PDA

نمايش نسخه نهائي : آیا درست است که طرفدار بازیکنی باشیم؟

مشكي
Saturday 21 October 2006, 07:09PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام، کسانی که( چه عرض کنم تقریبا همه) به عنوان بازیکن و با ادعای میهن دوستی و مردم دوستی بازی می کنند آیا راست می گویند؟:confused:
اگر حقوق آنها به اندازه حقوق جارو کشان شهر خودشان بود باز هم همین حرف ها را می زدند:smile27:؟
یادتان نرود این حقوق ها در بسیاری از کشورها از جیب مبارک همان مردمی در جیب این چند بازیکن ریخته می شود که دارای اکثریت فقیر هستند.:smile22:
حال درست است که ما طرفدار آنها باشیم و بنشینیم از تکنیک های او صحبت کنیم؟:smile09:

تشنه
Sunday 22 October 2006, 03:55PM
سلام

چه عرض کنیم والله
ما اگر اونها رو تشویق می کنیم به خاطرصرف شخص اونها که نیست
در اصل ما طرفدار پرچمی که بالا می ره هستیم که ایشون به نمایندگی این مسئولیت رو بر عهده دارن ....می بینید کسانی که در این امر موفق نمی شن طرفدارانشون رو هم از دست می دن :) (دنیا همینه دیگه به کسی وفا نکرده)

مشكي
Sunday 22 October 2006, 04:39PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام، تشنه
من نگفتم که اونها رو تشویق نکنین یا احیانا از پرچم ملیتون حمایت نکنین (هر چند درباره همین موضوع و این که واقعا ورزش برای چیه در آینده حرف هایی دارم).
بلکه من گفتم چرا اونا رو دوست دارید؟ کسانی که بخاطر پولی می دوند که در واقع مال من و شماست. اون حقوق های میلیونی توی یک فصل بازی تازه نه در تیم ملی بلکه در تیم های باشگاهی!
بذارید سوالم رو تعمیم بدم به کل جهان.
همین دیروز توی اخبار شنیدم که در اروپا در بازار سیاه برای بازی دو تیم باشگاهی بلیط های 1000 یورویی رو می فروشند. اونجا بود که فکر کردم بیام و یکی از حرفای دلم رو بگم که:
بابا این بازیکنا ارزش هواخواهی (خود بازیکنو میگم) رو ندارن چون با هر سوتی که برای اونا می زنیم در واقع پول بالا کشیدن اونا رو تایید می کنیم. اگه می خوایم که از اونا امضا بگیریم هم خودمون رو کوچیک کردیم هم شکاف طبقاتی رو تایید کردیم. می بینید که بعضی از همین بازیکنا میلیاردر شدن. ببخشید که طولانی شد.

مشكي
Sunday 22 October 2006, 05:03PM
بسم الله الرحمن الرحیم
یادم رفت:
بذار یک سوالی بکنم البته از تموم اونهایی که جوابی شبیه جواب شما دارند:
اگه یه روزی یه بازیکن معروفی بیاد از کنار خونه شما رد بشه چی کار می کنید؟

مشكي
Monday 23 October 2006, 04:05PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام،
انگار این طرفا کسی نمیاد.

تشنه
Monday 23 October 2006, 04:14PM
بسم الله الرحمن الرحیم
یادم رفت:
بذار یک سوالی بکنم البته از تموم اونهایی که جوابی شبیه جواب شما دارند:
اگه یه روزی یه بازیکن معروفی بیاد از کنار خونه شما رد بشه چی کار می کنید؟
نمونش اتفاقا برامون پیش اومده و هتی بیشتر از یک بر خورد با هم داشتیم فقط سلام کردم
(یه چیزی بین خودمون باشه) اون سلاممون هم برای ابراز احترام نبود فقط برای این بود که اوشون اینطور قضاوت نکنن که شخص مغروری هستیم که از کنارشون راحت گذشتیم چون هر چی باشه طرف شخص معروف و مضهور و دوست داشتنی بود که بعضیهاحاضرن براشون سرو دست بشکونن
با تمام این اوصاف پس فکر کنم شما با ما مشکلی نداشته باشین

چ.ن ما چندین و چند بار تکرار کردیم که ما به اشخاص کاری نداریم بلکه ملاک ما رفتار و کردارشونه:)

فکر کنم که دیگه حرفی نموند ....اما اگر بخواین حاصریم برای شلوغکاری هم که شده الکی بیایم فک(=ریپ) بزنیم;)

مشكي
Tuesday 24 October 2006, 10:00AM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
نه هیچ حرفی نموند، خداییش بدجوری دهنمو بستی!!! ولی برای فک زدن هم که شده (چی کار کنم بی کارم)باشه یک چیزی می پرونم:
من گمون نمی کنم اونا ارزش حتی سلام کردن هم داشته باشن همون طوری که ما به دیگر کلاه بردارها سلام نمی کنیم خواه مشهور خواه گمنام!

