PDA

نمايش نسخه نهائي : سوال از مديريت

peeshgooyy
Monday 17 April 2006, 12:02PM
سلام
چرا كنار اسمم در ليست اعضاي حاضر، يك plus اومده؟ (+)

پشتیبانی باشگاه
Monday 17 April 2006, 12:44PM
با سلام
وقتي شما نام كاربري فردي را به ليست دوستان خود اضافه نماييد كنار نام او در تالار علامت + ثبت مي‌شود و تنها شما اين علامت را مشاهده مي كنيد .

مجنون - پشتيباني باشگاه جوانان ايراني

peeshgooyy
Monday 17 April 2006, 12:48PM
آخه كنار اسم خودم بود

peeshgooyy
Monday 17 April 2006, 12:50PM
الان كه نگاه كردم ديدم كنار اسم خودم نيست
ممنون

peeshgooyy
Tuesday 18 April 2006, 08:48AM
سلام جناب مجنون
من يكي از دوستان رو اضافه كردم به ليست دوستان
وقتي ايشون حاضر هستن كنار اسم من + مي‌اد
اين درسته ؟
شما همين رو مي‌خواستيد؟ يا مي‌خواستيد كنار اسم ايشون بياد ؟

پشتیبانی باشگاه
Wednesday 19 April 2006, 11:16PM
با سلام ،
خير ؛ نام خود شما نيز در فهرست دوستانتان است .

موفق باشيد

peeshgooyy
Saturday 22 April 2006, 08:07AM
سلام
ممنون
تحقيق مي‌كنم

هستي
Tuesday 2 May 2006, 07:09AM
بسمه تعالي
پيشنهاد مي كنم كه با تغيير امضا، امضا هاي قبلي تغيير نكنند وفقط از همان زمان به بعد تغيير كنند.
اگر امكان ان هست.

ديوونه
Tuesday 2 May 2006, 09:22AM
سلام.
تا اونجایی که من میدونم از این نظر فنی قابل اجرا نیست. چون امضاهای ما توی یه خونه بانک ذخیره میشه که وقتی عوضش میکنیم محتویات اون خونه عوض میشه. و هنگام نمایش هر چی توی اون خونه هست نمایش میده.

میگم خوبه من با این اطلاعاتم بشم مدیر سایت:D

peeshgooyy
Tuesday 2 May 2006, 11:20AM
سلام جناب ديوووووووووووووووووووووووووونهمي شه اما سخته. به درد سرش نمي ارزه

تشنه
Thursday 14 September 2006, 10:32AM
سلام
خیلی ببخشید
می شه بدونبم که چه جوریاش که بعضی ها بدون ثبت نام و با شناسه ثبت نشده حتی می تونن یه تاپیک جدید باز کنن اما وقتی بعضی ها سعی می کنن که فقط یه جواب رو با شناسه ثبت نشده درج کنن پیغام داده می شه که متن محفوظ می مونه تا بررسی شه و این بررسی ظاهرا که.........

خلاصه اینکه متن درج نمی شه

پشتیبانی باشگاه
Friday 15 September 2006, 12:58AM
با سلام هيچ كاربر ثبت نام نكرده‌اي نمي‌تواند بدون تائيد ناظرين نوشته‌اي وارد نمايد . در صورتيكه پيام تائيد براي شما ظاهر مي‌شود به آن دليل است كه شما وارد باشگاه نشده‌ايد و بدون ورود نوشته خود را ارسال كرده‌ايد .

بررسي متن بدليل جلوگيري از ناهنجاري‌هائي همچون تبليغات نامناسب و پر حجم و تطابق نوشته با قوانين باشگاه صورت مي‌گيرد.

