نمايش نسخه نهائي : سايت مخفي اينترنت
شقايق افشار
Sunday 9 February 2003, 04:21PM
كاربر شقايق افشار:
براي حفظ حريم و حقوق نوجوانان حاضر در اين باشگاه نقل و نشر سايتهاي اينچنيني كه طبق قوانين اينترنتي براي اين محدوده سني ممنوع ميباشد در اين باشگاه نيز مجاز نميباشد.
از همکاري شما قبلا سپاسگزاريم.
بخش فني باشگاه جوانان ايراني
مهردادي
Sunday 9 March 2003, 05:25PM
يعني چي اون وقت؟!
شقايق افشار
Tuesday 11 March 2003, 02:08PM
نوشته شده بوسيله مهردادي
يعني چي اون وقت؟!
با سلام
فهميدي يعني چي ؟
يعني حرف بي حرف - سانسور - سكوت
30yavash
Monday 17 March 2003, 12:16PM
نوشته شده بوسيله شقايق افشار
با سلام
فهميدي يعني چي ؟
يعني حرف بي حرف - سانسور - سكوت
والا من همين الان ثبت نام كردم و تا ديدم اين جوري سانسور شده از كرده خودم پشيمون شدم.
واقعا جدول بندي اين صفحه كه توش پيغام مي نويسيم كولاكه :eek: از چپ به راست در طول مدت زمان دانلود منتقل مي شه و اين از گرافيك بالاي اين سايته :smile39: هه هه هه هه...
صبح
Monday 17 March 2003, 01:16PM
يعني شما موافقيد كه هر كسي هر چيز خلاف اخلاقي كه خواست همه جا بگذاره ؟
شما به (اخلاق) اعتقاد دارين ؟
بابا ما ايراني هستيم ... هيچوقت نمي خواهيم خلاف اخلاق عمل كنيم ... ما مسلمون هستيم ... تشخيص اين مطلب خيلي سادست كه خيليها با اين كارها مي خوان دنيا رو به فساد بكشونن ... عده اي هم كوركورانه تقليد مي كنن ...
جاي تشكر داره از مسئولين سايت ... ما هر كجا كه مي رفتيم از دست اين مزخرفات عاصي بوديم ... ( هر كجا يعني سايتهاي فارسي كه قبل از ورود ايرانيان داخل به اينترنت تاسيس شده اند ;) )
معلومه چه كسائي اشكال مي گيرن ديگه ... كسائي كه با (حسين(ع)) هم مشكل دارن !
برو جانم ... خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه !
hiva
Sunday 23 March 2003, 05:22PM
لطفا آن را به آدرس ايمل کسي که مي خواهد بفرستيد
ارادتمند شما
HIVA
j-z-k
Tuesday 8 April 2003, 11:56AM
:smile38::smile38::smile38:دوستان خوب چرامخفي كاري؟آن راكه حساب پاك است ازمحاسبه چه باك است؟همه رادوست دارم چون ايران وايراني رادوست داريد
negin
Wednesday 23 July 2003, 12:15PM
نوشته شده بوسيله صبح
يعني شما موافقيد كه هر كسي هر چيز خلاف اخلاقي كه خواست همه جا بگذاره ؟
شما به (اخلاق) اعتقاد دارين ؟
بابا ما ايراني هستيم ... هيچوقت نمي خواهيم خلاف اخلاق عمل كنيم ... ما مسلمون هستيم ... تشخيص اين مطلب خيلي سادست كه خيليها با اين كارها مي خوان دنيا رو به فساد بكشونن ... عده اي هم كوركورانه تقليد مي كنن ...
جاي تشكر داره از مسئولين سايت ... ما هر كجا كه مي رفتيم از دست اين مزخرفات عاصي بوديم ... ( هر كجا يعني سايتهاي فارسي كه قبل از ورود ايرانيان داخل به اينترنت تاسيس شده اند ;) )
برو جانم ... خدا روزيتو جاي ديگه حواله كنه !
احسنت جناب صبح.همه آدماي كره زمين به جز مسلمونا فاسد هستن! همه رو بايد كشت!