صبح
Tuesday 24 October 2006, 12:53PM
سلام
چرا ... ، هر قشری خوب داره ... متوسط داره ... بدم داره :)

اما پهلوان ، همیشه در تاریخ ما محترم بوده است .فرق پهلوان و قهرمان ، در جوانمردی و مردم یاری و لطف و مرحمتش و احترامش به مردم است ... و این مفهوم در تمام تاریخ و ادبیات ما ریشه دارد .

افرادی همچون رضا زاده ، و هادی ساعی که نماد ملتشون هستند ، در صورت پیروزی افتخار ملت هستند و بسیار قابل احترام ... اما مثلا عده ای فوتبالیست داریم که اونقدر بی بته هستن که به محض تماس با فرهنگهای بیگانه خودشون رو از دست می دن و رنگ می بازن انگار که هیچ ریشه ای نداشتن ... و این خیلی زشته و ما اصلا نه تنها احتیاج به چنین ورزشی نداریم ، بلکه به نظرم چنین پرداختی کاملا مضر و ضد فرهنگ و ادب و اجتماع هست.

پهلوان ، ریشه دارد ... بجای اینکه به سرعت رنگ مو و فرم مو و صورت خود را بطوری که گویا ریشه و آباء اجداد ندارد عوض کند ، بجای آخرین مدل کت و کراوات روز را بر تن کردن ، لباس بومی مردم خود را بر تن کند ، تا یک ملت بدو ببالند . چه اشکالی داشت که آقای کریمی بجای کت و شلوار و کروات ، لباس مردم داهات کشور خود را بر تن می کرد ؟

http://tourism.chn.ir/manage/photo/ali-karimi%282%29.jpg

فرق است بین ایندو ، فرق است بین اینکه شخصی خود را از آن ملت و فرهنگ بداند ، که آن ملت نیز بدو احترام خواهند گذاشت ... با کسی که صرفا جهت اشتهار خود به فعالیت ورزشی می پردازد. این در همه حوزه ها فراگیر است ، نه فقط ورزش .

http://www.iribnews.ir/newspic/04/08/28/saei1-abr.jpg

مشكي
Tuesday 24 October 2006, 03:31PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام صبح،
حرف من دقیقا همین است که شما می فرمایید خود شما با همین عکس هایی که گذاشتی به بهترین شکل حرف منو تصدیق کردی اما من در همان ابتدا مطرح کردم که اگر حقوق آنها به اندازه حقوق جاروکشان شهرشان بود ... هادی ساعی، رضا زاده و امثال آنها از آن دست بازیکنانی هستند که خودشان در راه ورزشی که هستند پول خرج می کنند و آن جایزه های کلانی که به آنها داده می شود اگر آنها را عوض نکند همان پهلوان ملت خواهند بود بلکه هم بیشتر.
گمان می کنم شما هم تصدیق می فرمایید که از این دست پهلوانان بسیار کم داریم. بنابراین کسانی چون ساعی عزیز در این بحث جایی ندارند (همین جا به ایشان سلام می گویم).
اما من بحث را تعمیم داده بودم به کل بازیکنان جهان. من وقتی می بینم که دوستانم می خواهند که همچون رونالدو یا هر کس دیگر باشند به این فکر می کنم که آنها چه دارند؟ اکنون به این جواب رسیده ام که آنها دو چیز دارند و به وسیله آن به چیز دیگری می رسند. آنها تکنیک و شهرت دارند و پول را در میان آن جست جو می کنند.

