PDA

نمايش نسخه نهائي : پيشنهاد دارم ... خوب پيشنهادي

ماتا
Thursday 3 October 2002, 07:16AM
من دنبال یه مسج برد توپ فارسی میگشتم و تبلیغ اینجا رو تو پرشن بلاگ دیدم ... به نظرم جالبه و امکانات خوبی داره ... البته من روز اوّلیه که وارد این سایت میشم و کامل به قسمتهاش آشنا نیستم ... ولی تا اونجایی که دیدم یه سری پیشنهاد دارم.

: : بهترین مسج بردی که من تا حالا دیدم مربوط به بیگ ساکر (www.bigsoccer.com) هستش و بالای 22000 نفر هم عضو داره ... اونجا از لحاظ قالب بندی و اینجور چیزا خیلی خوب و جالبه و برای اضافه کردن عکس و تغییر رنگ و اینجور چیزا هم کدهای مخصوص داره ... پیشنهاد میکنم تا حدودی از قالب بندی زیبا و نحوه منو و همچنین اداره کردن و ... از اونجا هم الهام بگیرید ... البته اینجا از لحاظ امکانات از برخی جهات نسبت به اونجا برتری داره

: : بعضی جاها که باید فونت ریزتر باشه برعکسه ... نسبت فونتها تو جاهای مختلف به نظرم باید بهتر از اینی که هست باشه

: : تعداد فروم ها (انجمن ها) یا همون مسج برد ها خیلی کمه ... و البته تعداد کاربرا هم هنوز خیلی کمه و شاید نیاز به بعضی فروم ها هنوز احساس نشده ... ولی فروم "دوستانه" - "طنز" - "بحث آزاد" - "دانشجویان" - "دانش آموزان" و یا موارد دیگه یی که عنوان میشه مثل "کل کل" یا "چرت و پرت" و اینطور چیزا که موضوع مشخص و خاصی هم نداره میتونه جالب باشه ... به خصوص 3 مورد اول که ضروریه

: : من فکر میکنم علاوه بر اینکه تبلیغات در سایتهای مختلف انجام میشه خود ما کاربران نسبتاً اولیه اینجا هم باید بتونیم با مدیران اینجا همکاری کنیم و البته با برنامه ریزی مدیرای اینجا از بقیه هم در موقع مناسب برای عضویت در اینجا دعوت کنیم

: : برای خود من که اینجور جاها خیلی جالبه و به چیزایی مثل وبلاگ که یه محیط بحث یک طرفس و یکی مینویسه بقیه میخونن کاملاً ترجیح میدم ... و یه جورایی شباهتهایی به بی بی اس BBS داره که تا دو سه سال پیش هم ما و خیلی هلی دیگه از جوونای ایرانی عضو اونا بودیم و حالااین مسج بردها میتونه فرومهای بی بی اس رو به اینترنت بیاره ... یعنی یه محیط بحث کاملاً فارسی با توانایی بحث برای همه اعضاء

با آرزوی موفقیت برای شما

ماتا

ماتا
Wednesday 9 October 2002, 06:44AM
اينجا چقدر آدمو تحويل ميگيرن ! بابا ريپ بزنيد ...
ريپ بزنيد ما را تا ريپ بزنيم شما را ... و اينچنين است كه ريپ باران ميشود تالار گفتگوهايتان ...
راستي مرسي از فروم بحث آزاد ... همه نوع بحث جدي و شوخي بايد اونجا مطرح شه ؟ يا محدوديتي داره از نظر شما ؟

Admin
Wednesday 9 October 2002, 10:21PM
ماتاي عزيز ،

به خانه خودت خوش آمدي ،

و از اينكه به فكر اين محفل صميمي هستي متشكريم

و بابت پيشنهادها هم چشم ، قدم به قدم با هم براي انتخابهاي بهتر

بيا تا گل بر افشانيم و مي در ساغر اندازيم
فلك را سقف بشكافيم و طرحي نو براندازيم

كامروا باشيد