PDA

نمايش نسخه نهائي : هركسي هرسوال رايانه اي دارد بپرسد

صفحه : [1] 2

شقايق افشار
Sunday 9 February 2003, 04:26PM
با سلام
آماده پاسخگوئي به سوالات دوستان عزيز باشگاه در زمينه نرم افزارها و سخت افزارها هستم
قربون شما
شقايق افشار

GILASS
Wednesday 5 March 2003, 02:31PM
سلام
من 2 تا سؤال دارم.البته قطعاً در آينده سؤالات بيشتري هم پيش مي آيد و خوشحال مي شوم از اطلاعات شما استفاده كنم.

1-ايا شما REFRENCE مناسبي براي آموزش نرم افزار SOLID WORK سراغ داريد؟
2-شما تحصيلاتتان چيست؟
موفق باشيد

شقايق افشار
Wednesday 5 March 2003, 06:11PM
نوشته شده بوسيله GILASS
سلام
من 2 تا سؤال دارم.البته قطعاً در آينده سؤالات بيشتري هم پيش مي آيد و خوشحال مي شوم از اطلاعات شما استفاده كنم.

1-ايا شما REFRENCE مناسبي براي آموزش نرم افزار SOLID WORK سراغ داريد؟
2-شما تحصيلاتتان چيست؟
موفق باشيد

با سلام
درخصوص سوا اولتان بايد به عرض برسانم منبعي سراغ ندارم.
درمورد سوال دوم هم من كارشناس ارشد ليزر هستم هر سوالي در خصوص ليزر داشته باشيد در خدمت شما هستم .

GILASS
Thursday 6 March 2003, 09:59AM
سلام
بسيار مايه خوشوقتي است كه فرد تحصيل كرده و داراي معلوماتي مثل شما در اين سايت وجود دارد.
متشكرم از اينكه پاسخ سؤالم را داديد.انشاءا... در آينده بيشتر مزاحمتان خواهم شد.
در ضمن اگر حمل بر بي ادبي نباشد چند سؤال خصوصي از شما داشتم كه چنانچه صلاح بدانيد و پاسخ بدهيد خوشحال مي شوم:
1-شما چند سالتان است و تحصيلكرده كجا هستيد؟
2-محل اقامتتان كجاست؟
3- متاهليد يا مجرد؟

bye

جلال
Sunday 9 March 2003, 10:17AM
با سلام
من دو سوال دارم .
1) آيا راهي براي ذخيره كردن فايلهاي (Stream file) كه از اينترنت اجرا مي شوند وجود دارد.
2) درصورتي كه از نصب دوگانه براي استفاده از ويندوز ايكس پي و 98 استفاده شود اگر ويندوز98 دچار مشكل شود و آن را دوباره نصب كنيم راه انداز اوليه از بين ميرود چگونه در اين حالت مي توان بدون نياز به نصب مجدد ويندوز ايكس پي از آن نيز استفاده نمود.
هممچنين از Gilass اين سوال را داشتم كه رشته مهندسي شما چيست ؟

GILASS
Sunday 9 March 2003, 03:43PM
سلام
ببخشيد كه اين محل را براي پاسخ به سؤال آقا جلال انتخاب كردم.
خدمتتان عرض كنم كه من مهندسي صنايع شاخه توليد صنعتي تحصيل كردم و الان هم در سايپا مشغول به كارم.
موفق باشيد و خدانگهدار

مهردادي
Sunday 9 March 2003, 05:23PM
سلام عليكم ...
شقايق خانم بابا ... تو ياهو هم ميشه مجاني عكس اتچ كرد و فرستاد :cool:

m_kave
Friday 14 March 2003, 11:43PM
با سلام !

من هم سوال زياد دارم !

خواستم ببينم كه استارتر محترم تشريف مي آورند يا نه تا من سوالاتم را بپرسم !

موفق باشيد!
;););)

asheghe iran_p
Monday 17 March 2003, 05:51AM
نوشته شده بوسيله شقايق افشار
با سلام
آماده پاسخگوئي به سوالات دوستان عزيز باشگاه در زمينه نرم افزارها و سخت افزارها هستم
قربون شما
شقايق افشار

ببخشيد آيا شما سوالاتي در مورد ياهو مسنجر و ميدانيد يا خير؟

چه جوري ميشه وقتي كه با يكي چت ميكنيم بفهميم آيا طرف با كسي چت ميكنه يا نه اگر چت ميكنه چه جوري ميشه به تمام نوشته هاش دسترسي پيدا كرد؟

آيا اين كار امكان پذير هست يا نه؟

مرسي

ديوونه
Monday 17 March 2003, 10:07AM
سلام.
ظاهرا استارتر خواب مونده...يا دوباره رفته مسافرت.
با اجازه ايشون من حاضرم در غيابشون به سوالات كامپيوتري اگه بتونم جواب بدم.
اقا كاوه سوالاتتو بپرس شايد تونستم جواب بدم

جناب عاشق براي اون كار شما نياز داري كه هكر باشي. بله امكان پذيره و بايد به روش هك مسلط باشي
اينم متذكر بشم كه اين كار از نظر اخلاقي بسيار كار زشتي هست...بهتره كه سراغش نري.

موفق و عاشق باشي.
ديوونه

asheghe iran_p
Tuesday 18 March 2003, 01:32AM
نوشته شده بوسيله ديوونه
سلام.

جناب عاشق براي اون كار شما نياز داري كه هكر باشي. بله امكان پذيره و بايد به روش هك مسلط باشي
اينم متذكر بشم كه اين كار از نظر اخلاقي بسيار كار زشتي هست...بهتره كه سراغش نري.

موفق و عاشق باشي.
ديوونه

ببخشيد چرا كه نه من متوجه نميشم كجاي اين كار بده تازه آدم خودش و نجات ميده نه اينكه غرق شه اون هم بده من كه عاشق اذيت كردنم تو چت تو رو خدا اگر ميدونيد من و بي اطلاع نگذاريد من بي قرارم ميخوام ياد بگيرم تو رو خدا;) هك كردن به كنار بلدم هك كنم ولي اونجوري كه ميگيد نميشه هر كار ميكنم نميشه من و بي اطلاع نگذاريد

با تشكر

m_kave
Wednesday 19 March 2003, 01:53AM
نوشته شده بوسيله ديوونه
سلام.

موفق و عاشق باشي.
ديوونه
با سلام و سپاس از شما جناب ديوونه !

1) مدتي است كه در سيستم بنده ، در محيط هاي تايپ ، حروف " گچ پژ " تايپ نمي شود . ويندوز بنده ملينيم عربي مي باشد . قبلآ اين مشكل وجود نداشت ولي چند هفته پس از نصب ويندوز جديد ، متوجه اين مشكل شدم . در حاليكه در همان نصب جديد اين مشكل وجود نداشت .

2) آيا امكان دارد متون ادوب آكروبات (PDF.*) را به محيط تايپ word منتقل نمود ؟ چگونه ؟

موفق باشيد!
;););)

صبح
Wednesday 19 March 2003, 12:04PM
نوشته شده بوسيله m_kave

با سلام و سپاس از شما جناب ديوونه !

1) مدتي است كه در سيستم بنده ، در محيط هاي تايپ ، حروف " گچ پژ " تايپ نمي شود . ويندوز بنده ملينيم عربي مي باشد . قبلآ اين مشكل وجود نداشت ولي چند هفته پس از نصب ويندوز جديد ، متوجه اين مشكل شدم . در حاليكه در همان نصب جديد اين مشكل وجود نداشت .

2) آيا امكان دارد متون ادوب آكروبات (PDF.*) را به محيط تايپ word منتقل نمود ؟ چگونه ؟

موفق باشيد!
;););)

سلام ... خسته نباشيد :)

1) اين فايل ضميمه رو بگيريد ... unzip كنيد و بعد تو دايركتوري :
?:\windows\system
كپي و overwrite كنيد .

2) اگر انگليسي باشد مي توانيد كپي كنيد ... بسيار ساده است . اما اگر فارسي باشد ، بدليل اينكه نرم افزارهاي مختلفي با كدبنديهاي مختلف ، فايلهاي pdf فارسي توليد مي كنند كار مشكل مي شود . و بايد دقيقا بدانيد چگونه و با چه شرايطي ساخته شده است .

m_kave
Wednesday 2 April 2003, 09:07AM
نوشته شده بوسيله صبح

سلام ... خسته نباشيد :)

1) اين فايل ضميمه رو بگيريد ... unzip كنيد و بعد تو دايركتوري :
?:\windows\system
كپي و overwrite كنيد .

2) اگر انگليسي باشد مي توانيد كپي كنيد ... بسيار ساده است . اما اگر فارسي باشد ، بدليل اينكه نرم افزارهاي مختلفي با كدبنديهاي مختلف ، فايلهاي pdf فارسي توليد مي كنند كار مشكل مي شود . و بايد دقيقا بدانيد چگونه و با چه شرايطي ساخته شده است .
با سلام و سپاس از پاسخ شما جناب صبح !

كمك شما در حل شدن مشكل بنده بسيار موثر بود .
درمورد فايلهاي اكروبات نيز اگر راهنماييهاي بيشتري مي توانيد ارائه كنيد ممنون خواهم شد .

اما چند سوال ديگر :
1) آيا امكان دارد برنامه هاي فلاش كه حاوي متن مي باشند ، متن آن را كپي نمود ؟

2) پس از مدتي كه از استفاده از يك ويندوز مي گذرد _ خصوصآ براي استفاده كنندگان از اينتر نت _ ، ويندوز خيلي سنگين مي شود .
غير از پاك كردن و نصب ويندوز جديد آيا راه كاربردي ديگري براي سريع انجام گرفتن برنامه ها و سبك شدن آن وجود دارد ؟

3) آي ، پي ، يعني چه و ره گيري آن به چه معنا مي باشد ؟

با سپاس فراوان !

موفق باشيد!
;););)

ديوونه
Wednesday 2 April 2003, 11:14AM
اقا كاوه سلام.
ببخشيد كه من نبودم و نتونستم به سوالات جواب بدم
جناب صبح از شما هم به خاطر زحمتي كه كشيديد ممنونم.

در مورد سوالهاي ديگه ات:
اوليش رو كه من تخصصي توي فلاش ندارم فكر كنم صبح بتونه به خوبي جوابتو بده.

سوال دوم هم جوابش اينه كه: شما اگه يه ويروس ياب خوب نصب كنيد هيچ وقت به اين مشكل بر نميخوريد. يعني سنگيني ويندوز. مثلا من الان يه برنامه نورتن آنتي ويروس 2003 روي كامپيوترم نصب كردم و تقريبا هر چي فايل اضافي قرار بياد توي دستگاه و موجب سنگيني ويندوز بشه رو جلوشو ميگيره. يادت نره كه به روز كردن آنتي ويروس هم يادت نره.

و در مورد سوال سوم: اي پي تا اونجايي كه من ميدونم هر كسي كه به اينترنت وصل ميشه خود به خود داراي يه آي پي ميشه كه به وسيله اون (اگه بلد باشي) ميشه تقريبا تمام مشخصات طرف رو در بياري. مثلا اي اس پي كه از اون به اينترنت وصل شدي و كشور و شهر طرف رو. تقريبا ميشه گفت يه شماره شناسايي هست.
و رديابي آي پي هم طرق مختلفي داره كه من چون زياد باهاش سروكار نداشتم نميدونم چطوري ميشه اين كار رو انجام داد.

موفق باشي كاوه جان
فعلا...

بهزاد
Thursday 3 April 2003, 02:48PM
نوشته شده بوسيله asheghe iran_p

ببخشيد آيا شما سوالاتي در مورد ياهو مسنجر و ميدانيد يا خير؟

چه جوري ميشه وقتي كه با يكي چت ميكنيم بفهميم آيا طرف با كسي چت ميكنه يا نه اگر چت ميكنه چه جوري ميشه به تمام نوشته هاش دسترسي پيدا كرد؟

آيا اين كار امكان پذير هست يا نه؟

مرسي

اگر بري روي آي طرف و راست كليك كني، بعد گزينه join user in chat رو بزني، اگر طرف توي يك چت روم باشه، شما هم وارد اون چت روم ميشي. و اگر نباشه، پيغام مياد كه طرف در هيچ چت رومي نيست.
ولي اگه هدف شما، در حال چت با يك شخص خاص باشد رو بلد نيستم بايد چكارش كني.:D

SAJJAD
Tuesday 15 July 2003, 01:31AM
به نام دوستاران پاینده حق:
به نظر من بیشتر سئولات مطرح شده از نوع بی ربط نسبت به خانم شقایق افشار است چون ایشان کارشناش ارشد لیزر هستند وبهتر است به کار خود ادامه دهند و بی خودی در کار دیگران دخالت نکنند تا مانع شک و شبهه شود باز هم خود دانید وقبلا بنده معذت می خواهم اگر دخالت در کار بزرگان کردم ممنون خداحافظ : (6666)

dadvand
Wednesday 7 January 2004, 12:06PM
سلام كاوه جان براي تبديل كردن فايل هاي ورد به پي دي اف بايد از نرم افزار آكروبات آن هم ورژن 5 و فول آن استفاده كنيد در صورت نصب اين نرم افزار در قسمت پرينتر شما يك گزينه اي اضافه مي شود به نام ميك پي دي اف كه مي توانيد آن را انتخاب و پس از دادن نام آن را تبديل شده ببينيد
اگر اين گزينه را _آنجا نديديد احتمالا ورژن 5 آكروبات شما ناقص است باز هم اگر مشكلي بود در خدمتيم
يا علي

anita
Thursday 16 June 2005, 04:31PM
سلام
اگه می شه ضرب العجلی به این سوالای من جواب بدین ( لطفا ):smile34::smile34::smile34:
cd که قفل داره رو چه طوری می شه رایتش کرد ( این اولیش )
بعدم چه طوری می شه رو یه cd دو تا فیلم ریخت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
:smile55::smile55::smile55:هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندم :smile55::smile55::smile55:

صبح
Thursday 16 June 2005, 04:48PM
سلام
برنامه‌هائي مثل Clone CD يا Alchol 120% از سي‌دي به هر نحو كه شده Image تهيه مي‌كنن ( به درايو فشار زيادي ميارن ) و دوباره يك نسخه مي‌نويسن .

