PDA

نمايش نسخه نهائي : پژو آر.سي

siavash_ad
Tuesday 31 December 2002, 11:55PM
در نگاه اول به نظر ميرسد كه پژو آر.سي هم يكي ديگر از شاهكارهاي ايران خودروي خودمان است (تو مايه هاي آر.دي). حالا خودتون ببينيد و مقايسه كنيد!
http://www.peugeot-avenue.com/index_en.asp?num_page=9&langue=en

صبح
Monday 20 January 2003, 10:47AM
حضرت آقا كه زحمت ديگران رو بهمين راحتي به سخره ميگيري ...

به مذاقتون خوش مياد ؟

http://www.sharemation.com/sobh/m.jpg

سمند كوپه

siavash_ad
Tuesday 21 January 2003, 01:59AM
چي ميگي آقاي صبح؟
فكر كردي من بدم مياد كشور صنعت خودروسازي پيشرفته اي داشته باشه؟ ما خودمون يه سمند داريم و يك 206، و كلي طرفدار ايران خودرو هستيم. ولي آر دي واقعا چيز آشغاليه. من خودم پشتش نشستم ،اصلا راه نميره. هدف از ايجاد اين تاپيك معرفي محصول پژو فرانسه (آر سي) بوده و لاغير. شما همه چيز را با ديد منفي (سياه)مينگريد. چشماتون رو بشوريد.

صبح
Tuesday 21 January 2003, 12:24PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
چي ميگي آقاي صبح؟
فكر كردي من بدم مياد كشور صنعت خودروسازي پيشرفته اي داشته باشه؟ ما خودمون يه سمند داريم و يك 206، و كلي طرفدار ايران خودرو هستيم. ولي آر دي واقعا چيز آشغاليه. من خودم پشتش نشستم ،اصلا راه نميره. هدف از ايجاد اين تاپيك معرفي محصول پژو فرانسه (آر سي) بوده و لاغير. شما همه چيز را با ديد منفي (سياه)مينگريد. چشماتون رو بشوريد.

آر دي همون پيكانه ديگه !!! واسه اونا كه اتاق پژو ميخوان ! كيفيتش از پيكان به نسبت بهتره !!
پيكان پيكانه ديگه بدون شرح ! :D
[HR]
فقط ضعفها رو نگو ديگه !!!:p

siavash_ad
Tuesday 21 January 2003, 05:44PM
اصلا آر دي يكي از شاهكارهاي خلقته! من در اينجا براي آشنايي بيشتر دوستان با اين مخلوق شگفت انگيز، اطلاعاتي از سايت ايران خودرو را در تاپيك قرار ميدم. ان شا الله كه مورد استفاده علما قرار بگيره.

تنوع يكي از عوامل موفقيت يك شركت در عرصه رقابت بازار آزاد است . زيرا تنوع توليد مي تواند خريداران با سليقه هاي گوناگون بيشتري را جذب نمايد. از طرف ديگر تنوع در توليد خود بخود تنوع در قيمت كالا را همراه دارد.

لذا افراد با بنيه مالي گوناگون تري جذب خواهند شد . بعلاوه هر توليد جديد متضمن تعدادي فعاليت و كار مهندسي است كه تجربه ارزشمندي را براي يك واحد به ارمغان مي آورد.

لذا در سال 1376 مديريت ايران خودرو تصميم گرفت با حداكثر استفاده ازامكانات توليدات جاري خود توليد ديگري را در آلبوم توليدات خود جاي دهد كه اين خودرو پژو آر – دي نام گرفته است.

پژو آر- دي خودرويي است كه پوسته خارجي ( شكل ظاهري بدنه ) و تقويت پوسته آن مطابق پژو 405 مدل D60 و عمده قطعات نيروي محركه آن مطابق پيكان 1600 و تزئينات آن عمدتا" مطابق پژو 405 مدل D73 است .

اين خودرو كه با نظارت شركت پژو در ايران خودرو ساخته مي شود و با ديفرانسيل عقب است ، با استفاده از دو حرف نام لاتين ديفرانسيل عقب ( Reer wheel drive ) دوحرف RD ا نتخاب و در كنار نام پژو قرا ر گرفت وبه اين ترتيب خودرويي با نام پژو RD نام گذاري شد .

