PDA

نمايش نسخه نهائي : حرف زدن دختر و پسر

rza55
Wednesday 11 July 2007, 09:29AM
چرا با اينكه ميدونيم هم پسرا و هم دخترا دوست دارن با جنس مخالف دوست و هم صحبت بشن ولي با اين حال هميشه از هم مي ترسن و نمي تونن شروع كننده باشند؟:smile06::smile09:

kimiya
Sunday 22 July 2007, 02:15AM
چون الان دخترا نمی تونن به پسرا اعتماد کنند

shabgard
Sunday 22 July 2007, 02:33AM
تا ببینی چه حرف زدنی باشه؟

اگه خارج از شرع نباشه خوبه

***elham***
Friday 8 August 2008, 11:09AM
ببخشید شما تو کدوم قرن زندگی میکنید .....
الان اگر پسر و دختر با هم حرف نزنن و با هم دوست نباشن جای تعجب .
این مسله ای که شما گفتی در حال حاضر درصد خیلی کمی از دختر و پسر ها رو شامل میشه..

نگارینا
Friday 8 August 2008, 04:56PM
كاملا اشتباه ميكني
هنوز هم اين مسئله تا اين حد عادي نشده

imanagha83
Friday 8 August 2008, 05:26PM
مرحوم دکتر شریعتی وقتی در مورد پوشش زن ازش سئوال کردن حرف جالبی میزنه . وقتی می پرسن پوشش رو در چه حدی توصیه میکنید میگه که ما چطور میتونیم حد و مرز برای زن تعیین کنیم؟ مغز اون رو با اطلاعات و ضروریات تغذیه کنید زن خودش راه را برخواهد گزید . (نقل به مضمون) مهم اینه که دختر و پسری که ارتباطی برقرار میکنن بدونن که هیچ کدوم ما مهرهء گمشده ای در صفحهء شطرنج الهی نیستیم. اگر مغز طرف درست تغذیه شد و به عنوان یک عقده ای بیمار به جامعه تحمیل نشد بعد می بینیم که دوستی ها هم میتونه سازنده باشه. اما وقتی می بینیم مسائلی مثل توانایی های جنسی و ... رو به جای پدر و مادرا دوستان باید به نوجوان بگن ناگفته پیداست که این شخص تا رسیدن به جوانی و بعد بر چه پایه هایی به جهان پیرامونش نگاه میکنه!

imanagha83
Friday 8 August 2008, 05:29PM
چون الان دخترا نمی تونن به پسرا اعتماد کنند

این موضوع دو طرفه ست .
درسته که مرد طالب و زن مطلوبه اما دقت کنید اگر طالب دست از طلب میکشه لابد به این دلیله که زمانی شاهد بوده که دختری به قول حافظ " گندم نمایی " کرده و دست به "جو فروشی" زده:rolleyes:
من فکر میکنم درصد زیادی از دخترا و پسرا اعتمادشون رو به هم ازدست دادند.

imanagha83
Friday 8 August 2008, 05:38PM
ببخشید شما تو کدوم قرن زندگی میکنید .....
الان اگر پسر و دختر با هم حرف نزنن و با هم دوست نباشن جای تعجب .

به قرن ربطی نداره. پس اگه اینطوره ما داریم به جای پیشرفت ، پسرفت میکنیم چون در دوران قاجار در حرمسراها خواجگان خدمتگذار بودند و همدم زنان محسوب میشدن. حالا میشه نتیجه گرفت که اونها در قرنی بهتر و یا روشنفکرانه تر از ما زندگی میکردند؟ حال که همه میدونیم فرهنگ قاجار دچار بیماری مزمن خرافات و ... بوده. فکر میکنم باید به عنوان کسی که به روابط فی مابین اعضای جامعه اهمیت میده کاری کنیم که تابو بد بودن روابط شکسته بشه و در عین حال برای روابط حد و مرزی شرعی و وجدانی وضع کنیم. این قانون نخواهد بود این زیرمجموعه ای از اخلاقیات فردی ست. واضح تر بگم کسی از به قول شما " حرف نزدن دختر و پسر" تعجب نخواهد کرد اگر آب چنان گل آلود باشه که نشه چیزی رو تشخیص داد ( مثل الان که تر و خشک با هم میسوزن) باید اخلاقیات اصلاح بشه و حتما منظورم از زاویه دین نیست چون غالبا به جای اینکه ما خودمون رو اصلاح کنیم با رفتن عامیانه به سراغ دین گره تازه ای به شخصیت خودمون اضافه میکنیم بدون اینکه دردی دوا شده باشه. :rolleyes:

این مسله ای که شما گفتی در حال حاضر درصد خیلی کمی از دختر و پسر ها رو شامل میشه..

