نمايش نسخه نهائي : من غريبة هستم
غريبه
Sunday 12 August 2007, 08:51PM
سلام من غريبه هستم از ديروز شركت كردم و به هزار موضوع جواب دادم تاززه يادم اومد خودم رو معرفي كنم هه هه هه:)
زانا
Sunday 12 August 2007, 09:33PM
مواظب باش این جوری که تو روزی هزار تا پست بدی که فردا امار رو مال خودت میکنی چون فعلا نه هزار بیشترین پسته تو نه روز اینده باید اون بالا ها به بینیمت:smile28:
saleh57
Sunday 12 August 2007, 09:33PM
سلام:)
خوشامديد.
اگر 1000 تا موضوع رو جواب داده باشيد كه ديگه غريبه نيستيد 15 تا كه ديگه جاي خود داره !!!:D
موفق باشيد.
يا علي:smile07:
وصال
Sunday 12 August 2007, 09:35PM
سلام خانم غریبة...
خیر مقدم عرض میکنم...
مطمئن باشین وقتی اولین پستتون رو اینجا زدین دیگه از غریبگی در اومدین..
اوقات خوب و خوشی رو داشته باشین...
انشالله شما رو در تالار زبانها..بخصوص قست عربیش بیشتر ببینیم...
Scorpion
Sunday 12 August 2007, 11:11PM
سلام و خوش آمد عرض می کنم خدمت خانم غریبه ، آهان یادم امد همان خانم غریبه شجاع .
یک معرفی از اعضایی که پست زدن می کنم :
جناب زانا بهم ریزنده سایت ، عضو ثابت کلیه کل کل ها ، کامپیوتری پنهان ، باحال و شیطون .
جناب صالح هم وزین و سنگین و مطلع پای ثابت بحث .
این خانم وصال ، خانم دکتر محافظه کار سایت ما هستن .
بنده هم عقرب سایت هستم البته نیش نمی زنم شغلم برنامه نویسی هست .
احمدfff
Sunday 12 August 2007, 11:12PM
سلام.....
:smile07:خیلی خوش اومدی:smile07:
احمدfff
Monday 13 August 2007, 10:04PM
سلام عليكم
هاي انتي هم تعرفي عربي طلعتي
تحياتي
زانا
Monday 13 August 2007, 10:33PM
حالا این دوتا پست شما چه فرقی با هم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
در ضمن این غریبه تو عربستان غریبست ایران تشریف ندارند:smile07:
در ضمن اقایScorpionما این معرفی شما رو چی در نظر بگیریم؟
احمدfff
Monday 13 August 2007, 11:13PM
حالا این دوتا پست شما چه فرقی با هم داشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟:o
در ضمن این غریبه تو عربستان غریبست ایران تشریف ندارند:smile07:
در ضمن اقایScorpionما این معرفی شما رو چی در نظر بگیریم؟
به شما چه؟؟؟؟
saleh57
Tuesday 14 August 2007, 11:33AM
سلام من غريبه هستم از ديروز شركت كردم و به هزار موضوع جواب دادم تاززه يادم اومد خودم رو معرفي كنم هه هه هه:)
سلام
در اين دو سه روز ماشاالله 50 تا پست زديد.
خواهش ميكنم قبول كنيد كه ديگر غريبه نيستيد بلكه سابقا غريبه بوديد!
پس ديگه در اين جمع با صفا احساس غربت نكنيد.
زنده باشي.
يا علي مدد:smile07:
محمّد
Tuesday 14 August 2007, 12:38PM
سلام خانم غریبة...
خیر مقدم عرض میکنم...
مطمئن باشین وقتی اولین پستتون رو اینجا زدین دیگه از غریبگی در اومدین..
اوقات خوب و خوشی رو داشته باشین...
انشالله شما رو در تالار زبانها..بخصوص قست عربیش بیشتر ببینیم...
جناب وصال, از کجا فهمیدی جناب غریبة خانم هستند؟!؟! :confused:
ارزو
Tuesday 14 August 2007, 02:24PM
سلام خيلي خوش امديد به جمع ما
اميدوارم كه اينجا بهتون خوش بگذره واحساس غريبي نكنيد
وصال
Wednesday 15 August 2007, 01:09AM
سلام و خوش آمد عرض می کنم خدمت خانم غریبه ، آهان یادم امد همان خانم غریبه شجاع .
یک معرفی از اعضایی که پست زدن می کنم :
این خانم وصال ، خانم دکتر محافظه کار سایت ما هستن .
.
سلام...
ممنون از معرفیتون جناب scorpion مظلوم تر از من پیدا نکردین وارد گروهکتون کنین؟؟؟....
و باز هم ممنون که ما رو در گروه خودتون پذیرفتین رییس
جناب وصال, از کجا فهمیدی جناب غریبة خانم هستند؟!؟! :confused:
کار زیاد سختی نبود جناب....
1) به حس ششم ما شک نکنید
2) هر چی باشه از اول راهنمایی دارن به ما میگن ة تانیث مال خانوماست....(بجز چند تا استثنا)..گه غریبة هم ة تانیث داره و هم جز اون استثنا ها نیست
3) خانوم غریبه در پست های قبل از این پست فرموده بودن که با سن کمشون مادر دو فرزند هستن...
محمّد
Wednesday 15 August 2007, 09:51AM
سلام وصال جان
بعد, از کجا فهمیدی که ایشون تو عربستان زندگی میکنن؟ من ازشون (تو یه تاپیک دیگه) سوال کردم, جوابی نداد!!!
Scorpion
Wednesday 15 August 2007, 08:12PM
وصال خانوم ،
بنده کی باشم که گروه و گروهک داشته باشم ، ولی محافظه کاری معتدل رو می پسندم .
محمّد
Wednesday 15 August 2007, 10:38PM
وصال خانوم ،
وصال خانوم :confused::confused::confused: بابا مثل اینکه ما اینجا غریبه ایم!!!! همه همدیگه رو میشناسن!
زانا
Wednesday 15 August 2007, 10:47PM
این اقایScorpion گروه امنیتی داره جناب نه هک در ضمن اسم گروهشون همهست گری هکر سکیوریتی تیم در ضمن اصلا بیکار ها را راه نمی دن هکر باید هکر باشه نه که بیاد بشینه ایدی هک کنه پروفایل به دزده ازیت کنه البته کار فعلی بنده همین هست کلاه سفید وخاکستری باشد سیاه که نمی تونید باشید چون مخ می خواد خودتون رو بکشی می شید یه کلاه صورتی البته اگه کلاه بدن بهتون:o
بنده این گروه میشل رو میشناختم بنده خدا ها سایت هک کردند دادن دسته من خرابش کردم:D
در ضمن این غریبه همه تایپک هاشم تایپک نیست ها همین جور امارش زیاد میشه:smile27:
Scorpion
Thursday 16 August 2007, 06:27AM
محمد آقا ،
بعضی اعضای اینجا ، بالاخره چند ساله دارن تو این باشگاه میان و با همدیگه آشنایی دارن .
----------
جناب زانا هم به بنده لطف دارن ، بنده گاهی نیم نگاهی به مسائل امنیتی دارم .
