PDA

نمايش نسخه نهائي : سنگ ریزه

زانا
Saturday 6 January 2007, 08:24PM
دوستان عزیز با عرض سلام من یکی از اعضای جدید این سایت هستم واز این قسمت معا بسیار خوشم امد وخواستم من هم یه معما بزارم فکر کنم با این هوش شما خوراک بیست دقیقه ای باشد اما از این سخت تر در دست ندارم پس همین رو برای افتتاحه در سایت می زارم امیدوارم در صورت اسان بودن به ما خورده نگیرید
در زیر سیزده علامت ات ساین می بینید شما فرض کنید که این ها سنگ هستند حالا خوب به انها نگاه کنید @
@
@@@@@
@
@
@
@
@
@
حالا در سه جهت بالا چپ وراست اگه از پاین شروع به شمارش این سنگ ها کنیم می بینیم در هر سه سمت تعداد سنگ ریزه ها نه است
حالامی خوایم با حذف دو تا از این سنگ ریزه ها این رابطه هم چنان بر قرار باشه یعنی در هرسه سمت دو باره نه تا سنگ ریزه داشته باشیم
با تشکر زانا

زانا
Saturday 6 January 2007, 08:26PM
دوستان عزیز با عرض سلام من یکی از اعضای جدید این سایت هستم واز این قسمت معا بسیار خوشم امد وخواستم من هم یه معما بزارم فکر کنم با این هوش شما خوراک بیست دقیقه ای باشد اما از این سخت تر در دست ندارم پس همین رو برای افتتاحه در سایت می زارم امیدوارم در صورت اسان بودن به ما خورده نگیرید
در زیر سیزده علامت ات ساین می بینید شما فرض کنید که این ها سنگ هستند حالا خوب به انها نگاه کنید

@
@
@@@@@
@
@
@
@
@
@

حالا در سه جهت بالا چپ وراست اگه از پاین شروع به شمارش این سنگ ها کنیم می بینیم در هر سه سمت تعداد سنگ ریزه ها نه است
حالامی خوایم با حذف دو تا از این سنگ ریزه ها این رابطه هم چنان بر قرار باشه یعنی در هرسه سمت دو باره نه تا سنگ ریزه داشته باشیم
با تشکر زانا

كهكشان بزرك
Sunday 7 January 2007, 08:10PM
سلامز
سوال شما جالب ولي بيجيده است.
از هر سه طرف تعداد سنكها نه نميشود.
از راست و جب 10 ميشود ولي فقط از بايين تا بالا نه ميشودز
اكه ميشه يه توضيح بيشتر بديدز

زانا
Sunday 7 January 2007, 10:29PM
واقعا ببخشید اون شب خسته بودم صحیحش این جوریه
@
@
@@@@@
@
@
@
@
@
@
وا قعا ببخشید من را از شما هم برای این یاداوری بسیار ممنونم

زانا
Wednesday 10 January 2007, 08:27PM
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زانا

sanzy
Wednesday 10 January 2007, 11:33PM
اااااایییییییششششش..............تو هم با این معماهات.:o

كهكشان بزرك
Thursday 11 January 2007, 11:49PM
سلام.
بله الان درست شد.
اكه اشتباه نكنم جواب اين سوال :
@
@ @@
@
@
@
@
@
@
@ درسته يا نه؟

زانا
Sunday 14 January 2007, 07:51PM
از کاربری با نام کهکشان بزرگ تشکر می کنم ولی باور کن من جوابتون رو درک نکردم اگه میشه اون رو وسط چین کنید بهتر معلومه
از پاسخ گوی وشرکت تان در این تایپک متشکرم.

زانا

SWEET GALAXY
Monday 15 January 2007, 10:57PM
.زانا جان اونا رو وسط جينده بودم ولي نميدونم جرا تو نمايش اينطوري ظاهر شد.حالا تصور كن يكي از اون دو سنكا كه سمته جبه سمته راسته حالا اكه از بايين بشماريش از هر سه طرف نه سنك داريم. جوابم درسته يا نه؟

sanzy
Tuesday 16 January 2007, 11:30AM
بيا.اينم جواب تا ديگه با من بد رفتاري نكني:( :

@
@@@
@
@
@
@
@
@
@

sanzy
Tuesday 16 January 2007, 11:34AM
e.چرا همچين شد پس؟

@
@@@
@
@
@
@
@
@
@

sanzy
Tuesday 16 January 2007, 11:36AM
اااااااووووووووووووووففففففف:mad:
@
@@@
@
@
@
@
@
@
@

زانا
Tuesday 16 January 2007, 06:42PM
بابا ماکی باشیم که به شما جسارت کنیم اگر گفته ما این جوری بوده می بخشید جوابتون هم درسته از شماsanzy متشکرم....
واقعا می بخشید
میبخشید؟

sanzy
Wednesday 17 January 2007, 02:11AM
خواهش میکنم بابا.این چه حرفیه........:smile40:

امید شقاقی
Sunday 11 February 2007, 07:27PM
بيا.اينم جواب تا ديگه با من بد رفتاري نكني :

@
@@@
@
@
@
@
@
@
@

کاوسی فر
Tuesday 13 February 2007, 12:18PM
@
@@@
@
@
@
@
@
@
@

salome
Sunday 1 November 2009, 08:54AM
در زیر سیزده علامت ات ساین می بینید شما فرض کنید که این ها سنگ هستند حالا خوب به انها نگاه کنید

با تشکر زانا
@
@
@@@@@
@
@
@
@
@
@.

a_d
Sunday 1 November 2009, 04:20PM
@
@
@@@@@
@
@
@
@
@
@.

آباجي گوشتو بيار جلو :smile40: اين كه همون سيزده تا سنگريزست 2 تاشو بايد حذف كني