PDA

نمايش نسخه نهائي : حرمت استمناء

صفحه : 1 [2]

پنجره
Thursday 22 February 2007, 05:33PM
آقا بيخيال داريوش . اصلا همين پدر سوخته بود كه برده داري رو تو رواج داد . اي پدر سوخته !
نه با تاييد و نه با تكذيب من چيزي از تاريخ و واقعيت عوض نميشه . اصلا من حرفم رو پس ميگيرم . داريوش نه تنها برده داري رو ممنوع نكرد كه رواجش هم داد . هر كي ميخواد حقيقت رو بدونه خودش بره مراجع و كتب تاريخي رو بخونه . ما اصلا حرفمون رو پس گرفتيم . خوبه ؟ اين از اين . بحثش همين جا تموم.

ولي راجع به مساله ازدواج موقت ، خوشحالم كه داريم به يه نتايجي مي رسيم . قبول داريد كه اگر امكان ازدواج موقت باشه خيلي از افرادي كه استمنا ميكنن از اين عمل دست مي كشند ؟

خب ، به نظر شما ثواب نداره كه به جوونها كمك كنيم كه از گناه دست بكشند ؟ راهي بهشون معرفي كنيم كه از گناه و فعل حرام دور بشن ؟ راههاي حلال و درست رو براشون هموار كنيم ؟

شما مي فرماييد خودتون بريد دنبالش پيداش مي كنيد . نميبينيد اين همه صحنه زشت رو تو اين شهر ؟ تا يه بنده خدايي واي ميسته كنار خيابون هزار تا ماشين ترمز مي كنن و مزاحمش ميشن . حالا ممكنه اين بنده خدا اصلا اينكاره نباشه . ولي اون آقا از كجا بدونه ؟ شايدم باشه . داره ميگرده دنبالش ديگه ... حالا ممكنه همين خانم اصلا تو اين خط ها نباشه ولي ده دفعه كه ماشين جلو پاش وايسته ممكنه وسوسه بشه به سمت اين كار ، حالا ممكنه اين خانم همسر يه نفر ديگه باشه ، حالا ممكنه اين خانم ناموس من و شما باشه ...
نتيجه اين كه شما مي فرماييد خودتون بريد دنبالش همينه ديگه ؟ ميشه همين مشكلاتي كه هر روز تو سطح شهر مي بينيم .
در ضمن فرض كنيد بنده رفتم دنبالش ، پيداش هم كردم . كافيه نيروهاي مخلص و مومن بسيج يا نيروي انتظامي ببيننت . چنان چوبي تو آستينت فرو ميكنن كه از اونكي آستينت بزنه بيرون . پدري ازت درمي آرن كه تا آخر عمر يادت نره . قبول كه داريد انشاالله ؟
حالا از اين هم رد شديم . خانم رو ببريم كجا ؟ جلوي بابام كه نمي تونم باهاش سكس داشته باشم . تو ماشين هم كه نميشه . اين هم يه مشكل اساسي ديگست كه بهش ميگن مشكل مكان !
به فرض اين هم حل شد ، چون اين خانم هيچ نظارتي روش نبوده ، ممكنه هزار جور مرض ايدز و هپاتيت و ... داشته باشه كه به طرف مقابلش منتقل بشه .

عرض كردم شما نمي گيد ازدواج موقت حرامه . ولي تو عمل شرايطي رو بوجود مي آريد كه اين كار غير ممكن بشه . و غير ممكن شدن اين كار باعث رفتن جوونها به سمت عمل حرام استمنا ميشه ، و هر كسي كه مستقيم يا غير مستقيم ، با غرض يا بدون غرض و با نيت بد يا خير جلوي اين كار رو بگيره باعث به سمت حرام رفتن مردم شده و تو اين حرام با اونها شريكه .

باز هم ميگم ، شما ممكنه دوست داشته باشيد راه تقوي رو انتخاب كنيد . يكي ديگه دوست داره اين راه حلال رو انتخاب كنه . پس خواهشا دوباره شروع به موعظه نكنيد . ما مي خواهيم راجع به ازدواج موقت براي دوري از عمل استمنا صحبت كنيم .

منتظر نظراتون هستم .

ديوونه
Thursday 22 February 2007, 06:24PM
آقا بيخيال داريوش . اصلا همين پدر سوخته بود كه برده داري رو تو رواج داد . اي پدر سوخته !
نه با تاييد و نه با تكذيب من چيزي از تاريخ و واقعيت عوض نميشه . اصلا من حرفم رو پس ميگيرم . داريوش نه تنها برده داري رو ممنوع نكرد كه رواجش هم داد . هر كي ميخواد حقيقت رو بدونه خودش بره مراجع و كتب تاريخي رو بخونه . ما اصلا حرفمون رو پس گرفتيم . خوبه ؟ اين از اين . بحثش همين جا تموم.

ولي راجع به مساله ازدواج موقت ، خوشحالم كه داريم به يه نتايجي مي رسيم . قبول داريد كه اگر امكان ازدواج موقت باشه خيلي از افرادي كه استمنا ميكنن از اين عمل دست مي كشند ؟

خب ، به نظر شما ثواب نداره كه به جوونها كمك كنيم كه از گناه دست بكشند ؟ راهي بهشون معرفي كنيم كه از گناه و فعل حرام دور بشن ؟ راههاي حلال و درست رو براشون هموار كنيم ؟

شما مي فرماييد خودتون بريد دنبالش پيداش مي كنيد . نميبينيد اين همه صحنه زشت رو تو اين شهر ؟ تا يه بنده خدايي واي ميسته كنار خيابون هزار تا ماشين ترمز مي كنن و مزاحمش ميشن . حالا ممكنه اين بنده خدا اصلا اينكاره نباشه . ولي اون آقا از كجا بدونه ؟ شايدم باشه . داره ميگرده دنبالش ديگه ... حالا ممكنه همين خانم اصلا تو اين خط ها نباشه ولي ده دفعه كه ماشين جلو پاش وايسته ممكنه وسوسه بشه به سمت اين كار ، حالا ممكنه اين خانم همسر يه نفر ديگه باشه ، حالا ممكنه اين خانم ناموس من و شما باشه ...
نتيجه اين كه شما مي فرماييد خودتون بريد دنبالش همينه ديگه ؟ ميشه همين مشكلاتي كه هر روز تو سطح شهر مي بينيم .
در ضمن فرض كنيد بنده رفتم دنبالش ، پيداش هم كردم . كافيه نيروهاي مخلص و مومن بسيج يا نيروي انتظامي ببيننت . چنان چوبي تو آستينت فرو ميكنن كه از اونكي آستينت بزنه بيرون . پدري ازت درمي آرن كه تا آخر عمر يادت نره . قبول كه داريد انشاالله ؟
حالا از اين هم رد شديم . خانم رو ببريم كجا ؟ جلوي بابام كه نمي تونم باهاش سكس داشته باشم . تو ماشين هم كه نميشه . اين هم يه مشكل اساسي ديگست كه بهش ميگن مشكل مكان !
به فرض اين هم حل شد ، چون اين خانم هيچ نظارتي روش نبوده ، ممكنه هزار جور مرض ايدز و هپاتيت و ... داشته باشه كه به طرف مقابلش منتقل بشه .

عرض كردم شما نمي گيد ازدواج موقت حرامه . ولي تو عمل شرايطي رو بوجود مي آريد كه اين كار غير ممكن بشه . و غير ممكن شدن اين كار باعث رفتن جوونها به سمت عمل حرام استمنا ميشه ، و هر كسي كه مستقيم يا غير مستقيم ، با غرض يا بدون غرض و با نيت بد يا خير جلوي اين كار رو بگيره باعث به سمت حرام رفتن مردم شده و تو اين حرام با اونها شريكه .

باز هم ميگم ، شما ممكنه دوست داشته باشيد راه تقوي رو انتخاب كنيد . يكي ديگه دوست داره اين راه حلال رو انتخاب كنه . پس خواهشا دوباره شروع به موعظه نكنيد . ما مي خواهيم راجع به ازدواج موقت براي دوري از عمل استمنا صحبت كنيم .

منتظر نظراتون هستم .

تو دیگه آخرشی برادر:smile55:
حرفهات اینقدر بی اساسه که تا حالا هر چی در مورد حرفهات مقاومت کردیم زود ازش عقب نشینی کردی؟:o

این صحنه های زشت همش مربوط به دخترای بزک کرده و بدکاره هست که کنار خیابون وایستاند
اگر قرار بود نیروهای مخلص گیر بدند که خب هر روز به من و خانمم که بیرون میریم باهم باید گیر میدادند...یا من و خواهرم و یا من و هر کسی دیگه! پس لطفا الکی شلوغش نکنید.
شما پیدا کردی و بردی و گیر بهت دادند که میگی؟:D

بابا تو دیگه توقعت خیلی بالاست.
اگه خانمه مریض بود و ایدز داشت و اینا ....تنها راه حلش ازدواج دائمه که قبلش بری همه آزمایشها رو بدی که خیالت راحت باشه:)

البته من ازدواج موقت رو هم باز رد نمیکنم ها..ولی برو شرایطش رو فراهم کن من جمله مکان، پاکیزکی خانم مورد نظر که نیاز به رفتن به آزمایشگاه داره و ما بقی ماجرا...
و الا باید راه دیگه ای رو که دوستانی مثل "صبح" عزیز که میفرماین "تقوا و پرهیزگاری" هست رو انتخاب کنید.

:)

شهاب*
Thursday 22 February 2007, 10:51PM

منتظر نظراتون هستم .

دوست عزیز:smile07:
شما پیشنهادی دادید ،
پس باید روی پیشنهاد شما بحث شود
و شما بعنوان پیشنهاد دهنده باید بتوانید پاسخ چالشها را نیز بدهید
یعنی همه مان میدانیم بسیاری از پیشنهادات ایده آل نیست
ولی ما باید بالاخره انتخاب کنیم...
آن پیشنهاد شما نیز عوارض کمی ندارد
شاید کمتر روی آن بحث شده باشد
ولی عوارض عملی شدن آن در جامعه را شاید نتوانیم روی کاغذ بررسی کنیم!
گرچه همان طور که گفتم وضع موجود نیز رضایتبخش و ایده آل نیست...
ولی بدون پاسخ به چالشها راه پیشنهادی شما نیز فاقد ارزش است...
نمیگویم خوب یا بد است..
باید بررسی شود...

محمّد
Friday 23 February 2007, 11:45AM
بسم الله الرحمن الرحيم
الصلاة و السلام علي عبدالله و رسوله و حبيبه و صفيه و حافظ سره و مبلغ رسالاته سيدنا و نبينا ابالقاسم محمد و علي آله الطيبين الطاهرين المعصومين

یادمه چندوقت پیش, یه سایتی بود به اسم sighe.com که اونجا ثبت نام میکردی و دخترایی که واجد شرایط هستند هم ثبت نام میکردند (با ذکر اون شرایط, مثلا مطلقه, ارمله, ...) و پیام میفرستادی و خلاصه اون چیزی که میخواستی رو پیدا میکردی. هر چند که سایتش خیلی بد برنامه ریزی شده بود ولی قابل قبول بود.

متاسفانه این سایت تو ایران فیلتر شد و بعد از مدتی تبدیل شد به این:

http://img208.imageshack.us/img208/8792/untitledvs2.jpg

!!!!!!!

چرا؟!؟!

نمیدونم!

پنجره
Friday 23 February 2007, 08:41PM
جناب ديوونه

"حرفهات اینقدر بی اساسه که تا حالا هر چی در مورد حرفهات مقاومت کردیم زود ازش عقب نشینی کردی؟"
نه عزيزم ، حرفهاي من بي اساس نيست . ولي دست شما رو خوندم . 200تا كامنتتون با دكتر آبي رو يادمه كه سر هيچي داشتيد وقت كشي ميكرديد . دعواهاي زرگري ، جاده خاكي ... به خاطر اين بود كه گفتم مثلا قبول . عرض كردم ، تاريخ و حقيقت نه با تعريف من نه با تكذيب من عوض نميشه . تمام شواهد و مدارك هم موجوده . هر كي دوست داره بره بخونه خودش به نتيجه برسه . اينجا بحث ما يه چيز ديگست . منم كه دفعه پيش گفتم بحث راجع به اين موضوع تمومه . نميدونم شما چرا انقدر علاقه داريد به جاده خاكي بزنيد و از هر فرصتي استفاده ميكنيد كه يه جوري بحث رو عوض كنيد . منم كه ديگه شما رو ميشناسم گفتم قبول ، تو راست ميگي . اين به اين معنا نيست كه حرف من بي اساس بوده و در مقابل مقاومت (!) شما عقب نشيني كردم . باز تكرار مي كنم بحث ما اين نيست . چيز ديگست . راجع به اين اگه ميخوايم حرف بزنيم بريم تو يه تاپيك ديگه . تموم !

"این صحنه های زشت همش مربوط به دخترای بزک کرده و بدکاره هست"
اولا ،ببخشيد . به نظر شما هركي آرايش مي كنه بدكاره است ؟ اگر اينجوريه كه من از هر 10نفري كه ديدم 8نفرشون بدكاره بودند . يكي دوست داره آرايش كنه اينكاره هم نيست . چه ربطي داره ؟
ثانيا ، همين خانم به قول شما بدكارست كه حاضر به ازدواج موقت ميشه ديگه . خب شما يه نفر رو پيدا ميكنيد براي ازدواج موقت . فكر نكنم اين خانم با حجاب و پوشيه باشه كه . به قول شما بزك كردست . بعد با همين خانم بزك كرده كه بگيرنت (!) چوب تو آستينته .
اين يعني بفرما آب بخور كي جلوتو گرفته ؟ آب كه حلاله هيچ مشكلي هم نداره . ولي اگه ليوان تو دستت ببينم چنان بلايي به سرت مي آرم كه از زنده بودنت پشيمون شي . احمقانه نيست ؟؟؟
باز صد رحمت به عمر (لعنته الله) . لااقل انقدر شهامت داشت كه علنا اعلام كنه من دارم مخالف حرف خدا و پيامبر حكم صادر مي كنم . فكر كنم اين بهتر از اين باشه كه آدم تو حرف بگه موافق دستور خدام ولي تو عمل باهاش مخالفت كنه . اينجوري علاوه بر گناه رفتار خلاف دستور خدا ، دو رويي و نفاق هم بهش اضافه ميشه .

"اگه خانمه مریض بود و ایدز داشت و اینا ....تنها راه حلش ازدواج دائمه که قبلش بری همه آزمایشها رو بدی که خیالت راحت باشه"
نه خير ، اگه شما فقط يه ذره اطلاعات داشته باشيد ، مي دونيد كه تو بقيه كشورها ، كسايي كه كارشون اينه ، كارت بهداشت دارند . يعني هر هفته از طرف وزارت بهداشت در مورد هر نوع بيماري قابل انتقال بررسي ميشن و اگر مشكلي نداشتند كارتشون تمديد ميشه . اينجوري هيچ مشكلي نيست . چون نظارت بهداشتي كامل روشونه و هيچ خطري هيچ كسي رو تهديد نميكنه . ( اصلا يكي از راههاي مبارزه با بيماريهاي مقاربتي رو همين گذاشتند . هيچ كسي تو مراكز تحت كنترل وزارت بهداشتشون دچار بيماريهاي مقاربتي نشده و مشكلات بهداشتي در مورد سكس هاي حاشيه اي و سازمان نيافته بوده ) ولي اينجا چون هيچ نظارتي روي اين آدمها نيست و برا خودشون تو سطح شهر پخشند ، هيچ معلوم نيست كه اين طرف سالمه يا مشكل داره ؟ اگر تو يه جاي مشخص سازماندهي مي شدند و نظارت روشون بود ديگه از اين نظر هم هيچ مشكلي پيش نمي اومد .

