبه در گوش كردن وممانعت از شنيدن آيات الهي وتهمت وافترا زدن بر پيامبر شروع شد. وامروزه نيز به اشكال ديگري ادامه داردو از اين پس نيزادامه خواهد داشت.در اين زمينه از ذكر جزئيات نحوه مبارزه با قران در طول تاريخ صرف نظر ميكنيم وبراي پرهيز از اطناب بحث، با ذكر برخي از شبه هايي كه امروزه در سطح جامعه براي تضعيف فرهنگ ديني مردم وجوانان مطرح ميشود ، سعي ميكنيم اذهان خوانندگان را روشن كنيم. انشاء الله...
آن گاه كه شياطين در مبارزه با قران ، از نابودي واز بين بردن آن مايوس شدند،تصميم گرفتند مردم را از آشنايي از محتواي آن محروم كنند ، مخالفان قران در طول چندين قرن در ميان مسلمانان وبه خصوص در ميان شيعيان چنين تبليغ ميكردند كه ما نبايد از قران چندان انتظار داشته باشيم؛ زيرا قران براي ما قابل فهم نيست وما از باطن قران مطلع نيستيم ، بنا براين نميتوان به ظاهر قران استناد كرد .آنها با القاي اين فكر وهمه گيرانه كردن اين تفكر كه ما قادر بر فهم قران نيستيم سعي ميكردند مردم را از استفاده از قران محروم كنند ودر نتيجه قران را از متن زندگي مسلمانان بيرون كنند در اين بين هر چند احترام ظاهري به قران در شكل قرائت وبوسيدن ومقدس ومحترم شمردن آن در ميان مسلمانان رايج شد ؛ ليكن آنچه هدف دشمنان ومخالفان قران كه عده ايي از آنان نيز در اين تالار به طرز مرموزي حضور دارند، است محروم كردن مردم از محتواي قران وعمل به رهنمودهاي اين كتاب آسماني است.

رباني
Sunday 30 August 2009, 01:02AM
سلام؛

دوستان ، كسي از تسليم ، موسس اين تاپيك ،اطلاعى ندارد؟؟؟؟!!!!

mrezamahdi
Sunday 30 August 2009, 05:03PM
با سلام.
تنها ديدگاه جهاني براي آينده اسلام است. دين, صلح و دوستي. ولي سوال اينست کدام اسلام؟
اسلام خدائي (جهان وطني) يا اسلام عربی (قومي گرائي و ملي گرائي)
سوره ال عمران آيه 19 دين نزد خدا اسلام است…

سوره ال عمران آيه 85 کسي که جز اسلام را بعنوان دين بپذيرد از او پذيرفته نمي شود.
کلمه اسلام از شهر اورشليم گرفته شده (Urshalem). در زمان حضرت ابراهيم سفر پيدايش باب 14 آيه 18ملک صديق و ملک ساليم نان و شراب بيرون آورد و او کاهن خداي تعالي بود.

کلمه اسلام در زبان عبري به معني صلح (Peace) مي باشد و آن تائيد مي شود با عبرائيان باب 7 آيه 2
همانطور که مي بينيم در زمان حضرت ابراهيم Urshalem در زمان حضرت عيسي Jerusalem در زمان حضرت محمد(ص) Mosalem و هر سه در کلمه سلام مشترک مي باشند.
پس همانطور که مي بينيم يهوديت و مسيحيت و محمدي شاخه اي از اسلام است.

سوره حج آيه 78

خداوند براي شما در دين بيچارگي قرار نداده است اين آئين پدر شما ا براهيم است او شما را مسلمان ناميده است تا قبل از آن که اين شريعت (منظور حضرت محمد) آمده باشد.
خلاصه ای از متن آینده جهان اسلام. از سایت www.salamtwo.com
با تشکر: م-مهدی

بیان
Monday 31 August 2009, 11:48AM
سلام؛

دوستان ، كسي از تسليم ، موسس اين تاپيك ،اطلاعى ندارد؟؟؟؟!!!!

سلام

من هم خیلی دنیال خبری از ایشون بودم و در اینترنت خیلی گشتم تا بتونم اثری ازشون پیدا کنم ولی بی نتیجه بوده