شما مي‌تونين با Encoder هاي DivX يا همون Mpeg4 چهار تا 70 دقيقه روي يك‌ سي‌دي بريزيد . من چون دستگاه VCD ندارم مطمئن نيستم كه بتونه اين فرمت رو بخونه ، ولي اين همون فرمتيه كه تو DVD استفاده مي‌شه .

( البته تا جائي كه اطلاع داشتم ... )

موفق باشيد .

anita
Thursday 16 June 2005, 05:23PM
سلام
برنامه‌هائي مثل Clone CD يا Alchol 120% از سي‌دي به هر نحو كه شده Image تهيه مي‌كنن ( به درايو فشار زيادي ميارن ) و دوباره يك نسخه مي‌نويسن .

شما مي‌تونين با Encoder هاي DivX يا همون Mpeg4 چهار تا 70 دقيقه روي يك‌ سي‌دي بريزيد . من چون دستگاه VCD ندارم مطمئن نيستم كه بتونه اين فرمت رو بخونه ، ولي اين همون فرمتيه كه تو DVD استفاده مي‌شه .

( البته تا جائي كه اطلاع داشتم ... )

موفق باشيد .

سلام
مرسی که اینقدر زود جواب دادین ولی من نمی خوام image بگیرم که اون کارو انجام دادم حالا می خوام از image رو cd رایت کنم که 2 تا cd هام سوخت ؟؟؟؟؟؟؟؟

صبح
Thursday 16 June 2005, 08:54PM
سلام

با چه برنامه‌اي ايميج گرفتين و با چه برنامه‌اي قصد رايت كردن داريد ؟
شما مي‌تونيد براي جلوگيري از سوختن سي‌دي ، عمل رايت رو Simulate كنيد .

بهرحال به احتمال خيلي زياد ايميجي كه گرفتين ، سالم نيست ... بهتره كه با همون برنامه‌اي كه ايميج گرفتين ، با همون هم رايت كنيد .

Scorpion
Friday 17 June 2005, 10:52AM
بسمه تعالي
با سلام
براي کاربراني که زياد به جزئيات مربوط به سي دي و ايميج وارد نيستن و در ضمن براي کاربراي حرفه اي که حال و حوصله ور رفتن با تنظيمات برنامه ها رو ندارن من blindwrite رو توصيه مي کنم هم سريعه و هم به صورت خودکار انواع مختلفي رو ايميج مي کنه .
مثلا در کپي قفلهايي مثل cdcops کلون سي دي کار نمي کنه بايد از alcohol يا blindwrite استفاده کنيد (مثلا سي دي نورالجنان و ... )
ياحق

anita
Sunday 19 June 2005, 09:52PM
سلام

با چه برنامه‌اي ايميج گرفتين و با چه برنامه‌اي قصد رايت كردن داريد ؟
شما مي‌تونيد براي جلوگيري از سوختن سي‌دي ، عمل رايت رو Simulate كنيد .

بهرحال به احتمال خيلي زياد ايميجي كه گرفتين ، سالم نيست ... بهتره كه با همون برنامه‌اي كه ايميج گرفتين ، با همون هم رايت كنيد .

سلام
با clone 4 ایمیج گرفتم با همونم می خوام رایت کنم
<< عمل رايت رو Simulate كنيد .>> :confused: میشه بیشتر توضیح بدین
راستی این سوالمم اگه بلدین لطف کنین جواب بدین
چه طوری می شه از کامپیوتر به جای ساعت استفاده کرد که مثلا صبح ساعت 6 روشن بشه یه موسیقی خاصم پخش کنه ؟؟؟ ( نمی خوام برا پخش موسیقی از برنامه نگار استفاده بشه یه راه دیگه بگین )
مرسی :smile07:

Scorpion
Monday 20 June 2005, 11:07AM
بسمه تعالي
باسلام
خانم/آقاي آنيتا
1- براي سيموله کردن بايد مثلا در نرو برنيننگ رام در تب برن Burn گزينه simulation را تيک بزنيد .
2- اگر سي دي شما قفلدار مي باشد نوع قفل آن را با کمک برنامه اي شبيه ClonyXXL تشخيص دهيد .
مجددا استفاده از BlindWrite رو توصيه مي کنم .
ياعلي

anita
Wednesday 22 June 2005, 02:33AM
بسمه تعالي
باسلام
خانم/آقاي آنيتا
1- براي سيموله کردن بايد مثلا در نرو برنيننگ رام در تب برن Burn گزينه simulation را تيک بزنيد .
2- اگر سي دي شما قفلدار مي باشد نوع قفل آن را با کمک برنامه اي شبيه ClonyXXL تشخيص دهيد .
مجددا استفاده از BlindWrite رو توصيه مي کنم .
ياعلي

مرسی Scorpion :smile07: :smile59: :smile59:
سوال دومم ؟؟؟؟اگه کسی می دونه بگه تا 3 - 4 تا سوال دیگم بزارم :smile55:

Scorpion
Thursday 23 June 2005, 12:08AM
بسمه تعالي
با سلام
خانم آنيتا
ببخشيد سوال دوم شما را نديدم .
براي اينکار دو راه حل وجود دارد راه اول استفاده از فشرده سازي فيلم هاست مثلا تبديل به DivX که تا چهار فيلم و بيشتر هم مي توان در يک سيدي ريخت اما با کم شدن حجم ، کيفيت کم مي شود .
راه دوم استفاده از سي دي هاي ظرفيت بالا و استفاده از رايترهاي مخصوص براي افزايش حجم رايت در فضاي يکسان و استفاده از تکنيک Overburn مي باشد .
ياحق

anita
Thursday 23 June 2005, 01:10AM
بسمه تعالي
با سلام
خانم آنيتا
ببخشيد سوال دوم شما را نديدم .
براي اينکار دو راه حل وجود دارد راه اول استفاده از فشرده سازي فيلم هاست مثلا تبديل به DivX که تا چهار فيلم و بيشتر هم مي توان در يک سيدي ريخت اما با کم شدن حجم ، کيفيت کم مي شود .
راه دوم استفاده از سي دي هاي ظرفيت بالا و استفاده از رايترهاي مخصوص براي افزايش حجم رايت در فضاي يکسان و استفاده از تکنيک Overburn مي باشد .
ياحق

سلام
مرسی Scorpion جان ولی منظورم از سوال دوم این سوال بود : :smile40:
چه طوری می شه از کامپیوتر به جای ساعت استفاده کرد که مثلا صبح ساعت 6 روشن بشه یه موسیقی خاصم پخش کنه ؟؟؟ ( نمی خوام برا پخش موسیقی از برنامه نگار استفاده بشه یه راه دیگه بگین )
اونی که شما توضیح دادینو قبلا اقای صبح بهش جواب داده بود
امیدوارم آدم با صبر و حوصله ای باشی چون من حالا حالا ها سوال دارم دست از سرتون که بر نمی دارم :D :smile07:

Scorpion
Thursday 23 June 2005, 11:09AM
بسمه تعالي
باسلام
خانم آنيتا
اين خصوصيتي است که بعضي مادربرد ها دارند و در عموم آنها نيست به اين صورت که مي توانند در ساعت خاصي روشن شوند . مگر اينکه تصميم بگيريد 24 ساعته کامپيوتر خود را روشن بگذاريد .
به نظر من اگر گوشي تلفن همراه داريد بهترين وسيله براي اين کار است و يا PDA .
ياحق

mahdi1060
Thursday 23 June 2005, 10:06PM
سلام.
منم یه سئوال بپرسم. تو سایت گزگ یا قزاق میشه به کسی که اد نکردیش پیغام بفرستی؟ اگه میشه چجوری؟

Scorpion
Friday 24 June 2005, 10:26AM
با سلام
آقا مهدي
بنده با اون سايتها آشنايي ندارم و کار نکردم و خلاصه نمي دانم .
شرمنده

anita
Friday 24 June 2005, 11:33AM
سلام
استفاده از گوشی 2 تا مشکل داره ::smile20:
اول اینکه خب مثل ساعت یه زنگ که خورد می کنیش زیر بالشو سریع خاموشش می کنی . :smile55:
دومیشم اینکه باید گوشی تا صبح روشن باشه که اینجوری بیچاره ای چون باید به مزاحم های ساعت 1 - 2 - 3 - 4 و..... جواب بدی ! :D

2 تا سوال دیگه :
اولیش اینکه من در روز یه 500 تا mail به yahoo mail ام فرستاده می شه که همشونم تبلیغ هستند چه طوری می تونم جلوی این نامه ها رو بگیرم ؟ می دونم از منوی option می شه کنترل کرد ولی دقیقا نمی دونم از کدوم قسمتش ( یه توضیح کامل می خوام اگه ممکنه ):confused:

دومیشم اینکه هرچی mail توی hotmail برام فرستاده می شه میره توی Junk E-Mail ( که اونم اگه بعد 6 روز نری سراغش پاک می شه از جمله میل هایی که از همین سایت برام میاد ) و Inbox ام همیشه خالی می مونه گزینه ای داره که بشه تنظیم کرد میل ها بره توی inbox ؟؟؟:confused::(
بازم سوال دارمو ولی حالا این دوتا رو جواب بدین بعدا بازم می پرسم ;)

صبح
Friday 24 June 2005, 09:31PM
سلام.
منم یه سئوال بپرسم. تو سایت گزگ یا قزاق میشه به کسی که اد نکردیش پیغام بفرستی؟ اگه میشه چجوری؟

سلام
منم اولين بار بود اسم اين سايت رو مي‌شنيدم ؟:) چي هست ؟ :smile55:

صبح
Friday 24 June 2005, 09:42PM
سلام
استفاده از گوشی 2 تا مشکل داره ::smile20:
اول اینکه خب مثل ساعت یه زنگ که خورد می کنیش زیر بالشو سریع خاموشش می کنی . :smile55:
دومیشم اینکه باید گوشی تا صبح روشن باشه که اینجوری بیچاره ای چون باید به مزاحم های ساعت 1 - 2 - 3 - 4 و..... جواب بدی ! :D

2 تا سوال دیگه :
اولیش اینکه من در روز یه 500 تا mail به yahoo mail ام فرستاده می شه که همشونم تبلیغ هستند چه طوری می تونم جلوی این نامه ها رو بگیرم ؟ می دونم از منوی option می شه کنترل کرد ولی دقیقا نمی دونم از کدوم قسمتش ( یه توضیح کامل می خوام اگه ممکنه ):confused:

دومیشم اینکه هرچی mail توی hotmail برام فرستاده می شه میره توی Junk E-Mail ( که اونم اگه بعد 6 روز نری سراغش پاک می شه از جمله میل هایی که از همین سایت برام میاد ) و Inbox ام همیشه خالی می مونه گزینه ای داره که بشه تنظیم کرد میل ها بره توی inbox ؟؟؟:confused::(
بازم سوال دارمو ولی حالا این دوتا رو جواب بدین بعدا بازم می پرسم ;)

يك ساعت بخر 3000 تومن .
اولش ميگه :
دي دي؟ .......... دي دي ؟ .............. دي دي ........؟ .......دي دي ؟.......... دي دي ؟

بعد ميگه

دي دي دي دي ؟ ............ دي دي دي دي ؟ ..........دي دي دي دي ؟

بعد ميگه

ديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديدي ؟...

من روي مين بردم اين قابليت رو دارم ، ولي انصاف نيست آدم با اين كامپيوتر به اين گندگي خودشو بيدار كنه :p يادمه يدفعه براي سحر ماه رمضون گذاشتمش خواب موندم.... :cool:

__________________________________-

استفاده از ايميل آداب داره
و الف اين آداب اينه كه شما هر جا ميري ايميلت رو ننويسي جز جاهائي كه مطمئني بهشون . و (ب)ش اينكه اونو به آدماي ناباب ندي . اين كارها باعث ميشه ايميلت منتشر بشه دست يك مشت آدم ديونه كه فكر مي كنن با تبليغ فرستادن كارشون مي‌گيره .

به اين آدمهاي ديوونه مي‌گن SPAMMER ( يعني چرند فرست ) و به اون ايميلاي ناخواسته مي‌گن SPAM ( چرند )

لذا وقتي شما تو ياهو هستي ، بالاي هر ايميلي كه مي‌خوني يه گزينه SPAM هست . اگر اون پست الكترونيك ناخواسته باشه ، ميتوني بفرستيشون توي JUNK MAIL ، لكن اگر يك پست الكترونيكي اشتباهي به JUNK رفته بود ، در عوض ايندفعه بالاي صفحه يك گزينه NOT SPAM هست كه ميتوني بهش بگي اين چرند نيست .... بايد مدت زيادي اين كارو بكني تا اين اسپمرها قشتگ سازمان بيابن ، و ديگه تو اينباكس اصلي شما ، چرت و پرت نياد .

اين يك مشكل بغرنج توي اينترنت هست و هنوز بخوبي حل نشده . و شما بايد هي جانك رو خالي كني .

Scorpion
Friday 24 June 2005, 11:55PM
بسمه تعالي
خانم آنيتا
ضمن تشکر از آقاي صبح که توضيح دادند مطلبي رو اضافه مي کنم :
بعضي موبايل ها مثلا نوکيا حتي اگر خاموش باشند به حالت نيمه فعال در ميايند و زنگ مي زنند ( بعني کسي مزاحم نميشه !!!)
موفق باشيد

anita
Saturday 25 June 2005, 08:45AM
يك ساعت بخر 3000 تومن .
اولش ميگه :
دي دي؟ .......... دي دي ؟ .............. دي دي ........؟ .......دي دي ؟.......... دي دي ؟

بعد ميگه

دي دي دي دي ؟ ............ دي دي دي دي ؟ ..........دي دي دي دي ؟

بعد ميگه

ديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديديدي ؟...