"البته من ازدواج موقت رو هم باز رد نمیکنم ها..ولی برو شرایطش رو فراهم کن من جمله مکان، پاکیزکی خانم مورد نظر که نیاز به رفتن به آزمایشگاه داره و ما بقی ماجرا...و الا باید راه دیگه ای رو که دوستانی مثل "صبح" عزیز که میفرماین "تقوا و پرهیزگاری" هست رو انتخاب کنید."
عرض كردم ، شما هيچ وقت صراحتا ازدواج موقت رو رد نكرديد ولي شرايط رو جوري ساختيد كه عملا غير ممكن بشه تا طرف مجبور بشه بيخيالش بشه .
حالا طرفي كه بيخيال اين روش ميشه دو حالت داره يا ميره سمت تقوي كه هيچي . مشكلي نيست . يا ميره طرف حرام كه اينجا تمام آدمهايي كه با هر نيتي باعث سخت شدن دسترسي به اين عمل حلال خدا شدند تو عمل حرامش شريكند ! چون اگر با كارهاشون دسترسي به اين كار حلال خدا رو سخت نمي كردند خيلي از افراد ديگه به سمت اينكار حرام نمي رفتند . چرا نمي خوايد واقع بين باشيد و قبول كنيد ؟؟

جناب صبح

"شما پیشنهادی دادید ،پس باید روی پیشنهاد شما بحث شودو شما بعنوان پیشنهاد دهنده باید بتوانید پاسخ چالشها را نیز بدهید"
كاملا موافقم . بايد روي اين پيشنهاد بحث بشه . كاملا منطقي و به دور از تعصب و تو يه فضاي كاملا سالم .
ولي يادتون باشه كه اين پيشنهاد رو من ندادم . خدا داده ، پيامبر داده ، سنت داده . نه من ! و من پيشنهاد دهنده نيستم كه بخوام پاسخ چالشها رو بدم . اين بعضيهاي ديگه هستند كه دارند ( تو عمل ) با اينكار مخالفت مي كنند ، اونها هستند كه دارند اين روند عادي و حلال رو به هم مي زنند و سنگ اندازي مي كنند . پس آنها هستند كه بايستي توضيح بدند كه روي چه حسابي و به چه دليليه كه اين راه حلال رو ( در عمل) جلوي پاي مردم مي بندند ! براي چي سعي ميكنند شرايط رو طوري فراهم كنند كه اين كار حلال خدا براي مردم به سمت غير ممكن شدن بره ؟ تو كدوم حديث و روايت و آيه اومده كه حلال خدا رو براي مردم حرام كنند ؟ يا با سخت كردن يه كار حلال اونها رو به سمت حرام متمايل كنند ؟

جناب محمد
واقعا از شما ممنوننم كه براي جلو رفتم بحث يه نمونه آورديد . دست شما درد نكنه . خدا خيرت بده .
اينم يه نمونش . مي بينيد ؟ از هر راهي دارند استفاده مي كنند كه اين روش رو محو كنند . از هر روشي .

حالا چرا ؟ نميدونم .
حالا عرف و تعارف مهمتره يا حلال و حرام خدا ؟ نمي دونم .
حالا اينكه چه حرفيه اين وسط كه اينها انقدر اصرار دارند كه اين كار حلال رو انقدر سخت كنند كه مردم بيخيالش بشند ؟ نميدونم .
حالا چه دليلي داره كه مردم رو به سمت حرام ميكشونند ؟ نميدونم .
حالا اينكه اينا چي مي فهمند كه ( استغفرالله، نعوذبالله) خدا و پيامبر نمي فهميدند ، نميدونم .

منتظر جواباتون هستم ...

محمّد
Friday 23 February 2007, 10:22PM
بسم الله الرحمن الرحيم
الصلاة و السلام علي عبدالله و رسوله و حبيبه و صفيه و حافظ سره و مبلغ رسالاته سيدنا و نبينا ابالقاسم محمد و علي آله الطيبين الطاهرين المعصومين

چند روز پیش داشتم تلویزیون نگاه میکردم, کانالهای ایران, چه کانالی بود یادم نیست, ساعتش هم یادم نیست اسم برنامه هم یادم نیست :) فقط یادمه یه خانم مجری بود (که خیلی قیافش خشک مقدس بود) یه آخوند بود و دو تا دکتر دانشگاه. اون آقای آخوند که علی الظاهر مشاور ازدواج بود میگفت:
- بعضی آقایون به ما مراجعه میکنند و برای ازدواج مشورت میکنند, ما به اونها توصیه میکنیم که ازدواج دائم نکنند! چون ایشون عصبی ایست و و و و => بهشون توصیه میکنیم ازدواج موقت کنند.

من از طرز حرف زدن جناب شیخ, احساس کردم که علمای اسلام احساس خطر کرده اند و میخواهند که ازدواج موقت رو رواج بدهند! اما نمیدونن که کار از کار گذشته. تابستون که رفته بودم تهران, وضع بچه ها واقعا درد آور بود. هیچ دختری بدون پسر نمیدیدی و هیچ پسری بدون دختر ( البته شاید اگه خوب دقت میکردید منو میدید ;) ). پسرها که بیشترشون خونه خالی دارن (یا همون مکان) و دخترها هم آس و پاس تو خیابونا منتظر یکی که سوارشون کنه.
شیخ مذبور در یکی از صحبتهاش به این مساله (یا تراژدی) اشاره کرد که بعضی دخترها رو وقتی برای عمل خیر وارد منزل میکنند راضی به ازدواج موقت نمیشن!!!!!!!! میگن ما (حاشاکم الله) زنا میکنیم ولی ازدواج موقت نمیکنیم!!! این زنگ خطریست برای مجتمع ایرانی در وجه خاص و اسلامی در وجه عام که دخترها تن به معصیت خدا میدن ولی تن به حکم خدا نمیدن.

خدا ... کند عمر رو که این سنت رو حرام کرد و باعث شد مجتمع ما الان به این روز بیوفته.

ديوونه
Saturday 24 February 2007, 09:12AM
ولي دست شما رو خوندم . 200تا كامنتتون با دكتر آبي رو يادمه كه سر هيچي داشتيد وقت كشي ميكرديد . دعواهاي زرگري ، جاده خاكي ...

دوست عزیز...بحث ما با دکتر آبی اصلا با بحث شما متفاوت بود. اون میگفت که اصلا استمناء هیچی ضرری نداره و با وقاحت جوونها رو به انجام این کار تشویق میکرد.
اما شما به ضرر اون کاملا واقف هستی.

به نظر شما هركي آرايش مي كنه بدكاره است ؟ اگر اينجوريه كه من از هر 10نفري كه ديدم 8نفرشون بدكاره بودند...

باز دوباره حرف تو دهن من گذاشت! ای خدا من چیکار کنم.
منظور من این نبود که هر کی آرایش کرده بدکاره هست. جدی جدی اینها رو باید برات اینقدر باز کنم تا متوجه بشی؟
من در طول سال خیلی به تهران سفر میکنم و میام ولی تعجبم از اینه که چرا توی آستین هر جووون توی تهران چوب نمیبینم؟ با اینکه با هر کدومشون (یعنی اکثرا) یه خانم داره راه میره . حالا چه دوست دخترش هست چه خانمش!
لطفا یه حرفی بزنید که با منطق و عقل جور در بیاد.
اصلا حاضری یه قراری بذاریم و یکی یکی بشماریم با همدیگه اینهمه دختر و پسر تو خیابونها رو؟:smile09:

مي دونيد كه تو بقيه كشورها ، كسايي كه كارشون اينه ، كارت بهداشت دارند . يعني هر هفته از طرف وزارت بهداشت در مورد هر نوع بيماري قابل انتقال بررسي ميشن و اگر مشكلي نداشتند كارتشون تمديد ميشه...

میشه بفرمائید کسانی که این کار میشه "شغلشون" رو شما بهش چی میگین؟
خواهش میکنم که جامعه اسلامی رو با جامعه غیر اسلامی از این نظر مقایسه نکنید.
حتما چون کارت بهداشت دارند اینقدر آمار ایدز بالاست دیگه؟
حتما چون کار خیلی رسمی و بدون مشکل انجام میشه توی فلان کشور غربی آمار تجاوز به عنف هر چند دقیقه یک بار هست آره؟

عرض كردم ، شما هيچ وقت صراحتا ازدواج موقت رو رد نكرديد ولي شرايط رو جوري ساختيد كه عملا غير ممكن بشه تا طرف مجبور بشه بيخيالش بشه .

من همین حالاش هم ازدواج موقت رو رد نمیکنم و به امثال شما که نمیتونید تقوی رو پیشه کنید حتما سفارش اکید میکنم.
در ضمن من ضامن مهیا کردن شرایط شما نیستم. شما مایل به ازدواج موقت هستید ولی نمیتونید شرایطش رو فراهم کنید بقیه رو گناهکار جلوه ندید.
من همین الان مطمئن هستم که اگر بخوام ازدواج موقت بکنم هیچ کس از کسانی که شما گفتید (مثل پلیس و چوب و این حرفا) مانع من نمیشه.

راستی!
یک شرایطی رو من میگم شما لطفا جوابش رو بده:

نتیجه قبلی ما این بود دیگه درسته؟
استنماء = حرام | تقوی = حلال | ازدواج موقت = حلال | ازدواج دائم = حلال.

خب استمناء که حرام هست و انجام نمیدید.
ازدواج دائم که شرایطش فراهم نیست.
میمونه دو راه تقوی و ازدواج موقت.

فرض کنید که شرایط ازدواج موقت هم همه چیزش فراهم هست الا مورد اصلی که خانمش باشه.

آیا شما باز هم "استمناء" میکنید؟

جواب سوال من "بله" یا "خیر" هست. لطفا بدون طفره رفتن جوابش رو بدید.
ممنون:) :smile07:

پنجره
Sunday 25 February 2007, 12:27PM
سلا به همه

جناب محمد
واقعا خوشحالم كه جنابعالي بدون تعصب و واقع بينانه وارد بحث شديد و داريد به روند بحث كمك مي كنيد . ازتون ممنون .

"خدا ... کند عمر رو که این سنت رو حرام کرد و باعث شد مجتمع ما الان به این روز بیوفته." و خداوند صد برابر لعنت كند كساني را كه به دور از دست كردن و سخت كردن اين عمل حلال خداوند دامن مي زنند. كساني كه با اينكه توانايي تسهيل اينكار را دارند ولي ساكت نشسته و كاري نمي كنند .

جناب ديوونه

"من در طول سال خیلی به تهران سفر میکنم و میام ولی تعجبم از اینه که چرا توی آستین هر جووون توی تهران چوب نمیبینم؟"
شما نديديد ، دليل نميشه نباشه . ما كه ديديم . به چشم خودمون . نه به جرم سكس . به جرم نشستن در پارك و حرف زدن . اونم بدون كوچكترين تماس فيزيكي و با يك متر فاصله داشتن . بدون انجام هيچ گونه كار خلاف شرع . بدون داشتن هيچ قصد سوئي . بدون كوچكترين بي حجابي يا آرايش داشتني ...
شما يه حرفي بزنيد كه با عقل و منطق جور دربياد . اگه نديديد ، نگيد نيست .

"میشه بفرمائید کسانی که این کار میشه "شغلشون" رو شما بهش چی میگین؟"
كاش يه سر ميزديد يا لااقل از كسائي كه رفتند ، مي پرسيديد . شما كه حرف منو قبول نمي كنيد . خودتون بريد تحقيق كنيد .

حتما چون کارت بهداشت دارند اینقدر آمار ایدز بالاست دیگه؟
شما انگار مطالب رو دقيق نمي خونيد . جوابتون رو عرض كرده بودم در متن قبلي

در ضمن من ضامن مهیا کردن شرایط شما نیستم.
شما ممكنه ضامن مهيا كردن شرايط نباشيد ولي مخالفت شما و امثال شما ( البته نه تو حرف ، بلكه در عمل ) كاملا غير قابل توجيهه .
ثانيا دولت موظفه كه شرايط رو براي ازدواج موقت براي جوونها فراهم كنه . اين وظيفه شرعي و قانونيه دولته . اون دنيا خر تك تك اينها رو ميگيرند . پس اينكه مي فرماييد نهي از منكر واجبه يعني چي ؟ چه منكري از اين بالاتر ؟ چه دعوت به حلال و نهي از منكري واجب تر از اين ؟ شما رو عرض نمي كنم ، كساني كه صاحب امور مملكت هستند رو ميگم ، به نظر شما واجب شرعي نيست بر كساني كه توانايي و مسئوليتي تو مملكت دارند كه مردم رو از اين منكر نجات بدند ؟ شرايط رو براي دور شدن از حرام و رفتن به سمت حلال براي مردم ايجاد كنند ؟ واجب نيست ؟ وظيفه نيست ؟ اون دنيا خرشون رو نمي گيرند كه شما كه مي تونستيد كاري بكنيد چرا انجام نداديد و گذاشتيد مردم به سمت حرام برند ؟ چرا جلوي راه حلال خدا سنگ اندازي كرديد . تو رو خدا بشينيد فكر كنيد !!!
چه طور تو خيلي موارد اجراي اسلام و قوانين اسلامي وظيفه دولته و ملزم به انجام اوندند ؟ داعيه وسيله احقاق قوانين اسلام رو دارند ؟ داعيه وظيفه نهي مردم از منكر خدا رو دارند ؟
ولي اينجا كه ميشه بهشون ربطي نداره ؟ هر كي ميخواد مشكل خودشه ؟ بره جور كنه ؟ بره حل كنه ؟ به اونا چه كه بخوان براي شما شرايط ازدواج موقت رو فراهم كنند ؟
اين درسته ؟ خير . اينا همه راهه توجيه . راهه فراره . ميگن به ما چه ؟ هر كي ميخواد خودشون بره آدم و جاش رو جور كنه . ولي تو هزار مورد ديگه وظيفه اوناست كه مردم رو از منكر نهي كنند ، راه حلال رو بهشون معرفي كنند . منكر از اين بالاتر ؟ راه حل اين منكر از اين عملي تر و پر بازده تر ؟ تو رو خدا اينا وظيفه دولتمردا نيست ؟ تو رو خدا اين جوابهاي سربالا ، شانه خالي كردن زير بار مسئوليت و وظيفه اي كه به گردن اونها هست ، نيست؟
( البته عرض كردم ، شما رو نميگم ، كسايي كه به هر طريقي به اين موضوع مرتبطند و قدرت اجرايي ، نظر دهي ، مشاوره و ... دارند. )
كاملا درسته كه ميگن تو دوره آخرالزمان خيلي از دستورات دين برعكس اجرا ميشه و امام زمان كه ظهور ميكنه ديني مي آره كه براي خيلي ها جديده همونطوري كه دين پيامبر براي مردم اون زمان جديد بود .
حقه كه ميگم موقع ظهور امام زمان ، آقا خيلي آدمها كه ادعاي بهترين ها رو دارند و فكر ميكنند دارند اسلام رو بين مردم ترويج ميدن از دم تيغش ميگذرونه .

من همین الان مطمئن هستم که اگر بخوام ازدواج موقت بکنم هیچ کس از کسانی که شما گفتید (مثل پلیس و چوب و این حرفا) مانع من نمیشه.
آفرين به شما .
ولي هر كسي اگه خواست بايستي بتونه خيلي راحت و بدون كوچكترين دغدغه و دردسري ازدواج موقت داشته باشه . خلاف شرع نميكنه كه بخواد دغدغه داشته باشه يا درد سر بكشه . بنده شخصا مشكلم جا و مكانه . پليس و اين حرفها هم اصلا برام مهم نيست . يعني به هييييچ وجه برام مهم نيست . نه خودشون ، نه قوانين مسخرشون .
( اگه يكي الان بگه مشكل خودته ، تو كه ميخواي ازدواج موقت كني ، خودتم بايد بري جاشو پيدا كني . همينجوري بدون زحمت كه نميشه و اين حرفها . مفهومش اينه كه اصلا حرفهاي منو از اول تاحالا متوجه نشده . بهش توصيه مي كنم چند بار ديگه مطالب بالا رو بخونه تا منظورمو متوجه بشه .)

