نمايش نسخه نهائي : انتقاد
بهزاد
Saturday 15 February 2003, 12:04PM
اخيرا مشاهده مي شود كه برخي از دوستان بيكار و داراي اكانت مفت، در تمامي تاپيك ها اقدام به درج گفتگوهاي بي محتوا، خالي يا گفتگوهايي با يك تا چند شكلك نمي نمايند. و با اين كار علاوه بر بالا بردن كاذب تعداد گفتگوهاي خود و مجموع گفتگوهاي تالار، وقت ديگر اعضا را نيز براي مشاهده اين مزخرفات تلف مي كنند.
يك بار در اين زمينه توسط ادمين اقدام شد (چون تعداد گفتگوها بسيار بالا بود) ولي اخيرا مجداا شاهد تكرار اين امر در مقياسي كمتر هستيم و عكس العملي هم از ادمين مشاهده نمي شود، لطفا براي جلوگيري از هرج و مرج در تالار و تخريب جو عمومي، نسبت به حذف اين گفتگو ها و تذكر به كساني كه چنين كاري مي كنند، اقدام نماييد.
siavash_ad
Saturday 15 February 2003, 04:42PM
بنده هم با بهزاد موافقم. باید یک کف برای گفتگوها در نظر گرفت. همونطور که یک سقف برای گفتگوها وجود دارد. نمونه بارزش هم این آقای پدرام مقیم کاناداست. که در تمام تاپیک ها با یک شکلک اظهار نظر میفرمایند! آی دی شون هم هست عاشق ایران!
بهزاد
Friday 14 March 2003, 05:35PM
با سلام و عرض تسليت به مناسبت عاشوراي حسيني!
به نظر بنده بك گراندي كه براي صفحات تالار در نظر گرفته شده، جداي از بار معنوي كه دارد به علت ناهماهنگي با رنگ برخي از فونتهاي به كار رفته در صفحه، باعث ناخوانايي برخي از قسمت ها شده است.
همچنين آن فايل فلش كه در بالاي صفحه قرار گرفته باعث كندي و افزايش مدت زمان لازم براي بالا آمدن صفحات شده كه در اين وانفساي كم سرعتي مشكلي بر مشكلات افزوده است.
اميد است در مناسبت هاي بعدي شاهد كارهاي گرافيكي بهتر و شكيل تري باشيم.
موفق باشيد.
بهزاد
Tuesday 25 March 2003, 02:26AM
با عرض سلام و خسته نباشيد
الان كه بنده اين سطور را مي نويسم هفتاد و پنج ساعت و بيست و هفت دقيقه از زماني كه ساعت رسمي كشور يك ساعت به جلو كشيده شده، مي گذرد، ولي ساعت اين سايت هنوز به همان منوال گذشته است.
لطفا رسيدگي فرمائيد.
افسانه
Tuesday 14 September 2004, 09:01PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
بنده هم با بهزاد موافقم. باید یک کف برای گفتگوها در نظر گرفت. همونطور که یک سقف برای گفتگوها وجود دارد. نمونه بارزش هم این آقای پدرام مقیم کاناداست. که در تمام تاپیک ها با یک شکلک اظهار نظر میفرمایند! آی دی شون هم هست عاشق ایران!
:smile43:
:smile43::smile43::smile43:
maryam
Friday 24 December 2004, 02:33AM
تالارهايي مثل جامعه و خانواده و تعليم و تربيت و نيازمنديها و در اين راستا كه تقريبا به كار نميان چه لزومي داره كه باشن؟؟ و تالارهايي مثل آزاد و دوست يابي و دين و از اين جور چيزا كه يه مقدار بيشتر فعاليت دارن اعضا توش، چرا بدون قوانين رها شدن؟! چرا يه تاپيك بي هدف و بي مزه به فعاليتش ادامه ميده؟!؟ بازنگري پليز!!
پشتیبانی باشگاه
Thursday 30 December 2004, 09:13PM
نوشته شده بوسيله maryam
تالارهايي مثل جامعه و خانواده و تعليم و تربيت و نيازمنديها و در اين راستا كه تقريبا به كار نميان چه لزومي داره كه باشن؟؟ و تالارهايي مثل آزاد و دوست يابي و دين و از اين جور چيزا كه يه مقدار بيشتر فعاليت دارن اعضا توش، چرا بدون قوانين رها شدن؟! چرا يه تاپيك بي هدف و بي مزه به فعاليتش ادامه ميده؟!؟ بازنگري پليز!!
با سلام
قوانين عمومي باشگاه را مي توانيد در پيوند ذيل مشاهده كنيد .http://www.iranclubs.org/tos
قوانين همان قوانيني است كه هر كاربري هنگام ثبت نام با آن توافق مي كند و توضيح اضافي وارد شده در بعضي تالارها فقط روش اجراي آن را از سوي مسئوولين باشگاه تشريح مي كند.
همچنين تقسيم بندي فعلي تالارها بر اساس سرفصلهاي مطرح در جامعه امروز پايه گذاري شده است و كم فعال بودن آنها باعث حذف نمي شود .
با تشكر
maryam
Thursday 30 December 2004, 09:44PM
اما كسي براي خوندن قوانين فكر نميكنم بره اونجا..چون جلوي چشم نيست
پشتیبانی باشگاه
Thursday 30 December 2004, 10:46PM
نوشته شده بوسيله maryam
اما كسي براي خوندن قوانين فكر نميكنم بره اونجا..چون جلوي چشم نيست
البته قوانين كلي هنگام ثبت نام براي مطالعه كاربر عضو نمايش داده ميشود ، و در صورتيكه كاربري اين قوانين را ناديده بگيرد نشاني اين قوانين مجددا در اختيار او قرار خواهد گرفت ( با كليك بر روي كادر فلش ) ... مثل اين :
WIDTH=160 HEIGHT=78
محل درج توضيحات - نام يكي از مسئوولين باشگاه و تاريخ انجام
مهرداد @ پشتيباني باشگاه
تاريخ درج : 10 دي 1383 - ساعت 22:45 ب.ظ.
اما به پيشنهاد شما نيز خوب است كه از جاي ديگر قابل دسترس باشد . چشم
maryam
Thursday 30 December 2004, 11:16PM
ممنون
هستي
Saturday 15 April 2006, 08:16AM
بسمه تعالي
اگر كسي نمي خواهد به سوالات وپرسش ها جوابي بدهد بهتر است ان قسمت ها را در بخش مديريت حذف كنيد.
peeshgooyy
Saturday 15 April 2006, 09:58AM
البته من كوچكتر و تازهواردتر از اون هستم كه نظر بدم. اما شايد بهتر باشه در مورد قسمتهاي فروم تجديد نظر بشه
peeshgooyy
Saturday 15 April 2006, 10:00AM
در مورد افرادي كه فقط وقت ديگران رو ميگيرن هم نميشه كار زيادي كرد. مگر تذكر دادن
ادمينةاي محترم هم نميتونن كسي رو اخراج كنن فقط به اين دليل كه حرفهايي كه زده از بار علمي مناسبي برخوردار نبوده و فقط ابراز وجود كرده
هستي
Monday 11 September 2006, 08:20AM
بسمه تعالي
من يك نظر دارم.گرچه بعضي وقتها بايد بگويم دريغ از يك پاسخ.
در تالار باز كننده عنوان از هيچ حقي برخوردار نيست.
اگر كساني بحث را با مطالب بي ربط به انحراف بكشند و يا توهين كنندباز هم نمي تواند كاري انجام دهد.
پيشنهاد مي كنم بعضي اختيارات با نظارت تالار به فرد داده شود.
البته منظورم حذف سخنان مخالف نيست كه در يك گفتمان سالم امري بديهي است.
پشتیبانی باشگاه
Monday 11 September 2006, 08:53AM
با سلام
شروع كننده موضوع با استفاده از كليد http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/report.gif ميتواند اهانت يا انحراف موضوع را به ناظرين تالار اطلاع دهد تا اقدام لازم صورت گيرد . در صورتي كه در موضوعي انحراف از موضوع اصلاح نشده وجود داشته باشد بدليل عدم درخواست رسيدگي توسط حداقل يكي از كاربران بوده است.
باتشكر
زغال
Monday 11 September 2006, 08:46PM
منم موافقم می تونید برخورد کنید
هستي
Tuesday 12 September 2006, 09:10AM
اخيرا مشاهده مي شود كه برخي از دوستان بيكار و داراي اكانت مفت، در تمامي تاپيك ها اقدام به درج گفتگوهاي بي محتوا، خالي يا گفتگوهايي با يك تا چند شكلك نمي نمايند. و با اين كار علاوه بر بالا بردن كاذب تعداد گفتگوهاي خود و مجموع گفتگوهاي تالار، وقت ديگر اعضا را نيز براي مشاهده اين مزخرفات تلف مي كنند.
يك بار در اين زمينه توسط ادمين اقدام شد (چون تعداد گفتگوها بسيار بالا بود) ولي اخيرا مجداا شاهد تكرار اين امر در مقياسي كمتر هستيم و عكس العملي هم از ادمين مشاهده نمي شود، لطفا براي جلوگيري از هرج و مرج در تالار و تخريب جو عمومي، نسبت به حذف اين گفتگو ها و تذكر به كساني كه چنين كاري مي كنند، اقدام نماييد.
بسمه تعالي
ظاهرا بحث حالا نيست.
مي بينيد كه مدتهاست ادامه دارد.
بهر حال بايد فكر جدي تري بشود.
ضمنا
من براي مواردي گفتم كه وقت ان گذشته است ولزومي ندارد ان حرفهاي مفت باقي بمانند.
پشتیبانی باشگاه
Tuesday 12 September 2006, 10:28AM
با سلام
دقيقا متوجه منظور شما نميشوم . در صورتيكه امكان حذف نوشتههاي ساير كاربران به مؤسس عنوان اعطا شود با احتمال حذف غيرمنطقي گفتگوهاي ساير كاربران باشگاه با بينظمي مواجه خواهد شد و آنچه بعنوان (درخواست رسيدگي) ذكر شد ، براي مقطع خاصي نبوده و در طول فعاليت باشگاه رعايت شده و خواهد شد .
موفق باشيد
هستي
Tuesday 12 September 2006, 04:02PM
بسمه تعالي
به عنوان نمونه
اگر اين ها را مرور كنيد متوجه تذكر من هم مي شويد: نقل قول وكپي از مطالب نوشته شده
من هم در اصل به ريش همان بيسواد فاشيست
كه تئوريسين اسلامي مملكت ! است دارم ميخندم
--------
اگر توجه كرده باشيد، من به سخن آنان خنديدم
و اين " ريشخند" اصطلاح است. پس مغلطه ي
خلط معاني نفرمائيد!
--------------
براي اينكه تناقض و چيزي كه شايسته خنديدن بدان باشد در آن
يافت نشده است و تا كنون، همه ادعا هاي شما پوچ از آب در آمده اند
( جز سفسته هايي كه در مورد شخص و شخصيت ايشان فرموديد)
و به شما قول ميدهم كه ديگر ايراد هاي شما هم پوچ از آب در خواهد آمد!!
----------------
بازهم مشاعره و سفسته ي انگ نفهمي و كوري بجاي استدلال!
لابد اينجا هم هركس زودتر اين شعر را گفت برنده است و حق با اوست!
------------
آهان ، پس هر كس خدا را بشناسد ، لاجرم بايد پول براي شما بيندازد( از طريق چاه البته!)
اينكه ما دلمان ميخواهد ويا نميخواهد هم باز سفسته است كه شما به ما انگ ميبنديد.
يك بار هم شده يك پيام بنويسيد كه در آن بجاي سفسته استدلال باشد.-----------------
بهر حال چون شروع كننده بحث من بوده ام مايلم اين مطالب بي ربط را حذف كنم.
هستي
Tuesday 12 September 2006, 04:06PM
البته مطالب زننده ديگري هم از چشم ناظران تالار شايد به دليل كار زياد دور مي ماند.
هستي
Friday 15 September 2006, 07:54AM
بسمه تعالي
ظاهرا بايد منتظر باشم تا مديران تالار در مورد اين پيشنهاد تصميم بگيرند.
من معمولا بعضي موارد قابل ذكر را به نشانه مهرداد مي فرستم.
اگر نشانه كلي تري هست لطفا ذكر كنيد.
پشتیبانی باشگاه
Monday 18 September 2006, 12:51AM
با سلام
همانطور كه ذكر شد استفاده از كليد درخواست رسيدگي يا (http://www.iranclubs.net/forums/images/khazar/buttons/report.gif) در كنار هر نوشته ، باعث مي شود يك نوشته براي مسئول مربوطه با نشاني دقيق نوشته بهمراه توضيح درخواست ارسال شود . با ارسال پست خصوصي يا تنها نقل قول اين موضوع ، اين نشاني به دست ناظر مربوطه نخواهد رسيد يا براي رسيدگي با مشكل مواجه خواهد شد .
لذا خواهشمند است براي رسيدگي به چنين نوشته هائي از همان كليد استفاده فرمائيد .
موفق باشيد .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.