اگر کسی خبری از ایشون داشت لطفا به من هم بگه

qoran dost
Sunday 22 April 2012, 07:53PM
با نام خدا كه بهترين آغاز است

قرآن كريم با وجود همه گستردگي و تنوع موضوعاتش ، براي مخاطبين خود كه مطلق انسانها را شامل مي شود ، يك پيام نهايي دارد : متفرق نشويد !
خداوند سبحان براي تحقق اين امر و ظهور جهان متحد به انسانها پيشنهاد مي كند تا به قرآن ، كه به گفته خودش تنها معيار تميز حق از باطل مي باشد ، اعتصام كنند و در اين راه به هيچ سخني جز كلام وحي كه تماماً بصورت يك كتاب روشن و روشنگر در اختيارشان قرارگرفته ، توجهي نكنند.
عدم توجه به اين پيشنهاد اصولي ، قرآن را با وجود تمام وضوح و صراحتش به تصويري سه بعدي همانند كرده است كه برخي ( آنهايي كه فقط به اين كلام اكتفا نمي كنند) آن را معوج و آشفته مي بينند كه هيچ مفهوم خاصي را دنبال نمي كند و برخي ديگر ( كه كلام حق را با هيچ سخن ديگري تلبيس نمي كنند ) آن را كاملاً منظم و با مفهوم مي بينند.
متأسفانه بطوري كه قرآن نيز به آن تأكيد دارد ، اكثر انسانها در زمره گروه اول هستند و با ايمان و بي ايمانشان يكسان است و در منظر قرآن فرق چنداني با يكديگر ندارند. اين گروه خود به دو دسته تقسيم مي شوند :
آنهايي كه بطور كلي قرآن را افسانه پيشينيان مي دانند و نه به خدا اعتقاد دارند و نه معاد.
آنهايي كه به خداوند به اصطلاح ايمان دارند ولي خدايان و الهه هاي ديگر را نيز در كنار او باور دارند هرچند كه خود هرگز به اين موضوع اعتراف نمي كنند. اينها همانهايي هستند كه هريك به سويي رفته اند و دين خداوند (اسلام) را تكه تكه و به فرمان شيطان از آن تعداد زيادي فرقه بوجود آورده اند . شيطان به پيروان هر فرقه اي كه بوجود آورده چنين القاء نموده كه مذهبش از همه مذاهب ديگر بهتر و والا تر است و بدينوسيله ايشان را دچار تكبر نموده و به جان هم انداخته است. درست مانند متكبرين ن‍‍‍زادي كه به صرف تفاوت رنگ پوست ، خون يكديگر را مي ريزند.
عزيزان ! باور كنيد خواستگاه نهايي قرآن ، تشكيل "امت واحده " يا "جهان متحد" است. اگر باور نمي كنيد در صورت علاقه اين بحث را دنبال كنيد.

:smile07::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07:

qoran dost
Sunday 22 April 2012, 07:59PM
سلام

من هم خیلی دنیال خبری از ایشون بودم و در اینترنت خیلی گشتم تا بتونم اثری ازشون پیدا کنم ولی بی نتیجه بوده

اگر کسی خبری از ایشون داشت لطفا به من هم بگه

سلام
جستجوها بی فایده است .
ایشان به رحمت خداوند این دنیا را ترک گفته اند .
انشا الله اگر اطلاعاتی از خانواده ایشان بدستم رسید به شما خبر می دهم .
درود و رحمت بی پایان خداوند بر او باد .

لَا يكَلِّفُ اللَّهُ نَفْسًا إِلَّا وُسْعَهَا لَهَا مَا كَسَبَتْ وَعَلَيهَا مَا اكْتَسَبَتْ رَبَّنَا لَا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِينَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلَا تَحْمِلْ عَلَينَا إِصْرًا كَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِينَ مِنْ قَبْلِنَا رَبَّنَا وَلَا تُحَمِّلْنَا مَا لَا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَا أَنْتَ مَوْلَانَا فَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْكَافِرِينَ
خداوند هيچ کس را، جز به اندازه تواناييش، تکليف نمي‌کند. (انسان،) هر کار (نيکي) را انجام دهد، براي خود انجام داده؛ و هر کار (بدي) کند، به زيان خود کرده است. (مؤمنان مي‌گويند:) پروردگارا! اگر ما فراموش يا خطا کرديم، ما را مؤاخذه مکن! پروردگارا! تکليف سنگيني بر ما قرار مده، آن چنان که (به خاطر گناه و طغيان،) بر کساني که پيش از ما بودند، قرار دادي! پروردگارا! آنچه طاقت تحمل آن را نداريم، بر ما مقرر مدار! و آثار گناه را از ما بشوي! ما را ببخش و در رحمت خود قرار ده! تو مولا و سرپرست مايي، پس ما را بر جمعيت کافران، پيروز گردان!

qoran dost
Tuesday 24 April 2012, 12:24PM
[RIGHT]اگر علي همان كسي باشد كه دعاي كميل را گفته است ، آنگاه مطمئن باش كه اين بندگان مخلص خداوند نتنها ما را در رفتن به جهنم همراهي نخواهند كرد بلكه همه اين راز و نيازها و خواندنهاي مان را نيز انكار مي كنند:

[35:13] يولج اليل في النهار ويولج النهار في اليل وسخر الشمس والقمر كل يجري لاجل مسمى ذلكم الله ربكم له الملك والذين تدعون من دونه ما يملكون من قطمير

او شب را به روز و روز را به شب درمي آورد و خورشيد و ماه را قرار داده است تا براي مدتي معين در حركت باشند. پروردگار شما كه الله است يك چنين ويژگي دارد و صاحب همه ملك هستيست و معبوداني كه در كنار او مي خوانيد، حتي مالك پوسته دور هسته خرمايي هم نيستند.

