PDA

نمايش نسخه نهائي : سوالي از Admin

siavash_ad
Wednesday 4 December 2002, 11:35AM
سلام
جناب admin لطفا خيلي صريح و واضح و در يك كلمه پاسخ اين سوال ساده بنده را بفرماييد:

آيا اين سايت تحت نظارت و حمايت سازمان صدا و سيماي جمهوري اسلامي ايران است؟ (بلي/خير)

خيلي ممنون

Admin
Wednesday 4 December 2002, 09:18PM
سلام ؛
خير ، اين سايت يك سايت ايراني و مردمي و تماما مستقل است و به هيچ يك از ارگانهاي دولتي و حكومتي وابستگي ندارد.

باتشكر ؛
باشگاه جوانان ايراني

Harry-Potter1
Wednesday 11 December 2002, 07:33PM
آقاي آدمين :
1- سرورتون در كجا قرار داره.
2-چه كساني به آي پي هاي ممبرها دسترسي دارن؟
3-چرا اينحا بهشت طرفداران حكومت هست؟
4- چرا ما مخالف هاي نظام آخوندي بايد به اين سايت اعتماد كنيم؟
5- از اونجايي مهمترين عنصر در تالارهاي گفتمان هست چه شكلي ما رو مي تونيد مطمئن كنيد كه اين سايت به هيچ ارگان دولتي وابسته نيست؟

لطفا از سيستم سفسطه بازي آخوندي استفاده نكنيد و فقط جواب سوالام و بديد.

هري پاتر:)

مملي
Thursday 12 December 2002, 08:30AM
هر كه با ما نيست ..... با تروريستها است ......
ژرژ دبليو بوش....و جوجه هاش:p

بنفش
Thursday 12 December 2002, 03:54PM
نوشته شده بوسيله Harry-Potter1
آقاي آدمين :
1- سرورتون در كجا قرار داره.
2-چه كساني به آي پي هاي ممبرها دسترسي دارن؟
3-چرا اينحا بهشت طرفداران حكومت هست؟
4- چرا ما مخالف هاي نظام آخوندي بايد به اين سايت اعتماد كنيم؟
5- از اونجايي مهمترين عنصر در تالارهاي گفتمان هست چه شكلي ما رو مي تونيد مطمئن كنيد كه اين سايت به هيچ ارگان دولتي وابسته نيست؟

لطفا از سيستم سفسطه بازي آخوندي استفاده نكنيد و فقط جواب سوالام و بديد.

هري پاتر:)

علي رضا جان ميگن وابسته نيست خوب لابد نيستن ديگه. چيكارشون داري؟ سرورشون هم آمريكايي هستش: لينك (http://www.vdi.net/)
البته آمريكايي بودن سرور دليلي بر مستقل بودنشون نيست چون حتي سرور سايت رسمي خامنه اي تو آمريكا قرار داره! اما بالاخره بايد ريسك كرد ديگه. اينكه طرفداران رژيم اينجا هستند هم چيزه خوبيه. ميشه شعور بالاشون (!) رو ديد و لذت برد. ر.ك. به پيام بالا...

مملي
Thursday 12 December 2002, 05:02PM
آره اقاي هاري پوتر....و يا عليرضا جان اقاي بنفش :confused:
انحصاري بودن ..و انحصاري ديدن و عملكردن ..دنيارو تنها از ديد امريكا و عوامل امريكا و منافع امريكا ديدن روش امروزي جناب بوش و جوجه هاشه .....هركه با ايشان همگام نيست پس تروريسته ......بنفشي هم ضمن ادعاي:smile40: با شعوري ، با شعور و فهميدن فاصله ميگيره كه شعور واقعي داشتن هنر ميخواهد وآزادگي :smile39:

ولي من با ايشون موافقم كه بنويسند و بنويسيم و در ميدان گفتگو صحنه ها را تنها ازآن خود ندانيم