ولی ما شاء الله بعضی این جوونا مثل آقای زانا خیلی خوب فعالن ، خدا نگهشون داره .
محمّد
Thursday 16 August 2007, 11:35AM
محمد آقا ،
بعضی اعضای اینجا ، بالاخره چند ساله دارن تو این باشگاه میان و با همدیگه آشنایی دارن .
----------
جناب زانا هم به بنده لطف دارن ، بنده گاهی نیم نگاهی به مسائل امنیتی دارم .
ولی ما شاء الله بعضی این جوونا مثل آقای زانا خیلی خوب فعالن ، خدا نگهشون داره .
بله. خدا حفظتون کنه :)
در ضمن, به حرفهای این زانا هم زیاد توجه نکن, چرت زیاد میگه :D همینکه بلد کامپیوتر رو روشن کنه خودش کلیه :smile21::smile21:
Scorpion
Thursday 16 August 2007, 03:12PM
آقا محمد عزیز
الحمدلله جوونهای ایرانی تو عرصه امنیت ، خیلی وسیع عمل می کنند اگر می شد این استعدادها رو سازمان دهی کرد و راههای رشد و ترقی رو براشون باز کرد ما بزودی موفق می شدیم مثل آمریکا ، روسیه ، کره شمالی و ... ارتش رایانه ای داشته باشیم .
بنده حتی سعی کردم برخی مسئولین رو در مورد این مسئله کمک کنم اما متاسفانه در بین مسئولین به این مسئله کم توجهی شده که باعث تاسفه .
جالبه بدونید که در آمریکا یک نوع دستور راهبردی هست ( National Security Presidential Directive ) که فقط روسای جمهور آمریکا در موارد بسیار مهم اون رو صادر می کنن و اگه درست یادم باشه تا حالا فقط 16 دستور از این نوع صادر شده و از زمان بمب اتم دیگه ، که دستوری برای تعیین نحوه استفاده از اون تعیین شده دیگه صادر نشده بود تا اینکه دستور بعدی که برای جهت دهی جنگ رایانه ای هست Cyber War در سال 2002 از سوی بوش صادر شد .
زانا
Thursday 16 August 2007, 08:01PM
بابا ته امنیتی شما اقای بر نامه نویسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسسس:smile28:
این محمد خان رو ول کنید زیاد با کلاس حرف میزند:D
در باره امنیت هم ول کنید بابا چه امنیتی من خودم یکی دانشگاه قبول شم فقط برنامه های جاسوسی:D
البته این یه برنامه طولانی مدته برای صد سال اینده اگه قبول شدیم؟:D
این چیزام همون برازنده امریکای هاست اینجا کی به اینا اهمیت میده
این سایت ایران بلوگ بد بخت هک شد عرضه نداشت اعتراف کنه یه خبر هم نداد :mad:
ای خدااااااااااااااااااااااا
محمّد
Friday 17 August 2007, 12:31AM
آقا محمد عزیز
الحمدلله جوونهای ایرانی تو عرصه امنیت ، خیلی وسیع عمل می کنند اگر می شد این استعدادها رو سازمان دهی کرد و راههای رشد و ترقی رو براشون باز کرد ما بزودی موفق می شدیم مثل آمریکا ، روسیه ، کره شمالی و ... ارتش رایانه ای داشته باشیم .
بنده حتی سعی کردم برخی مسئولین رو در مورد این مسئله کمک کنم اما متاسفانه در بین مسئولین به این مسئله کم توجهی شده که باعث تاسفه .
جالبه بدونید که در آمریکا یک نوع دستور راهبردی هست ( National Security Presidential Directive ) که فقط روسای جمهور آمریکا در موارد بسیار مهم اون رو صادر می کنن و اگه درست یادم باشه تا حالا فقط 16 دستور از این نوع صادر شده و از زمان بمب اتم دیگه ، که دستوری برای تعیین نحوه استفاده از اون تعیین شده دیگه صادر نشده بود تا اینکه دستور بعدی که برای جهت دهی جنگ رایانه ای هست Cyber War در سال 2002 از سوی بوش صادر شد .
آقای اسکورپیون
من منکر استعدادهای جوونهای ایرانی نیستم. ولی این زانایی که من میشناسم همش پفه ;);)
من سیسانس computer science دارم. یه ترم هم network گرفتم. ولی متاسفانه از security چیزی بهمون نگفتن. خوشحال میشم از تجربه هاتون استفاده کنم :)
وصال
Friday 17 August 2007, 12:55AM
سلام..
بعد, از کجا فهمیدی که ایشون تو عربستان زندگی میکنن؟ من ازشون (تو یه تاپیک دیگه) سوال کردم, جوابی نداد!!!
شما اصلا متنها ر با دقت نمیخونین...
گفته بودم به حس 6 ام اینجانب شک نکنین...:smile27:
خانوم غریبه هم قبل از اینکه ازشو بپزسین به سوالتون در تاپیک اهل کدان شهر هستید جواب داده بودن
وصال خانوم :confused::confused::confused: بابا مثل اینکه ما اینجا غریبه ایم!!!! همه همدیگه رو میشناسن!
چند روز که بگذره شما هم شناخته میشین....یادش بخیر انقدر به ما گفتن آقای وصال!!! :eek:و ما به روی خودمون نیاوردیم که خدا میداند و بس...
محمّد
Friday 17 August 2007, 01:07AM
سلام..
شما اصلا متنها ر با دقت نمیخونین...
گفته بودم به حس 6 ام اینجانب شک نکنین...:smile27:
خانوم غریبه هم قبل از اینکه ازشو بپزسین به سوالتون در تاپیک اهل کدان شهر هستید جواب داده بودن
چند روز که بگذره شما هم شناخته میشین....یادش بخیر انقدر به ما گفتن آقای وصال!!! :eek:و ما به روی خودمون نیاوردیم که خدا میداند و بس...
به به. بعد از ۲ سال , حالا باید چند روز دیگه هم صبر کنیم :o:o:o
البته, یکی از کسانی که به شما میگفت آقای وصال من بودم :D;) ولی مشکلی نیست, از الان میگم خانم وصال :)
saleh57
Friday 17 August 2007, 10:46AM
اقای " محمد"
شما همون اقای رییس ! تالار دین و دنیا نیستید؟;):cool:
اگر خودتون رو معرفی نکنید ما چه چوری بشناسیمتون ؟!!! همین میشه که بعد 2 سال بقول خودتون تازه باید صبر کنید تا با شما اشنا بشیم.
موفق باشید .
یا علی:smile07:
Scorpion
Friday 17 August 2007, 12:05PM
محمد آقا ،
در مورد امنیت یک سری کتاب الکترونیک و مطالب دیگه دارم ان شاء الله تصمیم دارم به نحوی اونها رو در اختیار علاقمندان قرار بدم .
اما برای شروع از نرم افزار GFI Languard Security Scanner استفاده کنید بد نیست .
Scorpion
Friday 17 August 2007, 12:14PM
آقا یادمون رفت این تاپیک معرفی خانم غریبه بود ، از ایشان عذرخواهی می کنم که خارج از موضوع نوشتم .
