نمايش نسخه نهائي : درج تصوير
montazer
Wednesday 18 December 2002, 11:23AM
سلام
من اين تصوير را فقط براي اينكه ديگر بهانه اي براي بدانديشان نباشد پاك مي كنم هر چند تصوير واقعي تري از اين افراد ارائه خواهم كرد .
يا علي
به راستي كه به يقين رسيدم كه شيطان غافل از كوچكترين غفلت و لغزش نيست.
پشتیبانی باشگاه
Wednesday 18 December 2002, 02:17PM
سلام ،
لطفا آدرس دقيق تصوير را وارد نمائيد ، آدرس HTML كافي نميباشد.
باتشكر .
montazer
Wednesday 18 December 2002, 03:49PM
با سلام دوباره
اين تصوير هشدار به ادمين ها در اينترنته:D
http://www2.yawwar.com/funnypic/028.gif
بنفش
Wednesday 18 December 2002, 03:58PM
نوشته شده بوسيله montazer
سلام
http://www2.yawwar.com/funnypic/028.htm
http://www2.yawwar.com/funnypic/034.gif
مسئولين سايت لطفا تكليف بنده رو روشن كنن. اگر رويه عكس هاي مشابه ادامه پيدا كنه من هم خودم رو محق مي دونم كه عكس هاي دستكاري شده از سران رژيم رو به قصد مسخره كردن بر روي سايت بذارم. يك بار هم به شما تذكر دادم اما ظاهرا شما موافق ادامه اين روند هستيد.
montazer
Wednesday 18 December 2002, 04:00PM
نوشته شده بوسيله بنفش
مسئولين سايت لطفا تكليف بنده رو روشن كنن. اگر رويه عكس هاي مشابه ادامه پيدا كنه من هم خودم رو محق مي دونم كه عكس هاي دستكاري شده از سران رژيم رو به قصد مسخره كردن بر روي سايت بذارم. يك بار هم به شما تذكر دادم اما ظاهرا شما موافق ادامه اين روند هستيد.
ببخشيد جناب بنفش
نمي دونستم ماموران اف بي اي اين قدر زود مي فهمن:D:D:D
در ضمن من خودم دست كاري نكردم از يك سايت ديگه اوردم اونجا از اين طور چيزا زياده...
kimia20ir
Wednesday 18 December 2002, 04:05PM
چيه بنفش خان!!؟؟؟
رگ غيرت باد كرد؟؟!!!!
اخه تو هنوز نفهميدي كه اين سايت ايرانيه؟؟!!! ايران!!!!!!!!!!!!! متوجه اي؟؟
حتما اينم ميدوني كه نميشه به سران و مقدسات ايران توي يه سايت (((ايراني...تاكيد ميكنم ايراني))) توهين كني...
موفق باشيد
Sepehre Azadi
Wednesday 18 December 2002, 06:43PM
نوشته شده بوسيله بنفش
تكليف شما روشنه داداش اين سايت يه سايت فقط براي جوانان ايرانيه وبس شما هم داري تهديد ميكني كه عكس ميذاري :D
برو بنده خدا
برو جايي كه حداقل اگه عكسي هم گذاشتي طرفدار داشته باشه
مجبور نيستي كه اينجا باشي هستي؟
پس اگه ناراحتي "گودباي hired worker
بهزاد
Wednesday 18 December 2002, 11:10PM
به نظر من اين كارها (گذاشتن عكسهاي مونتاژي به قصد استهزاء) از هر طرف و مربوط به هر شخصي كه باشد با روح گفتمان سازگاري ندارد.
انسان اگر حرفي دارد بايد منطقي بزند، نه با توهين و تحقير و استهزاء.
اگر ما قادر به مسخره كردن چيزها و افراد و اشخاص و اماكني كه براي يك عده قابل احترامند هستيم، مسلما هستند كساني كه قادر به انجام همين كار با مقدسات و چيزهاي باارزش ما هستند.
از قديم گفته اند، جواب هاي، هوي است.
البته بايد وضعيت سايتهايي رو كه از داخل ايران ساپورت مي شوند را نيز درك كرد.
بنفش
Wednesday 18 December 2002, 11:12PM
نوشته شده بوسيله بهزاد
به نظر من اين كارها (گذاشتن عكسهاي مستهجن به قصد استهزاء) از هر طرف و مربوط به هر شخصي كه باشد با روح گفتمان سازگاري ندارد.