خسته نباشید شما :smile55:
خوب شد گفتی :smile21:

anita
Saturday 25 June 2005, 08:50AM
من روي مين بردم اين قابليت رو دارم ، ولي انصاف نيست آدم با اين كامپيوتر به اين گندگي خودشو بيدار كنه :p يادمه يدفعه براي سحر ماه رمضون گذاشتمش خواب موندم.... :cool:

از کجا می شه فهمید مین این قابلیت رو داره یا نه
تو چیکار به انصافش داری
من با همون کامپیوترشم فکر کنم خواب بمونم :smile21:

anita
Saturday 25 June 2005, 08:56AM
استفاده از ايميل آداب داره

می شه بگین تو چه رساله ای آداب استفاده از میل رو نوشتن ؟ :D

anita
Saturday 25 June 2005, 08:59AM
بسمه تعالي
خانم آنيتا
ضمن تشکر از آقاي صبح که توضيح دادند مطلبي رو اضافه مي کنم :
بعضي موبايل ها مثلا نوکيا حتي اگر خاموش باشند به حالت نيمه فعال در ميايند و زنگ مي زنند ( بعني کسي مزاحم نميشه !!!)
موفق باشيد

کدوم مدلش ؛ نکنه همون کوشکوبیاش ؟ :smile55:
اگه اوناس که همون بهتر خواب بمونم :smile21:

Scorpion
Saturday 25 June 2005, 10:44AM
با سلام
خانم آنيتا
فکر نکنم حتي موبايلهاي جديد هم اين قابليت رو داره و اگر مشکلي نداريد مي تواند يک PDA بخريد که يک کامپيوتر جيبي هست مثلا مدل imate O2 که هم موبايله هم کامپيوتر و هم ساعت و هم ... .
ياحق

mahdi1060
Saturday 25 June 2005, 01:54PM
سلام
استفاده از گوشی 2 تا مشکل داره :
اول اینکه خب مثل ساعت یه زنگ که خورد می کنیش زیر بالشو سریع خاموشش می کنی .
دومیشم اینکه باید گوشی تا صبح روشن باشه که اینجوری بیچاره ای چون باید به مزاحم های ساعت 1 - 2 - 3 - 4 و..... جواب بدی
اولن گوشی موبایلت رو بذار یه جای دور که مجبور باشی بلند شی و راه بری تا برسی بهش و قطعش کنی. اونوقت دیگه خوابت نمیره!
ثانین اگه گوشیت نوکیا باشه (هر مدلی. از قدیمی هاش تا جدیدتریناش) میتونی خاموشش کنی. بازهم روشن میشه و زنگ میزنه. اصولن نوکیا یه چیز دیگس!

اولیش اینکه من در روز یه 500 تا mail به yahoo mail ام فرستاده می شه که همشونم تبلیغ هستند چه طوری می تونم جلوی این نامه ها رو بگیرم ؟ می دونم از منوی option می شه کنترل کرد ولی دقیقا نمی دونم از کدوم قسمتش ( یه توضیح کامل می خوام اگه ممکنه )

دومیشم اینکه هرچی mail توی hotmail برام فرستاده می شه میره توی Junk E-Mail ( که اونم اگه بعد 6 روز نری سراغش پاک می شه از جمله میل هایی که از همین سایت برام میاد ) و Inbox ام همیشه خالی می مونه گزینه ای داره که بشه تنظیم کرد میل ها بره توی inbox ؟؟؟
بازم سوال دارمو ولی حالا این دوتا رو جواب بدین بعدا بازم می پرسم
از من می پرسی برو به این سایت (http://www.gawab.com)(www.gawab.com) و ازش ایمیل بگیر. نه تبلیغات داره و نه شلوغه. تازه pop3 رو هم ساپورت میکنه ومیتونی از Outlook استفاده کنی. در ضمن تا دو گیگابایت حجم ایملته و کنترل اسپمش توپه! خلاصه خود دانی!
با سلام
خانم آنيتا
فکر نکنم حتي موبايلهاي جديد هم اين قابليت رو داره و اگر مشکلي نداريد مي تواند يک PDA بخريد که يک کامپيوتر جيبي هست مثلا مدل imate O2 که هم موبايله هم کامپيوتر و هم ساعت و هم ... .
ياحق
بابا بیخیال! قیمتشم می نوشتی!

anita
Saturday 25 June 2005, 03:45PM
یه تاپیک زدم برین بخونین به دردتون می خره :D

مستانه
Friday 5 August 2005, 11:49AM
سلام!!!!!!!
میبینم که 1060 عزیز هم تشریف دارن!!
در مورد ICQ mesenger کسی مطلب یا منبعی رو سراغ داره؟؟؟؟؟؟
ممنون:smile34:

صبح
Friday 5 August 2005, 03:36PM
http://www.download.com/ICQ-Pro-2003b/3000-2150-10171005.html?part=dl-icqpro2003b&subj=dl&tag=button

icq.com

يكي شبيه به ياهو مسنجر ولي شناسه‌هاش عدد هستن .

mamadi
Sunday 27 November 2005, 12:17PM
با سلام
قربون شما
شقايق افشار
با سلام به شما شقايق خانم
من مدتي است كه در درايو ويندوز ايكس پي در فلدر ويندوز بر روي هر كدام از فلدر ها علامت دلار زده شده است كه رنگ آنها هم بصورت كم رنگ است . خواهشمندم كه مرا در اين زمينه ياري دهيد . در ضمن اگر اين علامت ويروسي است ضد وسروس آن را هم به من معرفي كنيد .
با تشكر از شما
mamal1354@yahoo.com

anita
Monday 28 November 2005, 12:36AM
با سلام
خانم آنيتا
ياحق

:eek:
:eek: :eek:
:eek: :eek: :eek:
مطمئني مبايله آخه تا اونجا كه من ديدم PDA هميشه مثله يه دفترچه يادداشت كاربرد داشته ( حالا ميشه لغب كامپيوتر جيبي رو هم بهش داد با اين امكاناتي كه هر روز داره بهش اضافه مي شه ) ولي ....... ولي مدليش كه مبايلم باشه ديگه خيلي عجيبه :eek:

Scorpion
Monday 28 November 2005, 03:54AM
بسمه تعالي
باسلام
خانم آنيتا
بله اون موبايل هست کلا ميشه ابزارهاي موبايل امروزي ( غير از نوت بوک ) رو 4 دسته کرد :
1- موبايل معمولي که قابليت هاي PDA رو در زمينه ثبت کارها و ... ندارد
2- موبايلهاي هوشمند يا smart phone که اون قابليت ها رو بهشون اضافه کردن و ميشه اونها را با رايانه سينک کرد
3- pocket pc هاي phone edition که درواقع کامپيوترهايي هستند که موبايل بهشون اضافه شده مثل هموني که خدمتتون عرض کردم و مدلهاي ديگه هم هست
4- pocket pc که فقط رايانه هست و موبايل نيست اما قويتر از انواع ديگه ( معمولا ) هست

anita
Monday 28 November 2005, 11:01PM
بسمه تعالي
باسلام
خانم آنيتا
بله اون موبايل هست کلا ميشه ابزارهاي موبايل امروزي ( غير از نوت بوک ) رو 4 دسته کرد :
1- موبايل معمولي که قابليت هاي PDA رو در زمينه ثبت کارها و ... ندارد
2- موبايلهاي هوشمند يا smart phone که اون قابليت ها رو بهشون اضافه کردن و ميشه اونها را با رايانه سينک کرد
3- pocket pc هاي phone edition که درواقع کامپيوترهايي هستند که موبايل بهشون اضافه شده مثل هموني که خدمتتون عرض کردم و مدلهاي ديگه هم هست
4- pocket pc که فقط رايانه هست و موبايل نيست اما قويتر از انواع ديگه ( معمولا ) هست

قيمت مدل دومي و سومي ؟؟؟؟؟ لطفا
طريقه خريدش چطوريه ؟؟؟ با مخابراته ؟ آزاده ؟ مثه ثبت نام مبايل هاي معموليه ؟ يا يه دستگاهه كه سيم كارت موبايل هاي معمولي روش سوار مي شه ؟؟؟؟
توضيح بيشتر ! :smile07: PLZ

Scorpion
Wednesday 30 November 2005, 07:29PM
بسمه تعالي
سلام خانم آنيتا
مدل دومي از حدود 300 داره تا ميليون ، مثل مدلهاي motorola mpx يا sony ericsson سري p9xx سومي هم قيمتهاي مختلف داره از 400 به بالا
خريدش آزاده و سيم کارت هاي معمولي مي خوره
مدل چهارم قابل تبديل به موبايل هست ولي حدود 200 تا ميره روي قيمتش .
براي شرح بيشتر به نظر من شما بايد سايت review.cnet.com بخش cellphone رو ببينيد ( براي مدل دوم ) و بخش PDA براي انواع سوم و چهارم که هم قيمت داره هم بررسي و مي تونيد انتخاب کنيد و بعد دنبالش بريد .

anita
Wednesday 30 November 2005, 10:45PM
بسمه تعالي
سلام خانم آنيتا
مدل دومي از حدود 300 داره تا ميليون ، مثل مدلهاي motorola mpx يا sony ericsson سري p9xx سومي هم قيمتهاي مختلف داره از 400 به بالا
خريدش آزاده و سيم کارت هاي معمولي مي خوره
مدل چهارم قابل تبديل به موبايل هست ولي حدود 200 تا ميره روي قيمتش .
براي شرح بيشتر به نظر من شما بايد سايت review.cnet.com بخش cellphone رو ببينيد ( براي مدل دوم ) و بخش PDA براي انواع سوم و چهارم که هم قيمت داره هم بررسي و مي تونيد انتخاب کنيد و بعد دنبالش بريد .

ممنون حاجي جون
يك دنيا با تموم ستاره هاي تو آسمونش
خيلي مفيد واقع شد :smile07: :smile07:

Scorpion
Thursday 1 December 2005, 12:17PM
خواهش ميشه خواهرم ،درضمن در اسم اون سايت يک اشتباه کردم که الان ديدم و اصلاح مي کنم (شرمنده):
reviews.cnet.com

anita
Friday 2 December 2005, 07:11PM
خواهش ميشه خواهرم ،درضمن در اسم اون سايت يک اشتباه کردم که الان ديدم و اصلاح مي کنم (شرمنده):
reviews.cnet.com

حدث مي زدم آخه هرچي آدرس رو وارد مي كردم پيغام مي داد .

mila-d
Saturday 29 April 2006, 11:08PM
سلام
در مورد كارتtvچرا كنترل ان كار نميكند ضمنا چه كارتي را توصيه مي كنيد .
با تشكر

اسمان
Monday 7 August 2006, 06:58AM
سلام
من نمی تونم وبلاگمو باز کنم چه کار کنم
اصلا نمی یاد بالا
ممنون که راهنمایی می کنی

تشنه
Tuesday 8 August 2006, 10:36AM
سلام
ببخشید جناب اسمان راستش ما جوابتونو نمی دونیم ....
اومدیم خودمون هم یه سوال مطرح کنیم که دیدیم شما هم سوال کردینو جواب نگرفتین
شرمنده که جوابی نداریم
اما اگر سوالتونو دقیقتر مطرح کنین شاید از بچه ها جواب گرفتین ......منظورتون ازبالا نمی یاد چیه؟یعنی نمی تونید روی شبکه اینترنت ببینینش؟

و اما سوال ما .....
این موتور پی اچ پی چی چی بید؟:d

ديوونه
Tuesday 8 August 2006, 10:54AM
سلام آسمان.
حق با تشنه است. سوالتون رو واضح بفرمائید .

در مورد سوال تشنه:
پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی هست که بوسیله اون سایتهای پویا رو مینویسند.

تشنه
Tuesday 8 August 2006, 11:07AM
ممنونم جناب دیوونه

Folaani
Tuesday 8 August 2006, 04:51PM
پی اچ پی یک زبان اسکریپتی سرورساید هست.
موتور پی اچ پی برنامهء اجرایی و هسته پردازش و کنترل و یک نوع مفسر پیشرفته هست که این اسکریپتها رو اجرا میکنه.
لزوما موتور یا مفسر رو همون اشخاص حقوقی یا حقیقی که خود زبان رو طراحی کردن نمیسازن.
مثلا موتور فعلی پی اچ پی رو دو متخصص اسراییلی اولین بار طراحی کردن و در حال حاضر هم شرکتی اسراییلی پشتیبان و توسعه دهنده و بروز کنندش هست (اینا رو گفتم چون میدونم چرا این سوال رو پرسیدید و برای روشن شدنتون توضیح کافی داده باشم). در حالیکه ایده و ساختار خود زبان رو کس دیگه ای که دانمارکی-کانادایی بوده بوجود آورده.
پی اچ پی یکی از مشهورترین و موفقترین زبانهای سمت سرور هست که اپن سورس هم هست و از این لحاظ هم ارزش زیادی در این جامعه داره. ترکیبش با بقیهء محصولات مکمل اپن سورس مثل دی بی ام اس مای اس کیو ال یکی از پایه های مستحکم سرویس دهندگان اینترنت هست.
ترکیب معروف LAMP که به معنای Linux, Apache, MySQL, PHP/Perl/Python هست بخش اساسی یک سرور تمام عیار و قدرتمند اینترنتی هست و بخش بزرگی از اینترنت بر روی چنین سرورهایی استوار هست. برخلاف محیط دسکتاپ که محصولات میکروسافت درش بخش عمده بازار رو در انحصار داره، در سرورها و اینترپرایز و محیطهای تحقیقاتی و علمی و خیلی شرایط متفاوت دیگه استفاده از محصولات اپن سورس و نرم افزار آزاد غلبه داره (خصوصا درمورد سرورها و شبکه) یا حداقل رقابت موازی وجود داره. مسلما هزینهء کمتر چنین سیستمهایی بخاطر رایگان بودنشون میتونه مزیت قابل توجهی از نظر اقتصادی هم باشه.
گستردگی استفاده از پی اچ پی رو چه در سایتهای شخصی چه شرکتهای معروف و معتبر میتونید با نگاه کردن به انتهای آدرسی که در آدرس بار مرورگرتون هست ببینید (انتهای آدرس یا قبل از علامت سوال اگر آدرس شما حاوی علامت سوال هست). اسکریپتهای پی اچ پی معمولا به دات پی اچ پی ختم میشن.
بسیاری از شرکتهای طراز اول و گستردهء اینترنتی هم که خودشون سرویس دهنده های بسیار بزرگی هستن مثل یاهو پی اچ پی رو انتخاب کردن در مقابل تکنولوژیهای مطرحی مثل دات نت که انحصاری هستن (در اینمورد محصول میکروسافت).
توجه داشته باشید که تمام این نرم افزارها تحت لایسنسهای اپن سورس یا نرم افزار آزاد که معروفترینش GNU-GPL هست منتشر میشن و مثل این هست که مالک انحصاری ندارن و در اختیار همه هست تا ازش در هرکاربردی استفاده کنن، کپی و توزیعش کنن، خودشون توسعه بدن یا درش تغییر ایجاد کنن، ورژن خاص خودشون رو تولید کنن و اون رو بصورت عمومی توزیع کنن. جزییات بیشتری وجود داره که لازم به توضیح نمیبینم ولی چنانچه کسی علاقمند بود در این جستار اطلاعات خوبی توسط علاقمندان گرد آمده: http://www.myimei.com/forum/showthread.php?tid=85
شرح اپن سورس رو بخاطر این دادم که بدونید عملا در پیشرفت و توسعه و نگهداری و پشتیبانی چنین محصولاتی تنها طراح اولیه نیست که میتونه دخیل باشه و ممکنه ده ها، صدها و حتی هزاران نفر بنوعی در پیشرفتش دخیل باشن (از کدنویسی هسته تا تهیهء اکستنشن و ابزارهای مکمل گرفته تا تست کارایی و کشف و گزارش باگ). اصلا ممکنه طراح اولیه بطور کلی دست از پشتیبانی و ادامهء فعالیتش در اون زمینه برداره و دیگران ادامه بدنش و بطور کلی اپن سورس یعنی برای بشریت (بدون اینکه مالکی مترادف با انحصار و محدودیتهای شدید داشته باشه) و از دید حامیان نرم افزار آزاد همچنین بخاطر آزادی!