محمّد
Friday 17 August 2007, 02:20PM
اقای " محمد"
شما همون اقای رییس ! تالار دین و دنیا نیستید؟;):cool:
اگر خودتون رو معرفی نکنید ما چه چوری بشناسیمتون ؟!!! همین میشه که بعد 2 سال بقول خودتون تازه باید صبر کنید تا با شما اشنا بشیم.
موفق باشید .
یا علی:smile07:
سلام جناب صالح
من کوچیک همه ی شما در تالار دین و دنیا هستم :)
آخه میدونی من دوست ندارم یه تاپیک الکی حروم کنم فقط بگم من کیم :smile20: ولی خوب, حالا که شما گفتید, چشم, چون نمیخوام این تاپیک رو خراب کنم, یه تاپیک دیگه میزنم :)
محمّد
Friday 17 August 2007, 02:21PM
آقا یادمون رفت این تاپیک معرفی خانم غریبه بود ، از ایشان عذرخواهی می کنم که خارج از موضوع نوشتم .
راست میگی. ولی از توضیحاتت متشکرم :)
زانا
Friday 17 August 2007, 05:49PM
محمد نگو رشته کامپیوتر خوندی:Dعزیز چرتکه با رایانه متفاوته:smile21::smile21:
الان دنیای امنیته برنامه می نویسی یه دسته میان برات باگ هاش رو پیدا میکنن نرم افزار برای پیدا کردن باگ زیاده:Dبگو همون فتوشاپ و پینت ویندوز کار کردم:D
اگه امنیت خواستی یاد بگیری فقط سکیوریتی فوکاس کتاب ایرانی کلا مفتضح:smile21:با کتاب ایرانی کسی جلو بره همیشه صد سال عقبه:smile21:من واسه همین دنبالش رو نگرفتم انگلیسیم خوب نیود ولش کردم:smile21:
تو ربرو به یه جای برسی:smile21:
محمّد
Friday 17 August 2007, 05:56PM
محمد نگو رشته کامپیوتر خوندی:Dعزیز چرتکه با رایانه متفاوته:smile21::smile21:
الان دنیای امنیته برنامه می نویسی یه دسته میان برات باگ هاش رو پیدا میکنن نرم افزار برای پیدا کردن باگ زیاده:Dبگو همون فتوشاپ و پینت ویندوز کار کردم:D
اگه امنیت خواستی یاد بگیری فقط سکیوریتی فوکاس کتاب ایرانی کلا مفتضح:smile21:با کتاب ایرانی کسی جلو بره همیشه صد سال عقبه:smile21:من واسه همین دنبالش رو نگرفتم انگلیسیم خوب نیود ولش کردم:smile21:
تو ربرو به یه جای برسی:smile21:
خاک مگه باگ فقط مشکلات امنیتیه؟!؟! :) باگ یعنی خیلی چیزا میتونه باشه. free نکردن cellهایی که برای dynamic memory ایجاد شدن, یک باگ محسوب میشه :) که منجر به memory overflow میشه ;)
با این مساله که ایرانیا ۱۰-۲۰ سالی عقب هستند موافقم :) کلا نظام تدریس تو ایران خیلی عقب مونده اس مثل مکتبای صد سال پیشه :smile21: ولی همونجا جونور هایی پیدا میکنی, از سر کول مایکروسافت بالا میرن ;););)
زانا
Friday 17 August 2007, 06:02PM
یعنی این سریز کردن بافر و به دست گرفتن کنترل برنامه جزو امنیت محسوب نمیشه محمد خان؟:smile09:بیشتر برنامه های تح وب این مشکل رو دارندخطر ناک هم استتتتتتتت;)
ایران باید بشینه دوتا از سایت های معروف خدمات دهنده وبلاگش مثل پرشین هک رو باید عراقیا هک کنن:smile21:خاکککککککککککککککککک تو سر مسولین این سایتا:smile21::smile28:
محمّد
Friday 17 August 2007, 06:11PM
یعنی این سریز کردن بافر و به دست گرفتن کنترل برنامه جزو امنیت محسوب نمیشه محمد خان؟:smile09:بیشتر برنامه های تح وب این مشکل رو دارندخطر ناک هم استتتتتتتت;)
ایران باید بشینه دوتا از سایت های معروف خدمات دهنده وبلاگش مثل پرشین هک رو باید عراقیا هک کنن:smile21:خاکککککککککککککککککک تو سر مسولین این سایتا:smile21::smile28:
خاک عالم به سرت با اون دیکته ات :smile21: ده بار خوندم تا فهمیدم چی میخوای بگی :cool:
ای سرریز کردن بافر به نظر من بهش باگ نمیگن. باگ در حقیقت یک اشکال در برنامه اس که باعث میشه برنامه درست کار نکنه. اما اینکه buffer overflow میکنن و کامپیوتر رو "تحت" کنترل میگیرن رو بهش میگن security bug !!! با باگ فرق میکنه :cool::)
زانا
Friday 17 August 2007, 06:15PM
اقا محمد خان تو همین سر ریز کردن بافر بعد از سر ریز شدن کنترل تابع به جای نا معلومی میره که یه هکر بیکار با سعی و خطا و خطا می تون کنترل برنامه رو به کار بگیرن در ضمن میشه با چک کردن ورودی ها ازش جلو گیری کرد من موندم اسمش باگ نیست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به املام تو باز گیر دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
محمّد
Friday 17 August 2007, 06:24PM
اقا محمد خان تو همین سر ریز کردن بافر بعد از سر ریز شدن کنترل تابع به جای نا معلومی میره که یه هکر بیکار با سعی و خطا و خطا می تون کنترل برنامه رو به کار بگیرن در ضمن میشه با چک کردن ورودی ها ازش جلو گیری کرد من موندم اسمش باگ نیست چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به املام تو باز گیر دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم دیگه, بهش میگن security bug :cool:
مساله اینه که وقتی بافر سر ریز میشه (به قول شما) return address پاک میشه و برنامه نمیدونه که به کجا باید برگرده اما هرجا که برمیگرده, توی Memory address range هست و از این range نمیتونه فراتر بره. حالا من موندم این آقای هکر از یه برنامه که نمیده مقصدش کجاست, چه استفاده ای میخواد بکنه :confused::confused:
به املات هم گیر میدم, تا روز قیامت گیر میدم :D درست بنویییییییییییییییییییییییییییییییییییییس :D
حالا اگر این خانوم غریبه بیاد, پدر ما رو در میاره, تاپیکش رو به چه روزی انداختیم :smile55::smile55::smile55:
زانا
Friday 17 August 2007, 06:31PM
بابا حق باشماست راستی واسه این ویبی بلت این نسخه باشگاه تا حالا باگ ندیدی؟
محمّد
Friday 17 August 2007, 06:49PM
بابا حق باشماست راستی واسه این ویبی بلت این نسخه باشگاه تا حالا باگ ندیدی؟
:) چه جوری میخوای باگ وی بی رو پیدا کنی؟!؟! خیلی سخته. مگر اون بی کارایی که ۲۴ ساعته فقط تو فکر هک کردن و این چیزان. ولی به احتمال زیاد که باگهاش خیلی کم باشه. البته هست. همین بنری که این بالا هست, آخرین پست تاپیک ها رو نشون میده, تو opera خوب کار نمیکنه!!! این یکیش که من دیدم. لابد چیزهایی دیگه هم هست :smile09::smile09::smile09: میخوای بگردیم پیدا کنیم :D
زانا
Friday 17 August 2007, 06:55PM
نیستتتتتتتتتتتتتتتت که نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
بابا فعلا دنبال اینم از تو این کدای ویبی یه چی پیدا کنم نیست که نیستتتتتتتتتتتتتتتت:mad:
محمّد
Friday 17 August 2007, 08:44PM
نیستتتتتتتتتتتتتتتت که نیستتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
بابا فعلا دنبال اینم از تو این کدای ویبی یه چی پیدا کنم نیست که نیستتتتتتتتتتتتتتتت:mad:
داداش من معلوم که نیست. یا هم اگه باشه من و تو نمیتونیم پیدا کنیم. پروژه ای که ده ها نفر روش کار کردن و به شیوه ی صحیح software engineering نوشته شده, اشتباهاتش به مراتب کمتر از بقیه اس.