کارايي
مدل موتور : X1
حجم موتور : 1598cc
نسبت تراکم : 8.3
تعداد سيلندر : 4
سيستم سوخت رساني : کاربراتوري
حداکثر توان موتور : 70 HP در5200 دور بر دقيقه
حداکثر گشتاور: 11 Kgm در 3200 دور در دقيقه
قطر سيلندر : 78.3mm
کورس پيستون : 66.7mm
حد اکثر سرعت : 175 KM/HR
مصرف (ليتر در صد کيلومتر)
باسرعت ثابت 90 کيلومتر در ساعت : 8 کاربراتور , 7.4 انژکتوري
گيربکس : دستي 5 سرعته
نسبت دنده 1 : 0.2398
نسبت دند ه 2 : 0.4612
نسبت دنده 3 : 0.7336
نسبت دنده 4 : 1
نسبت دنده : 1.2422
دنده عقب : 0.2828
نسبت دنده خروجي: 35x9
كلاچ : کابلي

وزن
وزن خودرو : 1121 (KG)
وزن روي اکسل جلو : 630 (KG)
وزن روي اکسل عقب : 491 :(KG)
وزن ناخالص : 1500 :(KG)
ظرفيت مخزن سوخت: 62 ليتر
سيستم الکتريکي
باطري : 12 V 55 Ah
دينام : 80A
استارت : 0.9kW
سيستم فرمان : شانه اي
قطر دايره دوران : 11.6 متر
تعليق
جلو :پايه هيدروليکي داخل فنرها
عقب : اکسل فعال روي فنر شمش

ترمز جلو : ديسکي با پره هاي خنک کننده
اندازه لاستيکها : 80/165 R13

siavash_ad
Wednesday 22 January 2003, 11:57AM
ببخشيد جناب صبح
اين عكس سمند كوپه رو از كجا اوردين؟ چون من هرچي تو سايت ايران خودرو بالا پايين رفتم، چيزي پيدا نكردم.

صبح
Wednesday 22 January 2003, 12:51PM
از نمايشگاه خودرو تهران ...

اين عكس يك عكس ديجيتالي آماتوري است كه از يكي از وبلاگها (كه متاسفانه يادم نيست كدوم) دريافت كردم :)

siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 12:11AM
ديجيتال آماتور يعني مونتاژ؟ چون خيلي عجيبه كه يك همچين خودرويي به مرحله توليد آزمايشي برسه اما هيچ كس نفهمه و صداش در نياد. چون راجع به سمند كه پروژه اش از سال 96 آغاز و در سال 2000 خاتمه پذيرفت اطلاع رساني نسبتا خوبي انجام شد. و تو سايت ايران خودرو هم چيزي درباره سمند كوپه ننوشته بود. فكر ميكنم عكس جعلي باشه.

SAFA
Thursday 23 January 2003, 01:00AM
سلام رفقا
مرز بين بدبيني و خوشبيني كجاست ؟ كينه ورزي و رفاقت ميان دو هموطن چه جايگاهي دارد ؟ بحث در يك تالار گفتمان چگونه فاصله بين لجبازي هاي كودكانه و شكوفائي انديشه را ميپيمايد ؟

سياوش جان ... اي كاش براي يك بار هم كه شده اين سوال را از خود ميپرسي

صبح ... اي كاش كمي آرامتر به اين هموطن بي تابت پاسخ ميدادي

صفا .. اي كاش ...

پانوشت : عكس سمند كوپه مربوط به وبلاگ حميد بنايي است جوان خوش ذوق و توانمند ايراني كه با دوربين ديجيتالي خود آلبوم تصوير زيبايي از نمايشگاه ماشين امسال تهيه كرده است ... واقعا عكسهاي زيبا و افتخار آميزي است ... خودتان ملاحظه نمائيد

http://www.hamedbanaei.com/carfair/

گر چه ميدانم سياوش اگر نخواهد باور كند ... باز هم خواهد گفت كه جعلي است ... شايد بايد اول خودش را ... ايران را ... و ايراني را باور كند ... شايد ...

siavash_ad
Thursday 23 January 2003, 01:13AM
نه عزيز اينطوري برداشت نکن. من فقط گفتم که تو سایت ایران خودرو چیزی در این باره ننوشته بود. و منبع رسمی در این باره سایت ایران خودروست و بقیه منابع اینترتی تا حدودی غیر قابل اعتماد. اصلا مگه من بدم میاد پشت سمند کوپه به این خوشگلی بشینم و بدونم که ایرانیه؟ نخیر کلی هم کیف میکنم و افتخار.