تشنه
Friday 15 September 2006, 11:57AM
ضمن تشکر و عرض ارادت
اما ما به نفس عمل بررسی فی ذاته اعتراضی نداشته و نداریم مشکل ما مدت زمان این بررسی بود و این سوال برامون پیش اومده بود که اون بندگان خدا هم مثل ما چند روزی منتظر موندن تا متنشون درج بشه

اما دیگه شکایتی نداریم
ممنون

تشنه
Sunday 17 September 2006, 05:02PM
سلام
و با عرض شرمندگی از سوالات وقت و بی وقتمون

یه گفتگویی به نام حمله به ایران باز شده که ما متاسفانه بهش دسترسی نداریم
یعنی از لیست ده تاپیک که می خوایم بازش کنیم باز نمی شه و در تالارها هم پیداش نمی کنیم ...مشکل از ما که نیست؟؟؟؟

پشتیبانی باشگاه
Monday 18 September 2006, 12:46AM
با سلام
نوشته فوق مربوط به عنوان يك رهگذر بوده كه بدليل عدم تائيد و يك اشكال كوچك فني در صفحه اول ظاهر شده است .

موفق باشيد

تشنه
Sunday 22 October 2006, 03:41PM
سلام
با ارزوی قبولی طاعات و عبادات شما
ما گفتیم ماه رمضون مزاحم اوقات شریف نشیم........حالا که رو به انتهاس
می خواستیم ببینیم که چطور می شه سیستممون رو یه طوری تنظیم کنیم که تاپیکی رو مایل نیستیم عنوانش رو ببینیم از لیست تاپیکها حذفش کنیم ......اصلا همچین کاری رو می شه کرد ؟

ممنون

پشتیبانی باشگاه
Monday 23 October 2006, 12:38AM
با سلام
اين امكان براي عنوان (Topic) در حال حاضر وجود ندارد . اما شما مي توانيد بطور كلي نوشته‌ها و عناوين تاسيس شده توسط يك كاربر را در قسمت تنظيمات و فهرست مزاحمين از صفحات باشگاه براي خود حذف نمائيد.

مشكي
Monday 23 October 2006, 01:54PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
میشه که تاریخ روی نوشته ها رو هجری کنین تا ما حالیمون بشه که مارس و اکتبر تو کدوم ماه شمسیه؟

مشكي
Monday 23 October 2006, 01:56PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
ببخشیدها، چرا در بعضی از قسمت های پ و پ متن ها انگلیسی است یکم ما رو زیر سیکل حساب کنین.

مشكي
Monday 23 October 2006, 02:00PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام،من این سوالو یک جای دیگه کرده بودم ولی ظاهرا به من جواب نمی دین!
بهتر است که یک اختیاری به اعضا داده شود تا یک چیزی مثل سربرگ برای نوشته های خود بنویسند مانند بسم الله الرحمن الرحیم یا سلام یا ... .
با تشکر:smile07:

تشنه
Monday 23 October 2006, 04:26PM
با سلام
اين امكان براي عنوان (Topic) در حال حاضر وجود ندارد . اما شما مي توانيد بطور كلي نوشته‌ها و عناوين تاسيس شده توسط يك كاربر را در قسمت تنظيمات و فهرست مزاحمين از صفحات باشگاه براي خود حذف نمائيد.

فکر نکنم راه خوبی باشه چون همه عناوین تاپیکهاشون جالبه و با این کار خیلی چیزارو از دست می دیم......خیلی ببخشید ولی امکانش هست که همچین امکانی به وجود بیاد ؟0البته فکر کنم تا اون موقه دیگه اون تاپیک مورد نظر متروکه بشه ولی در کل کار جالبته اگر بشه

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام،من این سوالو یک جای دیگه کرده بودم ولی ظاهرا به من جواب نمی دین!
بهتر است که یک اختیاری به اعضا داده شود تا یک چیزی مثل سربرگ برای نوشته های خود بنویسند مانند بسم الله الرحمن الرحیم یا سلام یا ... .
با تشکر:smile07:
من هم با این پیشنهاد موافقم اینطوری دوستمون هستی هم دیگه لازم نیست هی بسمه تعالی رو تکرار کنن:) اما ترجبحا بین بقیه نوشته و سر اغاز خطی یا فاصله ای نیفته چون شلوغکاری می شه

مشكي
Saturday 28 October 2006, 01:12AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
بعضی تاپیک ها ممکن است موقتی باشد مثلا یک سوال در مورد یک مشکل یک نرم افزار یک شرکت یک... میشه با گذاشتن یک گزینه با این مضمون که این پیام کی پاک بشه از پر شدن این سایت و سردرگم شدن امثال من جلوگیری کنه. این گزینه می تونه این طوری بشه که:
1- بر اساس روز- اعلام کنه که بعد چند روز پاک می شه. 2- بر اساس ماه- ... آخری برا اساس قوانین باشگاه که میله خودشه کی پاک کنه کی پاک نکنه.