اما با همه ی اینها فکر کنم اگر تو اینترنت سرچ کنی یه چیزایی پیدا کنی :smile09:
زانا
Friday 17 August 2007, 08:55PM
نه این جوری هام نیست هستششششششششششششششششششششششششششششششششش:smile22:
اما بالای نود و نه در صد شون کار نمیکنه:smile21:
بابا این ویبی کد ها خیلی بد نوشته میشن ادم اعصابش داغون میشه الکی جای کوتیشن و کروشه و همه عوض میشه من که حوصلش رو ندارممممممممممممممممممممم:smile22:
زانا
Friday 17 August 2007, 09:05PM
محمد در باره مدیریت سایتا چیزی بلدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اسم همون اقای عقرب (دو پشک)تو قسمت شبکه پست زدم اگه بلدی جواب بده:D
غريبه
Friday 17 August 2007, 11:17PM
سلام خیلی خیلی ممنون خجالتم دادید اومدید تو ببخشید از اول جواب ندادم چند روزبو وارد اینترنت نشدم
غريبه
Friday 17 August 2007, 11:24PM
درباره موضوعاتون اشکال نداره خیلی دعواتون منو به خنده درا وورد
زانا
Friday 17 August 2007, 11:30PM
باباغ برو حالت خوشه خیلیم افتخار کنی اینجا رو برات گرم نگه داشتیم:D
غريبه
Friday 17 August 2007, 11:34PM
چته دعوا داری حالا ؟
زانا
Friday 17 August 2007, 11:40PM
فکر نکن اسمت رو تایپکه کم میارم دعوا هم میکنیممممممممممممممممممممممممممممم:D
محمّد
Saturday 18 August 2007, 01:16AM
فکر نکن اسمت رو تایپکه کم میارم دعوا هم میکنیممممممممممممممممممممممممممممم:D
مرتیکه زورت به ضعیفه رسیده :mad::mad: اگه مردی بیا با من دعوا کن :D
محمّد
Saturday 18 August 2007, 01:17AM
محمد در باره مدیریت سایتا چیزی بلدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با اسم همون اقای عقرب (دو پشک)تو قسمت شبکه پست زدم اگه بلدی جواب بده:D
کجا؟!؟! قسمت شبکه کجاست؟ لینک بذار
بعد, منظورت از مدیریت سایتا چیه؟ یعنی چی کارش کنیم. من فعلا کارم web developingه منظورتو از مدیریت سایت نمیدونم.
زانا
Saturday 18 August 2007, 08:39PM
محمد اون پست اولت رو نا دیده میگیرم به بزرگی غریبه:smile21:
در ضمن هیچی محمدی که ما دیدیم هیچی ولش گفتن درست بشو نیست:Dبرو با چرتکه بازی کن:D
در ضمن ایشون شاخ شونه کشیدند:p:D
غريبه
Saturday 18 August 2007, 09:48PM
مرتیکه زورت به ضعیفه رسیده :mad::mad: اگه مردی بیا با من دعوا کن :D
خیلی ممنون:):smile07:
جناب زانا اشکال نداره شما دعوا کن ما هم لشکر کشی میکنیم:mad: شوخی کردم:):smile21:
مجنون بيکار
Sunday 19 August 2007, 08:31AM
مثل اينکه همه به جاي اينکه خود شونو معرفي کنند دارن با هم دعوا ميکنن
غريبه
Sunday 19 August 2007, 09:43AM
ههههههههههههههههههههههههههه جناب زانا شروع کردن :)
محمّد
Sunday 19 August 2007, 11:24AM
ههههههههههههههههههههههههههه جناب زانا شروع کردن :)
هه کجاشو دیدی, تالار رو رو سرش میگذاره, میگی نه نیگا کن ;)
غريبه
Sunday 19 August 2007, 05:08PM
هههههههههههههههههههههه پس لوس مامانیه این باشگاه جناب زاناس ها
محمّد
Sunday 19 August 2007, 05:37PM
هههههههههههههههههههههه پس لوس مامانیه این باشگاه جناب زاناس ها
لوووووووووووووووول :smile21::smile21: لوس مامانی :smile21::smile21::smile21::smile21:
زانا
Sunday 19 August 2007, 07:29PM
غیبت خوب نست هاااااااااااااااا;)
غریبه خانوم من موندم شما باید کلی افتخار کنید که این تایپک شما هم به قعر باشگاه سقوت نکرد که مدیون محمد هستی:D
با این یک کلمه که من غریبه هستم اشنای تموم شد:Dمونده دعوا فعلا هم قصد نداریم از اینجا به جایدی گری نقل مکان نمایم:smile21::smile28:لوس هم خودتیییییییییییییییییییییییییییییی:mad:
محمّد
Sunday 19 August 2007, 09:26PM
غیبت خوب نست هاااااااااااااااا;)
غریبه خانوم من موندم شما باید کلی افتخار کنید که این تایپک شما هم به قعر باشگاه سقوت نکرد که مدیون محمد هستی:D
با این یک کلمه که من غریبه هستم اشنای تموم شد:Dمونده دعوا فعلا هم قصد نداریم از اینجا به جایدی گری نقل مکان نمایم:smile21::smile28:لوس هم خودتیییییییییییییییییییییییییییییی:mad:
غیبت کجا بود. حی و حاضر اینجا نشستی :)
مدیون من؟!؟! اصلا و ابدا! تا زانا هست, محمد کیه ;)
دعوا نمک زندگیه :) لوس :D:smile21:
زانا
Sunday 19 August 2007, 09:33PM
محمد من تو کل کل تو سایت کلوب گیر کردم اینجا مزه میریزی بابا مرام تو:mad:
محمّد
Monday 20 August 2007, 12:43AM
بگذار این بی شعور ها بهم ای میل بزنن, حتما میام اونجا, اخه نمیشه که دوستامونو تنها بذاریم :D
غريبه
Monday 20 August 2007, 12:49AM
:)ممنون اقا محمد:smile07:
میخواستم بگم انگار یکی دیگه تو باشگاه اسمش غریبه هست به خاطر بچه ها به مدریت نامه دادم تا اسممو عوض کنن با ( اشنا )
جدا من از وقتی وارد این باشگاه شدم دیگه حال غربت بهم دست نمیده از همه ی بچه ها متشکرم:smile07::smile07::smile39::smile39::smile57:
بابک
Monday 20 August 2007, 04:12PM
سلام بچه ها . من سفیر صلح و دوستی هستم . بابک ، همون کسی که محمد عزیز از شنیدن اسمش خوشحال می شه و زانا جون هم چهار ستون بدنش به لرزه می یفته .