SAFA
Thursday 23 January 2003, 02:11AM
سیاوش جان ... چشم .. باور کن اولش خیلی تعجب کردم ... اما با این نامه خیالم راحت شد .... سیاوش ما ... سیاوش ایرانکلوب ... هموننیه که فکرشو میکردم .. یک جوون ایرانی ... منتقد .. معترض ... و بیتاب و با نشاطه که میخواد یک شبه همه مشکلات مملکت قشنگش ایران رو حل کنه و مهمتر از همه این که در این راه تلاش میکنه و بی تفاوت نمیشینه ... همون سیاوشی که من اگر چه باش اختلاف نظر دارم اما از بحث با اون استفاده میکنم

موفق باشی

siavash_ad
Friday 24 January 2003, 12:18AM
صفا جان
با اينكه با بسياري از عقايد شما مخالفم و از نظر عقيدتي اختلاف نظر ريشه اي داريم، اما براي شما احترام زيادي قائلم. چون به خاطر مخالفت با عقايد، بلافاصله طرفتان را متهم به مزدوري نميكنيد. و آرامش زيادي در صحبتهاي شما ديده ميشود. من از بحث با شما لذت ميبرم. و اميدوارم كه ساير همفكرانتان از شما اندكي درس بگيرند. مشكلات مملكت يك شبه حل نميشه، من هم همچين قصدي ندارم. از اين سايت هم براي اين خوشم مياد كه ملت به هم ديگه فحش هاي آنچناني نميدن. شما هم در تمام مراحل زندگي موفق باشي.

صبح
Friday 24 January 2003, 07:15PM
سلام
جناب صفا خيلي ممنون از اينكه شما منبع عكسي كه بنده گذاشته بودم ، گذاشتيد . متاسفانه بدليل اينكه يكي سري از فايلهاي كامپيوترم پاك شده بود ... من فايل (ابرنوشته=اچتمل) اين عكس را نداشتم.

اما آقا سياوش ....
نوشته شده بوسيله siavash_ad
صفا جان
با اينكه با بسياري از عقايد شما مخالفم و از نظر عقيدتي اختلاف نظر ريشه اي داريم، اما براي شما احترام زيادي قائلم. چون به خاطر مخالفت با عقايد، بلافاصله طرفتان را متهم به مزدوري نميكنيد. و آرامش زيادي در صحبتهاي شما ديده ميشود. من از بحث با شما لذت ميبرم. و اميدوارم كه ساير همفكرانتان از شما اندكي درس بگيرند. مشكلات مملكت يك شبه حل نميشه، من هم همچين قصدي ندارم. از اين سايت هم براي اين خوشم مياد كه ملت به هم ديگه فحش هاي آنچناني نميدن. شما هم در تمام مراحل زندگي موفق باشي.

كمي بالاتر نگاه كنيد ... به بنده تهمت (جعل) اين عكس را زديد !!!
بهتر است كمي در اخلاق خودتان و صحبتهاي خودتان تجديد نظر بفرمائيد تا ديگران را متهم به اخلاق ناشايست نفرمائيد ...

siavash_ad
Saturday 25 January 2003, 12:43AM
گفتگو هاي بالا رو بخون. در سايت ايران خودرو چيزي راجع به سمند كوپه ننوشته بود. اين مطلب اينقدر مبهمه؟ تازه من نگفتم كه تو جعل كردي. برداشت خودته. من احتياجي به تجديد نظر در صحبت هام نميبينم. شما بهتره تجديد نظر كنيد. شما كه با كمال .... مرا جزو يكي از اين دو دسته ميداني:

1 - دشمن استقلال و فداكاري ملت ... و مزدوران و جيره خوارهايش.
2 - گول خورده هاي آنها كه جاهلانه از آنها تبعيت مي كنند . و مبارزه با اين مفهوم به آنها خورانده شده است .