نتیجه قبلی ما این بود دیگه درسته؟
استنماء = حرام | تقوی = حلال | ازدواج موقت = حلال | ازدواج دائم = حلال.
درسته

خب استمناء که حرام هست و انجام نمیدید.
ازدواج دائم که شرایطش فراهم نیست.
میمونه دو راه تقوی و ازدواج موقت.
فرض کنید که شرایط ازدواج موقت هم همه چیزش فراهم هست الا مورد اصلی که خانمش باشه.
آیا شما باز هم "استمناء" میکنید؟

اولا بگم كه بحث ما خيلي كليه و بحث شخص من يا شخص شما نيست . خيلي كلي داريم حرف ميزنيم . ثانيا فكر كنم شما الان يه ذهنيتي براتون پيش اومده كه مثلا من آخر آدم هوسبازم و اصلا قدرت كنترل خودم رو ندارم و اين حرفها ... البته ربطي به موضوع نداره ، فقط براي اينكه ذهنيت دوستان راجع به شخص بنده اشتباه نباشه بگم كه ، من اعتراف كردم كه به اين گناه آلوده ام ، ولي اين رو هم عرض كنم كه از وقتي اين بحث رو شروع كرديم تاحالا ( فكر كنم يك ماهي بشه ) فقط دو بار اينكار رو انجام دادم . ولي همين دو بار هم گناه كردم . خلاف دستور خدا انجام دادم . گناه ، گناهه . سرپيچي ، سرپيچيه . چه كم و چه زياد . اعتراف هم ميكنم كه كاملا خلاف ميل باطنيم بوده و خيلي هم پشيمونم .
ولي قسم ميخورم كه اگر شرايط ازدواج موقت برام فراهم بود ( نه من ، كه اكثر جوونها ) امكان نداشت كه به سمت گناه برم . و در گناه من و بقيه شريكند كسايي كه به هر نحوي و با هر نيتي مانع تراشي ميكنند و همينطور كساني كه به سبب مسئوليت و قدرت اجرايي كه دارند مي تونند كاري بكنند ولي از ترس خراب شدن شانشون يا ترس از مورد مخالفت قرار گرفتن يا ملاحظات سياسي ، اجتماعي يا ترس از ، از دست دادن پستشون و شغلشون و يا هر توجيه مسخره ديگه اي چشمشون رو به حقيقت بستند و سكوت كرده اند و هيچ كاري نمي كنند و جوونهاي مردم به سبب همين سكوت اونها و اينكه اونها مي تونند كاري بكنند و نمي كنند به سمت گناه ميرند .

جواب سوال من "بله" یا "خیر" هست. لطفا بدون طفره رفتن جوابش رو بدید.
من اهل طفره رفتن نيستم . بله ! اينكار رو مي كنم .
ولي اگر شرايط براي راه حلال ازدواج موقت فراهم بود ( كه بايد باشه ) هييييچ وقت سراغ اينكار حرام نمي رفتم . ( لطف كنيد دوباره موعظه تقوي رو شروع نكنيد . ما الان بحثمون چيز ديگست . )

ديوونه
Sunday 25 February 2007, 02:39PM
نکنه میخوای که تماس فیزیکی هم برقرار کنن و کسی بهشون کاری نداشته باشه؟:D سکس علنی . آره؟
حاضری من بیام باهم بریم با چندتا دختر بشینیم و کسی بهمون کاری نداشته باشه؟:smile09:

جواب این دوتا سوال من رو ندادید:
کسانی که دائما در حال سکس هستند و کارشون همینه حالا به اسم سکس یا ازدواج موقت بهشون چی میگید شما؟

چرا با توجه به اینکه در کشورهایی که شما میفرمائید زنان اینکاره کارت بهداشت دارند اما اینقدر آمار ایدز بالاست؟ وهمچنین اگر این کار خیلی راحت و بدون دردسر انجام میشه چرا تجاوز به عنف دقیقه ای انجام میشه ؟

مواظب حرف زدنتون باشید دوست عزیز.
به من تهمت نزنید.
من همچنان که در حرف مخالف ازدواج موقت نیستیم در عمل هم مخالف نیستم. اگر اینبار به من تهمت بزنید نمیتونم بحث رو باهاتون ادامه بدم.

شما طبق کدوم قانون و شرع میفرمائید که وظیفه دولت هست که شرایط ازدواج موقت رو برای شما فراهم کنه؟
شما اگر توی یه دولت غیر اسلامی زندگی میکردید و هیچ شرایطی برای شما فراهم نبود چی ؟ باز هم سراغ استمناء میرفتید یا مجبور بودید تقوی پیشه کنید؟:smile27: اگر بلد نیستید برقصید به زمین هیچ ربطی نداره.

متناقض حرف میزنید !
یه جا میگید که اگر بخوام فلان کار رو بکنم پلیس چوب تو آستینم میکنه....اما حالا میگید پلیس برگ چغندر ! من مشکل جا و مکان دارم.
فکر کنم الان مشکل مکان شما رو حل کنیم میگید که موردش نیست که ازدواج موقت کنه!;)

بحث کلی باید به جزء برسه یا نه؟
من و شما و دوست من و دوست شما میشیم ما! مشکل ما!
آقای صبح یک "من" فرضی مثل شماست که میگه تونسته مشکلش رو حل کرده.
من هیچ وقت نگفتم که شما هوسباز هستید...شما خودتون این انگ رو به خودتون چسبوندید و اگر چیزی نگم این حرف رو تو دهن من میذارید.
شما اعتراف میکنید که خلاف دستور خدا رو انجام دادید و انتظار نداشته باشید که من برای این جرمتون صحبتی داشته باشم.

شما یخورده خیلی پررو هستید.
قرآنی که شما قبولش دارید قبل از ازدواج و این حرفا شما رو به "تقوی" امر میکنه. بالاتر از این امر میخوایید؟;)
ای کسانی که ایمان آورده اید تقوی پیشه کنید...
امیر المومنینی که اگر به عنوان امام خودتون قبول دارید و مشکلی هم با ازدواج موقت نداشتند قبل از توصیه به این کار شما رو به "تقوی" امر میکنه.

شما بخواهید یا نخواهید بای قبل از فکر کردن به ازدواج موقت و استمناء تقوی پیشه کنید.
البته اگر مسلمانید و قرآن و پیامبر و ائمه اطهار رو قبول دارید.

:) :smile07:

پنجره
Monday 26 February 2007, 12:08AM
حاضری من بیام باهم بریم با چندتا دختر بشینیم و کسی بهمون کاری نداشته باشه؟
آخه من چي بگم به شما ؟ من ديگه به چيزي كه صد در صد مطمئنم كه ديگه شك نمي كنم . شما مي خوايد قبول نكن . براي من صد در صد اثبات شده است ! حالا همه هم بگن اينجوري نيست . براي من صد در صد اثبات شده است.
البته در مورد خودم نميگم ها ... من براي خودم يه چيزايي دارم كه پليس و بسيج كه هيچ ، خيلي بزرگتر از ايناش هم نتونن بهم چپ نگاه كنن . خيلي كلي دارم ميگم . البته اين هم از اون مقوله هاييه كه خيلي به بحث ما ربط نداره . بيشتر ميشه تو موضوع روابط دختر و پسر روش بحث كرد ، نه اينجا . پس اين هم زياد كشش نديم بهتره .

کسانی که دائما در حال سکس هستند و کارشون همینه حالا به اسم سکس یا ازدواج موقت بهشون چی میگید شما؟
اگر این کار خیلی راحت و بدون دردسر انجام میشه چرا تجاوز به عنف دقیقه ای انجام میشه ؟
خودتون بهتر ميدونيد ، اينها يك سري مشكلات روانيه . اختلالات رواني. اصلا بيماريه . دليل اينكه تجاوز به عنف دقيقه اي انجام ميشه همون دليله كه قتل آدمها ثانيه اي انجام ميشه . قتل و كشتن آدمها هم ، اون هم به روشهاي فجيع يه بيماريه . يه اختلال رواني . مثل شيزوفرني . سكس دائمي و تجاوز به عنف هم يك بيماريه . اين رو نميشه كليت داد به همه جامعه .

شما طبق کدوم قانون و شرع میفرمائید که وظیفه دولت هست که شرایط ازدواج موقت رو برای شما فراهم کنه؟
طبق همون قانون كه دولت خودش رو دايه مردم مي دونه كه مردم رو به زور امر به معروف و نهي از منكر كنه . مثلا ، يك خانمي دوست داره اصلا بدون روسري بياد تو خيابون . اينجا دولت و نيروهاي اجرايي داعيه وظيفه سنگين الهي در جلوگيري از منكر و گسترش معروف رو دارن . اصلا خيلي وقتها به همين بهانه به خصوصي ترين مساله زندگي مردم هم گير ميدند . اونوقت شما مي فرماييد راجع به منكر به اين بزرگي هيچ وظيفه شرعي و قانوني ندارند ؟ اتفاقا يكي از بزرگترين وظايف قانوني و شرعيشونه كه از زيرش شانه خالي كردند و مطمئن باشند كه فرداي قيامت همشون مورد بازخواست قرار ميگيرند .

چرا با توجه به اینکه در کشورهایی که شما میفرمائید زنان اینکاره کارت بهداشت دارند اما اینقدر آمار ایدز بالاست؟
جوابتون رو همونجا دادم . يه بار ديگه هم پرسيده بوديد . لطف كنيد با دقت تر نوشته ها رو بخونيد .

اگر بلد نیستید برقصید به زمین هیچ ربطی نداره.
منظورتون رو متوجه نشدم .

یه جا میگید که اگر بخوام فلان کار رو بکنم پلیس چوب تو آستینم میکنه....اما حالا میگید پلیس برگ چغندر !
من نگفتم چوب تو آستين "من" ميكنن . اصل قانون در مورد كل مردم رو گفتم . يه بار هم گفتم . من به شخصه هيچ مشكلي با دار و دسته اينا ندارم ، در مورد خيلي از مردم بيچاره ديگه ميگم . ( قبل از اينكه بپرسيد جوابتون رو بدم . آره ، من وكيل مدافع مردمم . )

شما یخورده خیلی پررو هستید.
مواظب حرف زدنتون باشید دوست عزیز.

امیر المومنینی که اگر به عنوان امام خودتون قبول دارید و مشکلی هم با ازدواج موقت نداشتند قبل از توصیه به این کار شما رو به "تقوی" امر میکنه.

آقا جون شما اصلا فرض كن من نميتونم تقوي داشته باشم . ميخوام حق حلال ، طبيعي و مسلم خودم رو داشته باشم . مشكلي داره ؟ اگه داره ، بگيد داره . اگه نداره ، چرا حضرات سنگ اندازي مي كنند ؟ شما رو نميگما... خيلي از آدمهاي ديگه رو ميگم . خودشون هم ميدونن دارن مردم رو از حلال خدا دور مي كنند و باعث به حرام افتادن مردم ميشن . من نميدونم چرا مثل كبك سرشون رو كردن زير برف و همش دارن توجيه ميارن ؟ خودشون ميدونن تو عمل دارن مخالفت مي كنن و باعث سخت شدن اين حلال خدا براي مردم ميشن ولي حتي شهامت اعتراف به اين رو هم ندارن . عرض كردم شما رو نميگم . بهتون برنخوره يه وقت . آدمهاي بد بد رو ميگم .

محمّد
Monday 26 February 2007, 01:01AM
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام به همه ی بچه ها به خصوص پنجره و دیونه.

اول از همه خواهش میکنم یکمی مواظب باشید چون حس میکنم دارید بحث رو به جاهای باریک میکشونید :smile17: :)

جناب پنجره من با نقطه نظرات شما موافقترم ولی هنوز متوجه نمیشم منظورتون از بازکردن راه ازدواج موقت چیه؟ مثلا دولت برای شما چی فراهم کنه؟
یه راهش اینه که مثل متل های خارج, یه البوم بهتون نشون میدن و شما انتخاب میکنی و کلید یک اتاق. این شما و این هم بانو. حالا اگه بخوایم اسلامیش بکنیم میتونیم یه حاج آقایی بگذاریم که براتون صیغه ی عقد هم بخونه. من نظرم اینه که اینکار خیلی درست نیست :smile20: . توی یک کشور اسلامی, "خانه ی عفاف" درست کنیم, حالا هرچی اسمش رو بگذاریم و هر چقدر برای شرعی بودنش تلاش کنیم, ولی باز هم خیلی وجه ی خوبی نداره.
ببین دوست عزیز, من شما رو درک میکنم. همه ی ما مشکلات جنسی (از لحاض سکس داشتن البته) داریم. همه ی ما هم دسترسی به ازدواج موقت نداریم. ولی خوب با وضع کنونی هیچ کاری نمیشه کرد. شما اگر از الان تا صد سال دیگه هم اینجا پیام بدی هیچ فرجی حاصل نمیشه. من میگم بیاید یه فکر اساسی بکنیم. اون سایتی که راجع بهش صحبت کردم یک نمونه ی خیلی خوب بود. ولی متاسفانه جلوش رو گرفتن. من میگم یه سایت مثل اون درست کنیم.
منتظر نظراتتون هستم.

محمّد
Monday 26 February 2007, 01:04AM
بسم الله الرحمن الرحيم

جناب دیونه, امام علی (ع) خیلی سفارشات کرده نه فقط تقوی. کیه که بتونه انجام بده. بعدش هم انسانها با هم فرق میکنند, قدرتهاشون, اراده شون, حتی امیالشون. ممکنه یک نفر از نظر جنسی خیلی داغتر باشه تا بقیه. شما نمیتونه همه رو به یک دید نگاه کنی.

ديوونه
Monday 26 February 2007, 03:54PM
سلام
همین منیت های شماست که باعث شده شما با وجود اینکه میدونید که یه کار گناه هست اونرو انجام بدید دیگه.
من
من
من...
مسلمان دین دارد..کتاب آسمانی دارد...دستورات به او داده شده است. مشورت کنید...چند عقل بهتر از یک عقل است...:)
در ضمن یادت نره که شما ادعا کردی و باید اثبات کنی و این جمله:
"صد در صد برای من اثبات شده است" برای من دلیل قانع کننده ای نیست.

منظور من رو درست متوجه نشدید.
منظور من اینه که اگر سکس و خالی کردن تمایلات جنسی اینقدر راحت در کشورهای مذکور انجام میشه این بیماریهای جنسی از کجا به وجود اومده؟

انگار هر سوالم رو باید موشکافی کنم خدمتتون آره؟
عزیز من میگم طبق کدوم قانون و شرع دولت موظفه که به شما خدمات ازدواج موقت بده؟
قرآن گفته ؟ احادیث؟ یا قانون اساسی؟
تا حالا به این فکر کردید که اگر ازدواج موقت رو دولت رسما سرویس میداد مگه مغز من رو خر گاز گرفته بود که برم زن و بچه و کلی مخارج برای خودم بتراشم؟:D

تذکرا خدمت شما عرض کنم: اگر من در حالی که راه حلال برام وجود داره و حرام اون رو انجام بدم فردای قیامت حساب پس دادنش با خودم هست و نه با دولت حاکم . حالا چه ایران و چه غیر ایران;)

در مورد اسم زنانی که همش کارشون سکس هست من جوابی پیدا نکردم . لطف کنید و مرحمت بنمایید مجددا اون رو کپی کنید یا آدرس بدید برم ببینم.

خب الحمدلله یکی از موانع سر راه که "پلیس و چوب توی آستین" بود برای شما رفع شد. خدا را شاکریم:)

فرض محال که محال نیست..فرض که شما نمیتونید تقوی پیشه کنید و استمناء میکنید.

روز جزا شما چوب اسمتنماء کردنتون رو بخورید اونهایی هم که شما میگید چوب لای چرخ شما میذارن هم چوب این کارشون:smile55:

آقا محمد عزیز:
کیه که میتونه انجام بده بهونه است...سعی که میتونیم بکنیم. نمیتونیم؟
حرفتون هم قبول که همه باهم یکسان نیستند و یکی ممکنه شهوتش بیشتر باشه.
اما شما بفرمائید در صورتی که راه ازدواج موقت و دائم وجود نداشته باشه و شهوت یکی زیاد باشه راه حلش استمناء هست؟

پنجره
Monday 26 February 2007, 03:59PM
سلام جناب محمد
خوشحالم كه خيلي بيطرف داريد بحث رو پيگيري مي كنيد و به ادامه روند سالم بحث كمك مي كنيد . خيلي خيلي ممنون .