البته سوء تفاهم نشه . من با همه دوستان رفیقم . حتی با همون زانایی که همه ............ .
زانا
Monday 20 August 2007, 07:26PM
همون مونده که صفیر بشی بیا خودم استوار نامت رو باید امضا کنم:smile21:
ای بابا تو نه واقعا فکر میکنی بچه گیر اوردی کو چو لو:smile21::smile21:
اینجا پست نمی دادی می مردی:smile09::smile31:
غریبه لوس نشو اه اه اشنا:smile21:همون غریبه باشی بهتره:D
محمد تو خیر سرت ثبت نام کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:mad:
محمّد
Monday 20 August 2007, 08:19PM
میخواستم بگم انگار یکی دیگه تو باشگاه اسمش غریبه هست به خاطر بچه ها به مدریت نامه دادم تا اسممو عوض کنن با ( اشنا )
جدا من از وقتی وارد این باشگاه شدم دیگه حال غربت بهم دست نمیده از همه ی بچه ها متشکرم:smile07::smile07::smile39::smile39::smile57:
ای بابا غریبه جان شما مثل خواهر ما میمونی :) قدمتون روی چشم :)
محمّد
Monday 20 August 2007, 08:20PM
زانا جان منم ثبت نام کردم, خوب جواب نمیدن, چی کار کنم :(
زانا
Monday 20 August 2007, 08:32PM
محمد خنگ خدا دوباره امتحان کن همون لحظه که برام ایمیل زدن خنگگگگگگگگ:D
به خدا می گن پس کو بچه های این باشگاه تون منم هی میگم میان ولی خیلی بی معرفتیت خدایش:smile22:
فعلا که من تک وتنها افتادم میونشون
محمّد
Monday 20 August 2007, 11:24PM
آخ ی ی ی ی ی ی. فکر کنم بایستی تو این تاپیک رو باز میکردی :smile21::smile21::smile21::smile21:
غريبه
Tuesday 21 August 2007, 09:34AM
همون مونده که صفیر بشی بیا خودم استوار نامت رو باید امضا کنم:smile21:
ای بابا تو نه واقعا فکر میکنی بچه گیر اوردی کو چو لو:smile21::smile21:
اینجا پست نمی دادی می مردی:smile09::smile31:
غریبه لوس نشو اه اه اشنا:smile21:همون غریبه باشی بهتره:D
محمد تو خیر سرت ثبت نام کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:mad:
به تو چه بی نمک نه که خیلی اسم تو قشنگه نمیدونم از کجا در اووردیش مگه اسم قحط بود :smile21:تازه اون سفیره نه صفیر بی سواد
برو زانا از محمد یاد بگیر با ادب باش پسرم (هه هه هه)
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 11:48AM
به تو چه بی نمک نه که خیلی اسم تو قشنگه نمیدونم از کجا در اووردیش مگه اسم قحط بود :smile21:تازه اون سفیره نه صفیر بی سواد
برو زانا از محمد یاد بگیر با ادب باش پسرم (هه هه هه)
:smile21::smile21::smile21::smile21: میبینم که غریبه جان هم دست کمی تو کل کل ندارن ;) :smile28:
زانا
Tuesday 21 August 2007, 07:52PM
تو این هفت هزار کاربر باشگاه همون غریبه مونده بود که اونم به املای من گیر داد:smile21:
ادب پیش کش شمااااااااااااااااااا غریبه خانوممممممممممممممم در باره محمد برم از محمد ادب یاد بگیرم محمد ایشون منظورشون این بود که برو از محمد ادب یاد بگیر بر تبق این سخن که(ادب از که اموختی از بی ادبان:smile21:)
غریبه ضایع شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل کل کجا بود این چها رکلمه رو نمی نوشت فکر میکردم که اصلا باشگاه نمیدونه کجاست:smile21:
محمّد
Tuesday 21 August 2007, 09:44PM
تو این هفت هزار کاربر باشگاه همون غریبه مونده بود که اونم به املای من گیر داد:smile21:
ادب پیش کش شمااااااااااااااااااا غریبه خانوممممممممممممممم در باره محمد برم از محمد ادب یاد بگیرم محمد ایشون منظورشون این بود که برو از محمد ادب یاد بگیر بر تبق این سخن که(ادب از که اموختی از بی ادبان:smile21:)
غریبه ضایع شدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کل کل کجا بود این چها رکلمه رو نمی نوشت فکر میکردم که اصلا باشگاه نمیدونه کجاست:smile21:
زانا تو اصلا حرف نزنی خیلی بهتره. تو اول درست بنویس بعد بیا کل کل کن. تبق :smile21::smile21::smile21::smile21::smile21: خاک عالم بر سرت :smile21::smile21::smile21::smile21::smile21:
اگر من بی ادبم, برای تو توی دیکشنریه دهخدا هم بگردی کلمه ی مناسب پیدا نمیکنی :D
آها, فعلا که میبینی بعد از ۲-۳ روز پستهاش بالای ۱۰۰ رسیده ;) در نتیجه باشگاه رو خوب میدونه کجاست :smile28::D:D
زانا
Tuesday 21 August 2007, 09:54PM
اقا محمد پست داریم تا پست :smile21:
در ضمن شما که قبلا جزو گیر دهنده گان به املای بنده بودید تکراری قبول نیست:smile27:
در ضمن یه نظری دادن شما چرا هی باید تاید نماید:smile31:
در ضمن بابا شما اخر ادبببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببببب شوخی بوددددددددددد:smile21:
غریبه هم که بابا مدیر سایت امره دیگری نیست؟
غريبه
Wednesday 22 August 2007, 11:28AM
ممنون میدونم یخورده دیگه میای یه چیز دیگه میگی:D
زانا
Wednesday 22 August 2007, 09:11PM
غریبه باز تو سرو کلت پیدا شد :D
خب اون اول نوشتی من غریبه هستم خب من هم غریبه هستم تو چرا مزاحم میشی؟؟؟؟؟:smile21:
محمد نیست ازت ترفداری کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غريبه
Thursday 23 August 2007, 04:32AM
اولندش این تاپیک مال منه
دومندش وقتی گفتی غریبه ای خنده کردی یا گریه ؟ ناراحتی زانا؟
محمّد
Thursday 23 August 2007, 06:38PM
اولندش این تاپیک مال منه
دومندش وقتی گفتی غریبه ای خنده کردی یا گریه ؟ ناراحتی زانا؟
زانا ناراحت بشه؟!؟!!؟ چه حرفا :smile20::smile20::smile20: این بچه مگه احساس داره, مگر انسان دوستی داره, هیییییییییییییچی نداره :D:D:D
ارزو
Thursday 23 August 2007, 07:16PM
عاليه
خوشحالم كه تو جمعمون احساس غريبي نميكني وبا بچه هاي گل باشگاه ميموني
خوش امدي
زانا
Thursday 23 August 2007, 07:19PM
بچه ها جاتون خالی داره نم نم بارون میباره:smile34:
زیر باران باید رفت خیس باید شد بعدا باید سرما خورد از ترس پول پیش دکتر نباید رفت:smile21:
در ضمن اون شوخی بود حالا کی گفته غریبه خانوم این تایپک مال شماست؟همین که شما کلنگ زدی که حساب نیست:smile27:
در ضمن من اون موقع کلا حال درست حسابی نداشتم چه می دونم شاد بودم گریه میکردم الکی بود:smile21:محمد به تو چه من احساس دارم یا نه وکیل مردمی؟:smile27::p:smile06:من اخر احساساتم:pمیگی نه بخون:smile21:
سفارشی اگه بگی جنگل و رو دریا میکنم
از دل کوه یه پنجره به اسمون وا میکنم
سفارشی هرجا باشی یاد تو مثل بارونه
دوست دارم سفارشی خاطره هات فراونه
از این چرت ها ادم بگه احساساتی مگه نه:p:smile21::D:smile28:
محمّد
Friday 24 August 2007, 02:05AM
:smile21::smile21::smile21: احساساتی هم که میشه, مثل آدمها احساساتی نمیشه :smile21::smile21::smile21:
زانا
Friday 24 August 2007, 05:58PM
محمد حالت خوبه پات رو از تو کفش من درار واسه خودم کوچیکه تو هم اضافه شدی؟:smile21:
daniyal
Friday 24 August 2007, 07:14PM
غریبه عزیز از این که در جمع ما هستی شخصا مسرور و خوشوقتم ... خیلی خیلی خوش اومدید.