تشنه
Thursday 10 August 2006, 02:56PM
حالا دیگه ده زاریمون افتاد
خیلی ممنون استاد :)

زغال
Thursday 10 August 2006, 10:25PM
چه جالب شقایق افشار گفت هر سوالی دارید بپرسید ولی خودش؟

hossein007
Monday 14 August 2006, 08:07AM
سلام شقايق من يه سوالي داشتم ميتوني طرز نصب CDکارت گرافيک رو به من بدي :smile06: :smile06: :smile06:

تشنه
Saturday 23 September 2006, 01:31PM
سلام شقايق من يه سوالي داشتم ميتوني طرز نصب CDکارت گرافيک رو به من بدي :smile06: :smile06: :smile06:
سلام
چون از شقایق جان پرسیدین جواب نگرفتین آ :)

کسی می دونه چطور می شه سریال نامبر بر نامه هارو به دست اورد ....منظورمون راههای غیر قانونیشه ........ یعنی سی دی شو نخریدیم که روش باشه...
اگه راهی هست بگین ممنون می شم:)

Scorpion
Saturday 21 October 2006, 03:25PM
توی سایتهای مختلف می تو نید شماره سریال و کرک رو جستجو کنید مانند :
WWW.Asta-killer.com

تشنه
Sunday 22 October 2006, 02:53PM
توی سایتهای مختلف می تو نید شماره سریال و کرک رو جستجو کنید مانند :
WWW.Asta-killer.com (http://www.Asta-killer.com)

خیلی ممنون
راستش ما چند وقت پیش یه بر نامه ای دانلود کردیم که ازمون سریال نلمبرو می خواسن ما هم یه روز تمام به هر دری زدیم و کدای الکی دادیم خلاصه مثل اینکه اونها اخر کار دلشون نرم شده بود و بهمون تخفیف دادن چون فرداش که اومدیم باز هم امتحان کنیم دیدیم خودش نصب شده ...این بود که دیگه پیگیرش نشدیم

ولی در کل ممنون...اگر بتونم بازش کنم فکر کنم کلا سایت مفیدی باشه

reza699
Monday 23 October 2006, 12:05PM
سلام توی یک شبکه ی محلی که سیستم ها به وسیله ی هاب به هم وصل شدن سیستن من هم وصل شده ولی من نمیتونم بقیه رو بشناسم ولی همه توی workgroup منومیشنا سن چه کار کنم که من هم اونا رو بشناسم؟

sanam
Monday 11 December 2006, 03:15PM
سلام از كدام قسمت setupميتوان به قسمت ms dosرفت يا اينكه دسترسي پيدا كنيم ممنون

Scorpion
Thursday 14 December 2006, 04:29PM
سلام جناب Sanam
راستش منظورتون از ست آپ ، چه برنامه ای هست ؟ اگر ویندوز ایکس پی منظورتون باشه یک جور کنسول تعمیر داره که در صفجه اول نصب با زدن کلید R قابل دسترسی هست ولی مثل msdos نیست و فرامین محدودی داره .

scalertion
Monday 5 March 2007, 01:27PM
با سلام به جناب scorpion‌
لطفا در مورد چگونگي نصب برنامه isa2004 ‌توضيح دهيد با تشكر

ایراندوست
Saturday 17 March 2007, 01:40AM
برای قفل گذاری روی یک سی دی که کپی نشود چه راهی بهتر است؟

Teshneh
Sunday 18 March 2007, 11:27AM
برای قفل گذاری روی یک سی دی که کپی نشود چه راهی بهتر است؟
سلام
يادمه يكي از بچه ها قبلا همچين سوالي براشون پيش اومده بود و جواب گرفته بودن ولي پيداش نكردم.....شما هم يه گشتي بزنيد شايد پيداش كردين

beatrice
Saturday 31 March 2007, 02:30PM
سلام
به ایمیلم یه نامه اومده که برام خیلی مهمه ولی تو bulkاومده هر کار میکنم باز نمیشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

صبح
Saturday 31 March 2007, 06:58PM
سلام
اگر تو ياهو ايميل داريد بالاي صفحه كليد Not Spam را پيدا كنيد و فشارد دهيد تا به Inbox منتقل بشود.

scalertion
Wednesday 4 April 2007, 09:52AM
با سلام آقاي scorpion‌ لطفا نرم افزاري براي شير اينترنت معرفي كنيد با سايتي براي دانلود

Scorpion
Sunday 8 April 2007, 05:56PM
من خودم نرم افزار Kerio Winroute Firewall رو تست کردم و خیلی خوب بود سایتش هم فکر کنم www.kerio.com باشه .
کرکش رو هم می تونید از www.asta-killer.com بگیرید .
یاعلی

unsherli
Monday 14 May 2007, 09:35PM
سلام شقايق جون
من در موردsambaيك پروژه دارم با اجازه تون هيچ ازش نمي دونم
ميتوني كمكم كني لطفا

Scorpion
Thursday 17 May 2007, 05:15AM
سلام آقا/خانم unsherli
اگر درست یادم باشه samba یک پروژه مجانی مبتنی بر لینوکس/یونیکس بود که قابلیت ارتباط با سیستم های مبتنی بر ویندوز رو فراهم می کرد .
و اینهم سایتش :
www.samba.org

shshsh
Thursday 17 May 2007, 06:31PM
با سلام
من دارم یه برنامه تحت وب با c# می نویسم که در data grid و کدنویسی command های اون به مشکل بر خوردم اگه کمکم کنید ممنون می شم

Macih
Sunday 3 June 2007, 06:41PM
باسلام سؤال من اينه كه چه طوري ميتونم تنظيمات ويندوز xp خودموبه زمان قبل برگردونم و
سؤال ديگه ام اينه كه Adobe Reader7.0 چه برنامه ايه؟
ممنون ميشم منوراهنمايي كنيد
ادرس ايميل من:masih.g@gmail.com

MSR
Wednesday 6 June 2007, 11:37AM
سلام
تقريبا يك سال است يك مشكل سخت افزاري دارم كه واقعا كلا فه ام كرده ام هر جا هم رفته ام نتوانسته اند ان را حل كنند اما مشكل :
هر از گاهي سيستم صداي تق تق مي دهد كه در هنگام صدا سيستم قفل مي كند و پس از لحظاتي به حالت عادي بر مي گردد وبعد از چند روز بوت شدن سيستم با مشكل مواجه مي شود وجالب انكه با دراوردن كابل هارد به مادربورد (روي سوكت مادربورد IDE) ودوباره جا زدن ان مشكل براي مدتي حل مي شود .در ضمن يك هارد ديگر راهم روي سيستم امتحان كردم ولي باز هم صدا مي داد.هر يكي دوهفته هم ويندوز خراب مي شود ومجبورم عوضش كنم:smile09:

ايا كسي مي داند مشكل از هارد است يا مادر بورد يا كارت گرافيك؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

صبح
Wednesday 6 June 2007, 12:58PM
اگر در هنگام کار سخت این اتفاق می افتد باحتمال زیاد مشکل از منبع تغذیه است . برای مدتی بدون سی دی درایو ( برق پشت آن را در حالی که رایانه خاموش است در بیاورید ) ؛ کارت کپچر اگر دارید ، یا دیگر ابزار غیر لازم را بردارید ... و ببینید که مشکل تکرار می شود یا خیر ...

در صورتی که بدون این قطعات مشکل تکرار نشد ، و همین قطعات نیز با سلامت کامل کار کنند . باحتمال زیاد مشکل از power supply یا همان منبع تغذیه است که شما احتیاج خواهید داشت یک منبع تغذیه قوی تر خریداری نمائید.

MSR
Wednesday 6 June 2007, 05:27PM
ممنون از پاسختان
در ضمن مي خواستم بدانم علت توليد اين صدا هارد است يا قسمت ديگر؟

صبح
Wednesday 6 June 2007, 09:42PM
سلام
صدا بهرحال از يك قسمت فيزيكي است ، و در رايانه معمولي تنها CD-ROM ، HARD و پنكه‌هاي قطعات مختلف فيزيكي هستند .

SMAlemzadeh
Sunday 17 June 2007, 02:24AM
MACIH جان جوابتو ميدم اگه هنوزم بدردت مي خوره
با استفاده از برنامه SYSTEM RESTORE كه يكي از برنامه هاي خود ويندوز XP هست ميتوني تنظيمات سيستمتو به چند روز قبل برگردوني (در صورتي كه خودت يا سيستم يه RESTORE POINT ايجاد كرده باشين) در غير اين صورت چيزي به ذهنم نمي رسه.
در مورد سوال دومت هم بايد بگم كه ADOBE ACROBAT READER يه برنامه براي مشاهده فايل هاي PDF هستش كه اين فايل هاي PDF رو غالبا E-BOOK ها تشكيل مي دن.
اميدوارم اين جوابا بدردت بخوره :smile07:

SMAlemzadeh
Sunday 17 June 2007, 02:29AM
حالا من يه محكي بزنم اطلاعات شما دوستان رو :D
چطوري ميشه يه FOLDER يا يه DRIVE رو به حالت AUTORUN درآورد :D
يعني با DOUBLE CLICK روي اون برنامه اي رو كه درونش هست رو اجرا كنه ؟
ممنون مي شم اگه جواب بديد :smile07:

Scorpion
Sunday 17 June 2007, 02:35AM
سلام جناب SMAlemzadeh
راستش اینجا سوالات رو مطرح می کنن و تست نمی زنن !
ولی اگر درست یادم باشه یک فایلی درست می کردند به نام Autorun.inf و داخل اون نمایه و فایلی که باید اجرا می شد رو تعریف می کردند مثل همین سی دی رام های معمولی که اتوران هستند .

SMAlemzadeh
Sunday 17 June 2007, 05:24PM
SCORPION سپاس :smile07:
ولي من منظورم با استفاده از COMPONENT هاي خود ويندوزه عزيز!
نه فايل AUTORUN.INF
ممنون از راهنماييت :smile07:

صبح
Monday 18 June 2007, 05:52PM
مگر بشه با رجيستري كارهائي كرد . البته بعيده اصلا بشه روي فولدر همچين كاري كرد !!! تا حالا فولدري نديدم كه Autorun‌باشه .... !!!! يعني مثلا روش كليك كنيد و بجاي اينكه داخلش رو نشون بده يك برنامه رو اجرا كنه . اگر چنين راهي وجود داره خوشحال مي‌شيم بدونيم ... بدرد مي‌خوره ! البته با رجيستري يا دستورات SHELL احتمالا بشه يك درايو رو Autorun كرد .

منتظر راه حل شما هم هستيم :)

SMAlemzadeh
Tuesday 19 June 2007, 01:17AM
صبح عزيز، سلام :smile07:
من يه راه بلدم، ولي متاسفانه مشكل داره!!
خواستم ببينم كسي اينجا يه همچين كاري قبلا انجام داده يا نه ؟
كه ظاهرا نه !!!!!!

صبح
Tuesday 19 June 2007, 03:07PM
سلام
اگه ممکن هست براتون راهی که می دونید رو بگید ... شاید کسی بتونه کاملش کنه :)

موفق باشید .