اينگونه نيازي به پرسشنامه "اطلاعاتي" فوق نخواهيم نداشت كه اگر من بجاي ادمين بودم وحشت ميكردم كه شايد پرسشگر يك مامور سيا يا اف بي آي يا موساد يا كا گ ب يا اينتليجنت سرويس است ... كه اميدوارم هيچ يك از اينان نباشد :smile41:

siavash_ad
Thursday 12 December 2002, 05:32PM
نوشته شده بوسيله مملي
انحصاري بودن ..و انحصاري ديدن و عملكردن ..دنيارو تنها از ديد امريكا و عوامل امريكا و منافع امريكا ديدن روش امروزي جناب بوش و جوجه هاشه .....هركه با ايشان همگام نيست پس تروريسته ......بنفشي هم ضمن ادعاي:smile40: با شعوري ، با شعور و فهميدن فاصله ميگيره كه شعور واقعي داشتن هنر ميخواهد وآزادگي :smile39:

ولي من با ايشون موافقم كه بنويسند و بنويسيم و در ميدان گفتگو صحنه ها را تنها ازآن خود ندانيم

اينگونه نيازي به پرسشنامه "اطلاعاتي" فوق نخواهيم نداشت كه اگر من بجاي ادمين بودم وحشت ميكردم كه شايد پرسشگر يك مامور سيا يا اف بي آي يا موساد يا كا گ ب يا اينتليجنت سرويس است ... كه اميدوارم هيچ يك از اينان نباشد :smile41:

بعله! من صد در صد مامور سيا و اف بي آي و موساد و ام آي سيكس هستم و مامور كا گ ب نيستم چون اين سازمان بعد از فروپاشي شوروي، منحل شد! وگرنه جزو آن هم مي شدم! عرض كنم كه حقوق هاي دريافتي من:

از سيا ماهي 2 ميليون دلار ميگيرم
از اف بي آي 1 ميليون دلار
از موساد 15 ميليون دلار
از ام آي سيكس هم ماهي 750 هزار دلار!

بنفش
Thursday 12 December 2002, 06:27PM
نوشته شده بوسيله مملي

"آره اقاي هاري پوتر....و يا عليرضا جان اقاي بنفش :confused:
انحصاري بودن ..و انحصاري ديدن و عملكردن ..دنيارو تنها از ديد امريكا و عوامل امريكا و منافع امريكا ديدن روش امروزي جناب بوش و جوجه هاشه .....هركه با ايشان همگام نيست پس تروريسته ......بنفشي هم ضمن ادعاي:smile40: با شعوري ، با شعور و فهميدن فاصله ميگيره كه شعور واقعي داشتن هنر ميخواهد وآزادگي :smile39:"

آره آمريكا خيلي بد و انحصارطلبه... براي همين لابد سرور خامنه اي رو نمي بنده؟ شماها هرچي آمريكايي باشه رو نفي مي كنيد و نشريات رو متهم به دريافت پول از آمريكا مي كنيد و بعد خودتون ميريد تو آمريكا سرور اينترنتي مي زنيد! بوش دوبعدي مي بينه اوضاع رو... خامنه اي رو پس چي ميگي؟ يا خودي هستيد يا غيرخودي! يا عوام هستيد يا خواص! چقدر موجودات دورويي هستيد!

"اينگونه نيازي به پرسشنامه "اطلاعاتي" فوق نخواهيم نداشت كه اگر من بجاي ادمين بودم وحشت ميكردم كه شايد پرسشگر يك مامور سيا يا اف بي آي يا موساد يا كا گ ب يا اينتليجنت سرويس است ... كه اميدوارم هيچ يك از اينان نباشد "

شايد دوستان در ساواما اينقدر ناشيانه عمل مي كنند ولي ما در سازمان سيا (!) اينقدر ببو نيستيم كه بيايم مستقيم از ادمين سايت مشخصات رو بپرسيم... همتون ماليخوليا داريد!

در ضمن سياوش جان آقا كم مي گيري! بگو من با جرج صحبت كنم حقوقت رو ببرن بالا!