"اول از همه خواهش میکنم یکمی مواظب باشید چون حس میکنم دارید بحث رو به جاهای باریک میکشونید"
چشم ! حتما . معذرت . ولي حق بديد آدم عصباني بشه ديگه . شما بوديد عصباني نمي شديد ؟ ولي ، چشم ، رو چشمم . رعايت ميكنيييييييم ! ;)

"توی یک کشور اسلامی, "خانه ی عفاف" درست کنیم, حالا هرچی اسمش رو بگذاریم و هر چقدر برای شرعی بودنش تلاش کنیم, ولی باز هم خیلی وجه ی خوبی نداره."
منم حرفم همينه . يعني به نظر شما به خاطر وجهه كشور و مصلحت هاي سياسي و اجتماعي بايد جوونها ، به سمت حرام كشيده بشند ؟ واقعا اين مصلحته ؟ كدوم مهمتره ؟ رعايت حلال و حرام خدا يا وجهه كشور ؟
البته ، با اينكه معلومه كه رعايت حلال و حرام خدا مهمتره ولي يه جورايي منم با شما موافقم . شايد اين سوژه اي بشه براي كسايي كه منتظر بهانه هستند . يعني اگر راه ديگه اي بشه پيدا كرد ، بهتره و ميشه اين راه رو كنار گذاشت .
ولي به شرط اينكه بشينيم راه ديگه اي پيدا كنيم . كه بهانه هم دست اشكالتراشان نديم .

نه اينكه مثل آقاي ديوونه بگيم حالا كه نمي توني و اون روش نميشه "بايد" تقوي رو انتخاب كني. اين حرفهاي جناب ديوونه منو خيلي عصباني ميكنه . همش ميگه به فلان دليل و فلان دليل نميشه يا تو نمي توني پس "مجبوري" تقوي رو انتخاب كني . نه عزيزم ، من مجبور نيستم چيزي رو انتخاب كنم . هر دري باشه ميشكنم ولي به ذلت "مجبوري و بايد" تن نميدم ! من يه موجود آزادم . هيچ كسي هم نمي تونه با مجبوري و بايد حق حلال و مسلمم رو ازم بگيره . من دوست دارم حتي اگر هم تقوي رو انتخاب مي كنم از روي مجبوري و بايد نباشه ، از رو اختيار و اراده و كاملا طبق خواسته و رضايتم باشه .

"ولی خوب با وضع کنونی هیچ کاری نمیشه کرد."
نزنيد اين حرف رو ! نگيد نميشه كاري كرد . بايد بشينيم فكر كنيم . حتما راهي پيدا ميشه و به يه نتيجه اي ميشه رسيد . جوينده هميشه يابندست . مگه نه ؟

من میگم بیاید یه فکر اساسی بکنیم.
كاااااملا موافقم . اصلا من هم براي همين اينجام . همينه كه شما ميگيد . بايد يه فكر اساسي كنيم .

من میگم یه سایت مثل اون درست کنیم.
خب قربونت برم . جلوي اين رو هم ميگيرن ديگه . اگه ميذاشتن فعاليت كنه كه همون قبليه داشت فعاليت مي كرد . اينم يه نمونه واضح مخالفت در عمل ديگه. قبول كنيد خيلي از آدمهايي كه الان ادعاي مسلمون بودن رو دارن و فكر ميكنن از بقيه بيشتر مي فهمن و دارن براي اين مردم بيچاره تصميم ميگيرن از عمر هم بدتر و ملعون ترند .
پس قضيه سايت و اين حرفها هم منتفيه. چون معلومه كه بعد دو روز جلوي اين رو هم ميگيرن . اگه ميشد كه سايت قبلي داشت كار ميكرد ديگه ، چه فرقي داره ؟ بايد يه فكر ديگه اي كرد .

منم فكر مي كنم ، شما هم فكر كنيد ، بقيه دوستان هم فكر كنند ... حتما به نتيجه مي رسيم .

پنجره
Monday 26 February 2007, 04:40PM
سلام جناب ديوونه

"صد در صد برای من اثبات شده است" برای من دلیل قانع کننده ای نیست.
شما باور نمي كنيد كه نكنيد . چي كار كنم . من ديگه با دو تا چشم خودم ديدم ديگه . اون هم در مورد آدمهايي كه بيشتر از هر كس ديگه اي مي شناسمشون . بايد چه مدركي براتون بيارم . بفرماييد تهيه كنم . اصلا هيچ اصراري ندارم كه براي شما ثابت كنم يا شما باور كنيد . هر طور راحتيد . نمي خواهيد باور كنيد ؟ نكنيد . شما كه هيچ كدوم از حرفهاي من رو باور نمي كنيد، اينم روش . اصلا اينجا با هيچكي كاري ندارند . اگر هم شما با يك تو پارك نشسته باشيد ، مي آن ازتون تشكر هم مي كنن .

مسلمان دین دارد..کتاب آسمانی دارد...دستورات به او داده شده است.
بر منكرش لعنت . من هم ميخوام طبق همين دين و كتاب و دستورات جلو برم كه اينجام ديگه . وگرنه اينجا چي كار مي كردم ؟ مثل اين همه آدم ( آه ، ببخشيد . مثل همين دو سه نفر كه تو كل ايران دارن استمنا ميكنن ) استمنا كه هيچي هزار تا غلط ديگه هم مي كردم عين خيالم هم نبود .
من هم دنبال راه حل تو همين دين و كتاب و دستورات هستم .

منظور من اینه که اگر سکس و خالی کردن تمایلات جنسی اینقدر راحت در کشورهای مذکور انجام میشه این بیماریهای جنسی از کجا به وجود اومده؟
منظورتون از بيماري ، بيماري هاي روانيه يا جسمي ؟
اگر منظورتون بيماري جسمي مثل ايدز و ... است كه يك بار عرض كردم ، دو بار هم رجوعتون دادم بهش . اين بيماري ها مربوط ميشه به سكس هاي سازمان نيافته و پراكنده .مثل همون چيزي كه ما تو ايران داريم . يعني طرف رو تو خيابون ميبيني ، اصلا از سلامت طرف اطمينان نداري و باهاش سكس انجام ميدي . ولي تو جاهايي كه سازمان يافته است چون موارد بهداشتي رعايت ميشه و تحت نظارت و آزمايش هستند به هيچ وجه افراد تو اين مراكز دچار بيماري هاي جنسي نميشن .
اگر هم منظورتون بيماري هاي روانيه جنسيه كه بازم خدمتتون عرض كرده بودم . اين مساله ربطي به آزاد بودن و نبودن خالي كردن تمايلات جنسي نداره . اين همه آدم قاتلن و آدم ميكشن . اين مربوط به فكرهاي مضطرب و پريشان و چالشهاي شخصيتي و خلاهاي روحي روانيشونه . يه مساله ايه كه نه فقط تو سكس كه تو همه چيزشون ديده ميشه . حتي تو رابطشون با بقيه .حتي تو سياستشون . خودتون كه داريد ميبينيد . اصلا ربطي به سكس نداره .

عزیز من میگم طبق کدوم قانون و شرع دولت موظفه که به شما خدمات ازدواج موقت بده؟
جوابتون رو قبلا دادم . مطالعه كنيد . ( پيام 267 )

تا حالا به این فکر کردید که اگر ازدواج موقت رو دولت رسما سرویس میداد مگه مغز من رو خر گاز گرفته بود که برم زن و بچه و کلی مخارج برای خودم بتراشم؟
يعني شما مي فرمائيد كه اگر غريزه جنسيتون ارضا ميشد ، ديگه ازدواج نمي كرديد ؟ يعني تنها هدفتون از ازدواج ارضاي غريزه جنسي بوده ؟!؟!؟ البته خيلي خيلي بعيد ميدونم كه اينجوري باشه . ولي معني جمله شما دقيقا همينه .

تذکرا خدمت شما عرض کنم: اگر من در حالی که راه حلال برام وجود داره و حرام اون رو انجام بدم فردای قیامت حساب پس دادنش با خودم هست و نه با دولت حاکم .
اگر "راه حلال" براتون وجود داشته باشه ، بله ولي اگر دولت حاكمه "راه حلال" رو براتون بسته باشه يا انقدر سخت كه تقريبا غير ممكن ، اونوقت فرداي قيامت حساب پس دادنش با دولت حاكمه است . ( متوجه عرائضم كه هستيد انشالله ؟ )

خب الحمدلله یکی از موانع سر راه که "پلیس و چوب توی آستین" بود برای شما رفع شد.
براي من از اول رفع شده بود . ولي من همه نيستم . اين همه آدم ديگه . ( از طرف وكيل مردم ) در ضمن اين يكي از موانع هست .

اما شما بفرمائید در صورتی که راه ازدواج موقت و دائم وجود نداشته باشه و شهوت یکی زیاد باشه راه حلش استمناء هست؟
البته اين سوالتون از آقا محمد بود ، ولي منم نظرم رو بگم .
خير راهش استمنا نيست . هيچ كس هم همچين حرفي رو نزده تا حالا ( به جز دكتر آبي – خدايش بيامرزاد :D ) ولي راه حلش چيه ؟ دقيقا سوال همين جاست . البته تقوي و اين موعظه ها رو نمي گم هااا. "راه حلش" چيه ؟ براي يه آدمي كه ميخواد يه راه ديگه رو انتخاب كنه .

دوستان من پيشنهاد ميكنم از افراد صاحب نظر ديگه هم تو اين بحث استفاده كنيم . واقعا اگه خوب پيش بريم ، مي تونيم به نتيجه هاي خوبي هم برسيم .

محمّد
Tuesday 27 February 2007, 12:49AM
بسم الله الرحمن الرحيم

جناب دیونه

خداوند در قرآن میفرماید:
«وَلْيَسْتَعْفِفِ الَّذِينَ لَا يَجِدُونَ نِكَاحًا حَتَّى يُغْنِيَهُمْ اللَّهُ مِن فَضْلِهِ وَالَّذِينَ يَبْتَغُونَ الْكِتَابَ مِمَّا مَلَكَتْ أَيْمَانُكُ فَكَاتِبُوهُمْ إِنْ عَلِمْتُمْ فِيهِمْ خَيْرًا وَآتُوهُم مِّن مَّالِ اللَّهِ الَّذِي آتَاكُمْ وَلَا تُكْرِهُوا فَتَيَاتِكُمْ عَلَى الْبِغَاء إِنْ أَرَدْنَ تَحَصُّنًا لِّتَبْتَغُوا عَرَضَ الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَمَن يُكْرِههُّنَّ فَإِنَّ اللَّهَ مِن بَعْدِ إِكْرَاهِهِنَّ غَفُورٌ رَّحِيمٌ » (33) سورة النــور

کاری نداریم که در یکی از فرومهای وهابی ها, آقایان کم عقل به این آیه اشاره کرده بودن برای تحریم ازدواج موقت, ولی نظر من اینه که آنچه که از این آیه پیداست خداوند میفرماید مردم اول دنبال نکاح (چه موقت چه دائم) برن, اگر پیدا کردن که کردن اگر نکردن اونوقت «یستعفف».
تازه, تقوی اونم تو این دوره زمونه :smile31: من نمیخوام بگم کار محالیه, ولی خیلی مشکله, خیلی خیلی مشکله. من بعضی از دوستام رو وقتی خیلی "هات" میشن دیدم. اصلا طرف فکر نمیتونه بکنه, نماز نمیتونه بخونه, درس نمیتونه بخونه :ناراحت: شما هرچی بگی تقوی هرچی بگی فکر با خدا هرچی بگی کار و ورزش و فعالیت, ولی باز هم نمیتونه جلوی این غریزه رو بگیره. به نظر من شهوت یکی از قویترین احاسیس انسانه. البته شاید جاه طلبی از اون قویتر باشه ولی در عموم مردم شهوت (میل به جنس مخالف) خیلی قویه. من یک زمانی که خیلی با خودم مشکل داشتم :smile20: اینقدر با خودم سعی و تلاش کردم و و و به حدی رسیدم که داشتم از سکس متنفر میشدم :eek: بعد به این مرحله که رسیدم دیدم نه اینکار هم درست نیست و باید کمی میانه رو باشم وگرنه کلاهم پس معرکه اس.

دوست عزیزم جناب پنجره
من مشکل شما رو درک میکنم و از صمیم قلب دعا میکنم خدا به شما صبر بده. کار مشکلیه. ولی باید سوخت و ساخت :(.
من هر وقت میام ایران دوستام بهم میگن که آره تو پول رو جور کن ما همه چی رو برات مهیا میکنیم. ولی خواست خدا این بوده که هیچ وقت موفق نباشیم :smile55: بعد از این تلاش نافرجام, به این نتیجه میرسیم که باید قید ازدواج موقت رو زد و ازدواج دائم کرد. بعد که فکر ازدواج دائم میکنیم, خونه و ماشین و اثاث و . . . به این نتیجه میرسیم که ازدواج هم نمیشه کرد و باید تو خونه نشست :) من صراحتا در حال حاضر همه ی راهها رو جلوی روم بسته میبینم. باید صبر کنیم تا وقتی که خدای مهربون فرجی حاصل کنه و ما رو به سرو سامون برسونه :smile34: :smile34: :smile34: .

در مورد راه حل ازدواج موقت, راستشو بخوای, هر کاری بکنیم باز جلوش رو میگرن. اون روزی فیلم فقر و فحشا رو میدیدم. گزارشگره از یه راننده تاکسی شماره ی یه خانومی رو گرفت که دخترای اینکاره داشت. ولی خوب, مطمئنا بعد از مدتی چوب تو آستینشون میکنن! پس این فکر هم فکر خوبی نیست. چه کار باید کرد؟!؟! خدا میداند :confused:

پنجره
Friday 9 March 2007, 12:09AM
يك هفته گذشت .
از دوستان خبري نيست ...
دلتنگيم بابا

محمّد
Friday 9 March 2007, 12:21PM
بسم الله الرحمن الرحيم

يك هفته گذشت .
از دوستان خبري نيست ...
دلتنگيم بابا

آخ آخ آخ طفلی. درکت میکنم ولی باور کن هیچ راهی جز صبر نیست :( خدا بهت صبر بده و هرچه زودتر فرجی حاصل کنه :smile34:

اسمتون چیه جناب پنجره. کمی بیشتر باهم آشنا بشیم.

پنجره
Friday 9 March 2007, 10:26PM
خيلي خيلي خيلي دوست دارم بيشتر باهاتون آشنا شم . ولي اينجا جاش نيست آخه ...
چي كار كنيم ؟

محمّد
Saturday 10 March 2007, 09:41PM
بسم الله الرحمن الرحيم

میتونی پیام خصوصی بزنی اگه دلت میخواد...

پنجره
Monday 12 March 2007, 11:30AM
آهاااااااااااااااااااي !
اين بحث به نتيجه نرسيدها .........
بله بايد صبر كرد تا فرجي حاصل بشه . درش هيچ شكي نيست كه فقط اونه كه متونه مشكلات ما رو درست كنه ولي تو اين مدت بايد دست رو دست گذاشت . اين اون انتظاريه كه امام زمان از ما خواسته ؟ اين احمقانه ترين نوع انتظارنه ....
باز دوباره داريد ميريد سراغ همون حرفهاي اول كه . سر خودمو گول بزنيم ؟ مثل كبك سرمون رو بكنيم تو برف ؟ حضرات بايد به نتيجه برسيم . نتيجه !!! هيچ راه حلي هنوز پيدا نشده

يك هفته گذشت ! چرا هيچكي حرف نميزنه ؟
حرفي براي زدن نداريد ؟؟؟؟
قرار بود به نتيجه برسيم نه بحث رو ماست مالي كنيم .

