PDA

نمايش نسخه نهائي : دانشمند زن‎‎ ايراني‎ منتخب‎ جهان شد

صبح
Sunday 2 March 2003, 09:53AM
پاريس‎ ـ سازمان‎ ملل‎ متحد "يونسكـو" خانم‎ دكتر شيوا سيد فروتن‎ دانشمند زيست‎ شناسـي‎ ذره‎‎اي‎ ايران‎‎ رابه عنوان يكي‎ از15 دانشمند زن‎‎ منتخب‎ جهان برگزيد. .
به‎ گزارش‎ خبرگزاري‎‎ جمهـوري اسـلامـي‎, سيـد فروتن‎‎‎ يكي‎ از 3 زن دانشمند جهاناست‎ كه‎ از قاره‎‎هاي‎ آسيا واستراليا موفق‎ به دريـافـت‎ اين‎‎ جايزه‎‎ شد, دانشمند ديگر بـرنـده ايـن جايزه‎,ازاستراليااست‎ و نام‎ سومين‎ دانشمند از اين‎ منطقه‎ جغرافيايي‎آسيا - پاسيفيك‎ در هفته‎‎هاي‎ آينده اعلام‎ خواهد شد. .
تاكنون‎‎‎ 71 دانشمنـد زن از 45 كشـور جهـان موفق‎ به‎‎‎ دريافت‎ جايزه ويژه يونسكـو بـراي‎ طرحهاي‎ نمونه‎‎ و نويد بخش‎ خود شدهاند. .
زنان‎‎ دانشمند ديگر جهان را دانشمنداني‎ از كشورهاي‎‎ ساحل‎ عاج‎, نيجريه‎,آفريقاي جنوبي‎, حكومت‎ خودگردان‎‎ فلسطين, سوريـه‎, تـونـس‎ , استراليا, روماني‎,تركيه‎, آرژانتين‎, پـرو, ونزوئلا و رژيم‎ اشغالگر فلسطين‎ است‎. يونسكو اعلام‎‎ كرد در علوم زنـدگـي‎ و مـادي‎ بيش‎ از2700 دانشمند در 12 مركز تحقيقاتـي‎ در فرانسه‎, آسيا و آمريكا درحال‎ فعاليتند كه‎ 55 درصداز آنان‎‎ را زنان تشكيل‎ مي‎دهند.

سینا 555
Sunday 2 March 2003, 06:39PM
واقعا باعث افتخاره كه يك زن ايراني بتونه به همچه درجاتي برسه.خداروشكر ميكنم

montazer
Sunday 2 March 2003, 07:44PM
با سلام

من هم از شنيدن اين خبر خوشحال شدم و واقعا خدا را شكر كه چنين فرزانگاني در كشور ما كم نيستند .
اميدوارم نفرهاي بعدي كه افتخاري براي كشور كسب مي كنند ما باشيم:cool::cool: :smile40:

درياي آرام
Tuesday 4 March 2003, 12:30AM
نوشته شده بوسيله صبح
پاريس‎ ـ سازمان‎ ملل‎ متحد "يونسكـو" خانم‎ دكتر شيوا سيد فروتن‎ دانشمند زيست‎ شناسـي‎ ذره‎‎اي‎ ايران‎‎ رابه عنوان يكي‎ از15 دانشمند زن‎‎ منتخب‎ جهان برگزيد. .
به‎ گزارش‎ خبرگزاري‎‎ جمهـوري اسـلامـي‎, سيـد فروتن‎‎‎ يكي‎ از 3 زن دانشمند جهاناست‎ كه‎ از قاره‎‎هاي‎ آسيا واستراليا موفق‎ به دريـافـت‎ اين‎‎ جايزه‎‎ شد,
باز هم آفرين . . .

asheghe iran_p
Tuesday 4 March 2003, 01:30AM
آخ خوش به حالش............

عيب نداره مگه من چي كم دارم فردا هم اسم من و تو مجلات و روزنامه ها خواهيد خوند WooooooooooooooooooooooooW چي ميشه آقاي پدرام گل مدرك دكتراي رياضي از كانادا براي من هم از اين كارا بكنيد

با تشكرات:D

idaINAZ
Friday 28 March 2003, 04:22PM
KHEYLE ALEYE