Harry-Potter1
Thursday 19 December 2002, 08:40PM
بسيار خوشحالم كه اين تاپيك زده شد
منم عضو اون سايت بودم
بعد از اينكه با صبح راجع به فلستين صحبت كردم با توجه به اينكه من شناخت زيادي نسبت به فلستيني ها دارم و اتفاقا يكيشون هم الان تو يك متري من وايساده
خلاصه اينكه جناب صبح يك زري زد بعدش هم كم اورد
وجناب ادمين هم ريپلاي منو پاك كرد( به جرم فحاشي)
در حالي كه توش همه چيز بود بجز فحاشي

و ضمنا اگه هم بود ادمين ميتونست مثل اين سايت و مديرانش فقط فحاشي ها رو پاك كنه نه همه مطلبو

دوم اينكه پيرمرد صحبت از بوسيدن دست خامنه اي توسط زنان كرده بود كه صبح تكذيب ميكرد
بعد از اينكه من هم صحبت پيرمرد رو تاييد كردم و شديم 2 نفر
ناگهان سرو كله يك ادم عوضي پيدا شد و شروع كرد به من و پيرمرد فحش ناموسي دادن
كه منهم جوابشو دادم
ولي مشخص بود كه اين فقط يك بهانه براي راحت شدن از شر من بود
مدير تالار من و ميلاد رو( كه تمام فحش ها ي كه ميداد در شان خواهر و مادر خودشه)1 يا نميدونم 3 ماه جريمه كرد
ولي جالب اينجاست كه ميلاد از فردا دباره وارد تالار ميشد و فقط بقل اسم كلمه تذكر نوشته شده بود

خلاصه اينكه فقط كافيه تا يك نگاه به اواتار هاي اون سايت بكنيد تا بفهميد از كجا اب ميخوره

چيزهاي ديگه هم هست كه سر فرست ميگم

:p:p:p:p

Harry-Potter1
Thursday 19 December 2002, 08:44PM
نوشته شده بوسيله Harry-Potter1
بسيار خوشحالم كه اين تاپيك زده شد
منم عضو اون سايت بودم
بعد از اينكه با صبح راجع به فلستين صحبت كردم با توجه به اينكه من شناخت زيادي نسبت به فلستيني ها دارم و اتفاقا يكيشون هم الان تو يك متري من وايساده
خلاصه اينكه جناب صبح يك زري زد بعدش هم كم اورد
وجناب ادمين هم ريپلاي منو پاك كرد( به جرم فحاشي)
در حالي كه توش همه چيز بود بجز فحاشي

و ضمنا اگه هم بود ادمين ميتونست مثل اين سايت و مديرانش فقط فحاشي ها رو پاك كنه نه همه مطلبو

دوم اينكه پيرمرد صحبت از بوسيدن دست خامنه اي توسط زنان كرده بود كه صبح تكذيب ميكرد
بعد از اينكه من هم صحبت پيرمرد رو تاييد كردم و شديم 2 نفر
ناگهان سرو كله يك ادم عوضي پيدا شد و شروع كرد به من و پيرمرد فحش ناموسي دادن
كه منهم جوابشو دادم
ولي مشخص بود كه اين فقط يك بهانه براي راحت شدن از شر من بود
مدير تالار من و ميلاد رو( كه تمام فحش ها ي كه ميداد در شان خواهر و مادر خودشه)1 يا نميدونم 3 ماه جريمه كرد
ولي جالب اينجاست كه ميلاد از فردا دباره وارد تالار ميشد و فقط بقل اسم كلمه تذكر نوشته شده بود

خلاصه اينكه فقط كافيه تا يك نگاه به اواتار هاي اون سايت بكنيد تا بفهميد از كجا اب ميخوره

چيزهاي ديگه هم هست كه سر فرست ميگم

:p:p:p:p

متن بالا ماله يكي از رفقم تو ايران كليك ايران هست به نام MARMULAK ,كلابز يك سايت مردمي هست اين خيلي باحال بودش, آدمين جـــــــــــــون گنديدي