انسان اگر حرفي دارد بايد منطقي بزند، نه با توهين و تحقير و استهزاء.
اگر ما قادر به مسخره كردن چيزها و افراد و اشخاص و اماكني كه براي يك عده قابل احترامند هستيم، مسلما هستند كساني كه قادر به انجام همين كار با مقدسات و چيزهاي باارزش ما هستند.
از قديم گفته اند، جواب هاي، هوي است.
البته بايد وضعيت سايتهايي رو كه از داخل ايران ساپورت مي شوند را نيز درك كرد.
باز خوبه یک نفر منظور من رو فهمید! همه ظاهرا سرشون رو تو برف کردن...
بنفش
Wednesday 18 December 2002, 11:14PM
نوشته شده بوسيله kimia20ir
چيه بنفش خان!!؟؟؟
رگ غيرت باد كرد؟؟!!!!
اخه تو هنوز نفهميدي كه اين سايت ايرانيه؟؟!!! ايران!!!!!!!!!!!!! متوجه اي؟؟
حتما اينم ميدوني كه نميشه به سران و مقدسات ايران توي يه سايت (((ايراني...تاكيد ميكنم ايراني))) توهين كني...
موفق باشيد
که چی؟ پس چون سایت ایرانیه میشه به بقیه افراد توهین کرد؟ پس در یک تالار گفتمان ایرانی می توان به تمام دنیا غیر از ایران توهین کرد! خوب شد نمردیم و معنی تمدن اسلامی رو هم فهمیدیم!
بنفش
Wednesday 18 December 2002, 11:16PM
نوشته شده بوسيله Sepehre Azadi
تكليف شما روشنه داداش اين سايت يه سايت فقط براي جوانان ايرانيه وبس شما هم داري تهديد ميكني كه عكس ميذاري :D
برو بنده خدا
برو جايي كه حداقل اگه عكسي هم گذاشتي طرفدار داشته باشه
مجبور نيستي كه اينجا باشي هستي؟
پس اگه ناراحتي "گودباي hired worker
تو از کجا میدونی طرفدار نداره؟ من می ذارم ببینیم طرفدار داره یا نه. بعد اگه ناراحت شدین می تونین جمع کنید برین. واقعا جماعت منطقی هستید شماها!
بنفش
Wednesday 18 December 2002, 11:19PM
ببخشيد جناب بنفش
نمي دونستم ماموران اف بي اي اين قدر زود مي فهمن:D:D:D
در ضمن من خودم دست كاري نكردم از يك سايت ديگه اوردم اونجا از اين طور چيزا زياده...
آره جیگر جان! ماموران اف بي اي -که مامور امنیت داخلی آمریکا هستند در ضمن و ربطی به امنیت خارجی ندارند- نه تنها فهمیدن بلکه به ما تو سازمان سیا نامه زدن که دودمانت رو بر باد بدیم! در ضمن من هم خودم قصد دست کاری ندارم. ماشاالله رژیم به قدری محبوب است که اینجور عکس ها رو اینترنت ریخته!
montazer
Thursday 19 December 2002, 12:19AM
:smile38:اول سلام
مثل اينكه اين عكسه تونسته توجه خيلي ها رو جلب كنه.
اگه من اين عكس رو اينجا گذاشتم نگفتم از طرف رژيمه اخه من كي باشم كه از اين كارا بكنم خواستم محبوبيت كلينتون رو در كشورهاي عربي نشون بدم همون كشورهايي كه متاسفانه بيشترشون مثل كبك سرشون رو كردن زير برف و فكر مي كنن اين راه مبارزه است در ضمن اين سايت اصلا ربطي به ايران نداره كه شما زود به رژيم مي پري .
البته من هم با نظر بهزاد موافقم و از اينكه با يه غفلت زمينه رو براي امثال بنفش باز كردم كه خداي ناكرده به مقدسات توهين بشه واقعا ناراحت شدم :( اما به هر حال تونستم نظر افراد توي اين سايت رو بدونم .
من هم اين عكس رو حذف نمي كنم و اگه مسئولين سايت خواستن خودشون حذف مي كنن
بنفش
Thursday 19 December 2002, 12:30AM
:smile38:اول سلام
مثل اينكه اين عكسه تونسته توجه خيلي ها رو جلب كنه.