مرضیه غفوری
Friday 1 December 2006, 09:33PM
من همیشه سعی می کنم طرفدار بازیکنان با اخلاق چون زیدان باشم.:)

مشكي
Monday 4 December 2006, 12:57PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام مرضیه غفوری،
آخه سوال من اینه که این آقایان که ادعا می کنند مردم دوستن، حاضرن اون همه پول و پله ای که بهشون میدن رو ندیده بگیرن؟؟ نه توی چند تا بازی که مثلا دوستانه است که و درآمدشو به یک گروهی میدن! نه منظورم اون حقوق کلانشونه. چرا این همه خرج برای یک بازیکنی که کارش فقط دنبال توپ دویدنه؟

مرضیه غفوری
Thursday 7 December 2006, 02:59PM
چه میدانم؟1

تشنه
Monday 11 December 2006, 12:11PM
من همیشه سعی می کنم طرفدار بازیکنان با اخلاق چون زیدان باشم.:)
:D باز اگه مي گفتين با غيرته به واقعيت نزديكتر بود...... اخلاقش يخته تنده:p البته اگه جسارت نباشه

michael moore
Wednesday 3 January 2007, 01:28PM
سلام عزیزان ...تشنه ی عزیز طرفدار کسی بودن مخصوصا در مقوله ی فوتبال و ورزش به معنای آن نیست که فرد را به خاطر رفتارش دوست داشته باشیم زیرا رفتار او را باید با او ارتباط نزدیک داشته باشیم تا او را بشناسیم او را به بیشتر به خاطر نوع بازی دوست داریم البته رفتار درون زمین هم موثر است مانند زیدان.غیرت هم موثر است مانند دلپیرو که همه او را به خاطر غیرتش به یووه دوست دارند و به همین خاطر محبوبترین بازیکن فوتبال در جهان است

saleh57
Saturday 21 April 2007, 07:47PM
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام، کسانی که( چه عرض کنم تقریبا همه) به عنوان بازیکن و با ادعای میهن دوستی و مردم دوستی بازی می کنند آیا راست می گویند؟:confused:
اگر حقوق آنها به اندازه حقوق جارو کشان شهر خودشان بود باز هم همین حرف ها را می زدند:smile27:؟
یادتان نرود این حقوق ها در بسیاری از کشورها از جیب مبارک همان مردمی در جیب این چند بازیکن ریخته می شود که دارای اکثریت فقیر هستند.:smile22:
حال درست است که ما طرفدار آنها باشیم و بنشینیم از تکنیک های او صحبت کنیم؟:smile09:

سلام :)
- کاش این پول ها برای ورزش هایی خرج شود که خیرش به جسم و روح همه یا لا اقل بیشترین تعداد ممکن از مردم برسد. مثل ورزش های همگانی و محلی و ... ( گر چه با حفظ این ورزش های موجود نظیر فوتبال و ... در حد اقل مناسبی مخالف نیستم .!):rolleyes:
- متاسفانه نهایت بهره ای که از هزینه های هنگفت و کلان چند ده میلیاردی انجام شده در فوتبال و امثال ان به تماشای تلویزیون و حضور در ورزشگاه ها محدود میشود .!:eek: :mad:
- برای بنده به اهتزاز در امدن پرچم ارزشمند کشور پر افتخار مان انقدر اولویت ندارد که تحرک و نشاط و پویایی عموم مردم عزیزمان .:) :) :)
تا نظر شریف دوستان چه باشد.:cool:
موفق باشید.
یا علی:smile07:

مشكي
Saturday 21 April 2007, 09:45PM
سلام،
نكته‌اي بود كه همين اواخر به آن رسيده بودم ولي تا همين الآن دودل هستم كه آيا بيان كنم يا نه؟!
- برای بنده به اهتزاز در امدن پرچم ارزشمند کشور پر افتخار مان انقدر اولویت ندارد که تحرک و نشاط و پویایی عموم مردم عزیزمان .:) :) :)
يك بازيكن ورزش مي‌كنه خودش رو قوي و بامهارت مي‌كنه بعد مشهور ميشه بعدش گرونتر...!
يك برده كار مي‌كنه خودش رو قوي و بامهارت مي‌كنه بعدش گرونتر...!
بله...
متأسفم كه اينو مي‌گم و همين جا هم از اونايي كه ناراحت ميشن عذرخواهي مي‌كنم!
چيزي كه من بهش معتقدم اينه كه ورزشكار حرفه‌اي شكل جديدي از برده‌داري است. يك ورزش‌كار حرفه‌اي كاري جز اجراي تكنيك نداره و به همين دليل فايده‌اي هم نداره اما از همين راه عده‌اي از جمله همين ورزشكاران به ثروت‌هاي كلاني مي‌رسن. ثروت‌هايي كه حتي يك لحظه هم براش كار مفيد نكردند.
البته تفاوت‌هايي بين برده‌داري قديمي و جديد هست. مثلا برده‌هاي قديم كار مي‌كردند و حداقل چرخه توليد را نگه مي‌داشتند اما در دوره جديد......!
در نتيجه بالا رفتن پرچم كشور به دليل برد يك ورزشكار باعث ننگ است نه افتخار.

mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 01:32AM
با سلام به (مشكي) عزيز:
تا الان خيلي از حرفات حرفه دل ما بوده.
واقعا خسته نباشي
يا حق:smile07:

mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 01:43AM
در تاييد فر مايشات دوست عزيزمان saleh57بايد بگويم كه اصلا پر چم كشوري كه فقط و فقط با برنده شدن در فوتبال مي خواد به اهتراز در بياد صد در صد با بازنده شدن هم بر عكس ميشه!!!
فقط اين وسط كلي هزينه ميشه!و به ضرر همه ي مردم مخصوصا اون قشر 98 درصدي كه زير خط هستند!!!!!!!!!! در صورتي كه ميشد اين و در زمينه هايي كه باعث پيشرفت و نمونه شدن كشورمون (به معني واقعي نه با برد و باخت) و راحتي بيش از بيش مردم هزينه كرد!!!

mehrdad_123
Friday 24 August 2007, 01:47AM
آمار 98 درصدي را از خود تلويزيون ايران و از زبان رياست جمهوري شنيده ايم%

saleh57
Monday 3 September 2007, 10:05PM
در تاييد فر مايشات دوست عزيزمان saleh57بايد بگويم كه اصلا پر چم كشوري كه فقط و فقط با برنده شدن در فوتبال مي خواد به اهتراز در بياد صد در صد با بازنده شدن هم بر عكس ميشه!!!

سلام
"مهرداد" عزیز :)
اینطور هم نیست که اگر تیمی ببازد پرچم ان کشور برعکس میشود بلکه تنها تشویق نمی شود و پرچمش باهتزاز در نمی اید.
البته شاید شما مرادتان چیز دیگری بوده که کاش توضیح میدادید.
موفق باشید.
یا علی :smile07:

karl poper
Saturday 8 September 2007, 05:49PM
با همه دوستان موافقم که پول هایی که برای فوتبال خرج میشود ،نشان از بی عدالتی های اقتصادی در سطح جهان است . اینکه معلمی در کشور ما ماهی 300 هزار تومان دریافت کند و یک فوتبالیست درجه 2 ماهی یک میلیون بی عدالتی محض است .البته این مختص ما نیست در همه جای دنیا چنین است و متاسفانه به کشور ما هم سرایت نموده است.
اما با این نظر که فوتبالیست ها برده هستند خیلی موافق نیستم .اگر چنین بگوییم همه انسانها در همه مشاغل را باید برده بدانیم .زیرا هرکس در کار خود سعی در پیشرفت و کسب در آمد بیشتر را دارد .هرکس مهارتش بیشتر باشد پولی که دریافت میکند نیز بیشتر خواهد بود. فوتبالیست هم از این قاعده مستثنا نیست.

مشكي
Monday 24 September 2007, 06:58AM
سلام و ممنون از نظراتتون.
اين كه مي‌گم برده بخاطر صنعتي شدن يك ورزشه. خود ورزش به خودي خود اشكال نداره كه هيچ مفيد هم هست. اما صنعتي شده. يعني يك كار بيهوده و مضر و اندر مضر.
يك كار مثله كاراي اداري يا آزاد و خريد و فروش و... يك كار بيهوده نيست بلكه در راستاي زندگي انسان است. ولي اين ورزش حرفه‌اي امروز از ذاتش خرابه.

مجتبی مجتبی
Friday 28 September 2007, 06:39AM
سلام باید بگویم که دربرنامه نود شما آقای پیروانی را دیدید که درمورد مبالغ 120 میلیونی بازیکنان پرسپولیس واستقلال چه گفت :گفت که ما این مبالغ را به 10 نفر بازیکن می دهیم.بله من هم قبول دارم اگر پول زیاد از سروروی بازکنان بالا برود می شود فلان بازیکنانی که در راه فسادفیلمهایشان به بازار می ایداگر بازیکنان تیم ملی از درامدی برخوردار بودند که با سطح متوسط جامعه زیاد فاصله نداشت تیم ما به این راحتی نمی باخت اما بازیکنانی هم هستند که با وجود چنان مبالغ هنگفتی هنوزبه فساد رو نیاورده اند که اینها الگوی خوبی برای جوانان هستند

مشكي
Friday 28 September 2007, 06:50AM
سلام،
جناب مجتبي مجتبي،
درست است كه بعضيا فاسد نمي‌شوند اما اين دليل نمي‌شود كه پولي را دريافت كنند كه مال آنان نيست.