تشنه
Sunday 31 December 2006, 04:03PM
با سلام و خسته نباشيد
اگر یه توضیحی در مورد امکانات جدید بدین ممنون می شیم
این rep power نمایانگر چیه؟
یک سوال دیگه هم داشتیم اینکه مقابل بعضی از گقتگوها ستاره هست رو چه حسابیه؟
خواستیم ببینیم که با امتیاز دادن در قسمت ارزیابی گفتگو این ستاره ها گذاشته می شه یا از راه دیگه .....چون ما چتد وقت پیش خ.استیم این کارو بکنیم و امتیاز پنج رو دادیم ولی تغییری ندیدیم
با تشکر

تشنه
Sunday 31 December 2006, 04:39PM
این rep power نمایانگر چیه؟

با سلام مجدد
الان متوجه شدیم که این سوال تکراریه
همون جواب سوال دومو لطف کنین ممنون می شیم

با تشکر

پشتیبانی باشگاه
Sunday 31 December 2006, 09:59PM
با سلام

جناب "مشكي"
تاريخ ورود تاريخ هجري شمسي نياز به تغييرات فراواني در نرم‌افزار باشگاه دارد كه تا اكنون موفق به انجام آن نشديم .

در مورد ترجمه‌هاي انگليسي پ‌وپ تا زماني كه به فارسي ترجمه شوند لطفا سوالات خود را در همين محيط مطرح فرماييد.

در مورد سربرگ نيز امكان فني آن در حال حاضر وجود ندارد، بدليل اينكه نرم افزار باشگاه (vBulletin) بر روي تصميمات عمومي شركت توليد كننده اين نرم افزار قرار دارد ، تغييراتي كه مانع بروز رساني شود ضروري به نظر نمي رشد .

جناب "تشنه"
ارزيابي نوشته‌ها در صورتي ثبت خواهد شد كه بيش از سه نفر موضوع را ثبت كرده باشند.

با تشكر .

تشنه
Tuesday 2 January 2007, 09:23AM
ممنون

مشكي
Tuesday 2 January 2007, 01:24PM
با سلام

جناب "مشكي"
تاريخ ورود تاريخ هجري شمسي نياز به تغييرات فراواني در نرم‌افزار باشگاه دارد كه تا اكنون موفق به انجام آن نشديم .

در مورد ترجمه‌هاي انگليسي پ‌وپ تا زماني كه به فارسي ترجمه شوند لطفا سوالات خود را در همين محيط مطرح فرماييد.

در مورد سربرگ نيز امكان فني آن در حال حاضر وجود ندارد، بدليل اينكه نرم افزار باشگاه (vBulletin) بر روي تصميمات عمومي شركت توليد كننده اين نرم افزار قرار دارد ، تغييراتي كه مانع بروز رساني شود ضروري به نظر نمي رشد .
با تشكر .
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
خیلی ممنون که جواب دادید:D :cool:
اما در مورد سوالات پ و پ ای:
دیگه یادم نیست که چه سوالی داشتم:smile31: :smile07:

بهزاد
Saturday 6 January 2007, 09:29PM
ببخشید آقای مدیر عزیز
این جریان افزایش محبوبت برای فلان کاربر جریانش چیه؟
و کجا میشه نتایج این رو مشاهده کرد؟

بهزاد
Saturday 6 January 2007, 09:30PM
این جریان تأثیر رو هم اگه یه کوچولو توضیح بدین بسیار سپاسگزار خواهم بود.

پشتیبانی باشگاه
Monday 8 January 2007, 11:53AM
با سلام
در اين صفحه (http://www.iranclubs.org/forums/showthread.php?p=124824#post124824)توضيحاتي ارائه شده است .

متشكرم