صبح
Monday 12 March 2007, 11:38AM
براي ما به نتيجه رسيد .

تكرار بي فايده هست ...

ديوونه
Monday 12 March 2007, 01:41PM
آهاااااااااااااااااااي !
اين بحث به نتيجه نرسيدها .........
بله بايد صبر كرد تا فرجي حاصل بشه . درش هيچ شكي نيست كه فقط اونه كه متونه مشكلات ما رو درست كنه ولي تو اين مدت بايد دست رو دست گذاشت . اين اون انتظاريه كه امام زمان از ما خواسته ؟ اين احمقانه ترين نوع انتظارنه ....
باز دوباره داريد ميريد سراغ همون حرفهاي اول كه . سر خودمو گول بزنيم ؟ مثل كبك سرمون رو بكنيم تو برف ؟ حضرات بايد به نتيجه برسيم . نتيجه !!! هيچ راه حلي هنوز پيدا نشده

يك هفته گذشت ! چرا هيچكي حرف نميزنه ؟
حرفي براي زدن نداريد ؟؟؟؟
قرار بود به نتيجه برسيم نه بحث رو ماست مالي كنيم .

دوست عزیز !
دوستانی اینجا هستند که مثل شما جوان و دارای شهوت اما کنترلش کردند.
و بهترین راه را برای شما پیشنهاد کردیم . اما شما نمیخوایید قبول کنید.
حالا ما صدسال دیگه هم اینجا حرف بزنیم! چه فایده.؟

ای کسانی که ایمان آورید تقوا پیشه کنید:)

محمّد
Tuesday 13 March 2007, 08:18PM
بسم الله الرحمن الرحيم

دوستان عزیزم صبح و دیونه و بقیه که فقط میخونن و رد میشن. شما یه دوستی دارید به نام پنجره که نمیتونه احساسات خودش رو کنترل کنه. حالا هرچی شما از تقوا و و و صحبت کنی. من میگم اگر کسی بانویی سراغ دراه که حاضر به ازدواج موقت هست, ایشون رو به آقای پنجره معرفی کنه. با این کار شما دوتا ثواب میبری: 1- از به گناه افتادن یک جوان جلوگیری کردی 2- به برپاشدن سنت پیامبر (که کم کم داره از یاد میره) کمک کردی.
به نظر من, این آخرین راه حله.

پنجره
Tuesday 13 March 2007, 10:34PM
سلام دوستان
ممنون از آقا محمد كه لطف دارند و بقيه دوستان كه لطف مي كنند ونظر مي دهند .

خدمت شما عرض كنم كه من قبلا هم عرض كردم اين مشكل تو وجودم خيلي هم حاد نيست ، ولي همون ماهي يكي دو دفعه هم آزارم ميده . چون ميدونم دارم خلاف حرف خدا عمل مي كنم . چون ميدونم كاري ميكنم كه اون من رو ازش نهي كرده . من اصلا اين حالت رو دوست ندارم . من چون رو اين مسائل حساسم اينهمه اصرار به بحث ميكنم ، اگر برام مهم نبود كه اصلا اينجا نبودم . حالا هي شما چپ و راست تيكه بندازيد و غيرمستقيم يه چيزايي بهم نسبت بديد ...

اين كه شما مي فرماييد كسي اگه آدمي سراغ داره به من معرفي كنه ، نهايت بتونه مشكل من رو حل كنه . من خيلي كلي تر از اين حرفها بحث رو شروع كردم . اين همه آدم مثل من ... اين همه جوون مثل من ...

من حرفم از اول اين بود كه بيايد مشكل رو اساسي و پايه اي حل كنيم ! ولي ...

باشه جناب صبح و ديوونه اگر شما بحث رو تموم شده ميدونيد من هم ديگه ادامه نميدم . قضاوت رو مي سپرم به هر كسي كه مياد اينجا و اين مطالب رو ميخونه . عقل سليم خودش تشخيص ميده ، اينجا چه اتفاقي افتاد ، كي چي گفت و كي چي جواب داد . هر انسان عاقلي كه اين مطالب رو بخونه خودش همه چيز رو متوجه ميشه ...
قضاوت به عهده خواننده هاي محترم !

M1000
Tuesday 13 March 2007, 11:59PM
پنجره جان سلام ؛
هر كاري دلت خواست و فكر مي كني كه در مورد خودت درسته بكن. خيلي از مسائل شخصيه. اگه هم گناه داشته گناش گردن من.

صبح
Wednesday 14 March 2007, 12:20AM
جزء 25 سوره الجاثية آيه 19
«16» و دلايل روشنى از امر نبّوت و شريعت در اختيارشان قرار داديم‏؛ آنها اختلاف نكردند مگر بعد از علم و آگاهى‏؛ و اين اختلاف بخاطر ستم و برترى‏جويى آنان بود؛ امّا پروردگارت روز قيامت در ميان آنها در آنچه اختلاف داشتند داورى مى‏كند. «17» سپس تو را بر شريعت و آيين حقّى قرار داديم‏؛ از آن پيروى كن و از هوسهاى كسانى كه آگاهى ندارند پيروى مكن‏! «18» آنها هرگز نمى‏توانند تو را در برابر خداوند بى‏نياز كنند [و از عذابش برهانند]؛ و ظالمان يار و ياور يكديگرند، امّا خداوند يار و ياور پرهيزگاران است‏! «19» اين [قرآن و شريعت آسمانى‏] وسايل بينايى و مايه هدايت و رحمت است براى مردمى كه [به آن‏] يقين دارند! «20» آيا كسانى كه مرتكب بديها و گناهان شدند گمان كردند كه ما آنها را همچون كسانى قرارمى‏دهيم كه ايمان آورده و اعمال صالح انجام داده‏اند كه حيات و مرگشان يكسان باشد؟! چه بد داورى مى‏كنند! «21» و خداوند آسمانها و زمين را بحقّ آفريده است تا هر كس در برابر اعمالى كه انجام داده است جزا داده شود؛ و به آنها ستمى نخواهد شد! «22»

جزء 28 سوره المجادلة آيه 18
[به خاطر بياوريد] روزى را كه خداوند همه آنها را برمى‏انگيزد، آنها براى خدا نيز سوگند [دروغ‏] ياد مى‏كنند همان‏گونه كه [امروز] براى شما ياد مى‏كنند؛ و گمان مى‏كنند كارى مى‏توانند انجام دهند؛ بدانيد آنها دروغگويانند!

صبح
Wednesday 14 March 2007, 12:39AM
پنجره جان سلام ؛
هر كاري دلت خواست و فكر مي كني كه در مورد خودت درسته بكن. خيلي از مسائل شخصيه. اگه هم گناه داشته گناش گردن من.
بسم الله الرحمن الرحيم و به نستعين

بر خلاف دعوت به شرّ شما ... ، دوستمان بدنبال رسيدن به خير است ... ، و الا دليلي نداشت كه چندين صفحه جستجو و گفتگو كند ... اگر چنين بود از ابتدا قيد تفكر را مي زد ... و به لا ابالي گري و يا همان ترجمه عبارت تزوير شده " امور شخصي " ، روي مي آورد ....

اسلام انساني نمي خواهد كه تسليم نفس خود باشد ... ، بلكه انسان متشخص و خود باور ، محكم ... و ايستاده مي خواهد كه اسير هيچ نيروي اعتياد آور و نفساني نباشد ... و آنهنگام كه اراده كند "انسان" باشد ... و معلول حيوانيت خود نباشد ... اين تعريف انسان است ... نه آن "شخصي" كه شما بدان اشاره مي كنيد كه گرگ و گوسفند هم از اين شخصيت (!) برخوردارند و چيز جديد يا تمايزي نسبت به آنها در اين مورد وجود ندارد ... نفس پرستي و شخص پرستي را بايد سوزاند و ريخت دور تا انسان بود .... اين مفهوم متعلق به غربياني است كه جوامع آنان رو به اضمحلال و سقوط و انقراض است ... نه مربوط به ملتي همچون ايران كه هزاران سال است از توحيد دست بر نداشته است ...

دوستمان بدنبال راه حلي جامع است ... البته ما جمع حاضر مسئوليتي رسمي و اجرايي در ايجاد راه حل در جامعه نداريم كه جامعه و ايشان را كمك كنيم ... اما راه حل " موجود " كه خود نيز بدان عمل مي كنيم در دسترس هست ... و آن تقواست .... بنده اين را سخت تصور نمي كنم... مثل اينكه بگوييد 90 دقيقه فوتبال بازي كردن سخت است ... خوب بله اين يك روند طبيعي است ... اما اجتناب ناپذير است و انجام شدني ... و در اين مورد بسيار مفيد ... و عامل ايجاد شخصيت و انسانيت ... و تصميم ...

شبكه‌هاي اسلامي معروف عربي زيادي هستند اقدام به تاسيس سايت ازدواج مي كنند ... ، اما مطمئنا گارانتي نمي كنند كه طرفين ايدز يا مريضي نداشته باشند و اين بعهده خود طرفين است كه به آزمايشگاه بروند و تست كنند ... همچنانكه قبل از ازدواج رسمي اين بررسي‌ها تحت نام‌هاي ديگري صورت مي‌گيرد ... لذا تنها كاري كه مقدور است يك سايت معرفي است ... كه بعيد مي دانم اگر در چارچوب اخلاق و شوونات پيش برود كسي آنرا فيلتر كند ...

M1000
Wednesday 14 March 2007, 12:48AM
جزء 25 سوره الجاثية آيه 19
«16» و دلايل روشنى از امر نبّوت و شريعت در اختيارشان قرار داديم‏؛ آنها اختلاف نكردند مگر بعد از علم و آگاهى‏؛ و اين اختلاف بخاطر ستم و برترى‏جويى آنان بود؛ امّا پروردگارت روز قيامت در ميان آنها در آنچه اختلاف داشتند داورى مى‏كند. «17» سپس تو را بر شريعت و آيين حقّى قرار داديم‏؛ از آن پيروى كن و از هوسهاى كسانى كه آگاهى ندارند پيروى مكن‏! «18» آنها هرگز نمى‏توانند تو را در برابر خداوند بى‏نياز كنند [و از عذابش برهانند]؛ و ظالمان يار و ياور يكديگرند، امّا خداوند يار و ياور پرهيزگاران است‏! «19» اين [قرآن و شريعت آسمانى‏] وسايل بينايى و مايه هدايت و رحمت است براى مردمى كه [به آن‏] يقين دارند! «20» آيا كسانى كه مرتكب بديها و گناهان شدند گمان كردند كه ما آنها را همچون كسانى قرارمى‏دهيم كه ايمان آورده و اعمال صالح انجام داده‏اند كه حيات و مرگشان يكسان باشد؟! چه بد داورى مى‏كنند! «21» و خداوند آسمانها و زمين را بحقّ آفريده است تا هر كس در برابر اعمالى كه انجام داده است جزا داده شود؛ و به آنها ستمى نخواهد شد! «22»

جزء 28 سوره المجادلة آيه 18
[به خاطر بياوريد] روزى را كه خداوند همه آنها را برمى‏انگيزد، آنها براى خدا نيز سوگند [دروغ‏] ياد مى‏كنند همان‏گونه كه [امروز] براى شما ياد مى‏كنند؛ و گمان مى‏كنند كارى مى‏توانند انجام دهند؛ بدانيد آنها دروغگويانند!

همش گناه، گناه و باز هم گناه. بابا يكم خودتون فكر كنيد. حضرت محمد و اماما خودشون كلي زن داشتنو كنيز، اكثر مردم هم در اون زمان به همين صورت بودند. بايد هم خيلي چيزها براشون حرام مي شد. حالا ما داريم در مورد جوونايي صحبت مي كنيم كه امروز زندگي ميكنند. و خيلياشون حتي تا حالا با دختر ارتباط نداشتن. در ضمن من نمي دونم چرا اينقدر اين موضوع را مهم جلوه مي ديد. به نظر من بحثهاي شما اكثراً كل كل كردن و پوز زني تا بحث.

صبح
Wednesday 14 March 2007, 09:26AM
همش گناه، گناه و باز هم گناه. بابا يكم خودتون فكر كنيد. حضرت محمد و اماما خودشون كلي زن داشتنو كنيز، اكثر مردم هم در اون زمان به همين صورت بودند. بايد هم خيلي چيزها براشون حرام مي شد. حالا ما داريم در مورد جوونايي صحبت مي كنيم كه امروز زندگي ميكنند. و خيلياشون حتي تا حالا با دختر ارتباط نداشتن. در ضمن من نمي دونم چرا اينقدر اين موضوع را مهم جلوه مي ديد. به نظر من بحثهاي شما اكثراً كل كل كردن و پوز زني تا بحث.
حضرت محمّد (ص) ، 25 سالگي يك زن 40 ساله گرفتند ... و تا 40 سالگي همين يك زن را داشتند ...
حضرت امام علي (ع) نيز تا زمان حيات حضرت فاطمه (س) ، تنها همان يك زن را داشتند ...

اين جواب بحث نبود ،‌ بلكه جهت اطلاع عرض شد .

اگر بحث را خوانده بوديد ،‌ همين دو سه صفحه گذشته را ... ، متوجه مي‌شديد كه هيچ كس مانع ازدواج موقت نيست ... و تنها بحث بر سر اين است كه "چرا دولت جايي تاسيس نمي كند كه جوانها بروند و نيازهاي خود را برطرف سازند " ، حال اين كه كسي جلوي ما را نگرفته كه رأسا و شخصا اقدام به ازدواج موقت كنيم ... حلال است ... و دهها حديث وجود دارد كه ثواب دارد . اگر من يا اين دوستمان جرات استمناي حرام و گناه كبيره داشتيم ، و جرات ازدواج موقت و حلال و ثواب نداشتيم ... ، در محضر خداوند چه جوابي خواهيم داشت ؟

M1000
Wednesday 14 March 2007, 07:24PM
سلام آقاي صبح ؛
من مي خواهم ازدواج موقت كنم؟ آيا مي تونم؟
آخه وقتي كه توي گوگل سرچ مي كني صيغه فيلتر كردند. بعدشم زن صيغه اي خيلي كم پيدا مي شه و با زن خيابوني هم نمي شه ازدواج موقت كرد به شرط اينكه تا ابد توبه كنه.(كي مي تونه اين كارو بكنه؟)
اگه زني رو هم صيغه كردي اين نيست كه بكني و بعد تموم. اون با يد اگر عادت مي شه به مدت دو تا حيض و اگر هم عادت نميشه 45 روز بايد عده نگه داره و به عبارتي ديگر بايد خرجشو توي اين مدت بدي.
در ضمن فقط اسم اين مملكت اسلاميه.
در آخر هم سئوال قبليمو تكرار مي كنم. شما توي ايران زندگي مي كنيد؟

صبح
Wednesday 14 March 2007, 08:00PM
سلام
قبل از هر چيز تقاضامندم با ادبيات صحيح سخن بگوئيد و اينطور سخن گفتن در شأن يك مسلمان نيست .

و بعد .... به نظرم شما بيهوده بدنبال بهانه هستيد ... مگر زمان صدور حكم اسلام اينترنت وجود داشت كه تنها راه اينترنت باشد .

بنده همين الآن كلمه ديگري را در اين مورد سرچ كردم و فيلتر نبود و چند سايت مربوط پيدا شد كه در اين مورد فعاليت مي كردند و آنها هم فيلتر نبودند ... كه بنده بدليل عدم اطمينان به صحت و سلامت آنان از لينك دادن معذورم .
بهرحال اگر سايت‌ها و كلمات ديگري نيز فيلتر است آنرا به مسئولين آن كه ظاهرا پيرو عمرند اطلاع دهيد ... (!)

بهرحال شما بخواهيد ساندويچ هم ميل كنيد بايد خرجش را بدهيد !‌ اگر چه شان ازدواج موقت صرفا مادي نيست و نبايد جوانب انساني آن را كنار گذاشت ...
شما بايد مهر بدهيد ولي بعيد مي‌دانم ازدواج موقت نفقه داشته باشد ...

بله من در تهران زندگي مي‌كنم ....