Teshneh
Wednesday 20 June 2007, 06:29PM
سلام
می خواستیم ببینیم که این امکان پلتاک که هر وقت سیستم رو روشن می کنیم خود به خود بر نامه بالا می یاد واین کار چند دقیقه هم از وقت مارو می گیره رو چطور می شه غیرفغالش کرد؟

ممنون

SMAlemzadeh
Wednesday 20 June 2007, 09:23PM
جناب صبح حتما براتون ارسال ميكنم
تشنه جان، وقتي برنامه اي همراه با شروع ويندوز آغاز مي شه، حتما ميانبر اين برنامه توي قسمت Startup ويندوز شما هست. با پاك كردن اين Shortcut از مسير زير مي تونيد اونو غير فعال كنيد :
Start Menu->All Programs -> Startup
اگه احيانا در اين مسير چيزي نبود، بايد اين برنامه رو از قسمت تنظيمات خودش غير فعال كنيد. :smile07:

Scorpion
Thursday 21 June 2007, 03:03AM
با سلام
جناب تشنه
عرض شود که می توانید با استفاده از ابزار msconfig که در خود ویندوز هست برنامه های غیر ضروری را غیر فعال کنید .
برای این کار در منوی استارت گزینه Run را انتخاب کنید و تایپ کنید msconfig و enter بزنید .
چند تب در قسمت بالا هست که یکی بنام استارت آپ Startup هست در اون قسمت لیست برنامه هایی که بطور خودکار در ابتدای ویندوز اجرا می شن وجود داره که می تونید برنامه هایی که می خواهید غیر فعال بشن تیک کنارش رو بردارید و اگر خواستید دوباره فعال کنید مجددا تیک کنار اسمشون رو فعال کنید .
یاعلی

Teshneh
Thursday 21 June 2007, 04:37PM
سلام
جناب عالمزاده و جناب سکورپین ممنونم ازتون

هر دو راه رو امتحان کردیم:)......باز هم ممنون

SMAlemzadeh
Thursday 21 June 2007, 08:24PM
خواهش تشنه جان :smile07:

majid majidy
Tuesday 3 July 2007, 04:45PM
سلام در مورد اد كردن ايدي
قربان شمامجيد

tirana
Tuesday 3 July 2007, 04:47PM
سلام
من قبل از اینکه وارد ویندوز بشم سی دی رام باز می شه ولی وقتی وارد ویندوز می شم باز نمی شه و درایو هم در my computer نیست
F1 PLZ

majid majidy
Tuesday 3 July 2007, 04:48PM
قربان شمامجيد

majid majidy
Tuesday 3 July 2007, 05:08PM
قربان شمامجيد

majid majidy
Tuesday 3 July 2007, 05:10PM
جسلام
اگه مي شه جوابه من زود بفرستيد متشكرم

majid majidy
Tuesday 3 July 2007, 05:13PM
سلام
اگه مي شه جوابه من زود بفرستيد متشكرم

majid majidy
Tuesday 3 July 2007, 05:30PM
شقليق خانماين ايدي من بامن چند لحه چت مكنيد
جوابم با يه پيغام فوري بديد
MAJID.BADBOY
البته پسر خوبي هستم به ايديم نگاه نكنيد

Almas_amini
Tuesday 3 July 2007, 05:43PM
چقدر پسر پرویی هستی

Scorpion
Tuesday 3 July 2007, 06:47PM
سلام جناب تیرانا
مشکل شما به احتمال زیاد یا از درایور شما ست یا از ویندوز شما یا ویروس .
آیا در بایوس قادرید درایو سی دی خود را ببینید ؟
جناب مجیدی
منظور شما احتمالا اد کردن آیدی در یاهو مسنجر است این کار با زدن کلید ADD که فکر کنم با یک نمایه + مشخص شده بود انجام میشود سپس آیدی مورد نظر خود را وارد نموده و سپس باید منتظر تایید و اجازه طرف مقابل باشید تا آیدی مورد نظر به لیست شما اضافه گردد .
یاعلی

SMAlemzadeh
Tuesday 3 July 2007, 09:00PM
در جواب اسكورپيون عزيز :smile07:، و سوال هادي خان (تيرانا) :smile07:
اين بعيده كه يه ويروس كه روي بوت سكتوره و قبل از اتمام بار گذاري ويندوز اجرا مي شه فقط زحمت باز و بسته كردن سي دي رام رو بكشه :D
با درايور هم مخالفم چون هيچ سي دي رام و حتي رايتري رو نديدم كه حتما درايور بخواد(ويندوز زحمت شناسايي اونا رو ميكشه، بخاطر همين هم معمولا اين مشكل با نصب مجدد ويندوز حل مي شه)
با ويندوز موافقم
مي تونه از JUMPER ها هم باشه
:smile07::smile07:

Scorpion
Wednesday 4 July 2007, 07:05AM
سلام
احتمال دادم شاید یک ویروسی باشد که روی ویندوز نشسته نه بوت سکتور و دوست دارد سی دی رام را چک کند البته باید دید اینکار را در مورد فلاپی هم انجام می دهد یا خیر .
منظورم از درایور هم این بود که احتمالا درایور ویندوز خراب شده و نیاز به Repair یا Restore داشته باشه
ولی کلا باز و بسته شدن سی در رام موردی غیرعادی است

tirana
Wednesday 4 July 2007, 08:49AM
آیا در بایوس قادرید درایو سی دی خود را ببینید ؟

نه

اين بعيده كه يه ويروس كه روي بوت سكتوره و قبل از اتمام بار گذاري ويندوز اجرا مي شه فقط زحمت باز و بسته كردن سي دي رام رو بكشه :D
با درايور هم مخالفم چون هيچ سي دي رام و حتي رايتري رو نديدم كه حتما درايور بخواد(ويندوز زحمت شناسايي اونا رو ميكشه، بخاطر همين هم معمولا اين مشكل با نصب مجدد ويندوز حل مي شه)
با ويندوز موافقم
مي تونه از JUMPER ها هم باشه

دوتا سی دی رام خراب شده
کیس رو باز کردم جای مستر ها رو عوض کردم نشناخت
پورت ها رو در اوردم زدم جا نشد
این که سی دی نمی خونه من چطوری ویندوز عوض کنم؟

Scorpion
Wednesday 4 July 2007, 06:23PM
سلام
اگر در بایوس نمی توانید درایو سی دی خود را ببینید احتمالا خرابی فیزیکی است :
1- کابل خود و سالم بودن انها را چک کنید
2- خود سی دی رام را در یک رایانه دیگر چک کنید
و ممکن است بعضی وقتها مشکل از کنترلرهایی باشد که روی بایوس تعبیه شده است ممکن است سیستم شما برای پشتیبانی IDE از یک کنترلر استفاده می کند که در بایوس فعال نشده و یا در ویندوز درایور لازم را ندارد .

tirana
Wednesday 4 July 2007, 06:49PM
نه سی دی رام سالم هست
چون قبل از وارد شدن به سیستم باز و بسته می شه

Scorpion
Thursday 5 July 2007, 10:15AM
باز وبستته شدن سی دی رام الزاما نشان دهنده سالم بودن نیست

مشكي
Monday 16 July 2007, 05:14PM
سلام،
چطور ميشه يك فايل PDF ساخت؟!
من هر كار كردم نشد كه نشد.

Scorpion
Tuesday 17 July 2007, 01:37AM
می تونید با شبیه سازی های چاپگر که به جای خروجی چاپی PDF تولید می کنند ، این کار را انجام دهید مثل PDFWriter یا Adobe Distiller یا PDFFactory و امثالهم

مشكي
Tuesday 17 July 2007, 08:41PM
سلام،
متشكرم ولي يك كم بيشتر توضيح بدين. اين شبيه سازا چه صيغه‌اي هستن؟

Scorpion
Tuesday 17 July 2007, 10:51PM
اینها بصورت درایور چاپگر روی سیستم نصب می شن و وقتی مثلا می خواید فایل ورد رو چاپ کنید پرینتر اون نرم افزار رو که مجازی هست انتخاب می کنید و خروجی شما بصورت PDF ذخیره میشه

Scorpion
Thursday 19 July 2007, 03:09PM
و اینهم لینکی که از آن می توانید یک نمونه از این نرم افزار را در یافت نمایید :
http://www.kamyabonline.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1273

Macih
Sunday 22 July 2007, 11:00PM
سلام
سؤال من ازحضورتون اينه كه چطوري ميتونم كامپوترموتنظيم كنم كه بعداززمان مشخصي به طوراتوماتيك خاموش بشه؟
باتشكرازشما

Scorpion
Monday 23 July 2007, 07:35AM
توی قسمت پاور ستینگز در قسمت اسکرین سیور می تونید خاموش شدن کامپیوتر ،مونیتور و هارد رو تنظیم کنید

هستي
Monday 6 August 2007, 04:03PM
بسمه تعالی
برنامه هام باز نمیشه
میگه راندل 32 پیدا نیست.
سیستم ریستورهم همین طورعمل نمی کنه
چه کار باید بکنم؟
با تشکر

SMAlemzadeh
Monday 6 August 2007, 04:49PM
سلام
RUNDLL32 یکی از فایل های ویندوز هستش که تقریبا تمام برنامه ها ازش استفاده می کنن.
من یک نسخه از این فایل رو برای شما گذاشتم که باید اونو در مسیر زیر کپی کنید:
C:\WINDOWS\system32
اگر جواب نداد ویندوزتون رو عوض کنید
4024
قبل از کپی کردن EXTRACT کنید
این نسخه مربوط به ویندوز XP سرویس پک 2 هست
امیدوارم جواب بده
:smile34::smile07:

Macih
Monday 6 August 2007, 05:20PM
باسلام
1-سؤال من اينه كه چطوري ميتونم كامپيوترموتنظيم كنم كه
بعدازگوش دادن آهنگ به طوراتوماتيك خاموش بشه
2-آياراهي براي كپي كردن سريع ترفايلهاي تصويري مثل ويدئوسي دي درهارد وجودداره؟
باسپاس ازجوابتان.

Scorpion
Monday 6 August 2007, 10:49PM
1- در مورد سوال اول باید برنامه پخش اهنگتون این قابلیت رو داشته باشه .
در غیر این صورت می تونید از تنظیمات برق ویندوز برای خاموش کردن کامپیوتر در مواقعی که با آن کار نمی کنید استفاده نمایید
2- راههای سریعتر الزاما مناسب نیستند اما یکی از راههای خوب تولید یک Image از سی دی مورد نظر با CloneCD بر روی هارد است و بعدا استخراج فایلهای تصویری از آن به کمک DaemonTools یا ابزاری مثل ISOBUSTER.

هستي
Tuesday 7 August 2007, 07:44AM
بسمه تعالی
متاسفانه درست نشد.
ظاهرا با اسب تروجان ویروسی شده.که وقتی حذف شده این مشکل بوجود امده است.

SMAlemzadeh
Tuesday 7 August 2007, 11:13AM
سلام
خانم / آقای هستی :
بنده به شخصه توصیه اکید دارم که از یک آنتی ویروس خوب که قابلیت آپدیت شدن رو هم داشته باشه استفاده کنید.
مثل : Kaspersky , AVG , Bitdefender , Nod32
که البته من Nod32 رو توصیه می کنم.
چون هم سبک تر از بقیه هست هم علاوه بر آنتی ویروس , Security Tools هم هست (مثل کاسپر اسکای) و از همه مهمتر آپدیتش هم خیلی ساده و سریعه.
به شزط حیات تا چند روز آینده براتون میذارمشون.

Scorpion
Tuesday 7 August 2007, 12:55PM
می تونید آنتی ویروس AVAST رو هم استفاده کنید نسخه خانگی آن مجانی است و آپدیت هم می شود .

شاگرد
Wednesday 15 August 2007, 12:22PM
چطور ميشه فرمت دي وي دي رو به ماتروسكا تبديل كرد؟

Teshneh
Wednesday 15 August 2007, 12:36PM
به به سلامی گرم خدمت جناب شاگرد(یعنی استاد نجوم)
البته کلاس درس تعطیل شده مثل اینکه !!!!
فقط خواستیم یه عرض ادبی بکنیم

Scorpion
Wednesday 15 August 2007, 07:58PM
جناب شاگرد چیزی از این فرمت ماتروسکا نمی دونم اگه لطف کنید لغت انگلیسی رو بذارید می رم دنبالش .

زانا
Wednesday 15 August 2007, 10:54PM
اقای منجم پارس اسکای هم تشریف دارن؟

Teshneh
Friday 17 August 2007, 07:17PM
سلام
دوتا سوال
1)مثلا یه واژه ای رو روی گوگل سرچ کردیم می خوایک گلا از لیست و بایگانی حذف بشه باید چی کار کنیم؟
2) معمولا وقتی به سایتی مراجعه می کنیم تصاویرش روی کامپیوتر می مونه.....تو کدوم قسمت می تونیم پیداش کنیم؟

ممنون

زانا
Friday 17 August 2007, 07:37PM
از کدوم بایگانی اون وقت خود سایت گوگل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:باید هر سایتی که اون کلمه رو داره اون کلمه رو حزف کنه اگه نه از همون محلی که متن رو مینویسی بعدا خودش میاره که باید تمپوری براوزرنت رو پاک کنید این ترنت یکسپلورر هفتtools>internet optionتو تب جنرال قسمت هیستوری اینترنت اکسپلورر های قدیمی دلت کوکی دلت فایل رو بزن برای دیدنش سیتینگ از همون ادرس بالایییییییییییییییییییییییی

زانا
Friday 17 August 2007, 07:44PM
یه چی در باره گوگل یادم افتاد
تو گوگل سرچ کنید سایت گوگل رو البته تمام حرف ها برعکس:D
اولین لینک رو بزن سایت گوگل رو باز میکنه البته بل عکس:D
هر چی می خوای سرچ کنی بکن البته بلعکس:D
سرچ کن moc.elgoog.www
جالبهههههههههههههههد این گوگل چه نمیکنه معنیشم بگم برای اطلاعات عمومی تون خوبه
معنیه گوگل می شه ده بتوان صددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددددد:eek:

vaid
Thursday 6 September 2007, 11:36PM
سلام زانا :
در مورد گوگل تالك كمكم كن
سرچ نه!!!!!!
مثل مسنجر

MSR
Friday 5 October 2007, 02:33PM
سلام. اين error را ببينيد:

4429

وقتي مي خوام office رو نصب كنم يا برخي برنامه هاي ويندوز مثل paint,... رو اجرا كنم قبول نمي كنه :mad:
مي خواستم بدونم مي شه بدون عوض كردن ويندوز مشكل رو حل كرد؟؟

SMAlemzadeh
Sunday 7 October 2007, 12:51AM
سلام. اين error را ببينيد:

4429

وقتي مي خوام office رو نصب كنم يا برخي برنامه هاي ويندوز مثل paint,... رو اجرا كنم قبول نمي كنه :mad:
مي خواستم بدونم مي شه بدون عوض كردن ويندوز مشكل رو حل كرد؟؟

سلام
فايل هاي Shell مهمترين فايل هاي موجود در ويندوزه و تقريبا تمام برنامه هاي موجود در ويندوز از اون استفاده مي كنن.
با اين ارور شما حتما بايد ويندوزتو عوض كني ولي قبلش فايل هاي Shell32.dll و Shell.dll رو از تو سي دي ويندوز در بيار و توي مسير داده شده كپي كن شايد مشكلت حل بشه.
ممكنه در حالت عادي نتوني كپي كني كه بايد ويندوزت رو در حالت Safe Mode بالا بياري
C:\WINDOWS\system32

Macih
Monday 8 October 2007, 12:22AM
باسلام
يه سؤال خيلي مبتديانه داشتم
ميشه بفرماييدچه جوري ميتونم متون وآيكانهارودرويندوزم به صورت بزرگتروواضح تردربيارم

MSR
Monday 8 October 2007, 03:17PM
سلام
روي دسكتاپ كليك راست كن واين مسير را دنبال كن:
peroperties<appearance<advanced

در اين پنجره از قسمت item گزينه icon را انتخاب كن وهر چه مي خواهي سايز ايكون واندازه نوشته زير انرا بزرگ كن وok كن
براي بزرگ كردن ساير متون هم مي تواني از قسمت item گزينه هاي مربوط را انتخاب كني ودر قسمت font سايز انرا بزرگ كني...
گزينه هايي مثل:message box,window border,inactive title bar,....