زانا
Friday 24 August 2007, 08:13PM
به بخشی عجب خاصیتی دارد این اسم کاربری دانیال که ایشون نیز همیشه با ارزو و شیفته یک جا همگی با هم قدم میگزاشتند:smile21::smile21::smile21::D
محمّد
Saturday 25 August 2007, 12:12AM
محمد حالت خوبه پات رو از تو کفش من درار واسه خودم کوچیکه تو هم اضافه شدی؟:smile21:
:D چه حالی میده کفش مردم پوشیدن :D:D
زانا
Saturday 25 August 2007, 07:53PM
حال میده ولی من نمی تونم بوی پات رو تحمل کنم یکی پاین این رو در ارهههههههههه:smile22:
inferotooth
Sunday 26 August 2007, 12:17AM
زانا راستی گفتی کجایی هستی
:smile55:
غريبه
Sunday 26 August 2007, 02:22AM
ممنون ارزو خانوم:)
زانا تو باز به جون مردم افتادی :mad:خوبه حالا محمد اینجاست بقول بالایی راستی گفتی کجایی هستی:smile09:
زانا
Sunday 26 August 2007, 08:36PM
اخه خدا چشم داده به بینید اون زیر چی نوشتم خوبه تنها کاربری هستم که تمام ادرس رو نوشتم میخواید کروکی بکشم :mad::smile21:
محمّد
Monday 27 August 2007, 12:20AM
آخه این سوسک (زانا :D ) چقدر میخواد اذیت کنه؟!؟! غریبه جان پیف پاف بیار دخلشون در بیاریم :D
غريبه
Monday 27 August 2007, 04:57PM
:smile21: دمت گرم اقا محمد
زانا
Monday 27 August 2007, 08:10PM
محمد تو که بد جور قراره بمیری الانه که اصلحه واردارم به جونت بیفتم راستی تو چرا تاید میکنی غریبه خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:mad::smile21:
محمّد
Monday 27 August 2007, 11:49PM
:smile21: دمت گرم اقا محمد
:D
محمّد
Monday 27 August 2007, 11:50PM
محمد تو که بد جور قراره بمیری الانه که اصلحه واردارم به جونت بیفتم راستی تو چرا تاید میکنی غریبه خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:mad::smile21:
خااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک بر سرت :smile21::smile21::smile21: اصلحه وار :smile21::smile21::smile21:
تایید میکنم چون همشهریمه ;) تازه گناه داره این بنده خدا ها رو اینقدر اذیت میکنی, حسابتو میرسم :D
زانا
Tuesday 28 August 2007, 08:03PM
برو بابا همشهریمه این که گفت از عربستانه:smile21::smile21:سوتی دادی محمدددددددددددددد:smile21::smile21:
خوب اینا الکی همش از تو طرف داری میکنن ازیت من که کاری بهش ندارم من به تو کار دارم که تو هر فیلمی مسول تدارکاتی:D
غريبه
Wednesday 29 August 2007, 01:29PM
اولندش من عربستانی نیستم خدا نکنه من فقط فعلا تو عربستان زندگی میکنم دومندش من تو ایران زندگی کردم سومندش بهت نمیگم اصلم مال کجاست خودت برو پیدا کن
و ممنون دوباره از اقا محمد انقدر میگم ممنون تا زانا گریه کنه
محمّد
Wednesday 29 August 2007, 03:59PM
برو بابا همشهریمه این که گفت از عربستانه:smile21::smile21:سوتی دادی محمدددددددددددددد:smile21::smile21:
خوب اینا الکی همش از تو طرف داری میکنن ازیت من که کاری بهش ندارم من به تو کار دارم که تو هر فیلمی مسول تدارکاتی:D
من تو هر فیلمی مسئول تدارکات نیستم. فقط تو فیلمایی که تو توش بازی میکنی مسئول تدارکاتم :D
زانا
Wednesday 29 August 2007, 09:06PM
غریبه فکر کردی این قدر بیکارم که برم به بینم تو اصلیتت کجاست؟؟؟/:smile21:شوخی کردم:D
محمد میدونی مثل چی میمونی مثل همین دکمه اسلیپ روی صفحه کلیدم که تا حالا ازش استاده نکردم:D
inferotooth
Thursday 30 August 2007, 12:29AM
زانا جان ببخشید دکمه ی slipکجای صفحه کلید هست
من دیدم غریبه با محمده منم به حمایت از شما عکس پایین رو گذاشتم
باتشکر
http://www.iranclubs.org/forums/F:\My Pictures\طنز\حیوانات\0.jpg
inferotooth
Thursday 30 August 2007, 12:33AM
http://www.iranclubs.org/forums/F:\My Pictures\طنز\حیوانات\0.jpg
inferotooth
Thursday 30 August 2007, 12:40AM
ببخشید هیچ کدوم از عکس ها نیومد:(
بمن را هنمایی کن چیکار کنم بیاد
justbluem
Thursday 30 August 2007, 11:10AM
خوش امدي
غريبه
Thursday 30 August 2007, 03:23PM
فكر كنم منظور اون بي سواد esc سکیب باشه دوما وقتی میخوای عکس بزاری http:// پاک کن بعد نشانی رو بزار
زانا
Thursday 30 August 2007, 08:08PM
حالا معلوم نیست عکساش در بار چیه هاااااااا عزیز از کد های ویبی استفاده کن اون پاین نوشته روشن مثلا کامپیوتر بلدی خاکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک تو سر محمد:smile21:
غریبه خانوم دیگه این قدر مخ نیستیم که سلیپ رو با سکی عوضی بگیریم خداااااااااااااااا:smile21:
شاید صفحه کلید های قرن بوق نداشته باشه اخه محمد که شبیه این دکمه است تو قرن اخیر پا به عرسه هستی گزاشته:smile21:
غریبه دارم براتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت
محمّد
Friday 31 August 2007, 01:11AM
من دکمه ی اسلیپم, خوابت میکنم :D البته نیازی نیست این دکمه رو فشار بدی چون همینجوریش خوابی و هذیون میگی :D
منم برای تو داارررررررررررررررررررررررررررررررررررم ;)
غريبه
Friday 31 August 2007, 02:25PM
:smile28:
fatiima20
Friday 31 August 2007, 06:41PM
سلام
منم جدیدم :smile55:
امیدوارم همه موفق باشید
زانا
Friday 31 August 2007, 07:29PM
محمد فعلا چی زی رو که گفتم برای غریبه دارم بزار رو کنممممممممممم:smile21:برای تو هم که چیزی نمی خواد به بینم تو برام چی داری:smile21:
غریبه اینا براتون اشنا نیست؟:D
http://www.ip2location.com/images/country/IR.gif IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OFF ARS SHIRAZ
FRAS HADISH NET CO
محمّد
Friday 31 August 2007, 08:30PM
سلام
منم جدیدم :smile55:
امیدوارم همه موفق باشید
فاطمه جان, خوش اومدی, انشا الله که اینجا بهت خوش بگذره :)
محمّد
Friday 31 August 2007, 08:32PM
محمد فعلا چی زی رو که گفتم برای غریبه دارم بزار رو کنممممممممممم:smile21:برای تو هم که چیزی نمی خواد به بینم تو برام چی داری:smile21:
غریبه اینا براتون اشنا نیست؟:D
http://www.ip2location.com/images/country/IR.gif IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OFF ARS SHIRAZ
FRAS HADISH NET CO
:eek::eek::eek::eek::eek: فکر کنم واقعا خواب باشی :smile55: خودت هم فهمیدی چی نوشتی؟!؟!؟!
زانا جان, خواهشا اینگلیش ننویس, تو تو همون فارسیش مثل چی تو گل گیر کردی ;) حالا میخوای اینگلیش بنویسی :smile21::smile21: پناه بر خدا :D
زانا
Friday 31 August 2007, 08:51PM
محمد ای کیو تو فهمیدی الان اون چی بود نوشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:smile09::smile21:
محمّد
Saturday 1 September 2007, 01:05AM
شما بفرمایید چی نوشتید آقای هوش :smile20::smile09:
غريبه
Saturday 1 September 2007, 04:01PM
اگر منظورت شهرمه که هییچکدوم :oنبود من تو قم بودم و سرزمین مادریم خوزستانه اخ که چقدر دوستش دارم:smile34::smile06: اگر هم یه چیز دیگه بود دیگه ما مثل تو زبون سرخ پوستا بلد نیستیم:smile20:
زانا
Saturday 1 September 2007, 08:02PM
غریبه خانوم سر من رو کلا میزاری سر کامپیوتر رو که نمیشه کلا گزاشت شما گفتید عربستان تشریف دارید من هم یه لینک فرستادم یاده تونه که مثئله گرافیک وقالب و لو رفت که از شیراز کانکت میشید:D
البته معضرت خودتون خواستید:smile34:
محمد تو چی میگی این وسط تو هنوز هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کردم خیلی وقت پیش له شدی عزیز:smile21:
محمّد
Saturday 1 September 2007, 11:10PM
غریبه خانوم سر من رو کلا میزاری سر کامپیوتر رو که نمیشه کلا گزاشت شما گفتید عربستان تشریف دارید من هم یه لینک فرستادم یاده تونه که مثئله گرافیک وقالب و لو رفت که از شیراز کانکت میشید:D
البته معضرت خودتون خواستید:smile34:
محمد تو چی میگی این وسط تو هنوز هستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟فکر کردم خیلی وقت پیش له شدی عزیز:smile21:
زانا جان التماس میکنم, دیگه اینگلیش ننویس. تو فارسی رو به زور مینویسی حالا میخوای اینگلیش بنویسی؟!؟! :D
بعدشم, از کجا که غریبه خانم پروکسی نگذاشته باشن :smile23::smile23:.
تازه, من له نشدم, چون پام تو کفشت بود, بو گند گرفت رفتم ضد عفونیش کنم :D:smile21::smile21::smile21:
زانا
Sunday 2 September 2007, 08:04PM
دو کلام از مادر عروس بشنو:smile21:
محمد خان من ای پی غریبه رو گیر اوردم دادم به یه سایت اون اطلاعات رو داد که شامل کشور و شهر و ای اس پی میشه:smile21:تازه اگه از پروکسی هم استفاده کنی تو سایت نشون میده:smile28:افتاد؟؟؟؟؟/:smile21:
غريبه
Monday 3 September 2007, 01:21PM
ها میبینم رفتی دنبال اصل نسبم:smile21:
تازه من نگفتم که الان تو ایرانم من گقتم قبلا من اگر بلا نسبت به عربستانی ها من اگر عربستانی بودم خودکشی میکردم:smile22:
زانا
Monday 3 September 2007, 07:31PM
محمد این تایپک دیگه بستشه رو صدر بمونه یه تایپک دیگه برات پیدا میکنم:)
بنده خدا های دیگه هم هستند:smile21:
بیا اونجا خودم ضد عفونیت میکنم:smile21:
غریبه خانوم ما رفتیم سراغ یه نفر دیگه:smile39:
زانا
Monday 3 September 2007, 09:59PM
محمد تو قسمتی معرفی برانوش رفتم اگه هستی اونجا بیااااااااااااااا:smile39:همون که نوشته سلام به همگی بنده خدا هیشکی براش جواب ننوشته اونم تو کل کل شریک میکنیم احساس غریبی نکنه غریبه خانوم راه افتادن دیگه
غريبه
Monday 3 September 2007, 11:55PM
هه هه اخییییییش اخرش این زانا رفت
زانا
Tuesday 4 September 2007, 08:58PM
غریبه پس خوشحالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:smile21:
محمّد
Wednesday 5 September 2007, 11:22AM
غریبه پس خوشحالی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:smile21:
ببین چقدر ظالمی که وقتی میری مردم خوشحال میشن :D
زانا جان من خودم از کل کل فراریم. شکر خدا دیگه کم کم کسی سراغمو نگرفت منم فلنگ بستم و در رفتم :D الان چند روزه که بهش سر نزدم. خیلی مشغولم :( اگه بی کار شدم حتما :D
غريبه
Wednesday 5 September 2007, 02:58PM
ها میبینم برگشتین منت کشی:p
محمّد
Wednesday 5 September 2007, 04:26PM
ها میبینم برگشتین منت کشی:p
:smile21::smile21:
زانا
Wednesday 5 September 2007, 07:32PM
غریبه حالا منت کش شدیم حقش بود ول میکردم اینجا نمی اومدم تا حالا معرفی نامه تو هم میرفت صفحه دوم:smile21:
محمد خدا رو شکر که کم پیدا میشی چون یکم بوی پات داره از بین میره این همه پول در میاری یه جفت کشف نمی تونی بخری؟:smile21:همش باید پات تو کشف یکی دیگه باشه؟:mad:اونم با بوی بد پات:eek:
بابک
Wednesday 5 September 2007, 07:34PM
زانا جون تو کجایی ؟ من در به در دنبالتم
زانا
Wednesday 5 September 2007, 09:54PM
غریبه اشنا شدی دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟همون غریبه بودی بهتر بود :smile21:انت غریبه;)عربی ناب
:smile21:
بابک
Sunday 9 September 2007, 08:02AM
راستی شما خانم هستید یا آقا . این زانا چی میگه ؟
غريبه
Sunday 9 September 2007, 03:57PM
من خانومم و این زانا چسب دوقلوه هر کس بهش دست بزنه ولش نمیکنه
من از دست تو هنوز هنوز غریبم اصلا نمی خوام اشنا بشم خوبه دلت خنک شد
زانا
Sunday 9 September 2007, 07:48PM
غریبه تو چسب چوبی افتاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
دیدی داشت تایپک پاین میرفت غریبه خانوم؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
چسب چوبببببببببببببببببببببببببببببببب;)
غريبه
Monday 10 September 2007, 05:53PM
اصلا من از تو تعجب میکنم که هنوز اینجایی من هروز میگم نمیدونم چرا این یارو گیر کرده هی منو وادار میکنی بیام تو
زانا
Monday 10 September 2007, 08:18PM
اگه منظورتون از یارو زاناست که باید بگم من هستم تا وقتی هستم:p
تعجب نکن چون بدون بعدا هستم مگه اینکه همه غریبه ها اشنا بشن:Dراستی نه به اون اولا که روزی سی تا پست میزدی نه به حالا که سی روز یک بار یه پست میزنی :smile21:نکنه دوباره احساس غریبی میکنی؟اره؟؟؟؟؟؟/
غريبه
Wednesday 12 September 2007, 06:37PM
از دست تو که اره
خیلی نمییام بخاطر اینکه شکرتی که ازش تو اینترنت میرم داره تجدید میکنه ما هم باید صبر کنیم تا اینترنتمون دوباره سرعتش برگرده 1800 م.ب فعلا که هی قطع وصل میشه نزدیک بود لاب توبم رو بشکنم
توهم هی میای رو اعصابم:D
اما دستت درد نکنه که میخوایی اشنام کنی
البته من به مسوول باشگاه نامه دادم که عوض کنه اما تاحالا مفقود الاسر شده
مهم اینه که من داره بهم خوش میگذره خیلی وقت بود فارسی حرف نزده بودم
زانا
Wednesday 12 September 2007, 08:12PM
مگه الان دارید حرف میزنید دارید می نویسید:)
در ضمن شیراز که فارسی صحبت میکنن:)
این شرکته بی کاره ها اینترنت میده شما بیاید باشگاه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمی خوام چوب حراجی رو به قلبم بزنم نمی خوام گناه بی عشقی بیفته گردنم
غريبه
Wednesday 12 September 2007, 08:22PM
خوب تو هی گیر بده
دوما مگه من گفتم تو شیرازم بابا من که تو عربستانم همه عربند اگر نمیدونی:mad:
راست میگی این شرکت میزاره من وقتمو حدر تو کنم:D
سوما مگه تو هم عاشق میشی جدا؟؟:eek::smile21:
حالا عاشق کی یا باید بگم چی میشی تو؟؟;)
زانا
Wednesday 12 September 2007, 08:36PM
راستی یه بار ثابت کردم که شما شیراز هستی باز هم هی بگو عربستان:mad:
گیر میدمممممممم پس چیییییییییییییییییییییییییییییییی:eek:
عاشق؟؟؟؟؟:smile21:
وقتی فایده ای نداره غصه خوردن واسه چی؟؟؟؟؟؟؟/@@@واسه عشقای تو خالی ساده مردن واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
غريبه
Friday 14 September 2007, 02:47AM
راستی یه بار ثابت کردم که شما شیراز هستی باز هم هی بگو عربستان:mad:
گیر میدمممممممم پس چیییییییییییییییییییییییییییییییی:eek:
عاشق؟؟؟؟؟:smile21:
وقتی فایده ای نداره غصه خوردن واسه چی؟؟؟؟؟؟؟/@@@واسه عشقای تو خالی ساده مردن واسه چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چطور مگه تو اف بی ای کار میکنی تو باز هی گیر بده من تو شیرازم اخه من تو عمرم شیراز رو ندیدم :smile21:
اما درباره ی عشق خوب گفتی بعد از اخرین تجربم میگم داغ عشق رو خوردن فایده نداره:D
من قبل از بچه هام عاشق خدام
تازه من از روحیه تو خوشم میاد عین پیرمردای مهربون میمونی وقتی اخر عمری به خرافه میفتن:smile21:
زانا
Saturday 15 September 2007, 08:34PM
غریبه خانوم کم پیدا هستید حالا شما هر جا دوست داشتی فکر کنم هستید:D
راستی محمد خان پیداش نیست کجاست؟/
ایول ته معنویت
من هم از روحیه شما خوشم میاد مادر بزرگگگگگگگگگگ:D
عدالت آسمان
Sunday 23 September 2007, 11:07AM
مرحبا...
السيدة / غريبة,
حللت اهلا ووطاتِ سهلا...امنياتي أن اعرف كيف اجدتي الفارسية؟اعتقد من احدى ردودك بأن امكِ من خوزستان ولست متأكده ,فيكون أبيكِ سعوديا؟!!
اتمنى لكِ طيب الاقامة ورمضان كريم,,,,
كوني بالجوار دوما...
زانا
Sunday 23 September 2007, 08:19PM
حالا غریبه یه دروغی گفت شما چرا باور کردید؟؟؟؟؟؟؟؟;)
غريبه
Thursday 27 September 2007, 12:23AM
ها میبینم عربی میخونی زانا
امی مولدة خوزستان لكن سعودية وابوي عراقي وانا متزوجة سعودي:)
زانا
Thursday 27 September 2007, 08:44PM
من اصلا عربی بلد نیستم اینا چیه نوشتی حرف رکیکه؟:D
غريبه
Friday 28 September 2007, 05:54PM
اولندش دروغگو خودتی دومندش من هرجا باشم نیاز ندارم تو پاسپورتمو مهر بزنی تا ثابت شه :smile21:
زانا
Friday 28 September 2007, 05:58PM
سومندش من کجا دروغ گفتم؟؟؟/چهارمندش عربستان تا حالا پاتون رو نگزاشتید
غريبه
Saturday 29 September 2007, 10:56PM
مگه دیروز بهت ثابت نکردم:mad:
زانا
Sunday 30 September 2007, 08:15PM
ثابت شد من معذرت:D
راستی یکم رنگی کن امضات رو خوش کل میشه اخه این امضاست تو داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
می بخشی چیزی نمونده بود بهش گیر بدم نوبت امضاته بهعدا"به اوتارت هم میرسیم:D
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.