تا جایی که بیاد دارم آماری در این زمینه منتشر نشده :smile09:

ali_samet_k2
Friday 8 August 2008, 05:58PM
چرا با اينكه ميدونيم هم پسرا و هم دخترا دوست دارن با جنس مخالف دوست و هم صحبت بشن ولي با اين حال هميشه از هم مي ترسن و نمي تونن شروع كننده باشند؟:smile06::smile09:
are rast migi
hamishe mikhan baham sohbat konan ama mitarsan
khob dota hamjens nemitonan baham ebraze ehsas konan

ali_samet_k2
Friday 8 August 2008, 05:59PM
ye dokhtar khanoom nist biad?

ali_samet_k2
Friday 8 August 2008, 06:03PM
mazerat
man esmam aliye taze ozve sait shodam

ali_samet_k2
Friday 8 August 2008, 06:04PM
az jonoob

ali_samet_k2
Friday 8 August 2008, 06:05PM
ye jori alham dosrost mige ama
hamsh dorost nist

ali_samet_k2
Friday 8 August 2008, 06:06PM
bebinid age dokhtar va pesar baham sohbat nakonan ya rabete nadashte bashan aslan rabete mani nemide

imanagha83
Friday 8 August 2008, 07:07PM
خیلی خوش اومدی علی اما اگه سعی کنی اول فونت فارسی رو نصب کنی بعد هم مطالبت رو ترجیحا توی یک پست بنویسی بهتره . چون اینطوری بحث از مدارش خارج میشه و انرژی مخاطب صرفا برای خوندن چندین مطلب تک خطی از شما صرف میشه.
موفق باشی;)

ahmad0511
Friday 8 August 2008, 09:57PM
من احمد از مشهد
ahmadjon@ymail.com

sana5914
Tuesday 12 May 2009, 06:20PM
سلام .من عضو جدید باشگاه هستم.من با imanagha83 تا حدود زیادی موافقم
تو این زمان دختر و پسر مرتباً با هم درتماسند والبته این یه احساس ذاتیه که به سمت هم کشیده میشند متاسفانه قشر خیلی جوون ما(یعنی همون نوجوون ها) بی هیچ فکری اینکار رو می کنند و بیشتر از روی کنجکاویه و چون بی هیچ تفکریه نگران کننده است ، من نمی دونم شما دوستان تو چه محدوده سنی هستید ولی مسلماً از یه زمانی دیگه افراد تو ارتباطاتشون دنبال هدفی هستند وصرفاً کنجکاوی نیست ، واقعاً باور دارم که هرچه افراد رو محدود ترکنند مشکلات بزرگترو عمیقتر میشه ضمن اینکه بی حدو مرز بودن تو هیچ چیز علی الخصوص ارتباط افرادهم درست نیست یعنی همون که دکتر شریعتی گفتند وقتی مغزو ادراک انسانها درست تغذیه بشه دیگه نباید نگران چیزی بود چون مطمئناً درستی رفتارشون رو تشخیص خواهند داد، متاسفانه تو این دوره هم که بی قیدی به عنوان نشانه متمدن بودنه باعث شده که اعتماد از افراد گرفته شه

گداز
Wednesday 13 May 2009, 12:01PM
az jonoob
سلام :D

گداز
Wednesday 13 May 2009, 12:03PM
سلام:D

عبد من عبادالله
Tuesday 22 September 2009, 06:27PM
با سلام
دوست عزیز مهمترین نهاد اجتماع نزد خداوند خانواده است؛ چرا که در آن گرانبها ترین موجود و هدف آفرینش تمام موجودات دیگر، یعنی "انسان" وارد هستی می شود و رشد می کند. و گرمی و استحکام این نهاد، تلاثیر مستقیم بر روی فرد و شرایط روحی او دارد. به همین علت هر چه موجب تضعیف این نهاد بسیار مقدس شود به شدت مذموم است. و موجب فرودآمدن عذاب الهی می شود. در روایات عبارات عجیبی در این زمینه داریم. مثلا در مورد طلاق فرموده اند که "عرش الهی را می لرزاند"!! یعنی تا این حد در نزد خداوند مهربان، انسان و سرنوشت او مهم است و خداوند از کسانی که به بنده اش و عاقبت او صدمه می زنند به سختی انتقام می گیرد:(:(:(:(:smile34:
قلب مرد و زن خلقت خاصی دارد. اگر شما در تمام طول عمرتان، تنها و تنها مهر یک خانم(و یا آقا) را را در دل داشته باشید و به فرد دیگری دل نبسته باشید عشق او بسیار گرم تر و رابط زناشویی شما بسیار مستحکم تر خواهد بود و این نزد خداوند بسیار نیکو و پسندیده است.
متاسفانه غربیهایی که این راه را نرفتند امروزه به شدت دچار معضلات سنگین آن شده اند. مثلا در ایالات متحده در سال 2003 بیش از 29 درصد کودکان به دنیا آمده پدر و مادری برای خود نمی شناختند!!!!(البته این آمار قدیمی است و مطمئنا امروزه اوضاع خیلی بدتراست) این یعنی 29 درصد انسانهای فردای جامعه به شدت در معرض عقده های روحی و ... هستند و احتمالا دزدان وجنایتکاران و تبه کاران فردای جامعه خواعند بود. و همه اینها غیر از هزینه هایی است که به طور مستقیم بر دولت و اجتماع تحمیل می شود.
موفق و سربلند باشید:smile28:
یا حق:smile07:

50_cent
Sunday 28 February 2010, 06:10PM
سلام من هم اسمم اليكس از لندن نظر من اينه كه دختر و بسر ميتونن با هم صحبت كنن جون بسر بدونه احساس دختر چجوری و دختر هم همینطور ولی زیاد جلو نرن;) ;););)

درست میگم یا منه؟