M1000
Thursday 15 March 2007, 12:22AM
با سلام ؛
اصلاً چي گفتيد جواب سئوال رو بديد. اصلاً ولش كن، آخرش چي؟ در ضمن گفتم كه قصد كل كل و پوز زني نداشته باشيد و يا به عبارتي ديگه نخواييد خودتونو به بقيه و حتي خودتون ثابت كنيد.

خوب خدا رو شكر حداقل جواب سئوالمو گرفتم. من فكر ميكردم تو كوير لوت زندگي مي كني كه اينجوري بدون اطلاع و بدون در نظر گرفتن مقتضيات زمان و مكان صحبت مي كنيد.

am63
Thursday 15 March 2007, 03:21PM
با سلام به همه دوستان
جسارت بنده رو ببخشید ولی این طور که پیداست دیگه گفتگو ها هیچ ربطی به موضوع تاپیک ندارند
بهتر نیست بحث در مورد ازدواج موقت و صیغه را در یک تاپیک جداگانه آغاز کنید

پنجره
Friday 16 March 2007, 01:07PM
:smile07: با سلام خدمت همه دوستان

جناب صبح

دوستمان بدنبال رسيدن به خير است ... ، و الا دليلي نداشت كه چندين صفحه جستجو وگفتگو كند ... اگر چنين بود از ابتدا قيد تفكر را مي زد ...
دقيقا همينطوريه كه شما مي فرماييد . خوشحالم كه متوجه هدف و منظورم هستيد ، و تصور نمي كنيد كه من اينجا براي عناد و مخالفت اومدم . از اين بابت خيلي خوشحالم . ولي متاسفانه به تا اينجا كه به هيچ نتيجه اي نرسيديم . ( البته به جز بحث تقوي كه شما از اول هم فقط راجع به اون صحبت مي كرديد ... و توضيحات راجع به اينكه من دنبال چي هستم و ... كه كامل بيان شد و خوشبختانه دوستان هم كاملا تو جريان قرار گرفتند كه حرف بنده چيه )

اما راه حل " موجود " كه خود نيز بدان عمل مي كنيم در دسترس هست
انسان بايستي راه ساز باشد . نه به ذلت راه موجود تن دردهد . اگر بخواهيم خود را مجبور به پذيرش وضع موجود كنيم ننگي بس بزرگ است . و كساني كه صرفا به خاطر "وضع موجود" مجبور به پذيرفتن تقوي شده باشند به عقيده بنده نه تنها تقوي آنها هيچ ارزشي ندارد كه به خاطر تنبلي و سستي و تن در دادن به "وضع موجود غلط!" مورد بازخواست خدا نيز قرار خواهند گرفت .
اين حرف ، راه خوبي براي سوق دادن جوانان به سمت تقوي نيست .

و آن تقواست .... بنده اين را سخت تصور نمي كنم
بنده ، اين را سخت تصور ميكنيم . ( البته براي هميشه ، نه به صورت مقطعي ! توضيح بيشتر اينكه ، تو حالت مقطعي شايد بشه با تقوي از اين كار حرام دور شد ، كاملا هم درسته ، ولي به عنوان يه راه حل كلي ، بنده به شخصه كه نمي تونم به عنوان يك راه دائمي براي دور شدن از اين گناه ازش استفاده كنم . )

بعيد مي دانم اگر در چارچوب اخلاق و شوونات پيش برود كسي آنرا فيلتر كند
مطمئن باشيد كه اينكار را مي كنند . چون خيلي از سايت هاي قبلي هم در چارچوب اخلاق و شوونات داشت پيش مي رفت . در ضمن اگر دولت سياست فيلتر اينگونه سايت ها را نداشت ، خود اقدام به راه اندازي چنين سايت هايي مي كرد تا اولا نظارت و كنترل دقيق بر سلامت سايت داشته باشد و ثانيا به افراد سودجو و شياد اجازه سو استفاده از چنين برنامه هايي را ندهد . اينهمه سايت كه دولت در زمينه هاي مختلف راه اندازي كرده و داره اداره مي كنه . اون وقت يكدونه از اين دست سايت ها هم نيست ! بعد شما مي فرماييد ، چرا دولت وظيفه فراهم كردن موقعيت براي شما رو داره . به همون دليل كه وظيفه امر به معروف و نهي از منكر "اجباري" مردم رو داره . اينم امر به معروف و نهي از منكره ديگه ؟ معروف و منكر از اين بالاتر ؟ در ضمن در صورت مهيا شدن شرايط ازدواج موقت ديگه كسي سراغ چيزي كه بسيار زشت تر از استمنا است يعني "زنا" و بدتر از آن "تجاوز به عنف" نميره ! تا حالا به ايناش فكر كرديد ؟ ولي آقايون "عمر صفت" سرشون رو مثل كبك كردند زير برف ... و متاسفانه بعضي ها هم ناخواسته به اون دامن مي زنند ... اين دسته افراد نيت بدي ندارند ، حتي به نظر خودشون خيلي هم كار خوبي مي كنند ولي متاسفانه حقيقت چيز ديگه ايه ... :smile20: شايد دليل اينكه متوجه اشتباهشون نميشن اينه كه از منظر بقيه افراد جامعه به قضيه نگاه نمي كنند و فقط با ديد خودشون همه چيز رو تحليل مي كنند .

جناب M1000

سلام دوست عزيز ، قربون آقا . چه عجب يكي هم پيدا شد از ما طرفداري كنه :smile25: مرديم از اين همه ، چند نفربه يه نفر :smile60: ( اوه ، راستي آقا محمد هم يه نمه هواي ما رو داشت . )

هر كاري دلت خواست و فكر مي كني كه در مورد خودت درسته بكن. خيلي از مسائل شخصيه
قربونت برم ، من اگر ميخواستم اينجوري فكر كنم :smile31: كه الان اينجا نبودم . :smile40:

اگه هم گناه داشته گناش گردن من
فردين بازيه ؟ :smile03: . نه دوست گلم . هر كسي رو تو قبر خودش مي خوابونن . در ضمن اين پنجره فقط يه نفر نيستا...:smile27: شما كه انقدر با اطمينان توصيه ميكني ، حاضري گناه همه رو به گردن بگيري ؟ گردن ميشكنه ها M جون من .

بابا يكم خودتون فكر كنيد. حضرت محمد و اماما خودشون كلي زن داشتنو كنيز، اكثر مردمهم در اون زمان به همين صورت بودند. بايد هم خيلي چيزها براشون حرام مي شد...

راستش من تا حالا خودم به اين فكر نكرده بودم ... موضوع جالبي رو اشاره كرديد .
دوستان ميگن كه قرآن كه داشتن كنيز وحتي سكس با اون رو مجاز اعلام كرده به خاطر فرهنگ اون موقع بوده ولي الان فرهنگ عوض شده و ديگه نميشه اونطور عمل كرد ... خب ، با اين عوض شدن فرهنگ همونطور كه ديگه اونجور نميشه عمل كرد چيز ديگه اي عوض نميشه ؟
بله ، اون موقع فرهنگ اونجور بوده ، هر كسي هم براي خودش كلي كنيز و زن داشته ، خب قران هم استمنا رو حرام اعلام كرده . الان كه شرايط تغيير كرده چي ؟!؟!؟ وقتي اون فرهنگ عوض ميشه ، دستورايي كه راجع به اون فرهنگ بوده تغييري نمي كنه ؟ مگه نميگيد دين اسلام پوياست ؟
( البته اين صرفا يه سواله ، اصلا قصد القاي چيزي رو به مردم ندارم . الان هم دارم ميگم . اين فقط يه سواله ، دوستايي كه اين رو مي خونند ، حتما جوابش رو كه از طرف عزيزان تو تاپيك مياد هم مطالعه كنند . كه بنده فرداي قيامت زير سوال نرم كه چرا ذهن مردم رو منحرف كردي . فقط يه سوال بود . همين )

در ضمن من نمي دونم چرا اينقدر اين موضوع را مهم جلوه مي ديد.
چون مهمه !

به نظر من بحثهاي شما اكثراً كل كل كردن و پوز زني تا بحث.
نه ، من اصلا اينطور فكر نمي كنم . البته قبول دارم تا حدودي بعضي وقتها متاسافنه دوباره بحث رفت به سمت اين چيزا ( به قول شما كل كل و پوززني ) ولي سعي بنده كه تاحالا فقط رسيدن به جواب بوده . اگر كامنت هاي قبل رو ببينيد دقيقا مويد همين موضوعه . حتي اولين كامنت من تو اين تاپيك رو هم اگر ببينيد انتقاد از همين وضع بود كه مربوط به بحثهاي دكتر آبي و دوستان بود . به هر حال بازم ميگم ، لااقل سعي بنده كه فقط اين بوده كه به جواب برسيم و به حاشيه و چيزاي بچه گانه منحرف نشيم . اگر هم بعضي وقتها يه كم رفتيم تو خاكي هر آدم با انصافي تصديق ميكنه كه كل موضوع و روند كلي "بحث" بوده نه "كل كل و پوززني" ( البته اشكالهايي هم داشته )

جناب صبح

حال اين كه كسي جلوي ما را نگرفته كه رأسا و شخصا اقدام به ازدواج موقت كنيم
برادر من ، آخه ما داريم كي رو گول مي زنيم ؟ خودمون كه ميدونيم جريان چه جوريه ديگه .
بله . كسي رسما جلوي ما رو نگرفته . ولي تو عمل چي ؟ شما كه متوجه ميشيد من دارم چي ميگم ، آخه چرا خودتون رو به اون راه مي زنيد . ميدونم كه كاملا متوجه منظورم هستيد ولي نميدونم چرا از اين جوابها استفاده مي كنيد ...

( در ضمن يه نكته به خودم ميگم كه انقدر شمشير رو از رو نبندم . ممكنه حرفم حق و درست باشه ولي رفتارم باعث بشه كاملا نتيجه معكوس بده . تند شدن و واكنش تند باعث بدبين شدن افراد به من و بدتر از اون بدبين شدن به اعتقادات من ميشه . همينطور پرخاش و تشويش رو تو بحث بوجود مي اره ، چه عيبي داره آدم حرفش رو خيلي با محبت با زبان دوستانه بيان كنه ؟ )

جناب M1000

آخه وقتي كه توي گوگل سرچ مي كني صيغه فيلتر كردند. بعدشم زن صيغه اي خيلي كم پيدامي شه و با زن خيابوني هم نمي شه ازدواج موقت كرد به شرط اينكه تا ابد توبه كنه.(
دوست عزيز ، كاملا با شما موافقم

فقط يه موضوع . به قول آقاي صبح يه مقدار اگه لطف كنيد و بهتر صحبت كنيد به روند سالم بحث خيلي كمك ميكنه ( البته ببخشيدا ، من كوچيك شما هم هستم ) . ممنون كه رعايت مي كنيد .
ميدونم عصباني ميشيد . شما كامنت هاي قبلي رو بخونيد . ببينيد بعضي وقتها دوستان چه جوري من رو مورد لطف خودشون قرار ميدادند ! البته من هم خيلي وقتها عصباني ميشدم و از كوره در ميرفتم ولي ديگه نه اينجوري عزيز من ...

در ضمن ، يه نكته اي رو به خودم تذكر ميدم . اينجا يه تاپيك عموميه ، هر كسي با هر طرز فكري مياد و ميخونه و نتيجه ميگيره و طرز فكرش يه مقداري تغيير ميكنه . اين موضوع بحث رو خيلي حساس ميكنه . اگر ما چند نفر يه جا نشسته بوديم و بحث مي كرديم مشكلي نبود چون خودمون بوديم و تكليف خودمون رو ميدونستيم . ولي اينجا خيلي بايد حواسمون باشه ، همه حرفها داره ثبت ميشه و باقي ميمونه و هر كسي ممكنه بخونتشون . حتي تا چندين سال بعد ... اينكه من بيام بگم يه حرفي بزنم و برم نيست . :smile27: مسئوليت دارم در برابر حرفم ! اگه اشتباه گفته باشم و يكي ديگه رو به گناه بندازم مقصرم . اگه فقط خودم بودم مشكلي نبود . نهايتا آخرش اگه ميفهميدم حرفم اشتباه بوده خب طرز فكرم رو عوض ميكردم ، ولي حالا كه اين همه آدم ممكنه حرف من رو بخونند اگه اشتباه بگم ديگه واويلاست ! و بدتر از اون اينكه توصيه هم بكنم . ( البته عرض كردم ، اگه حرفم اشتباه باشه ، درست باشه كه فبها ) پس يه خورده حواسمون رو بيشتر جمع كنيم . اومديم و من فردا افتادم مردم . اين همه آدم كه بعد از من ميان و حرف هاي من رو ميخونن ، اگه اشتباه گفته باشم و باعث به گناه افتادنشون شده باشم چي ؟... تا حالا فكرش رو كرديد ؟

در ضمن فقط اسم اين مملكت اسلاميه.
البته شايد اسلام از نوع عمري ! :smile55:

جناب am63

این طور که پیداست دیگه گفتگو ها هیچ ربطی به موضوع تاپیک ندارند،بهتر نیستبحث در مورد ازدواج موقت و صیغه را در یک تاپیک جداگانه آغاز کنید
آخه اين دو تا موضوع خيلي به هم مربوطند . يعني اگه يكي حل بشه اون يكي هم حل ميشه . يه جورايي خيلي نزديك هم عمل ميكنند .
ولي بازم هر چي دوستان صلاح بدونند .

راستي دوستان .
من دارم ميرم يه مسافرت 20 روزه . يه مدت نيستم . اميدوارم وقتي برگشتم بحث به جاهاي خوبي رسيده باشه .
از همه دوستان عزيز ، جناب محمد ، ديوونه ، صبح ، پنجره ، M1000 ، am63 و بقيه دوستان حلاليت مي طلبم . تو اين مدت خيلي اذيتتون كردم . عزيزان ، اگه يه وقت حرفي زدم و ناراحتتون كردم ، معذرت ميخوام ، من رو ببخشيد . حلال كنيد .
يهو ديديد رفتيم و ديگه برنگشتيم .
عمر دست خداست ديگه . كي ميدونه چي پيش مياد .

و در آخر
" عيد همگيتون پيشاپيش مبارك ! سالي پر از موفقيت ، شادكامي و پيروزي براتون آرزو ميكنم ." :smile34:
:smile07: :smile07: :smile07:

صبح
Friday 16 March 2007, 02:05PM
انسان بايستي راه ساز باشد . نه به ذلت راه موجود تن دردهد . اگر بخواهيم خود را مجبور به پذيرش وضع موجود كنيم ننگي بس بزرگ است . و كساني كه صرفا به خاطر "وضع موجود" مجبور به پذيرفتن تقوي شده باشند به عقيده بنده نه تنها تقوي آنها هيچ ارزشي ندارد كه به خاطر تنبلي و سستي و تن در دادن به "وضع موجود غلط!" مورد بازخواست خدا نيز قرار خواهند گرفت .
اين حرف ، راه خوبي براي سوق دادن جوانان به سمت تقوي نيست .

از نظر من ذلت اين است كه تن به خواست حرام و مضر و بي انتهاي نفس بدهيم .... و الا تقوا كه مردانگي مي خواهد .... :) هنر اين است كه مرد باشيم و جلوي آنچه نبايد اتفاق بيافتد را بگيريم .

برادر من ، آخه ما داريم كي رو گول مي زنيم ؟ خودمون كه ميدونيم جريان چه جوريه ديگه .
بله . كسي رسما جلوي ما رو نگرفته . ولي تو عمل چي ؟ شما كه متوجه ميشيد من دارم چي ميگم ، آخه چرا خودتون رو به اون راه مي زنيد . ميدونم كه كاملا متوجه منظورم هستيد ولي نميدونم چرا از اين جوابها استفاده مي كنيد ...