بهزاد
Friday 20 December 2002, 04:55PM
من كه بعد از اون جريان فحاشي بين آنتي آخوند و ميلاد، گفتگوي جديدي از ميلاد توي اين سايت نديدم.
تاريخش هم هست، ديگران نيز مي توانند ملاحظه كنند.
اون گفتگوهايي هم كه كنارش علامت تذكر دارد مال قبل است.
نمي دونم دوست شما واقعا متوجه نشده يا خودش رو زده به اون راه؟

صبح
Friday 20 December 2002, 11:46PM
هري جان حرف بزرگترهاتو گوش كن :) نگاه كن پيرمرد چي ميگه ؟
والله.. آي دي دومي منو بن نكردن و كاري هم به كارم نداشتن..

شما هم فكر كنم بعد از فحاشي ميلاد مقابله به مثل كرده بودين

راستش مارمولك.. اين مسئله فحاشي خيلي دردسر درست ميكنه.. نميشه دست كم گرفتش..

همين مسئله بظاهر ساده ديدي كه بهترين مدير اين سايت و در واقع مدير ارشد رو مجبور به استعفاء كرد.. و مسائل جنبي بسياري رو بدنبال داشت

سینا 555
Saturday 21 December 2002, 05:22AM
بنفشه جان سلام

شما براي يكدفعه كه شده اگر اذعان كني كه دبليو سي بوش مثلا رهبر شماست يا اينكه احترام فوق العاده اي براي ايشون قائلي و از تصوير منفي اقا ناراحت ميشي واسه همه ما روشن ميشه كه نبايد شما رو ناراحت كرد,ولي ايا شما حاضري توضيح بدي كه علاقه شخصي شما به بوش كوچك چگونه است و واسه چي ناراحت ميشي .مگه شما با استاد بوش نسبت خانوادگي داريد؟مگه رئيس جمهور انتصابي امريكا كه همه دنيا ميدونن چه نابغه اي است رئيس جمهور شما يا رهبر شماست كه غمگين ميشوي؟ايا بوش كوچك دوست شماست؟ايا او هم فكر شماست؟كدام گزينه را انتخاب ميكني كدوم را نفي.لطفا واسه همه اينجا توضيح بدهيد چه رابطه احساسي با اين شخص داريد كه اينچنبن برآشفته ميشوي؟اگر هم هيچكدام نيست پس براي چي وظيفه خودت ميدوني از ايشون دفاع كني.در نظر داشته باش اقاي بوش خودش كلي وكيل وزير و پول و قدرت داره كه هزاران سايت بزنه كه زده و چهره ي خوبي از خودش نشون بده و احتياج به دفاع شما از خودش نداره.

بهر جهت خوبه شما از دلنگرانيت واسه دبليو سي بيشتر توضيح بدي و خيلي دوستانه با ما در اين مورد درد دل كني ,شايد ما متوجه اشتباه خود راجع به استاد بوش نابغه بشيم و .....

ضمنا من به شما پيشنهاد ميكنم همچنان كه در راه مبارزه ودفاع از اقاي بوش هستي كمي هم مثل بقيه مردم دنيا به اين همه تضاد در دنياي معاصر بخند و در حين مبارزه مقذس خود كمي هم شاد باش تا خداي ناكرده كسي انگ اقتدارگرا و خشونت طلب و بد خلق وغيره به شما نتواند بزند.

در ضمن تهديد شما به مقابله به مثل كمي دو پهلو است جه همفكران سركار عاليه مدت 24 سال است چنين تهديداتي را عملي كرده اند بدون هيچ نتيجه اي البته شما حق داريد در سايت هاي ويژه به اينكار بپردازيد ولي توهين به مقذسات عده اي قابل توجه در ابن سايت مطمئنا از لحاظ جلب ارا به ضرر شما تمام خواهد شد.

من جدا از شما بدليل اينكه منافقانه رفتار نميكني و نظراتت را بصراحت باز گو ميكني خوشم ميايد و شما را حريفي قابل ارزيابي ميابم.

اميدوارم مبارزه خوبي داشته باشي:)