اگه من اين عكس رو اينجا گذاشتم نگفتم از طرف رژيمه اخه من كي باشم كه از اين كارا بكنم خواستم محبوبيت كلينتون رو در كشورهاي عربي نشون بدم همون كشورهايي كه متاسفانه بيشترشون مثل كبك سرشون رو كردن زير برف و فكر مي كنن اين راه مبارزه است در ضمن اين سايت اصلا ربطي به ايران نداره كه شما زود به رژيم مي پري .
البته من هم با نظر بهزاد موافقم و از اينكه با يه غفلت طمينه رو براي امثال بنفش باز كردم كه خداي ناكرده به مقدسات توهين بشه واقعا ناراحت شدم :( اما به هر حال تونستم نظر افراد توي اين سايت رو بدونم .
من هم اين عكس رو حذف نمي كنم و اگه مسئولين سايت خواستن خودشون حذف مي كنن
اگر با بهزاد موافقي پس چرا عكس رو برنمي داري؟ اگر مخالفي پس چرا ميگي موافقي؟ من هم موافقم پس عكس استهزاي خامنه اي رو ميارم. اين هم شد منطق؟
حزب الله
Thursday 19 December 2002, 02:20AM
عجب حكايتي است خود باختگي
عجب حكايتي است ناموس و شرف و مقدسات را در قالب غرب و عروسكان غرب ديدن
عجب حكايتي است بوش و كلينتون را عزيز تر از پدر ديدن و گفته هاي انان را شيرين تر از شير مادر يافتن
عجب حكايتي است خيانت به هموطن براي رضايت غريبه
و عجب حكايتي است آنهنگام كه دروغ و فريب از لفاله تزوير برون مي آيد و رسما موضع آمريكايي ميگيرد
براستي سياوش صبح بنفش منتظر بهزاد و ... آيا هر فارسي زباني ايراني است ؟ خيرو صلاح ايران را ميخواهد ؟ آيا در راه اصلاح نظام دست آويزي به چنين منابعي صحيح است
حداقل فايده اين تاپيك شفاف تر شدن مواضع اعضاي تالار است من با نظر بهزاد موافقم ... البته تصاوير حقيقي كه سينا و سيا وش و ... در تاپيك بوش كوچولو نقل ميكنند بسيار مفيد است ... اما استفاده از كاريكاتورها براي استهزا براي هر شخصيتي بي فايده است ... من نميدانم تا دسته گلهاي نقد بوش هست چه نيازي به مرف تصاوير هست :D:p بنده هم پيشنهاد ميكنم مديران سايت در صورت صلاحديد تصاوير مرف شده تمسخر آميز را حذف كنند
بديهي است مديران سايت تجربه تخته شدن هزاران سايت با هوستهاي آمريكايي به بهانه هاي واهي را ناديده نيانگاشته و به تهيه بكاپ ميرور از سايت اقدام ميكنند
اگر تا بحال اينكار را نكرده اند خواهش ميكنم سريعتر هوست بشتيبان را از شركتي غير آمريكايي ( ترجيحا چيني :p ) تهيه كنند بنده شخصا دومينهايي سراع دارم كه فقط به دليل ايراني بودن هويت آن بن شده و ميشوند
خوشخدمتي بعضي از هواداران سيا و اف بي آي كه همان مدعيان هميشگي آزادي و دمكراسي هستند هم نبايد از نظر دور داشت
هر كمكي از من برآيد در خدمت مديران سايت كه با مديريت صحيح خود تا بحال مانع ايجاد جو نفرت و كينه و فحاشي هاي دور از شان ايرانيان شده اند خواهم بود
يا علي
asheghe iran_p
Thursday 19 December 2002, 02:29AM
نوشته شده بوسيله بنفش
هاهاهاهاهاها تو فكر نكنم بتوني:D
montazer
Thursday 19 December 2002, 03:06AM
نوشته شده بوسيله حزب الله
عجب حكايتي است بوش و كلينتون را عزيز تر از پدر ديدن و گفته هاي انان را شيرين تر از شير مادر يافتن
و عجب حكايتي است آنهنگام كه دروغ و فريب از لفاله تزوير برون مي آيد و رسما موضع آمريكايي ميگيرد
براستي سياوش صبح بنفش منتظر بهزاد و ... آيا هر فارسي زباني ايراني است ؟ خيرو صلاح ايران را ميخواهد ؟ آيا در راه اصلاح نظام دست آويزي به چنين منابعي صحيح است