فقط ما مسلمونا حق زندگي كردن داريم.كسي كه حسين رو قبول نداشته باشه!!! يعني انسان نيست خلاصه اينكه شرط انسان بودن اينه كه با حسين (ع) مشكل نداشته باشي.
وسلام
صبح
Wednesday 23 July 2003, 02:15PM
نوشته شده بوسيله negin
فقط ما مسلمونا حق زندگي كردن داريم.كسي كه حسين رو قبول نداشته باشه!!! يعني انسان نيست خلاصه اينكه شرط انسان بودن اينه كه با حسين (ع) مشكل نداشته باشي.
وسلام
سلام ...
من ابدا چنين حرفي نزدم ... متاسفانه تبليغات بر عليه من و امثال من طوري هست كه تا حرف مي زنيم چنين برداشتهائي ميشه . از اين بگذريم . از شما كه بظاهر دلسوز هستيد نگرشي بهتر از اين انتظار ميره .
اون زماني كه ايشون اين بحث رو كردن بالاي اين صفحه بنري با محتواي گراميداشت شهادت امام حسين بود (فكر كنم) كه اين رفيق شفيق آنطور توهيني روا داشتند و من واجب دانستم كه اين بي احترامي را گوش زد كنم .
اتفاقا ما مسلمونها يكي از آرام ترين و صلح جو ترين مرامها و گروهها هستيم ... و اين ديگران هستند كه با نامهاي محور شرارت و تروريست ( كه خودشان هستند ) مي خواهند ريشه عزت حسيني و استقلال طلبي ما را بكنند تا بر ما حكومت كنند .
والسلام
دوست ايراني .
Wednesday 23 July 2003, 03:47PM
سلام
جاي تشكر داره از مسئولين سايت ... ما هر كجا كه مي رفتيم از دست اين مزخرفات عاصي بوديم ... ( هر كجا يعني سايتهاي فارسي كه قبل از ورود ايرانيان داخل به اينترنت تاسيس شده اند )
:)
Scorpion
Wednesday 23 July 2003, 07:30PM
با سلام
نگين خانم
شما حتما با احكام اسلام آشنائي داريد و اين حرف از شما بعيد است حرفهاي آقاي صبح هم چنين منظوري را در بر نداشت .
اسلام با ساير اديان و اشخاص مشكلي ندارد ولي كساني كه عقايد ديگران را به سخره مي گيرند آزادگي از ديد ايشان زشت و ناپسند است و به يك ميليارد انسان هرچه بخواهند مي گويند مسلما در اوج انسانيت نيستند و حمايت آنها از جانب شما كه مسلما با كارهاي زشت ايشان مخالفيد عجيب است .
اين سايت به دليل ادب حكفرما در آن خوب است و فكر نكنم هيچ كدام از اعضا محترم و همچنين شما خواستار چيزي جز اين باشيد .
والسلام علي من اتبع الهدي
خدانگهدار
سینا 555
Friday 25 July 2003, 10:39PM
نوشته شده بوسيله صبح
متاسفانه تبليغات بر عليه من و امثال من طوري هست كه تا حرف مي زنيم چنين برداشتهائي ميشه.
سلام صبح گرامي
شما چون هميشه به هدف ميزني خب طبيعتا يه عده كفرشون در مياد:D
ولي صبح جان با عرض خسته نباشيد خشك خالي به شما:)اينو بدون اينجا كلي ها برداشت درستي از صحبتهاي شما دوست گرامي دارند.
كساني كه بخواهند سفسطه كنند از هيچكس كاري ساخته نيست حتي شما:p:smile40:
هميشه سربلند و پيروز باشي برادر عزيز
negin
Saturday 26 July 2003, 11:44AM
نوشته شده بوسيله صبح
سلام ...
من ابدا چنين حرفي نزدم ... متاسفانه تبليغات بر عليه من و امثال من طوري هست كه تا حرف مي زنيم چنين برداشتهائي ميشه . از اين بگذريم . از شما كه بظاهر دلسوز هستيد نگرشي بهتر از اين انتظار ميره .
