نمايش نسخه نهائي : درود به رضازاده پهلوان
سینا 555
Monday 2 December 2002, 03:56AM
واقعا دمش گرم حسين اقا .والا با اين پيشنهاد 10 ميليون دلاري و حقوق ماهي 20000 دلاري كه تركها بهش دادند كه تابعيت خودشو عوض كنه و واسه تركيه مدال بياره و ايشون نپذيرفت,اگر من بودم راستش پاهام ميلرزيد.
امروزه روز كه خيلي ها حاضرند خودشونو و مملكتشونو بفروشند,امثال حسين اقاي گل واسه ما درسي از ايثار و روحيه پهلواني و وطندوستي گذاشت كه يادمون نره هر چيزي رو نميشه با پول خريد.خدا حفظش كنه.
:smile39::smile39::smile39::smile39::smile39:
درود بر امثال رضازاده ها
:smile39::smile39::smile39::smile39::smile39:
حزب الله
Monday 2 December 2002, 05:51AM
1:53:50 PM
تهران ـ رضازاده گفت : مبلغ پيشـنهـادي تركيه را براي عضويت در تيم ملي اين كشور و پذيرفتن تابعيت آن را به سبـب عشـق بـه ميهن و مردم كشورم قبول نكردم.
به گزارش واحد مركزي خبر, قويتريـن مـرد جهان درسال 2002 افزود: تركيه بـاواسـطه قراردادن نعيم سليمان اغلوقهـرمـان اسبـق جهان والمپيك از من درخواست كرد تاباقبول مبلغ ده ميليون دلار و نيز دستمزد سـالانـه 200 هزاردلار تيم ملي اين كشور راتا پايان المپيك 2004 آن همراهي كنم كـه مـن آن را نپذيرفتم.
دارنده ركورد جهاني وزنه بـرداري سنـگيـن وزن جهان و برترين ورزشكار مسابقات جهاني لهستان درباره علت رد درخواست فـدراسيـون وزنه برداران تركيه گفـت: دوسـت دارم در مسابقاتي با نام مبارك امام علـي ( ع ) و حضرت ابوالفضل ( ع ) به قهرماني دست يابم كه در آنجا پرچم مقدس و سه رنگ كشـورم را به اهتزاز درآيد.
رضازاده تمسك به اهل بيت عصمت و طهارات ( عليهماالسلام ) را رمز مـوفـقيـت خـود در رقابتهاي بين المللي دانست واز نسل جوان كشورمان خواست تادرهمه حال به ائمه اطهار توسل و به خداوند متعال توكل كنند.
سپهرآزادي
Sunday 8 December 2002, 07:53PM
آقا دم ر[/COLORِ][COLOR="88BDA0"]ضازاده گرم ،
ياشاسين رضازاده
montazer
Monday 16 December 2002, 01:23PM
فقط مي گم:
درود بر هر جوانمرد
درود بر رضا زاده پهلوان
montazer
Saturday 28 December 2002, 03:39PM
http://www.tebyan.net/ejtemaii/image/reza-10-3_1.gif
قوی ترين مرد جهان در سالهای 2000 و 2002 اعلام کرد: اميدوارم يک ايرانی رکورد ثبت شده مرا تغيير دهد.
حسين رضا زاده که در گفتگو با ابرار ورزشی اين مطلب را بيان کرده بود، در ادامه گفت:263 کيلوگرم برای من يعنی پر کاه.
وی درخصوص رسيدن به حد نصاب 500 کيلوگرم، در مجموع گفت: رسيدن به اين حد نصاب را، نخستين بار مجله فدراسيون بين المللی وزنه برداری مطرح کرد و بعد از آن هم روزنامه های محلی اين مطلب را تيتر کردند، من تا به حال چيزی در اين مورد نگفته ام، برای رسيدن به اين حد نصاب حدود 30 کيلوگرم فاصله دارم. اين را هم بگويم که در سال 1376 وقتی ايرانف گفت 230 کيلو گرم را می زنی من گفتم امکان ندارد، آن زمان رکورد حرکت 2 ضرب من 215 کيلوگرم بود، ولی در مدت 6 ماه، توانستم به حد نصاب 230 کيلوگرم برسم. هم اکنون رکورد سنگين وزن دنيا، در حرکت 2 ضرب متعلق به پهلوان حسين رضا زاده با 263 کيلوگرم است.
از سایت تبیان
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.