حداقل فايده اين تاپيك شفاف تر شدن مواضع اعضاي تالار است من با نظر بهزاد موافقم ... البته تصاوير حقيقي كه سينا و سيا وش و ... در تاپيك بوش كوچولو نقل ميكنند بسيار مفيد است ... اما استفاده از كاريكاتورها براي استهزا براي هر شخصيتي بي فايده است ... من نميدانم تا دسته گلهاي نقد بوش هست چه نيازي به مرف تصاوير هست :D:p بنده هم پيشنهاد ميكنم مديران سايت در صورت صلاحديد تصاوير مرف شده تمسخر آميز را حذف كنند
بديهي است مديران سايت تجربه تخته شدن هزاران سايت با هوستهاي آمريكايي به بهانه هاي واهي را ناديده نيانگاشته و به تهيه بكاپ ميرور از سايت اقدام ميكنند
اگر تا بحال اينكار را نكرده اند خواهش ميكنم سريعتر هوست بشتيبان را از شركتي غير آمريكايي ( ترجيحا چيني :p ) تهيه كنند بنده شخصا دومينهايي سراع دارم كه فقط به دليل ايراني بودن هويت آن بن شده و ميشوند
خوشخدمتي بعضي از هواداران سيا و اف بي آي كه همان مدعيان هميشگي آزادي و دمكراسي هستند هم نبايد از نظر دور داشت
هر كمكي از من برآيد در خدمت مديران سايت كه با مديريت صحيح خود تا بحال مانع ايجاد جو نفرت و كينه و فحاشي هاي دور از شان ايرانيان شده اند خواهم بود
يا علي
با تشکر
kimia20ir
Thursday 19 December 2002, 09:15AM
نوشته شده بوسيله بنفش
که چی؟ پس چون سایت ایرانیه میشه به بقیه افراد توهین کرد؟ پس در یک تالار گفتمان ایرانی می توان به تمام دنیا غیر از ایران توهین کرد! خوب شد نمردیم و معنی تمدن اسلامی رو هم فهمیدیم!
سلام بر اهل سلام.
تو چرا همه چيز رو از زبون ما براي خودت ميگي؟؟ كي گفته توي سايت ايراني ميشه به تمام دنيا توهين كرد؟؟ نه جانم....اين توي مرام بچه مسلموناي ايراني نيست...
راستي يه دفعه شده وقتي بوش وامثالهم به ايراني با تمام وقاحت توهين ميكنند يه جا بيايي ازشون انتقاد كني؟
در ضمن از تذكرات جناب اقاي حزب الله ممنونم.
به قول گفتني حرف حساب جواب نداره.
موفق و مويد باشيد.
بنفش
Thursday 19 December 2002, 08:30PM
تو چرا همه چيز رو از زبون ما براي خودت ميگي؟؟ كي گفته توي سايت ايراني ميشه به تمام دنيا توهين كرد؟؟ نه جانم....اين توي مرام بچه مسلموناي ايراني نيست...
پس montazer "بچه با مرام مسلمان ايراني" نيست. خيلي خوب.
راستي يه دفعه شده وقتي بوش وامثالهم به ايراني با تمام وقاحت توهين ميكنند يه جا بيايي ازشون انتقاد كني؟
بوش توهين كرده؟ من كه نشنيدم, جا داره در تالار بنويسيد كه من هم مطلع بشم. به هر حال فعلا گفتگو درباره توهين montazer بود كه من مخالفت كردم و شما به من حمله كردي. برداشت من اين بود كه با اين كار موافقي, اي "بچه با مرام مسلمان ايراني".
بنفش
Thursday 19 December 2002, 08:43PM
چه جالب. همه اين ها رو از دو جمله اعتراض من به درج عكس هاي دستكاري شده و توهين آميز فهميدي؟ يا اصولا دوست داري شعر بگي؟
البته تصاوير حقيقي كه سينا و سيا وش و ... در تاپيك بوش كوچولو نقل ميكنند بسيار مفيد است
شرمتون باد كه بي اطلاع و گمراهيد. عكس هاي سينا دستكاري شده نيست؟
عكس واقعي:
http://www.snopes.com/photos/graphics/bush2.jpg
عكس واقعي:
http://www.snopes.com/photos/graphics/perry.jpg
عكس دوربين با پوشش هم گوياي هيچ چيز نيست. ممكنه پوشش مخصوص براي زاويه باشه, ممكنه پوشش مخصوص براي استفاده از دوربين ديددرشب در روز باشه و ممكنه يك لحظه دوربين رو با پوشش به چشم گذاشته و متوجه اشتباهش شده. يك مشت مردم عامي و زودباور هستيد.
واقعا انسان هاي دورويي هستيد. به خاطر تپق زدن بوش اون رو مسخره مي كنيد در حالي كه خميني استاد تپق زدن و غلط هاي فاحش و مسخره گفتاري بود. آيا من هم بايد يك تاپيك خميني كوچولو بزنم و با استناد به عكس هاي دستكاري شده و حرف هاي خنده دار شخصيتش رو بكوبم تا شما به زشتي كارتون پي ببريد؟ شرمتون باد!
حزب الله
Friday 20 December 2002, 07:57AM
بوش با همه سفاهتهايش كه پيروانش تقلا ميكنند آنها را در لفافه هاي توجيه هاي كودكانه بپيچند ثمره دمكراسي غربي است ... شرم ازآن آنان باد كه جامعه بشريت را با دستان خود به سمت سقوط تباهي پيش ميبرند ... امروز در هزاره سوم خطري كه جهانيان را تهديد ميكند بسيار عميقتر از خطر نازيها و سلاحهاي كشتار جمعي در نيمه قرن گذشته است ... 50 سال به گذشته ... نه ... امروز قوانيني در كنگره آمريكا تصويب ميشود و بدست بوش امضا ميگردد كه هيچ دوره اي در تاريخ بشر اين انحطاط را شاهد نبوده است ... مجوز استفاده از سلاحهاي كشتار جمعي ... دستگيري و اهانت به شهروندان آمريكائي به جرم مسلمان بودن و مهاجرت ... استفاده از لفظ جنگهاي صليبي براي به چالش انداختن پيروان اديان .... و مضحكه هاي روزمره اي كه جهانيان با حيرت آن را دنبال ميكنند نتيجه اعتماد به نظريه ها ي دست ساخته بشري است كه ساليان دراز امنيت و آزادي و رفاه را وعده ميدادند .
حال پس از گذشت چند صد سال دمكراسي به شيوه غربي نه تنها وعده هاي خود را عملي نكرد بلكه آرمانهايي چون عذالت كرامت انسانها و مساوات بين انها را هم به فراموشي سپرد
هگاميكه كلينتون تحفه قبلي دمكراسي آمريكايي بنا بر تبليغات انتخاباتي خود مجوز هم جنس بازي را امضا نمود اين چنين وضعيتي قابل پيشبيني بود
چه تمثيل تلخي است تشبيه آمريكا به دايناسوري كه مغز گنجشك آن را هدايت ميكند .
بوش اگر براي آنها كه ذوب در ولايتش شده اند و تقلا ميكنند كه هر افتضاح او را حتي بوسيله دروغ و فريب ( كه البته روش هميشگي آنان است ) ماله كشي كنند هنوز الهه ثروت و قدرت است ميرود كه آخرين سو سو ي اميد به ايدئولوژي ليبرال دمكراسي را پايمال كند و ثابت كند كه اين دمكراسي جز تباهي و بدبختي براي انسانها چيزي به ارمغان نخواهد آورد
بنفش
Friday 20 December 2002, 10:12AM
بوش با همه سفاهتهايش كه پيروانش تقلا ميكنند آنها را در لفافه هاي توجيه هاي كودكانه بپيچند ثمره دمكراسي غربي است ... شرم ازآن آنان باد كه جامعه بشريت را با دستان خود به سمت سقوط تباهي پيش ميبرند ... امروز در هزاره سوم خطري كه جهانيان را تهديد ميكند بسيار عميقتر از خطر نازيها و سلاحهاي كشتار جمعي در نيمه قرن گذشته است ... 50 سال به گذشته ... نه ... امروز قوانيني در كنگره آمريكا تصويب ميشود و بدست بوش امضا ميگردد كه هيچ دوره اي در تاريخ بشر اين انحطاط را شاهد نبوده است ... مجوز استفاده از سلاحهاي كشتار جمعي ... دستگيري و اهانت به شهروندان آمريكائي به جرم مسلمان بودن و مهاجرت ... استفاده از لفظ جنگهاي صليبي براي به چالش انداختن پيروان اديان .... و مضحكه هاي روزمره اي كه جهانيان با حيرت آن را دنبال ميكنند نتيجه اعتماد به نظريه ها ي دست ساخته بشري است كه ساليان دراز امنيت و آزادي و رفاه را وعده ميدادند .
حال پس از گذشت چند صد سال دمكراسي به شيوه غربي نه تنها وعده هاي خود را عملي نكرد بلكه آرمانهايي چون عذالت كرامت انسانها و مساوات بين انها را هم به فراموشي سپرد
هگاميكه كلينتون تحفه قبلي دمكراسي آمريكايي بنا بر تبليغات انتخاباتي خود مجوز هم جنس بازي را امضا نمود اين چنين وضعيتي قابل پيشبيني بود
چه تمثيل تلخي است تشبيه آمريكا به دايناسوري كه مغز گنجشك آن را هدايت ميكند .
بوش اگر براي آنها كه ذوب در ولايتش شده اند و تقلا ميكنند كه هر افتضاح او را حتي بوسيله دروغ و فريب ( كه البته روش هميشگي آنان است ) ماله كشي كنند هنوز الهه ثروت و قدرت است ميرود كه آخرين سو سو ي اميد به ايدئولوژي ليبرال دمكراسي را پايمال كند و ثابت كند كه اين دمكراسي جز تباهي و بدبختي براي انسانها چيزي به ارمغان نخواهد آورد
انشا مي نويسي؟ چه ربطي, هرچند كوچك, به مطالب من داشت؟ جواب نداري چرا سرمقاله كيهان رو براي من بلغور مي كني؟
حزب الله
Friday 20 December 2002, 11:24AM
جناب آقاي بنفش
اجازه دهيد در زمانيكه شما مشغول دفاع از ولي فقيه خود جناب مستطاب بوش كوچك :o:rolleyes:هستيد ما هم مشغول به كار خود باشيم ... نيازي نسيت زياده به فهم خود فشار آورده تا ربط نوشته هاي ديگران را به مطالب خود درك كنيد ... شما ميتوانيد آن هنگام كه ديگران از درد معضلات واقعي جامعه بشري صحبت ميكنند وقت و توان خود را صرف تحقيق در مورد جعلي بودن عكس مزبور نمائيد ... غافل از آنكه رسوائي امروز فرهنگ آمريكائي در جهان محدود به يك يا دو عكس جعلي يا غير جعلي نميشود ...
ميدانم خيلي سخت است ... اگر روزي رسواگر الهه قدرت و ثروت شما در تمام جهان فقط فرياد خميني بود امروز همه جهان بيدار و مستقل به سويي رهسپارند كه خوابهاي و رويايهاي شما را آشفته ميكند ...
دوست من .. مخيري ... ميتواني تمام دسته گل هاي بوش را كه خود آمريكئيها جعل يا نقل كرده اند انكار كني ... ميتواني به زعم خود مقابله به مثل كني و بگردي شايد چند تپق كلامي بر زبان مسوولان ايراني بيابي ... اما نهايتا دم خروسي كه پهناي آفتاب را گرفته است نميتواني انكار كني :rolleyes:
siavash_ad
Friday 20 December 2002, 12:12PM
جناب آقاي بنفش
اجازه دهيد در زمانيكه شما مشغول دفاع از ولي فقيه خود جناب مستطاب بوش كوچك :o:rolleyes:هستيد ما هم مشغول به كار خود باشيم ... نيازي نسيت زياده به فهم خود فشار آورده تا ربط نوشته هاي ديگران را به مطالب خود درك كنيد ... شما ميتوانيد آن هنگام كه ديگران از درد معضلات واقعي جامعه بشري صحبت ميكنند وقت و توان خود را صرف تحقيق در مورد جعلي بودن عكس مزبور نمائيد ... غافل از آنكه رسوائي امروز فرهنگ آمريكائي در جهان محدود به يك يا دو عكس جعلي يا غير جعلي نميشود ...
ميدانم خيلي سخت است ... اگر روزي رسواگر الهه قدرت و ثروت شما در تمام جهان فقط فرياد خميني بود امروز همه جهان بيدار و مستقل به سويي رهسپارند كه خوابهاي و رويايهاي شما را آشفته ميكند ...
دوست من .. مخيري ... ميتواني تمام دسته گل هاي بوش را كه خود آمريكئيها جعل يا نقل كرده اند انكار كني ... ميتواني به زعم خود مقابله به مثل كني و بگردي شايد چند تپق كلامي بر زبان مسوولان ايراني بيابي ... اما نهايتا دم خروسي كه پهناي آفتاب را گرفته است نميتواني انكار كني :rolleyes:
جناب حزب الله
بحث ولايت فقيه را در تالار سياست ادامه نميدهيد؟ نظرات شما مايه نشاط ماست.
j-z-k
Sunday 20 April 2003, 01:11PM
:smile38::smile38::smile38:به نام خدا
دوستان عزيزسلام.سلامي چوبوي خوش آشنايي
1- مرحوم آقاي خميني فرمودند:آقاي شاه- آقاي كارتر- آقاي ريگان
پس كساني كه راه ايشان راادامه ميدهندمواظب باشند به خاكي
نروند.
2- آقاي جورج بوش پسربارفتاري كه درجنگ عراق انجام دادوباسخنان
خود ازتوهين بدتررابه مردم عراق وخاورميانه ومسلمانان ابرازكرد.چراخودرابه آن راه ميزنيد؟
3- ماايرانيان باقدمت تمدن 2500ساله زشت است كه به همديگربگوييم
ماموراف بي آي ياسيايا......
4- نقطه اشتراك همهءمايعني ايراني بودن پررنگ ترازهررنگ وپيرايه وبرچسب نچسب است .قدرآن رابدانيم وهمديگررادوست بداريم.
5- دراينجوردعواهاپيداكنيد پرتقال فروش را
6- روي ماه همهءشماراميبوسم.
7- باهمديگرآشتي كنيد.:smile39::smile39::smile39:
8- ازمسئولين باشگاه ميخواهم حساسيتهاي عمومي رادرنظربگيرند.
tafsir
Monday 26 May 2003, 08:56AM
به نام خدا
براي تاييد بهزاد بگويم:
(فكر كنم) در قرآن به مسلمونا گفته كه به بت هاي كفار توهين نكنند، تا اون ها هم به خداي واحد توهين نكنند.
اگر اشتباه مي كنم، تذكر دهيد
محمدسام
Tuesday 3 June 2003, 03:51AM
سلا م برادرا بزرگوار
از آنجائيكه من متوجه شدم همه شما فهميده هستيد اما با گرايش هاي مختلف
كه نظر همه شما محترم اما برادران عزيز مشكل ما جاي ديگر است بريد دنبال
آنها اينگونه مطالب مخصوص سرگرم كردن است تا متوجه كارهاي ديگر نشويد
آقاي بوش از خدا مي خواهد كه در ايران به بوش حرفهاي بدتر ازين بزنند اما
دلار بشود هزا ر تومان بياييد اول مشكل داخلي خودمان را حل كنيم جريان عكس
بماند وقت ديگر . با آرزوي داشتن ايراني آزاد وآباد
براي اينكه ازاين موضوع جدا شويد به اين موضوع جديد و كهنه بپردازيم
( در رساله امام آمده كه استمرار هر چيزي كه به بدن ضرر برساند حرام است)
حالا سوال ؟!؟! در كشور اسلام كه مواد مخدر حرام است پس چرا اين همه معتاد
وآزاد بدون كنترل وبا وقاحت و..... آيا برخورد نكردن با اين افراد نه بخاطر اين است
كه جوانان بي اراده شوند داخل پارانتز ( چرا با يك نفر انسان شريف كه بخاطر جور زمان چكش بركشت خورده يوم العدا بايد در زندان باشد اما يك معتاد ويا قاچاقچي
صبح دستگير وشب آزاد شود ؟؟؟!!!!؟؟؟؟!!! ) ديگر عرضي نيست
anita
Wednesday 22 June 2005, 02:41AM
با سلام دوباره
اين تصوير هشدار به ادمين ها در اينترنته:D
http://www2.yawwar.com/funnypic/028.gif
:smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43: :smile43:
من ادمین تو اینترنت نیستم ولی فکر کنم منم به عاقبت این آقا گرفتار شم :smile43:
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.