اون زماني كه ايشون اين بحث رو كردن بالاي اين صفحه بنري با محتواي گراميداشت شهادت امام حسين بود (فكر كنم) كه اين رفيق شفيق آنطور توهيني روا داشتند و من واجب دانستم كه اين بي احترامي را گوش زد كنم .
اتفاقا ما مسلمونها يكي از آرام ترين و صلح جو ترين مرامها و گروهها هستيم ... و اين ديگران هستند كه با نامهاي محور شرارت و تروريست ( كه خودشان هستند ) مي خواهند ريشه عزت حسيني و استقلال طلبي ما را بكنند تا بر ما حكومت كنند .
والسلام
نه مي خاستم اعضاي اين تالار رو تست كنم.
ولي خوشم اومد.من كه نمي دونم چه خبر بوده ولي آره اگر توهين به مقدسات بوده خوب كردي اينجا رو سانسور كردي.
فربد
Tuesday 24 August 2004, 09:05AM
دم مسوول سايت گرم
يه نسل سومي
Saturday 28 August 2004, 04:43PM
خودمينيما از كاه كوه ميسازيم ولي در مورد مسائل خيلي مهم ديگه اصلا اظهار نظر نمي كنيم يا سريع فرار مي كنيم .
به نظر شما اين مطلب اينقدر مهم بود كه اين همه سر و صدا روش دست شده ؟!
والو ما كه نفهميديم اي ايرانيا چه جور آدموين!!!!
مثلا ديروز تو شيراز تپه تلويزيون منتظر تاكسي بودم يهويي يه پژو بوق زد من تعجب كردم ولي سريع گفتم : علم . رفت جلوتر ترمز زد و همون موقع براي چند نفر كه جلو بودن هم بوق زد . اونا سوار نشدن . بنده خداها افغاني هم بودن . يه زن صندلي عقب بود گفت : كي ميخواد ايراني با فرهنگ بشه نميدونم حالا اگه يه پيكان مدل 59 بود با كله سوار مي شدن . من اونوقت جوابي به ذهنم نرسيد فقط گفتم : بابا اينا افغاني بودن!. ولي بعد كه پياده شدم به خودم گفتم : نه خيلي ماهايي كه پژو و زانتيا و مانتيا داريم فكر نمي كنيم از دماغ فيل افتاديم و سر ظهر يه بد بخت كارگري كه تو گرما منتظر ماشينه و داره آفتاب ميخوره تو مغزش ما هم خودمون تك و تنها گازشو گرفتيم داريم ميريم ميزنيم كنار و اونو سوار كرده وتا يه جايي ميرسونيم؟! كه اون بيچاره هم اميدوار باشه هر وقت يه پژو از جلوش رد شد فكر نكنه اينا از ما بهترونن بخيال بذا يه پيكان پوكيده بياد سوار شيم بريم بهتره .
mahdi1060
Saturday 28 August 2004, 05:30PM
از كاه كوه ميسازيم ولي در مورد مسائل خيلي مهم ديگه اصلا اظهار نظر نمي كنيم يا سريع فرار مي كنيم .
به نظر شما اين مطلب اينقدر مهم بود كه اين همه سر و صدا روش دست شده ؟!
شما مهمتر از آزادي و آزادگي سراغ دارين؟
مهمتر مذهب و اعتقادات چي؟
برعكس من فكر مي كنم كه مشكل ايرانيها اينه كه توي بزرگترين مسئله ها هم اظهار نظر مي كنن با اينكه معمولا آگاهي و شناخت كاملي از اين موضوع ها ندارن.
فربد
Saturday 28 August 2004, 05:37PM
آخه پژويي ها بعضي وقتها چند برابر كرايه رو ميگيرن واسه همين هم بنده خدا ها ترسيدن
basafa2044
Sunday 11 June 2006, 11:36PM
سلام به همه دوستانه خوبم من نازنین هستم 25 ساله از تهران تازه عضو این باشگاه شدم ولی امیدوارم بتونم دوستای خوبی پیدا کنم مرسی از شما
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.