Macih
Monday 22 October 2007, 01:36PM
سلام
من دوتا سؤال دارم
1-چطوري ميتونم براي ويندوزم پسورد بزارم ويا اونوكنسل كنم
2-مدتيه مودمم برام بازي درآورده ومنوبراي اتصال به شبكه اذيت ميكنه وهمش هم بيخودي error678ميده آياراهي هست كه بتونم مودممو درست كنم يا بايد تعويضش كنم
با تشكر

rashid
Monday 22 October 2007, 02:15PM
سلام
ضمن تشكر، نرم افزاري براي دانلود نياز دارم با سريال آن
متشكرم. محمد:smile07:

MSR
Monday 22 October 2007, 03:16PM
سلام
براي پسورد گذاشتن اين مسيرو دنبال كن:contrpl panel<usser account<change an account

حالا اكانت مورد نظر رو انتخاب كن و create a password را كليك كن
حال پسورد را دوبار تايپ كن در قسمتpasswod hintهم عبارت دلخواهي بنويس

براي پاك كردن پسورد هم از همان مسير گزينه remove password را انتخاب كن

در مورد مودمت هم بايد انرا عوض كني و بيخود وقت خودت را با تعمير تلف نكن

MSR
Monday 22 October 2007, 03:21PM
سلام
ضمن تشكر، نرم افزاري براي دانلود نياز دارم با سريال آن
متشكرم. محمد

سلام...نام نرم افزارتون چيه؟؟

SAMIN.0
Monday 22 October 2007, 10:12PM
ممنون از تاپيك خوبت
من دو تا سوال دارم
1- من چت شوتك ندارم
2- نميتونم شكلك بندازم
ميشه علتش رو بگيد مرسي

حوا
Monday 22 October 2007, 11:02PM
سلام,

چند تا لينك كليپ Youtube در پوست هايم استفاده كردم ولي ظاهرا دوستان نمي توانند لينك را باز كنند. چرا?

مثلا يك نمونه:http://www.youtube.com/watch?v=3G0FGWmjhiU
متشكر

MSR
Tuesday 23 October 2007, 03:10PM
- من چت شوتك ندارم

سمين خانم اگه از اين ادرس استفاده كني مشكلت حل ميشه:http://www.iranclubs.net/forums (http://www.iranclubs.net/forums/../forums)
البته اينو قبلا دوستان مطرح كرده بودند در مورد شكلك هم با جناب مهرداد مطرح كن

MSR
Tuesday 23 October 2007, 03:15PM
چند تا لينك كليپ Youtube در پوست هايم استفاده كردم ولي ظاهرا دوستان نمي توانند لينك را باز كنند. چرا?

سلام
حوا خانم اين كه مشكلي نداره اگه كسي نمي تونه اون رو ببينه شايد به علت سرعت پايين باشه حتي با adsl هم بايد چند دقيقه صبر كرد تا به طور كامل كليپ لود بشود.

دست شما هم درد نكنه يه كليپ زيبا از سامي يوسف:)

صبح
Tuesday 23 October 2007, 03:22PM
سلام,

مثلا يك نمونه:http://www.youtube.com/watch?v=3G0FGWmjhiU متشكر
سلام
يوتوب در ايران فيلتر است ... بنابراين ويديوهاي شما نمي‌آيد ... در بعضي سرويس دهنده ها ، نشاني يوتوب بدون www ، فيلتر نيست پس نشاني هاي خودتون رو تبديل كنيد به http://youtube.com/blahblah (بدون www )..

موفق باشيد

MSR
Tuesday 23 October 2007, 03:33PM
جناب صبح حرف شما صحيح است اما لينكي كه ايشان گذاشته اند فيلتر نيست
ادرس لينك:http://www.youtube.com/swf/cps.swf?video_id=3G0FGWmjhiU&eurl=http%3A

حوا
Tuesday 23 October 2007, 03:40PM
متشكر :)

صبح
Tuesday 23 October 2007, 03:56PM
جناب صبح حرف شما صحيح است اما لينكي كه ايشان گذاشته اند فيلتر نيست
ادرس لينك:http://www.youtube.com/swf/cps.swf?video_id=3G0FGWmjhiU&eurl=http%3A

سلام عليكم
شما لينك مستقيم ويديو را گذاشته ايد ... اما ايشان لينك صفحه يوتوب كه براي بنده فيلتر است :)‌براي شما را نميدانم ...

الآن بنده بدون دبليو دبليو بگذارم ... ببينيد مشكل حل شد يا نه ...

http://youtube.com/watch?v=3G0FGWmjhiU

صبح
Tuesday 23 October 2007, 04:10PM
براي بنده همچنان اشكال دارد ... گويا حتي اگر بدون www اين آدرسها را وارد كنيد ،‌اين سيستم پخش باشگاه آنرا به www بر مي گرداند ... ! و اگر چنين است تنها چاره اين است كه آدرس مستقيم يوتوب را با برچسب هاي يو آر ال (http://www.iranclubs.net/forums/images/editor/createlink.gif) بدهيد ...

MSR
Tuesday 23 October 2007, 04:20PM
براي من كه يوتيوب فيلتر نيست با هر ادرسي كه باشد.....احتمالا از امشب فيلتر مي شه;)

حوا
Tuesday 23 October 2007, 04:39PM
براي بنده همچنان اشكال دارد ... گويا حتي اگر بدون www اين آدرسها را وارد كنيد ،‌اين سيستم پخش باشگاه آنرا به www بر مي گرداند ... ! و اگر چنين است تنها چاره اين است كه آدرس مستقيم يوتوب را با برچسب هاي يو آر ال (http://www.iranclubs.net/forums/images/editor/createlink.gif) بدهيد ...

نه من امتحان كردم عوض شد بدون استفاده از برچسب هاي URL !

صبح
Tuesday 23 October 2007, 04:54PM
سلام

در حال حاضر هنوز مشكل باقي است ... نرم افزار سايت بطور خودكار زمان پخش دوباره آدرسها را با www‌ در نظر مي گيرد . لذا مشكل فيلترينگ هنوز باقي است ... بخاطر همين عرض كردم كه آدرسها را بدون برچسب MEDIA http://www.iranclubs.net/forums/images/editor/media.gif و توسط برچسب لينك مستقيم http://www.iranclubs.net/forums/images/editor/createlink.gif انجام دهيد كه ديگران خارج از سايت آنرا ملاحظه نمايند .

حوا
Tuesday 23 October 2007, 05:05PM
عليكم سلام,

متشكراز راهنمايي شما

salmanparsi
Friday 26 October 2007, 05:01PM
سلام
من يه چند تا فايل صوتي داشتم كه فقط از روي سي دي خونده مي شه
يعني وقتي كپي مي كنم با هيچ نرم افزاري خونده نمي شه
هر كاري هم كردم كه فرمتش رو عوض كنم نتونستم .
يا حق

saeid-sh
Friday 26 October 2007, 05:12PM
باسلام 1 سرعت cpu و procssesدر task managerبه 100و50 ميرسد ودر همين م
وقع در image nameگزينهcmd.exeفعال وهمه سرعت cpuرا ميگيرد چرا؟ 2اين پيغام چيستgeneric host process for win32 services با تشكر از شما

MSR
Friday 26 October 2007, 09:03PM
سلام
من يه چند تا فايل صوتي داشتم كه فقط از روي سي دي خونده مي شه
يعني وقتي كپي مي كنم با هيچ نرم افزاري خونده نمي شه
هر كاري هم كردم كه فرمتش رو عوض كنم نتونستم .
يا حق

سلام
جناب سلمان احتمالا فرمت فايل ها cda است.براي انكه بدون سي دي اجرا بشن نبايد به صورت معمولي انها را كپي كنيد.براي كپي كردن از برنامه media player ويندوز استفاده كنيد.به قسمت copy from cd برويد وايكون copy music را انتخاب كنيد حال نرم افزار شروع به كپي سي دي مي كند.در ضمن اين كپي را مي توانيد در قسمت my music از my documents بيابيد.

salmanparsi
Saturday 27 October 2007, 01:53PM
درسته فرمت فايل ها cda هست .
من آن دو گزينه اي كه گفتيد پيدا نكردم اگه مي تونيد بيشتر راهنمايي كنيد .

MSR
Saturday 27 October 2007, 02:04PM
اگر سمت چپ كنارmedia player را نگاه كنيد چند گزينه به صورت ايكون وجود دارد(از لحاظ عرضي) كه سومي copy from cd انرا انتخاب كنيد ووقتي وارد اين قسمت شديد (سي دي داخل درايو باشد) در قسمت بالا ايكون copy music را كليك كنيد تا شروع به كپي كند.

saeid-sh
Saturday 27 October 2007, 08:34PM
اقا كسي نيست جواب ما رو بده

saeid-sh
Saturday 27 October 2007, 08:35PM
لطفا

MSR
Sunday 28 October 2007, 03:46PM
باسلام 1 سرعت cpu و procssesدر task managerبه 100و50 ميرسد ودر همين م
وقع در image nameگزينهcmd.exeفعال وهمه سرعت cpuرا ميگيرد چرا؟ 2اين پيغام چيستgeneric host process for win32 services با تشكر از شما

سوال اولتو نمي دونم در باره سوال دوم هم اين نرم افزار رو دانلود كن بعد نصبش كن ببين حل مي شه؟
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=A87B44B9-7A6A-49B6-BD89-AFAD4E049C48&amp;amp;displaylang=en&displaylang=en

اگرم پرينتر داري درايور مناسبش رو نصب كن.

اگر هم توي شروع ويندوز اين پيغام مياد ويندوزت روعوض كن .....در كل اگر ويندوزت رو عوض كني مشكلت حله:)

saeid-sh
Monday 29 October 2007, 12:30AM
با تشكر از شما اما معني پيغام رو نگفتيد و چرا اون نرم افزار رو بايد نصب كنم

saeid-sh
Monday 29 October 2007, 12:32AM
كاش

saeid-sh
Monday 29 October 2007, 12:32AM
كاش ميشد جواب سوال اولم رو يه نفر ميداد

salmanparsi
Tuesday 30 October 2007, 07:10AM
سلام و خسته نباشيد
ما كه باز هم اون گزينه ها رو نديديم ولي مهم نيست يه سوال ديگه داشتم كه خيلي مهمه
من جديدا ويندوز عوض كردم ولي بعد از چند روز مي بينم كه وضع فونتهاي كامپيوتر و اينترنت به هم مي ريزه يعني به جاي اينكه در ورد اعداد را نشون بده چند جمله انگليسي مي نويسه . در اينترنت هم همينطوره هرچند جمله اي كه نشون مي ده اسم فونت و ... رو به انگليسي مي نويسه .
يه سوال ديگه اينكه در آفيس 2007 چه جوري مي شه فونت اعداد رو فارسي كرد .
و در اينترنت هم من وقتي alt , shift مي گيرم زبان تغيير نمي كنه بلكه بايد از پايين صفحه يعني لنگويج بار زبان را عوض كنم و اين تغريبا سخته اگه تونستيد كمكم كنيد كه اين كار به وضع عادي برگرده يعني با alt , shift بتونم زبان رو عوض كنم .
متشكرم و منتظر

MSR
Tuesday 30 October 2007, 02:48PM
سلام

براي فارسي كردن اعداد در word به صورت زير عمل كنيد:
در منوي Tools روي Options کليک کنيد و سپس وارد بخش Complex Scripts شويد. در مقابل Numeral از انتخاب هاي ممکن Context را انتخاب کنيد به اين ترتيب اعداد در هنگام تايپ انگليسي به صورت انگليسي و در هنگام تايپ فارسي به شکل فارسي نوشته خواهند شد.

در مورد قبلي هم از اين راه برويد: براي رسيدن به گزينه copy from cd از اين مسير برويد:

veiw<taskbar< copy from cd

بقيه مراحل هم مانند قبل:)

MSR
Tuesday 30 October 2007, 02:57PM
و در اينترنت هم من وقتي alt , shift مي گيرم زبان تغيير نمي كنه بلكه بايد از پايين صفحه يعني لنگويج بار زبان را عوض كنم و اين تغريبا سخته اگه تونستيد كمكم كنيد كه اين كار به وضع عادي برگرده يعني با alt , shift بتونم زبان رو عوض كنم .

در اين مورد هم اين مسير را دنبال كن:

contorol panel < regional and languge option

در اين پنجره تب languge را انتخاب كن سپس گزينه Detail را انتخاب كن
حال در اين پنجره جديد key setting را انتخاب كن در اين پنجره با گزينهchange key مي تواني تنظيم را انجام بدهي.

البته در سرويس پك 2

salmanparsi
Tuesday 30 October 2007, 04:44PM
سلام
حسين آقا من در ورد 2007 نمي توانم فونت اعداد را انگليسي كنم .
ضمنا در مورد زبان آن كارها را انجام دادم ولي باز هم نشد .
در مورد به هم ريختگي فونت در اينترنت هم كه باز هم مثل هميشه مطلبي كه مي نويسم در آن جملاتي اين گونه ظاهر مي شه FONT='Arial','sans-serif'
متشكرم

MSR
Wednesday 31 October 2007, 10:27AM
سلام
روش فارسي كردن وانگليسي كردن اعداد در ورد همان روش است اين هم در ورد 2007:

براي تايپ فارسي اعداد در word 2007 روي عكس آفيس(بالا سمت چپ) كليك كنيد ... و در قسمت Word options منوي Advanced رو انتخاب كنيدو در بخش Show document content مقدار كمبو باكس Numeral رو به Context تغییر دهید و ok کنید..

در مورد زبان هم اگر در change key گزينه مورد نظر راانتخاب كرده اي بعيد است جواب ندهد.