( در ضمن يه نكته به خودم ميگم كه انقدر شمشير رو از رو نبندم . ممكنه حرفم حق و درست باشه ولي رفتارم باعث بشه كاملا نتيجه معكوس بده . تند شدن و واكنش تند باعث بدبين شدن افراد به من و بدتر از اون بدبين شدن به اعتقادات من ميشه . همينطور پرخاش و تشويش رو تو بحث بوجود مي اره ، چه عيبي داره آدم حرفش رو خيلي با محبت با زبان دوستانه بيان كنه ؟ )

بنده گول زدني در كار نمي بينم .... احساس مي كنم شما راهي كه جلوي چشم خود مي بينيد را ناديده مي گيريد ... و بسياري هستند كه در اين جامعه اقدام به ازدواج موقت مي كنند و اگر به آمارهاي رسمي هم مراجعه كنيد ، مي بينيد كه هر ساله اين آمار در حال افزايش است .

sareban
Sunday 18 March 2007, 09:01AM
جناب پنجره !
بنظر شما استمناء راه خوبی است؟ آیا شما فکر میکنید خداوند خالق این جهان عظیم و رحمان و رحیم، همه راههای حلال را برای بنده اش میبندد تا او راهی جز حرام نداشته باشد؟ بنظر من این سخن ، ناشی از شناخت اشتباه ما نسبت به خدایمان است !
نه دوست من همچنان که من نمیتوانم تصور کنم که ناگهان سنگ آسمانی بیاید و همه موجودات زمین را قبل از ظهور آقایمان نابود کند ، نمیتوانم تصور کنم که خداوند راههای حلال را بر بندگانش بگونه ای ببندد که او چاره ای جز رفتن از مسیر حرام نداشته باشد ودر عین حال او از ما حلال را طلب کند!

hamidjj
Saturday 7 April 2007, 04:24PM
تو رو خدا یکی به من کمک کنه
همه ی عوارض روحی و جسمی که تا حالا هر کی اینجا نوشته من گرفتم
به خدا راست می گن
مخصوصا اثرات وحشتناکی که روی چشم و گوش داره
کمر درد وحشتناک
تا حالا چند بار به خاطر کمر درد رفتم بیمارستان
بعضی وقتها سر گیجه می گیرم
و.....
به شدت معتاد شدم
نو رو خدا کمکم کنید

balayi
Sunday 8 April 2007, 11:31AM
جناب دکتر
نمیدانم برداشتتان از بحث ما اینقدر سطحی است و یا قصد تمسخر دارید؟!!

یکی اینکه کسی درباره کور شدن و مو درآوردن کف دست و... که به ما نسبت میدهید حرفی زده؟
چرا بحث را به تمسخر گرفتید؟ آیا از سخنان جناب کاهن همنقدر فهمیدید که ده بار استمنا در روز کورتان نمیکند؟ برداشتی از این سطحی تر ؟!!

شما پس از هفته ها و شاید ماهها جستجو در اینترنت بالاخره یک پزشک را پیدا کردید که گفت از نظر جسمی ضرر ندارد.
این که چیزی را ثابت نمیکند .
حتی با نوشته های من هم متناقض نیست!!!
چون من هم گفتم برخی پزشکان بر همین عقیده هستند. و برخی دیگر...
شما اگر ده ها و هزاران کلاغ سیاه ببینید نمیتوانید اثبات کنید که همه کلاغها سیاه هستند.
چون با یافتن یک کلاغ به رنگ دیگر نتیجه گیریتان اشتباه خواهد شد.
با یک گل بهار نمیشود. و این در حالی است که در گل بودنش هم شک باشد!!
دکتر مجد کم کسی نیست. وقتی نمی شناسینش بی خود دست کم نگیریدش.
سال هاست کارش مشاوره در این زمینه هاست. به نظر من که از اون با سواد
تر کم پیدا میشه.

greenlandsnow
Wednesday 8 August 2007, 01:51AM
سلام خدمت شما عزیزان
من یکی از همون بیمارانی هستم که به علت استمنا درگیر تمام عوارض شده می خوایید بدونید کدوماش کم خونی . گرسنگی زود به زود . خشکی دهان . تشنگی هر یک ربع یک ربع البته اول گرسنگی بود و این رو بگم که گرسنگی من در یک لحظه به اوج می رسه که اگر چیزی نخورم می دونم که نقش زمین می شم و حالا تشنگی بهش اضافه شده در این یک ماه اخیر دارم حافظم رو از دست می دم مثل منگلا شدم گیج ریزش موهام به مراتب بیشتر شده حواس پرتم عصبی هستم به هیچی علاقه ندارم اصلا بهترین چیزهای عالم برای من باشه من بی علاقه ام در موردشون عصبی شدم و تمرکز حواس ندارم افسردگی هم به سراغم اومده خیلی وحشتناک اگر جنس مخالف رو لخت هم ببینم هیچ هیجانی در من بوجود حتی حس لامسه من ضعیف شده و نمی تونم اجسام رو درست و حسابی با لامسه تشخیص بدم به همین دلیل وقتی بدن من با لباس و یا هوای اطلاع تحت تماس قرار می گیره هیج احساسی از وجود داشتن نمی کنم فکر می کنم از تمام اندامم فقط مغزم وجود داره که دائم در حال اذیت شدن هستم از شما عزیزان خواهش می کنم کمکم کنید من می تونم درمان پیدا کنم به خدا آسی شدم همه می گن تریاک بده هروئیین بده سیگار بده به خدا من هیچ کدوم از اینها رو سمتشون نرفتم چون می دونستم بده اما استمنا رو خبر نداشتم که این بلا رو سر آدم می آره و از تریاک هم بدتره هیچ کسی به ما از این عمل خطر ناک چیزی نگفت خواهش می کنم کمکم کنید چی کار باید کنم تا درمان بشم دارم درون خودم می سوم و تحمل می کنم از اون روزی می ترسم که تحمل من تموم بشه تروخدا بگید راه درمان من چیه من منتظر پاسخ شما عزیزان هستم به خاطر خدا یکی کمکم کنه .

greenlandsun@yahoo.com

greenlandsun
Wednesday 8 August 2007, 02:06AM
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من پس از گشت دو سه هفته ای درمورد استمنا در همین وب به مطالب زیادی دست پیدا کردم اما در این بحث که شما عزیزان با هم داشتید خیلی موارد نصیبم شد بگذارید خودم رو معرفی کنم من یه جوون بیست و سه ساله هستم که استمنا زیاد توی زندگیم انجام دادم اما در هشت ماه اخیر به طرز فجیع و وحشتناکی دست به این کار زدم بدون اینکه بدونم عوابقبی در آخر کار گریبان گیر من خواهد شد آخه من از عواقب سیگار و تریاک مطلع هستم و دنبالش نمی رم چون می دونم در آخر یک معتاد بدبخت می شم اما دنبال سیگار و تریاک و غیره مثل اکستازین و کراک به دلیل آگاهی نرفتم اما نمی دونستم که کاری که دارم انجام می دم من رو از یک معتاد به تریاک بدبخت تر می کنه هم تن و هم روان من رو از بین می بره و اگر کمی ادامه می دادم به خدا سوگند از بین می رفتم اکنون هم حال بدنی و روحی من خیلی وحشتناک هست تمام حرفهایی که در مورد حافظه زده می شه دسته درمورد بدن درسته استمنا عقل و فاسد و بدن رو از بین می بره به خدا سوگند می بره چون با اون مواجه هستم و در خواستم از شما عزیزان این هست که من چی کار کنم که خوب بشم حدود یک ماه هست که دست از این کار کثیف برداشتم زمانی که مطلع عواقب شدم اما نمی دونم دیر هست یازود خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید چی کار کنم تا به حالت عادی خودم برگردم آیاراهی هست ترو به خدا یکی من رو راهنمایی کنه چی کار کنم پیش کدوم پزشک برم یا هر چیز دیگه ای خواهشن راهنماییم کنید منتظر شما عزیزان هستم .

j-z-k
Wednesday 8 August 2007, 07:52AM
سلام خدمت همه دوستان عزیز
من پس از گشت دو سه هفته ای درمورد استمنا در همین وب به مطالب زیادی دست پیدا کردم اما در این بحث که شما عزیزان با هم داشتید خیلی موارد نصیبم شد بگذارید خودم رو معرفی کنم من یه جوون بیست و سه ساله هستم که استمنا زیاد توی زندگیم انجام دادم اما در هشت ماه اخیر به طرز فجیع و وحشتناکی دست به این کار زدم بدون اینکه بدونم عوابقبی در آخر کار گریبان گیر من خواهد شد آخه من از عواقب سیگار و تریاک مطلع هستم و دنبالش نمی رم چون می دونم در آخر یک معتاد بدبخت می شم اما دنبال سیگار و تریاک و غیره مثل اکستازین و کراک به دلیل آگاهی نرفتم اما نمی دونستم که کاری که دارم انجام می دم من رو از یک معتاد به تریاک بدبخت تر می کنه هم تن و هم روان من رو از بین می بره و اگر کمی ادامه می دادم به خدا سوگند از بین می رفتم اکنون هم حال بدنی و روحی من خیلی وحشتناک هست تمام حرفهایی که در مورد حافظه زده می شه دسته درمورد بدن درسته استمنا عقل و فاسد و بدن رو از بین می بره به خدا سوگند می بره چون با اون مواجه هستم و در خواستم از شما عزیزان این هست که من چی کار کنم که خوب بشم حدود یک ماه هست که دست از این کار کثیف برداشتم زمانی که مطلع عواقب شدم اما نمی دونم دیر هست یازود خواهش می کنم من رو راهنمایی کنید چی کار کنم تا به حالت عادی خودم برگردم آیاراهی هست ترو به خدا یکی من رو راهنمایی کنه چی کار کنم پیش کدوم پزشک برم یا هر چیز دیگه ای خواهشن راهنماییم کنید منتظر شما عزیزان هستم .
به نام حضرت دوست:smile07::smile07::smile07:
دوست خوبم سلام.همين كه اين سايت موجب تغيير رفتار وترك عادت شما شد خودش يك موفقيت يراي دوستان من و يك توفيق براي شمابود.
به شما چهار كار پيشنهاد ميكنم.انشاءالله با به كار بستن آنها خيلي زود بهبود خواهي يافت.
1- اول از همه نماز شب.اگرميتواني بامستحبات كامل و اگر نميتواني درحد مختصر
2- نماز جماعت اول وقت.
3- مراقبت درغذا
4- عادت كردن به مطالعهءقران هنگام اذان صبح تا طلوع آفتاب
دوست خوبم انشاءالله سريع نتيجه ميگيري ووقتي نتيجه گرفتي قول بده براي حاجت من هم دعاكني.
ياعلي:smile06::smile06::smile06:

ديوونه
Saturday 11 August 2007, 02:08PM
سلام دوست عزیز.
دوستان خیلی راه ها توی مباحث پیشنهاد کردند که اکثرا مفید واقع میشه.
به نظرم یکی از مهمترین کارهایی که میتونی انجام بدی ورزش هست و روزه گرفتن هست.
تاثیر بسزایی خواهد داشت.

امیدوارم در راه ترک این مرض روز به روز موفق تر باشی.
ارادتمند.
دیوونه!

amir_leman2000
Saturday 5 April 2008, 02:05PM
1)
عَنِ الْعَلَاءِ بْنِ رَزِينٍ عَنْ رَجُلٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ( عليه السَّلام ) قَالَ سَأَلْتُهُ عَنِ الْخَضْخَضَةِ ؟
فَقَالَ : " هِيَ مِنَ الْفَوَاحِشِ ... "

از امام صادق(ع) درباره استمناء پرسيده شد ، فرمودند : از فواحش است

2.أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَى فِي نَوَادِرِهِ ، عَنْ أَبِيهِ قَالَ سُئِلَ الصَّادِقُ ( عليه السَّلام ) عَنِ الْخَضْخَضَةِ ؟
فَقَالَ : " إِثْمٌ عَظِيمٌ قَدْ نَهَى اللَّهُ عَنْهُ فِي كِتَابِهِ و فَاعِلُهُ كَنَاكِحِ نَفْسِهِ ، و لَوْ عَلِمْتَ بِمَا يَفْعَلُهُ مَا أَكَلْتَ مَعَهُ " .
فَقَالَ السَّائِلُ : فَبَيِّنْ لِي يَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ مِنْ كِتَابِ اللَّهِ فِيهِ .
فَقَالَ : " قَوْلُ اللَّهِ : { فَمَنِ ابْتَغَى وَرَاء ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْعَادُونَ } و هُوَ مِمَّا ورَاءَ ذَلِكَ " .
فَقَالَ الرَّجُلُ أَيُّمَا أَكْبَرُ الزِّنَا أَوْ هِيَ .
فَقَالَ : " هُوَ ذَنْبٌ عَظِيمٌ ، قَدْ قَالَ الْقَائِلُ بَعْضُ الذَّنْبِ أَهْوَنُ مِنْ بَعْضٍ ، و الذُّنُوبُ كُلُّهَا عَظِيمٌ عِنْدَ اللَّهِ لِأَنَّهَا مَعَاصِيَ ، و أَنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ مِنَ الْعِبَادِ الْعِصْيَانَ ، و قَدْ نَهَانَا اللَّهُ عَنْ ذَلِكَ لِأَنَّهَا مِنْ عَمَلِ الشَّيْطَانِ ، و قَدْ قَالَ لا تَعْبُدُوا الشَّيْطانَ : { إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا إِنَّمَا يَدْعُو حِزْبَهُ لِيَكُونُوا مِنْ أَصْحَابِ السَّعِيرِ

در اين روايت حضرت مي فرمايند : فاعل اين عمل گناهي عظيم صورت داده و گويا با خود نكاح كرده و اگر ميدانستي كه او در واقع چه ميكند ، هيچگاه با وي هم غذا نميشدي .
سائل مي پرسد يابن رسول الله از قرآن برايم بگو !
فرمودند: خداوند ميفرمايد : { فَمَنِ ابْتَغَى وَرَاء ذَلِكَ فَأُوْلَئِكَ هُمُ الْعَادُونَ } كسي كه غير از نكاح عملي صورت دهد متجاوز است. و استمناء غير نكاح است
سائل ميپرسيد : استمناء بدتر است يا زنا؟
حضرت فرمودند: استمناء گناهي عظيم است چه بسا گوينده اي بگويد بعضي از گناهان خفيفتر از گناهان ديگر است ولي گناهها همه در نزد خدا بزرگند چرا كه عصيان خدا شمرده ميشوند . و خداوند از بندگان خود گناه را دوست نميدارد و ما را از گناه نهي كرده چرا كه از عمل شيطان است و خدا فرموده : شيطان را عبادت نكنيد { إِنَّ الشَّيْطَانَ لَكُمْ عَدُوٌّ فَاتَّخِذُوهُ عَدُوًّا إِنَّمَا يَدْعُو حِزْبَهُ لِيَكُونُوا مِنْ أَصْحَابِ السَّعِيرِ.

معمولا چگونه به اين گناه دچار ميشويم ؟!

1) خواندن مقالات و كتابهايي كه بتفصيل از اين كار و نحوه انجام آن سخن ميگويند.

2) خود جوان با دست زدن به الت تناسلي خود و ادراك لذت آني اين عمل قبيح ، آن را صورت دهد.
3. فراگيري اين عمل از دوستان ناباب در پي همسخن شدن با ايشان و گفتگو در باره روابط جنسي .

4) ديدن عكسها و فيلمها و مقالات تحريك كننده و پناه بردن به اين عمل زشت در پي آن.

پيشنهادهايي كوتاه براي دچار نشدن به اين مشكل :

1) ساختن فضايي آرام وبدون تحريك براي فرزندان و دور نگه داشتن ايشان از فضا هاي كثيف و آلوده .
2) عدم تاخير ازدواج به بهانه مشكلات زندگي و مانند آن.
3) ذكر خدا و فراموش نكردن اينكه اين گناه بزرگ به هيچ وجه از چشمهاي بيناي الهي دور نخواهد ماند و از ما در رابطه با آن ، باز خواست شديدي خواهد شد.
4) تقرب به خدا و نماز اول وقت خواندن.
5) روزه گرفته يك يا دو روز در هفته.
6) رفت و آمد نكردن با دوستان ناباب و جايگزني آنها با دوستان مومن و خدا محور.