[FONT=Times New Roman][35:14] ان تدعوهم لا يسمعوا دعاءكم ولو سمعوا ما استجابوا لكم ويوم القيمة يكفرون بشرككم ولا ينبئك مثل خبير

گر بخوانيدشان صدايتان را نشنوند و گرهم شنوند برايتان كاري نتوانند كرد و در روز قيامت اين شرك شما را تكفير خواهند نمود و كسي به شما اين خبر را مي دهد كه همچون او آگاهي دهنده اي نيست.

بطوري كه از آيات فوق كاملاً پيداست( البته براي كساني كه فقط به قرآن رجوع مي كنند) خواندن و دعا به درگاه مردگان شرك است و اين موضوع به وضوح در انتهاي آيه شماره 14 از آيات فوق ديده مي شود.

اين پيام واضح و روشن پروردگار براي كسانيست كه بجاي خواندن خدا بامدادان و شامگهان بعد از ذكر "اياك نستعين" (تنها از تو ياري مي جوييم و تو را مي خوانيم)به اولياءالله و ابناءالله وآل الله و...الله ، ...الله .... رجوع مي كنند و تصورشان اين است كه ايشان صدايشان را مي شنوند ( كه البته به اعتقاد آنها تصور كاملاً درستيست چون پدرانشان اين كار را مي كرده اند يعني پدرانشان در اشتباه بوده اند؟) در حالي كه به شهادت اين آيات در روز قيامت همين افراد اين عمل شرك آميز خوانندگان خود را به شدت تكفير مي كنند. واقعاً خيلي عجيب است نه؟ مالك آسمانها و زمين از خودت به تو نزديك تر باشد و به تو بگويد كه اگر مرا بخواني تو را اجابت مي كنم و تو باز به حرف شيطان گوش كني و بروي سراغ كساني كه اگر در گذشته يك گليم پاره اي هم داشتند امروز ديگر مالك هيچ چيز نيستند و چه در حيات و چه در مرگشان هرگز سود و زيان كسي به دستشان نبوده است. عجيب است نه؟

در روز قيامت همين علي و امثال او دشمن ما خواهند شد ، چرا كه آرمانهاي پاك و مقدسشان را ضايع و منحرف ساخته ايم:

ومن اضل ممن يدعوا من دون الله من لا يستجيب له الى يوم القيمة وهم عن دعائهم غفلون
کيست گمراه تر از آنان که معبوداني را در کنار خدا مي خوانند که آنها تا روز رستاخيز نتوانند پاسخشان دهند، و آنان از عبادات آنها به کلي بي خبرند؟

واذا حشر الناس كانوا لهم اعداء وكانوا بعبادتهم كفرين
و هنگامي كه مردم (در روز قضاوت) احضار شوند، معبودانشان دشمنانشان خواهند شد و عبادت و شرك آنها را علنا محكوم خواهند كرد.

بيشين سر جات بينيم بابا! ما گوشمون از اين حرفا پره . يعني تو منكر خوابي ؟ اين همه مرده ها ميان به خواب آدما و براشون خبراي آينده رو ميارن دروغه؟ يعني نسل اندر نسل ما دروغ گفتن و تو ي يه لا قبا راست ميگي؟ اينا از همون مزخرفات وهابي جماعته كه ميخوان مردمو از دين خدا دركنن.

اما من كه از خودم چيزي نگف
د همينه جونم ، همتون يه آيه از قرآنو ور مي داريد و شروع مي كنيد به تفسير به رأي كردن
اون آيه كجاش راجع به مرده هاست؟ اونوقتم كجاي اون آيه ميگه مرده ها صدامونو نميشنوند؟
مگه چشات نمي بينه؟ داره ميگه يه عده اي افرادي رو مي خونن كه تا روز قيامت جوابشونو نمي دن و تازه صداشونم نميشنون چون آيه ميگه اين عده اصلاً نمي فهمن كه دارن اونا رو مي خونن.

واقعاً خيلي بوقي ، يا نكنه عمداً خودتو به بوقي زدي تا بندگان خدا رو از راه بدر كني؟ يعني ميخواي بگي نمي دونستي در زمان قديم مردم سنگ و چوب رو به دست خودشون مي تراشيدن و اونا رو عبادت مي كردن؟ مگه تو فيلم محمد رسول الله رو نديدي ؟ نديدي چطور هبل رو عبادت مي كردن ؟ اينام كه تو آيه داره ازشون اسم مي بره همون سنگ و چوبان ديگه. افتاد يا نه هنوز؟

آها! پس واي به احوال اونا كه هبل رو عبادت مي كرد

چرا ؟

چون روز قيامت همين هبله با يه تيكه چوب ياشايدم يه گرز سنگي مياد سراغشونو همچين ميكوبه تو ملاجشون تا رب واقعي خودشونو ياد كن
داري مسخره مي كني؟
مسخرم كجا بوده ، تو همون آيه دومي نوشته كه در روز محشر بتا دشمن كسايي كه عبادتشون كردن ميشن. خب دشمني و عداوت كه ديگه شاخ و دم نداره و تو جنگ و دعوام كه نقل و نبات خير نمي كنن .

درود و رحمت خدا بر تو باد که چنین زیبا قران را درک کردی .
:smile39::smile39::smile39::smile07::smile07::smile07::smile07::smile07: