PDA

نمايش نسخه نهائي : سوال از ادمين

عليرضا
Wednesday 26 February 2003, 11:19AM
چه موقع ناظران تالارها انتخاب مي شن؟

اگه ميشه من مي خوام ناظر تالار ( دوستي و دوستيابي ) بشم:(

anita
Wednesday 22 June 2005, 02:48AM
چه موقع ناظران تالارها انتخاب مي شن؟

اگه ميشه من مي خوام ناظر تالار ( دوستي و دوستيابي ) بشم:(

آخی نازی :smile59:
مطمئن نیستم ولی فکر کنم کسی می تونه ناظر بشه که تعداد گفتگو هاش زیاد باشه
تو اون تالار هستند کسانی که تعداد کفتگوهاشون به 2 - 3 ..... هزار می رسه

بهزاد
Saturday 16 December 2006, 05:28PM
آقای ادمین عزیز
این آواتار قشنگ من چرا ناپدید شده بید؟

پشتیبانی باشگاه
Thursday 21 December 2006, 10:14AM
با سلام
در هنگام ارتقاي نرم‌افزار باشگاه مشكلي براي نشان‌هاي‌كنار‌گفتگو پيش آمده بود كه رفع شد.

باتشكر

سمپاد
Saturday 13 January 2007, 10:11PM
با سلام به جناب ادمين
اميدوارم كه حالتون خوب باشه
مي خواستم بدونم كه آيا اين سايت با سايت goftman.com كه حدود يك ساله كه بسته شده رابطه اي داره؟ آخه از لحاظ theme و نوع موضوعات خيلي به اين سايت شباهت داره
ممنون و خداحافظ

پشتیبانی باشگاه
Saturday 13 January 2007, 10:21PM
با سلام ؛
خير ، اين سايت هيچگونه ارتباطي با سايت مورد اشاره ندارد .

موفق باشيد

مشكي
Sunday 14 January 2007, 03:39PM
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
من چند وقت پيش پسوردم رو گم كردم. بدبختيش اينه كه ويندوز رو بدون اينكه كوكي ها رو بردارم عوض كرديم. حالا يك پسورد جديد گرفتم اما هر چي پسورد رو مي نويسم حتي كپي و پيست مي كنم افاقه نمي كنه كه نمي كنه. موندم چيكار كنم! حتي پسورد رو برعكس نوشتم ولي باز هم... .

مشكي
Sunday 14 January 2007, 03:55PM
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
ببخشيدا بازم مزاحم شديم. ولي من پسورد رو گم كردم يعني تا حالا از كوكي ها استفاده مي كردم. حالا زد و كوكي ها پاك شد. حالا كه يك پسورد جديد گرفتم قبول نمي كنه. يعني هرجور باهاش راه ميام حتي كپي و پيست مي كنم يا اصلا برعكس مي نويسم ولي بازم قبول نمي كنه! مشكل چيه؟

مشكين
Sunday 14 January 2007, 10:38PM
با سلام ؛
خير ، اين سايت هيچگونه ارتباطي با سايت مورد اشاره ندارد .

موفق باشيد

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
من مشكي هستم و پسوردم رو گم كردم. كوكي ها هم پاك شد. حالا كه پسورد جديد گرفتم و آن را وارد مي كنم ايراد مي گيرد. من حتي كپي و پيست كردم يا پسورد را برعكس نوشتم اما فايده نداشت

با سلام ،
پست الكترونيك معتبري كه هنگام ثبت نام به باشگاه ارسال كرده‌ايد ، جهت چنين مواقعي كاربرد دارد . شما مي‌توانيد هنگام ورود در قسمت "‌پسورد خود را فراموش كرده‌ام"‌ پست الكترونيك خود را وارد نمائيد تا با از ارسال دو پست الكترونيك تائيد ، و بازسازي كلمه عبور ، كلمه عبور جديد به شما ارسال شود.

در صورتيكه قادر به انجام اين كار نيستيد ، با پست الكترونيكي معتبر خود و شناسه كاربري از قسمت تماس با ما در زير صفحه با باشگاه تماس حاصل نمائيد.

با تشكر

سمپاد
Monday 15 January 2007, 11:27PM
با سلام
مي خواستم از شما بپرسم كه آيا سايت شما با سايتgoftman.com كه چند وقتي هست بسته شده رابطه اي داره؟
چون كه اين سايت از لحاظ theme و تقسيم بندي موضوع ها خيلي به اون سايت شباهت داره
ممنونم

پشتیبانی باشگاه
Monday 15 January 2007, 11:44PM
با سلام
مي خواستم از شما بپرسم كه آيا سايت شما با سايتgoftman.com كه چند وقتي هست بسته شده رابطه اي داره؟
چون كه اين سايت از لحاظ theme و تقسيم بندي موضوع ها خيلي به اون سايت شباهت داره
ممنونم
با سلام
همانطور كه اشاره شد اين باشگاه هيچگونه ارتباطي با سايت مذكور ندارد و موضوعات و رنگ آميزي صرفا حاصل تصميم دست‌اندركاران اين باشگاه است.

متشكرم

مشكي
Tuesday 16 January 2007, 10:11PM
سلام . براي حفظ امانت شناسه شما باشگاه بايد متوجه شود كه شما همان كاربر مشكي هستيد . لذا ارسال يك پست الكترونيك ضروري هست .و الا باشگاه قادر نخواهد بود اطمينان حاصل كند كه شخص ديگري بجاي شما كلمه عبور نمي‌خواهد.

بهرحال با توجه به IP موجود اين ادغام انجام خواهد شد .

بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
اول از همه به خاطر فرستادن سه پست تكراري معذرت ميخوام. آخه وقتي كه هر كدوم رو فرستادم نمي ديدمش و فكر مي كردم كه ارسال نشده.
بعد مي خواستم بگم كه من در قسمت تماس با ما متنم رو فرستادم ولي بلافاصله يك ايميل اومد كه همون سر خطش به زبون محلي نوشته بود كه: « اين ايميل بصورت خودكار فرستاده شده..... مطلب شما ارسال نشده.»
يه سوال:
اگه من با يك نام كاربري ديگه ثبت نام كنم اونوقت شما همونو به مشكي برمي گردونين؟ اگه بشه براي من كه مشكلي پيش نمياد؟ يعني بازم ازم پسورد بخواد!
در آخر ضمن تشكر و معذرت از سر خوردن مي خواستم بگم كه توي همين چند روز كه نمي تونستم وارد سايت بشم مطالبي كه دوستان در تاپيك ها مي فرستادن از طريق ايميل به دستم نمي رسيد.

هستي
Wednesday 14 February 2007, 08:48AM
بسمه تعالي
با سلام
من فقط از كامپيوتر شخصي مي توانم وارد تالار بشوم ودر ساير جاها پيام خطا مي دهد ونام كاربري را نا معتبر اعلام مي كند.
اشكال در چيست؟

پشتیبانی باشگاه
Thursday 15 February 2007, 11:31AM
با سلام
لطفا به موضوع "تداخل صفحه كليد فارسي و عربي (http://www.iranclubs.net/forums/showthread.php?t=5655)" دقت فرماييد. در غير اينصورت تنظيمات مرورگر از جمله پشتيباني از كوكي مي تواند مؤثر باشد. در صورت تداوم مشكل موضوع جديدي با عنوان مناسب باز نمائيد .

باتشكر