در مورد به هم ريختن فونت هم نمي دانم مي تواني يكبار ديگر فونت را از داخل ويندوز عوض كني از اين روش كه احتمالا بلد هستي:

سي دي ويندوز را داخل درايو قرار بده واين مسير را دنبال كن:
Start> Control Panel> Date, Time, Language and Regional Options> Regional and Language Options> Languages> Install files for complex scripts> Apply> Details> Add> Farsi> OK> OK

اگر درست نمي شود فكر كنم ويندوز را عوض كني مشكلت حل شود

persli
Thursday 1 November 2007, 12:26PM
salam
man chat shotak daram v goftego ha ro mibinam vali jayi baraye neveshtan v chat kardan nadaran

MSR
Thursday 1 November 2007, 02:41PM
سلام جناب persli سوالتان را در تالار پرسش وپاسخ با جناب مهرداد مطرح كنيد تا مشكلتان حل شود .در ضمن براي ورود به باشگاه از اين ادرس وارد شويد:http://www.iranclubs.net/forums (http://www.iranclubs.net/forums/../forums)

مشكي
Thursday 1 November 2007, 07:55PM
سلام،
از وقتی که ویندوزم را عوض کردم دیگر جدولی را که کنار عکس های اینترنتی ظاهر می شد نمی آید منظورم همان جدولی است که در آن می توانید عکس را ذخیره کنید یا به کس دیگر بفرستید!
چطور می توان آن را دوباره بیاورم!

f12
Friday 2 November 2007, 09:03PM
سلام
من یه مشکل دارم
من پسورد ایمیلمو گم کردم
یادمم نیست که به سوال های yahoo چی جواب دادم
نمی تونم هم از این ایمیل دست بکشم
چه جوری می تونم دو باره
رمز ایمیلمو پیدا کنم
ممنون می شم اگه زود تر جواب بدی
بای[گل]

MSR
Friday 2 November 2007, 09:18PM
سلام
من یه مشکل دارم
من پسورد ایمیلمو گم کردم
یادمم نیست که به سوال های yahoo چی جواب دادم
نمی تونم هم از این ایمیل دست بکشم
چه جوری می تونم دو باره
رمز ایمیلمو پیدا کنم
ممنون می شم اگه زود تر جواب بدیسلام
بايد به نوعي پسورد شما را هك كرد كه اينكار بايد توسط شخص دومي صورت گيرد شما ايميل خودتان را بگذاريد تا اگر توانستم پسورد را به شما بدهم البته اگر مايل هستيد ....اگر هم نمي خواهيد عمومي باشد پيام خصوصي بگذاريد

در ضمن اين روش حتمي نيست ولي امتحانش ضرر ندارد

MSR
Saturday 3 November 2007, 10:14AM
از اين روش هم مي توانيد استفاده كنيد اگر ويندوز را عوض نكرده باشيد:

از منوي Start گزينه Run را انتخاب كنيد و Regedit را تايپ كنيد تا داخل محيط ويرايش ريجستري شويد حالا به اين كليك در ريجستري برويد :
HKEY_CURRENT_USER\Software\Yahoo\Pager
و روی Save Password دو بار كليد كنيد و عدد 100 را در آن تايپ كنيد و OK بزنيد حالا ياهو مسنجر را نگاه كنيد آخرين ID و Password ID می بينيد می توانيد باآن LOGIN بشويد .
حال بايد يك برنامه كه از قبل آمده كرده باشيد كه پسورد روي ويندوز را بخواند كه با آن بتوانيد پسورد درون ياهو مسنجر را بخوانيد.

f12
Saturday 3 November 2007, 02:16PM
سلام
به خاطر جوابتون ممنونمMSRاول از شما جناب
اما مشکل اينجاست که من تا به حال با اين ايميلم به مسنجر متصل نشدم
و هميشه هم رمز خودمو دستي وارد مي کردم
مدت طو لاني هم هست که به سراغ اين ايميلم نرفته بودم
و خيلي وقته ازش استفاده اي نکرده ام اما با اين ايميلم عوض چند تا گروه هستم
و نمي تونم آدرسشو بهتون بدم معذزت مي خوام
اما ممنون ميشم اگه بهم کمک کنيد

MSR
Saturday 3 November 2007, 02:27PM
جناب f12 متاسفانه راه ديگري بلد نيستم وفكر نمي كنم وجود داشته باشد....اگر راهي پيدا شد همينجا مي اورم.

salmanparsi
Tuesday 6 November 2007, 02:26PM
سلام و خسته نباشيد
جناب مستر من ديروز مي خواستم يه ويندوز عوض كنم و فايلهايي كه در درايو c بود را خالي كردم . بعد كه ريست كردم تا بروم درون ستاپ آن ستاپ غير فعال شده بود يعني نمي شد تنظيم كرد كه با سي دي بالا بيايد . ويندوز هم ديگه بالا نمي آد . f8 و .... هم هيچ تاثيري ندارد . يعني به هيچ نحو نتوانستم ويندوز رو بالا بياورم يا عوض كنم . اطلاعات درون هارد هم خيلي مهمه اگه تونستيد كمكم كنيد متشرك مي شوم .
يا حق

MSR
Wednesday 7 November 2007, 02:40PM
سلام
منظورتان را نفهميدم...براي نصب ويندوز كافي بود با سي دي ويندوز بالا بياييد بقيه مراحل را مي توانستيد انجام دهيد از جمله فرمت كردن...درايو cرا خالي كردن يعني چطور؟

salmanparsi
Wednesday 7 November 2007, 05:11PM
سلام
جناب مستر من فايلهايي را كه در درايو سي بود و فايل ويندوز نبود را خالي كردم تا وقتي درايو سي را فرمت مي كنم آنها از بين نرود .
هر كاري هم كردم كه تنظيم كنم تا با سي دي بالا بيايد نشد كه نشد . يعني ستاپ آن غير فعال بود و نميشد تنظيمات آن را عوض كرد .
f8 و ..... هم غير فعال بود .
متشكرم

زانا
Wednesday 7 November 2007, 08:43PM
ستاپ چه ربطی به ویندوز داره ؟معمولا میتونی وارد ستاپ شی و بوت دیوایس رو به سی دی رام تغیر بدی

salmanparsi
Thursday 8 November 2007, 07:19AM
خوب مشكل من هم همينه كه نميشه سي دي رام تغيير داد و اين براي اولين بار هست كه اتفاق افتاده .

MSR
Thursday 8 November 2007, 02:03PM
جناب سلمان به احتمال زياد باطري مادربورد شما تمام شده اگر باطري عوض شود مشكل حل مي شه

در ضمن براي تعويض ويندوز از داخل ويندوز عمل كنيد

صبح
Thursday 8 November 2007, 05:34PM
سلام
setup غیر فعال بود یعنی چه ؟!!!! لطفا بیشتر شرح بدید ... ؟ یعنی شما اصلا نمیتونستید وارد ستآپ بشید ... ؟

salmanparsi
Friday 9 November 2007, 09:10AM
چرا وارد ستاپ مي شه ولي نمي شه بوت ديوايس رو به سي دي رام تغيير بدي . يعني غير فعاله .

صبح
Friday 9 November 2007, 09:27AM
توی هیچکدوم از گزینه هاتون نمیشه سی دی رام انتخاب کنید ... یا فقط توی یکی ... مثل اولی ؟!

قبلا این کارو کردید یا اولین بارتونه و با طرز کارش تجربه ندارید ؟
گاهی گزینه اول امکان انتخاب نمیده و باید اون رو دیزیبل کنید یا مثلا بگذارید روی Floppy Drive و گزینه های بعدی رو بگذارید روی سی دی .

در غیر اینصورت باید برید سراغ سخت افزار و از قسمت Standard CMOS Features یا بسته به نوع برنامه ستأپ مطمئن بشید که این برنامه سی دی رام شما رو میشناسه ... و اگر باید بشناسه و نمیشناسه مشکل شل شدن یا خرابی کابل دیتا یا برق و در نهایت مشکل خود سی دی رام وجود داره .

MSR
Saturday 10 November 2007, 01:10PM
جناب سلمان ...اگه مي توانيد وارد ستاپ شويد ربطي به باطري نداره چون شما طوري گفتيد كه ستاپ كاملا غير فعال شده

رها جان
Friday 16 November 2007, 11:03AM
با سلام لطفا بگيد كه من ايميلم را چگونه چك كنم يعني چه جوري واردش بشم ؟؟؟مراحلش را بگوييد

صبح
Friday 16 November 2007, 12:17PM
سلام
ایمیلتون رو داخل چه سایتی ثبت کردید ؟

ali jafari
Saturday 17 November 2007, 11:30AM
باسلام روسيستم پسورد گذاشتم ولي يادم رفته چطوري وارد سيستم بشم اگر كمكم كنيد ممنون ميشم درضمن يه برنامه روويندوز دارم كه اگه ويندوز نصب كنم پاك ميشه

MSR
Saturday 17 November 2007, 08:53PM
سلام

كافي است باطري مادربورد را براي چند لحظه برداريد ودوباره سر جايش بگذاريد.

ali jafari
Sunday 18 November 2007, 08:56AM
سلام دوست عزيز باتشكر اين كار رو كردم ولي بازم نشد

farzaf_dc
Sunday 18 November 2007, 05:48PM
سلام ببخشيد من چند روزيه كه ميخوام اهنگ دانلود كنم يك ارور ميد ه نمي دونم چيه لطفا كمك كنييد اين هم نوشته اش The page cannot be displayed
Explanation: There is a problem with the page you are trying to
reach and it cannot be displayed
Try the following:
Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
Error Code: 500 Internal Server Error. The request was
rejected by the HTTP filter. Contact your ISA Server
administrator. (12217
اينا رو مينويسه اگه ميتونيد كمك كنيد ممنون ميشم

زانا
Sunday 18 November 2007, 07:48PM
علی جعفری رو ستاپ یا اکانت های ویندوز پسورد گزاشتی؟؟

farzad_ff4
Monday 19 November 2007, 09:47AM
سلام ببخشيد من كاربرfarzad_dc
هستم اگه ميتونيد كمك كنيد بگيد چطوري اين پسورد رو بردارم ممنون

farzad_ff4
Tuesday 20 November 2007, 12:42PM
سلام ببخشيد يك كمكي بكنيد

MSR
Tuesday 20 November 2007, 02:47PM
منظورتان را متوجه نشدم ...واضح تر بگوييد

rayahoo
Tuesday 20 November 2007, 10:07PM
در مورد الگوریتم هافمن هر اطلاعی دارید به من بدید ؟ ممنون می شم

زانا
Tuesday 20 November 2007, 10:12PM
میدونی این الگوریتم کارش چیه بگو یکم فکر کنیم من چه میدونم هافمن کیه

farzad_ff4
Wednesday 21 November 2007, 08:19AM
سلام ببخشيد من چند روزيه كه ميخوام اهنگ دانلود كنم يك ارور ميد ه نمي دونم چيه لطفا كمك كنييد اين هم نوشته اش The page cannot be displayed
Explanation: There is a problem with the page you are trying to
reach and it cannot be displayed
Try the following:
Refresh page: Search for the page again by clicking the Refresh button. The timeout may have occurred due to Internet congestion.
Check spelling: Check that you typed the Web page address correctly. The address may have been mistyped.
Access from a link: If there is a link to the page you are looking for, try accessing the page from that link.
Technical Information (for support personnel)
Error Code: 500 Internal Server Error. The request was
rejected by the HTTP filter. Contact your ISA Server
administrator. (12217
اينا رو مينويسه اگه ميتونيد كمك كنيد ممنون ميشم

زانا
Friday 23 November 2007, 11:02AM
این ارور فکر کنم مربوط به سایت طرف باشه عزیز

Macih
Saturday 24 November 2007, 04:01PM
باسلام
من رمزعبورgmailخودموفراموش كردم وهرچقدرازطريق گوگل تلاش ميكنم موفق نميشم به رمزعبورم دست پيداكنم
سؤالم اينه كه ميتونم آدرس جديد ديگه اي توgmailدرست كنم وياراهي براي دسترسي به آدرس قبلي هست يانه؟
درضمن من موقع ثبت نام اسم مستعاربراي خودم انتخاب كرده بودم ولي گوگل سؤال امنيتي روبراي ورود به سيستم ازمن ميخواد ومن نميدونم بايدچكاركنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
مرسي

خیرالبریه
Tuesday 27 November 2007, 04:04PM
با سلام

برای تبدیل فرمت داس به ورد ویا اکسل برنامه خاصی هست یا خیر ؟

صبح
Tuesday 27 November 2007, 04:27PM
با سلام
آقای خیر البریة
شاید مبدل نور بدرد شما بخورد :
http://www.sitegraphic.com/content_fa/?iPage=104

این مبدل در اکثر برنامه های نرم افزاری نور هم وجود دارد .

صبح
Tuesday 27 November 2007, 04:29PM
باسلام
من رمزعبورgmailخودموفراموش كردم وهرچقدرازطريق گوگل تلاش ميكنم موفق نميشم به رمزعبورم دست پيداكنم
سؤالم اينه كه ميتونم آدرس جديد ديگه اي توgmailدرست كنم وياراهي براي دسترسي به آدرس قبلي هست يانه؟
درضمن من موقع ثبت نام اسم مستعاربراي خودم انتخاب كرده بودم ولي گوگل سؤال امنيتي روبراي ورود به سيستم ازمن ميخواد ومن نميدونم بايدچكاركنم
ممنون ميشم كمكم كنيد
مرسي

سلام
باید یادتون باشه که سوال امنیتی رو چی جواب دادین ... اگر یادتون نمونده براحتی کاریش نمیشه کرد و بهتره یک ایمیل دیگه بسازید .