7) ياد اوري اين نكته كه اين عمل ميتواند موجب مشكلات بدني و جسمي فراواني براي ما شود.
9) نرفتن به رختواب مگر پس از احساس خواب آلودگي فراوان.
10) نخوابيدن بر روي شكم ، چرا كه اين عمل غالبا موجب تحريك الت جنسي خواهد شد.

ساربان

ghadem
Saturday 5 April 2008, 04:33PM
علاوه بر روش های گفته شده توسط دوستان تقوا و ترس از خدا از عوامل مهم است.
پیشنهاد میکنم فیلم سیاحت غرب 2 رو از این سایت دانلود کرده وببینید.خیلی تاثیر گزاره
http://www.yasinmedia.com/fa/content/view/9/8/

ghazal64
Saturday 5 April 2008, 06:06PM
جمع کنید عزیزانم این چیزارو.
من نمیدونم ما جونهای بدبخت بیچاره چه گناهی کردیم .آخه استمنا که حرام است روابط جنسی ام که اصلا حرفش نزن . ماشاالله ازدواج ام که با این وضع بیکاری و گرانی منتفی است. پس تکلیف یه جوون چیه؟
وقتی اسلام وارونه جلوه داده بشه نتیجه ای جز این نداره البته.

ghadem
Saturday 5 April 2008, 07:19PM
شما اگه به دنبال بهانه برای انجام گناه هستی اون یه بحث دیگه است.پس یادت باشه که همین بهانه هارو موقع حساب پس دادن بیاری!!
اونایی که میخوان اسلام رو وارونه جلوه بدن واز هوای نفسشون پیروی کنند وغرق در لذت های فانی دنیا بشن شماهایید نه اونایی که دم از قرآن و احادیث رسول خدا میزنند.
کم بودن ازدواج هم مربوط به رسم های مزخرف وچشم وهم چشمی هایی که هزینه ازدواج رو تادهها ملیون بالامیبره که این هم نشانه ای از جهالت های عصر جدید است.

ghazal64
Saturday 5 April 2008, 09:40PM
حضرت علی که نمونه انسان کامل است نمونه که نه خودش است.این همه زن گرفته!
اگه میشد با تقوا و مشایل دیگه ولش کرد که اون اولین کسی بود که این کارمی کرد.

این کسی که می یاد مگه استمنا حرام است فقط همین میگه راه حلش چی؟

ghadem
Sunday 6 April 2008, 08:08PM
باسلام
واقعا برای شما متاسفم که این طرز فکر رو دارین !!فقط مواظب باشید اظهارات شما به توهین تبدیل نشود.آیا واقعا شما فکر میکنید که حضرت علی(ع)که از معصومین میباشند نعوذ بالله برای خوش گذارانی زن گرفته اند؟؟؟؟
در ضمن تقوا هیچ ربطی به ازدواج نداره رسول اکرم(ص) میفرمایند:هرکس ازدواج کند نصف دین خود راحفظ کرده و از بقییه آن بایدازخدا بترسد.همانطور که میبینید در دین اسلام به ازدواج سفارش بسیار شده که این امر از سنت های پیغمبر است.
مشکل شما این است که فرقی بین ازدواج و استمناوزنا نمیدانید وهمه آن را نوعی تخلیه جنسی میدانید
در صورتی که اینگونه نیست اگر خداوند متعال غریزه ای در وجود انسان قرار داده راه تخلیه آن راهم مشخص کرده که همان ازدواج است.ورفتن به راهی به غیر از راه خدا گمراهی است که همان زنا واستمنا میباشد در ضمن دارای عقوبت بسیار سختی هم میباشد.

ghazal64
Sunday 6 April 2008, 09:01PM
باسلام
واقعا برای شما متاسفم که این طرز فکر رو دارین !!فقط مواظب باشید اظهارات شما به توهین تبدیل نشود.آیا واقعا شما فکر میکنید که حضرت علی(ع)که از معصومین میباشند نعوذ بالله برای خوش گذارانی زن گرفته اند؟؟؟؟
در ضمن تقوا هیچ ربطی به ازدواج نداره رسول اکرم(ص) میفرمایند:هرکس ازدواج کند نصف دین خود راحفظ کرده و از بقییه آن بایدازخدا بترسد.همانطور که میبینید در دین اسلام به ازدواج سفارش بسیار شده که این امر از سنت های پیغمبر است.
مشکل شما این است که فرقی بین ازدواج و استمناوزنا نمیدانید وهمه آن را نوعی تخلیه جنسی میدانید
در صورتی که اینگونه نیست اگر خداوند متعال غریزه ای در وجود انسان قرار داده راه تخلیه آن راهم مشخص کرده که همان ازدواج است.ورفتن به راهی به غیر از راه خدا گمراهی است که همان زنا واستمنا میباشد در ضمن دارای عقوبت بسیار سختی هم میباشد.
کاملا شما درست میگید. اگه ازدواج واسه اون چیزی که شما میگید پی چرا یک مرد میتونه این همه زن بگیره؟
این اسمش چیه هوسرانی که نیست اصلا!!!!!
اره سر و ته این روابط پوچ است و برای تخلیه جنسی است.

ghadem
Monday 7 April 2008, 05:24PM
باسلام
من هم باچندهمسری موافق نیستم واین رسم بیشتر بین اعراب هستش وجامعه ایران اون رو قبول نکرده. به نظر من اگه یه مرد چند همسر داشته باشه و بتونه از همه نظر اونارو تامین کنه بهتر از اینه یک زن بی همسر برای امرار معاش خود تن فروشی کنه.که درینصورت فساد هم در جامعه کمتر میشه.
در ضمن خواهر گرامی خواهش میکنم که با دلیل و منطق بحث را پیگیری کنید نه با احساسات!!
درضمن من منظور شما را به طور کامل نفهمیدم وپاسختان مبهم بود
ومن الله توفیق:smile07:

ghadem
Friday 11 April 2008, 01:58PM
بله میبینیم که هرکس به مبانی اسلامی حمله ور میشود باچند پاسخ ساده کم می اورد ونمیتواند بحث کند چون بالاتر از احکام الهی چیزی نیست

صبح
Friday 11 April 2008, 03:54PM
کاملا شما درست میگید. اگه ازدواج واسه اون چیزی که شما میگید پی چرا یک مرد میتونه این همه زن بگیره؟
این اسمش چیه هوسرانی که نیست اصلا!!!!!
اره سر و ته این روابط پوچ است و برای تخلیه جنسی است.
اسلام چند همسری را محدود و قانونمند کرده است جناب غزل ،

و الا شما با بی دینی ، در اروپا یا حتی در میان بی دینهای ایرانی ، شاهدید که مردان نه چهار زن که دهها زن تعویض می کنند .... تک همسری واقعی بیشتر در میان مؤمنین مشاهده می گردد ، و الا کسی که دینی نداشته باشد قطعا برای او مهم نیست که هر شب با یک نفر باشد ...

مسائل را وارونه جلوه ندهید ، شما شاهدید کسانی که به فرامین رسول الله (ص) پایبندند در روابط جنسی خود بسیار محتاط تر از افرادی هستند که از 15 سالگی همواره تجربه جنسی می کنند یا بکارت برای آنها معنائی ندارد ...

پیروان رسول الله (ص) و أمیر المؤمنین (ع) ، بسیار پاکیزه تر از آن بی دینها و بی مبالاتهائی هستند که در ظاهر شعارهائی می دهند ، اما در باطن همیشه مشغولند ... این دین است که مؤمنین را از هوسبازی منع می کند ...و الا انسان بدون دین ، بنده ی هوس خود است .

اسلام بر خلاف ادعای شما ، جلوی روابط جنسی را نگرفته ، اما برای آن محدودیت تعیین کرده تا جوامع سالم مانده و نسلها ادامه یابند ...

hooshdaran3
Monday 26 January 2009, 07:28PM
بسم الله الرحمن الرحيم
گر نمردي و نگشتي زنده زو
ياغيي باشي به شركت ملك جو

اول،چرا دروغ تحويل مردم مي دهيد؟شما حكم مفسدان في الارض داريد.توبه كنيد
1-ساربان:عَنِ الْعَلَاءِ بْنِ رَزِينٍ عَنْ رَجُلٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ( عليه السَّلام ) قَالَ

اگه خيلي عالمي بگو ببينم اصلاً اين سندش صحيحه تا متنش قبول باشه؟
رجلً يعني كي؟
در نتيجه ساربان برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه

دوم-يه نفر رو گرفتي و بقيه رو ول كردي؟احاديثت و مقالاتت همش يه نفره-حديث غريبه- و سند محكمي نيست.متاسفانه برخي متدينين ساده انديش و يا دشمنان اسلام سعي در پراكندن خرافات در دين دارند.به احاديث بيشتري نياز است.
3-همه ي آنچه گفتيد مربوط به over masturbation(استمناء بيش از حد)است.خرافه مي پراكنيد؟

4-آقا/خانم صبح شما هم بهتره بگيد اين آشناتون كيه.حرف بدون سند نزديك به دروغه.

5-بهتره يه فكري بحال اونهايي كه همهي سايتها رو دارن فيلتر مي كنن بكنيد.هر كاري كردم نتونستم مقاله Over masturbation رو پيدا كنم.

با تشكر

hooshdaran3
Monday 26 January 2009, 07:52PM
بسم الله الرحمن الرحيم
گر نمردي و نگشتي زنده زو
ياغيي باشي به شركت ملك جو

اول،چرا دروغ تحويل مردم مي دهيد؟شما حكم مفسدان في الارض داريد.توبه كنيد
1-ساربان:عَنِ الْعَلَاءِ بْنِ رَزِينٍ عَنْ رَجُلٍ عَنْ أَبِي عَبْدِ اللَّهِ ( عليه السَّلام ) قَالَ

اگه خيلي عالمي بگو ببينم اصلاً اين سندش صحيحه تا متنش قبول باشه؟
رجلً يعني كي؟
در نتيجه ساربان برو خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه

دوم-يه نفر رو گرفتي و بقيه رو ول كردي؟احاديثت و مقالاتت همش يه نفره-حديث غريبه- و سند محكمي نيست.متاسفانه برخي متدينين ساده انديش و يا دشمنان اسلام سعي در پراكندن خرافات در دين دارند.به احاديث بيشتري نياز است.
3-همه ي آنچه گفتيد مربوط به over masturbation(استمناء بيش از حد)است.خرافه مي پراكنيد؟

4-آقا/خانم صبح شما هم بهتره بگيد اين آشناتون كيه.حرف بدون سند نزديك به دروغه.

5-بهتره يه فكري بحال اونهايي كه همه ي سايتها رو دارن فيلتر مي كنن بكنيد.هر كاري كردم نتونستم مقاله Over masturbation رو پيدا كنم.

با تشكر

hooshdaran3
Tuesday 27 January 2009, 12:08AM
ازدواج زياد پيامبر براي تقويت خويشاوندي بوده.پيداست هدفي جز حمله نداريد و مرا با شما بحثي نيست

حران
Tuesday 27 January 2009, 01:09PM
کانون ترک خود ار ضا ئی

http://www.kanontark.com/index.php

:smile07:

توبه نصوح
Tuesday 12 January 2010, 12:26PM
سلام.
صحبتهای اون آقای مسیحی فوق العاده بود وامیدوارکننده،شاید هم نمایی از لطف پروردگار که میتونه شامل هرکسی که خودش بخواد بشه.......
خداکنه که تمام آدما از این راه برگردن و مشمول توبه نصوح به سمت خدا ،که برترین توبه نزد خداست بشن.
آمین.....

بسیجی 57
Tuesday 12 January 2010, 06:47PM
سوال: اين بيماري روحي است يا جسمي ؟ روش هاي درمان آن چيست؟

در این زمینه اختلاف نظر هست .برخی می گویند این کار بیماری است و برخی اعتقاد ندارند .اما چیزی که یقینا بیماری محسوب می شود اعتیاد به این کار است

به نظر من خود این کار بیماری نیست اما عامل بسیاری از بیماری های روحی و جسمی خواهد شد.

اما راهکاری ترک این کار در قدم اول
بالا بردن ایمان و ترس از آخرت و قبر قیامت و همچنین خواندن زیاد قرآن و تدبر در معانی آن و اهتمام به خواند آیاتی که در مورد قیامت وجهنم و بهشت است

همیشه حاضر و ناظر دانستن خدا و یقین داشتن به این امر که نامه اعمال ما همیشه بر امام زمان عرضه می شود

و همچنین تصور اینکه روزی زشتی این کار نزد دیگران جلوه گر می شود و انسان تاب تحمل خجالت کشیدن را ندارد

راههاي موقت :

- ورزش بسيار بسيار سنگين تا سر حد خستگي

-- روزه گرفتن ( عدم مصرف غذاهاي محرك مثل شكلات و موز

- عدم مشاهده فيلمها و عكسهاي سكسي و محرك

- عدم خواندن داستانهاي پور نوگرافي

-پر هيز از تنهايي

- پر كردن كامل وقت خود تا جايي كه وقت بيكاري براي خيالپردازي نماند

- عدم معاشرت با دوستاني كه فكر و ذكرشان شهوت است .

- عدم تمركز و اختلاط بر روي اندامهاي بانوان و يا پر هيز از صحبت كردن شهوت آميز با جنس مخالف.

-پر نبود شکم قبل از خواب

- عدم پوشيدن لباس هاي تنگ و چسبان

- پرهیز از نگاه كردن به مناظر، فيلم ها و تصاوير تحريك كننده ((این مورد خیلی مهم است واگر کسیه با چنین چیزی مواجه شد سریع چشم خود را باید ببند و يا به زمين و يا آسمان نگاه كند))

- از شنيدن و خواندن مباحث و مطالب جنسي و حتي شوخي هاي جنسي وتحريك كننده و فكر كردن در اين امور جدا" پرهیز شود

- از خوردن موادغذايي كه محرك است مانند : خرما، پياز، فلفل ، تخم مرغ ، گوشت قرمز،غذاهاي پرچرب ، حتي المقدور اجتناب و به ميزان ضرورت اكتفا شود

--قبل از خواب حتما" مثانه تخلیه شود

- از نوشيدن افراطگونه آب و مايعات پرهيز شود( به خصوص شب ها و قبل از خوابيدن ) .

- هيچ گاه بدن عريان خود را در آينه نگاه نكنيد

- از دست ورزي اندام جنسي خود اجتناب شود مخصوصا در هنگامی که انسان در رختخواب است

- هرگز به رونخوابيدن

- در هنگام هجوم افكار جنسي شديد، نباید در مكان خلوت و دور از نظر ديگران بسر برد بلكه باید در مجالس عمومي وارد شد و یا اینکه در این حالت به دوستان تلفن زده و با آنان در مورد مسائل روزمره و متفرقه صحبت کرد تا کاملا حالت انسان طبیعی شود

-روزه اخلاقي يعني ، ميزان صرف غذا را كاهش و فاصله هر وعده غذا را افزايش د و به حداقل خوراك اكتفا نمودن

- رفتار متکبرانه با نامحرم و پرهیر جدی از سخنان ملايمت آميز با آنها و همچنین پرهیز از نرمي و لينت در كلام با نامحرمان

- اجتباب از قرار گرفتن با جنس مخالف در مکان خلوت حتی برای آموزش..

-تا قبل از اينکه خواب انسانرا فرا نگرفته به رختخواب نرفتن (سعی کنيدزمانيکه ميخواهيد به رختخواب برويد با خواندن کتاب يا تماشای تلويزيون افکارجنسی را از خوددور کنيد)

-به محض بيدار شدن رختخواب را ترک کردن

-اگر کسی احتمال می دهد در حمام مورد هجوم افکار جنسی قرار میگیرد استحمام خود را به حداقل برساند و در اوقاتی به حمام برود که احتمال هجوم افکار کم باشد

راه هاي دايم :
راه دايم ترك استمنا ازدواج از نوع دايم يا موقت است