Mizhbod
Tuesday 27 November 2007, 04:34PM
آقا يه راه حل مناسب براي بالا بردن سرعت اينترنت بگو ببينم

MSR
Tuesday 27 November 2007, 06:25PM
آقا يه راه حل مناسب براي بالا بردن سرعت اينترنت بگو ببينم

خانم بهترین راه حل استفاده از adsl است که کمی سرعت رو بالا می بره ....بقیش فاید ه نداره فقط در حد شعاره;)

MSR
Tuesday 27 November 2007, 07:02PM
اینم همینجوری امتحان کن از هیچی بهتره

1.Run را از منوي Start اجرا كنيد.
2. در Run عبارت gpedit.msc را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
3. منتظر بمانيد تا Group Policy اجرا شود.
4. در بخش Local Computer Policy و زير Computer Configuration گزينه Administrative Templates را گسترش دهيد. ( با كليك بر روي علامت + كار آن انجام دهيد )
5. در ليست باز شده گزينه Network را نيز گسترش دهيد.
6. حال در اين ليست Qos Packet Scheduler را انتخاب كنيد.
7. به گزينه هايي كه در سمت راست ظاهر مي شوند دقت كنيد.
8 .بر روي Limit reservable bandwidth كليك راست كرده و Properties را كليك كنيد.
9. پس از اينكه پنجره Limit reservable bandwidth Properties باز شد در برگه Setting و در زير Limit reservable bandwidth گزينه Enabled را انتخاب كنيد.
10. مشاهده مي كنيد كه با انتخاب آن در روبروي Bandwidth Limit مقدار پيش فرض آن يعني 20 درصد به نمايش در مي آيد.
11.به جاي عدد 20 مقدار 0 را تايپ كرده و OK را كليك كنيد.
12.حال به Connection كه به وسيله آن به اينترنت وصل مي شويد رفته و بر روي دكمه Properties كليك كنيد.
13.به برگه Networking برويد و دقت كنيد كه Packet Scheduler فعال باشد (تيك كنار آن مشاهده شود).
14. اين پنجره را OK كنيد.
15.كامپيوتر خود را Restart كنيد.

خیرالبریه
Thursday 29 November 2007, 03:44PM
با تشکر از جناب صبح

سوال دیگری دارم

آیا کسی از برادران و خواهران میتونه به من در مورد ایجاد امضا وسند الکترونیکی کمک کند

هزینه آنرا تا 500000 تومان می پر دازم !!

salmanparsi
Friday 30 November 2007, 07:42AM
سلام خسته نباشيد
ما يه سي دي داريم كه چند تا فايل صوتي توش هست . فرمتش هم cda هست . هر كاري كردم كه كپي كنم نتونستم .
چند بار هم آقاي مستر من رو راهنمايي كردن ولي باز هم نتونستم .
هنوز هم كه هنوزه نتونستم كپي كنم .
يكي كمك كنه .
يا حق

MSR
Friday 30 November 2007, 11:35AM
جناب سلمان عجیبه که هنوز نتونستید....یه بار دیگه از این راه امتحان کنید اگه نشد میشه!

سی دی رو درون درایو بگذارید ...مدیا پلیر روباز کنید واین مسیر رو دنبال کنید
veiw<go to< copy from cd

در این صفحه هم ايكون copy music را انتخاب كنيد که در بالا قرار دارد وکپی شروع می شود اگر هم منوبار را ندارید(که در بالاترین قسمت است) یعنی همین گزینه veiw ,.... دکمه ctrl ,M را باهم فشار دهید تا منو بار ظاهر شود ومراحل را دنبال کنید ....اگر هم لازم است می توانم عکس این مراحل را برایتان بگذارم... ابتدا این مراحل را بروید اگر نشد عکس را می گذارم

MSR
Saturday 1 December 2007, 10:41AM
در ضمن اگه از مدیا پلیر با ورژن بالاتر استفاده می کنید سی دی را قرار داده مدیا پلیر را باز کنید و در بالای نرم افزار گزینه Rip را انتخاب کرده وسی دی را کپی کنید

یا می توانید با نرم افزار JetAudio به همین صورت عمل کنید وگزینه Rip که به صورت ایکون در قسمت بالایی قرار دارد را انتخاب کرده ودرایو سی دی را انتخاب کرده ومکان کپی شدن ...سپس دکمه start را بزنید

Teshneh
Sunday 2 December 2007, 07:32PM
سلام
فایلهای اپلود شده روی یوتوب رو چطور می شه دانلود کرد؟
ممنون

زانا
Sunday 2 December 2007, 07:35PM
ما که هرکاری کردیم نشد

Teshneh
Sunday 2 December 2007, 07:39PM
ای بابا...پس راه حل چیه اگه چند تا کلیپش رو خواستیم؟؟
اگر عضو شیم چی باز هم جواب نمی ده؟

MSR
Sunday 2 December 2007, 07:41PM
سلام
با این نرم افزارYouTube.Downloader.2.1
از اینجا دانلودش کنید http://rapidshare.com/files/55834819/YouTube.Downloader.2.1.zip

MSR
Sunday 2 December 2007, 07:43PM
اگر هم بدون نرم افزار می خواهید اینجا رو ببینید http://carpe.blogfa.com/post-19.aspx

Teshneh
Sunday 2 December 2007, 09:49PM
خیلی خیلی ممنونم جناب MSR
ولی اگر ادرس دانلود اون برنامه رو از یه جای دیگه لطف کنین ممنون می شیم..سرور ما اینجارو بسته

Teshneh
Sunday 2 December 2007, 10:11PM
سلام مجدد
فایلهایی که از راه دوم دانلود می شه تایپشون نا معلومه..در نتیجه بعد از دانلود باز نمی شه..راه حل چیه؟

MSR
Monday 3 December 2007, 02:04PM
ولی اگر ادرس دانلود اون برنامه رو از یه جای دیگه لطف کنین ممنون می شیم..سرور ما اینجارو بسته

سلام ....واقعا باعث تاسف هست که راپید شیر هم فیلتر شده البته بحال خودمون تاسف می خورم
از این ادرس دانلود کنید.....گشتم تا بالاخره پیدا کردم;)
http://www.download3000.com/download_26717.html

زانا
Monday 3 December 2007, 06:56PM
نمی دونم چرا گوگل رو گزاشتن واسمون فکر کنم از دستشون در رفته وگرنه اونم فیلتر میکردن:D
پیام های بازرگانی

Teshneh
Wednesday 5 December 2007, 11:44PM
سلام ....واقعا باعث تاسف هست که راپید شیر هم فیلتر شده البته بحال خودمون تاسف می خورم
از این ادرس دانلود کنید.....گشتم تا بالاخره پیدا کردم;)
http://www.download3000.com/download_26717.html

سلام از بنده س
دستتون درست:smile28:نه خب ....حالا به خاطر حفظ حقوق دیگران اشکالی نداره:smile55:
هر چند که ثابت کردین فایده نداره;):smile28:

inferotooth
Wednesday 5 December 2007, 11:51PM
تشنه خانم سلام
من اين جاهايي رو كه براي جناب عالي گذاشتم براي كربلا رو چي كار كنم تروخدا تكليف من رو روشن كنيد

Teshneh
Wednesday 5 December 2007, 11:58PM
تشنه خانم سلام
من اين جاهايي رو كه براي جناب عالي گذاشتم براي كربلا رو چي كار كنم تروخدا تكليف من رو روشن كنيد
علیک سلام....سلام از بنده س
ما نگفتیم که جا رو رزور کنین که!!!!!قیمتو پرسیدیم و زمان سفر که لطف کردین و جواب دادین..... و مدت زمان سفر که بی جواب موند!

inferotooth
Thursday 6 December 2007, 12:07AM
اين جانب براي بار سوم اعلام مي دارم كه
1- تاريخ حركت مصادف با تاريخ 22/11/1386 مي باشد
2- مدت سفر برابر با 7شب و 8 روز و 2 روز عزيمت
3-تاريخ بازكشت 10 روز بعد از حركت است
4- تاريخ بزگشت اين تور 02/12/1386 مي باشد
5- لطف كنيد كه به من يه شماره تلفن بدهيد كه من در رابطه با بقيه ي كار باشما تماس بگيرم و ضمنان من چون هر چند شب يك بار ميام باشگاه شايد سعادت ملاقات شما رو نداشته باشم
باتشكر

Teshneh
Thursday 6 December 2007, 12:12AM
جناب اینفروتوث ممنون از جوابتون ولی برای ما جا رزرو نکنین......فوقش اگه تصمیم مون عوض شد خودمون شماره شرکتتونو داریم تماس می گیریم...اگر هم اونموقه جا گیرمون نیومد که هیچ....

MSR
Thursday 6 December 2007, 03:11PM
هر چند که ثابت کردین فایده نداره;):smile28:

خواهش می کنم .....اگر خیلی اوضاع وخیم بود می ریم سراغ فیلتر شکن:smile28:

پدرخوانده
Friday 7 December 2007, 01:46PM
سلام بر همه دوستان عزيز
اميد وارم هميشه لحظات خوبي را داشته باشيد
اگه ممكنه من هم در اين قسمت شركت كنم
چون رشته من كامپيوتر است و چند ساله كار هم مي كن در اين ضمينه
شايد بتوانم شما را در حل مشكلات ياري كنم

MSR
Friday 7 December 2007, 08:03PM
سلام
هر کی سوال داشت می پرسه وشما می تونید جواب بدید ....خیلی هم عالیه:)

زانا
Friday 7 December 2007, 08:06PM
یه مشکل رایانه ای بسی عضیم
این تالار رایانه چقدر سوت و کوره نمیشه کاری کرد؟

kawe arya
Wednesday 12 December 2007, 03:14PM
من براى كذاشتن جند فايل تصويرى در وبلاكم مشكل دارم ايا ميتوانيد مرا راهنمايى نماييد
متشكرم

Teshneh
Wednesday 12 December 2007, 09:55PM
سلام....
چطور می شه عکسهای انیمیشنی رو سیو کرد ...مثلا مثل امضای taran e (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=9084) خانم رو

زانا
Wednesday 12 December 2007, 09:57PM
بکشش تو دسکتاپت البته

Teshneh
Wednesday 12 December 2007, 10:02PM
این یعنی چی اونوقت؟!

زانا
Wednesday 12 December 2007, 10:04PM
کلیک راست کن سیو از پیکچر هر چی هست اون رو بزن
این راه دومش
البته اجازه بگیر شاید قوانین کپی رایت داشته باشه

Teshneh
Wednesday 12 December 2007, 10:10PM
اونجوری تصویر به حالت ثابت سیو می شه و متحرک نیست

زانا
Wednesday 12 December 2007, 10:12PM
من که تا حالا این جوریش رو ندیدم اما میتونی با درگ کردنم امتحان کنی

Teshneh
Wednesday 12 December 2007, 10:15PM
خب این که شد همون اولی و نفرمودین یعنی چطوری

زانا
Wednesday 12 December 2007, 10:18PM
بابا تو امضای کی رو می خوای سیو کنی لینک بده به من به بینم چه تحفه ای هست؟
درگگگگگگگگگگگگگگگگگ بابا بگیر روش کلیک کن بعد کلیک رو نگه دار بعد بکش ببر تو دسک تاپ

MSR
Thursday 13 December 2007, 11:10AM
سلام....
چطور می شه عکسهای انیمیشنی رو سیو کرد ...مثلا مثل امضای taran e (http://www.iranclubs.net/forums/member.php?u=9084) خانم رو

سلام ....موقع save کردن با پسوند GIF ذخیره کنید....البته فایر فوکس خودش اینکاررو انجام می ده

Teshneh
Friday 14 December 2007, 01:12PM
سلام
و ممنون..این راه برای شما جواب داده؟برای ما هم خود سیستم اتوماتیک با پسوند gif سیوش می کنه ولی همچنان تصویر بی حرکت و ثابته.....از روی پراپتیز ادرس رو در اوردیم و اون صفحه رو سیو گردیم باز هم به عنوان تصویر سیوش می کرد نه فایل و کماکان ثابت بود

یه راه دیگه بفرماین ممنون می شیم:)

Teshneh
Friday 14 December 2007, 01:16PM
بابا تو امضای کی رو می خوای سیو کنی لینک بده به من به بینم چه تحفه ای هست؟
درگگگگگگگگگگگگگگگگگ بابا بگیر روش کلیک کن بعد کلیک رو نگه دار بعد بکش ببر تو دسک تاپ
پستی رو که چناب اس ام ار از ما اورده رو ببینید بهش اشاره شده...البته اگه حوصله ندارین به صفحه قبل بر گردین چون قبلا قید شده بود
ای ول
نمی دونستیم که همچین هم می تونیم از یه عکس کپی برداریم...ولی مشکل کماکان باقیه و حل نشده

MSR
Friday 14 December 2007, 06:42PM
سلام ....اتفاقا من امضای مورد نظر شمارو سیو کردم وجواب داد ....شاید مشکل از ویندوز شما باشه؟

زانا
Friday 14 December 2007, 06:55PM
تشنه من که هم با اینترنت اکسپلور هم با فایر فکس این جوری عکس میدزدم احتمالا هنوز تازه کاری لینک عکس رو هم نمی تونی بدی چه میدونم یه پروفایلش رو نشون بده به بینیم این عکس چیه
راستی راست گفتی حوصله ورق زدن ندارم میترسم صفحه هاش تا بخوره:D

Teshneh
Friday 14 December 2007, 07:57PM
سلام ....اتفاقا من امضای مورد نظر شمارو سیو کردم وجواب داد ....شاید مشکل از ویندوز شما باشه؟

از چه قسمتش می تونه باشه؟

Teshneh
Friday 14 December 2007, 07:58PM
سلام....
امضای سرکار خانم ترانه...حله؟

MSR
Friday 14 December 2007, 07:59PM
نمی دونم....سرویس پک دو نصب کردید؟

زانا
Friday 14 December 2007, 08:07PM
من اینجا پست زدم یا یه جا دیگه ها؟

زانا
Friday 14 December 2007, 08:08PM
نمی دونم کجا پست زدم اشتباهی:smile21:
اما بیا تشنه با یه درگ ساده هم میشه

kawe arya
Saturday 15 December 2007, 02:50PM
با سلام
من جند تا فيلم كوتاة دارم ميخوام تو وبلاكم بزارم
1\ بايدبا جة سيستمى فايلم رو convertكنم؟
2\ جكونة ميتوانم انرا در وبلاكم قرار دهم؟

مرا كامل راهنمايى نماييد
باتشكر

beatrice
Monday 17 December 2007, 11:02AM
سلام
اگه با ورود به اینترنت کامپیوتر خاموش و مجدد restartبشه باید چه کار کنم؟
ویروس یاب هم فعلا نصب نکردم.