نمايش نسخه نهائي : تغييرات در ليست تالارها
Admin
Thursday 3 October 2002, 12:46PM
. سلام و عرض خوش آمد خدمت دوستان و ياران همراه .
و با تشكر از توجه شما به تالار گفتمان باشگاه جوانان ايراني ،
بزودي در ليست تالارها طبق پيشنهاد دوستان و اعضاء تالار تغييراتي صورت داده خواهد شد . خوشحال ميشويم دوستان ديگر هم پيشنهادات خود را در ميان بگذارند .
با تشكر ..
مديريت باشگاه
شاهين
Sunday 13 October 2002, 01:18AM
ادمين جون من چندين بار پيشنهاد دادم اما زياد تحويل نگرفتي..!!:o
در ضمن يه سوال دارم چه جوري جنسيت يه نفر رو بفهميم؟؟؟:confused:
Admin
Monday 14 October 2002, 08:35AM
نوشته شده بوسيله شاهين
ادمين جون من چندين بار پيشنهاد دادماما زيار تحويل نگرفتي..!!:o
در ضمن يه سوال دارم چه جوري جنسيت يه نفر رو بفهميم؟؟؟:confused:
سلام شاهين جان ... خيلي خوش اومديد ،
در مورد تاخير حقيقتا مشغول عملي شدن پيشنهادهاي مخصوصا شما هستيم . منتظريم پيشنهادهاتون عملي بشه توسط بچه هاي فني بعد اختلاط كنيم ;) بهرحال از بابت تاخير اميدواريم ناراحت نشده باشيد .
در مورد تعيين نوع جنسيت و پرچم كشور بزودي امكان اين انتخاب در صفحه ثبت نام و همچنين (تنظيمات) اضافه ميشه . و تا بحال اين امكان در تالار نبوده مگر اينكه در قسمت (معرفي) نوشته شده باشه .
در مورد تالارها هم كه پيشنهادتون عملي شد .
در مورد نشانها (آواتار) هم نشانهائي در قسمت تنظيمها اضافه شده و بزودي باز هم اضافه خواهد شد .
در مورد ناظران تالارها با هم منتظر باشيم كه كمي تالارها پربار و پرثمرتر بشوند و تا حدود 500 كاربر كه رسيد ناظرها انتخاب خواهند شد . تا اونموقع هم ميتونيد به پست الكترونيكي info@iranclubs.org كانديداتوري خود رو اعلام كنيد
بيا تا گل بر افشانيم و مي در ساغر اندازيم
فلك را سقف بشكافيم و طرحي نو براندازيم
asheghe iran_p
Monday 23 December 2002, 02:53AM
نوشته شده بوسيله admin
. سلام و عرض خوش آمد خدمت دوستان و ياران همراه .
و با تشكر از توجه شما به تالار گفتمان باشگاه جوانان ايراني ،
بزودي در ليست تالارها طبق پيشنهاد دوستان و اعضاء تالار تغييراتي صورت داده خواهد شد . خوشحال ميشويم دوستان ديگر هم پيشنهادات خود را در ميان بگذارند .
با تشكر ..
مديريت باشگاه
montazer
Friday 10 January 2003, 08:38PM
نوشته شده بوسيله admin
سلام شاهين جان ... خيلي خوش اومديد ،
در مورد تاخير حقيقتا مشغول عملي شدن پيشنهادهاي مخصوصا شما هستيم . منتظريم پيشنهادهاتون عملي بشه توسط بچه هاي فني بعد اختلاط كنيم ;) بهرحال از بابت تاخير اميدواريم ناراحت نشده باشيد .
در مورد تعيين نوع جنسيت و پرچم كشور بزودي امكان اين انتخاب در صفحه ثبت نام و همچنين (تنظيمات) اضافه ميشه . و تا بحال اين امكان در تالار نبوده مگر اينكه در قسمت (معرفي) نوشته شده باشه .
در مورد تالارها هم كه پيشنهادتون عملي شد .
در مورد نشانها (آواتار) هم نشانهائي در قسمت تنظيمها اضافه شده و بزودي باز هم اضافه خواهد شد .
در مورد ناظران تالارها با هم منتظر باشيم كه كمي تالارها پربار و پرثمرتر بشوند و تا حدود 500 كاربر كه رسيد ناظرها انتخاب خواهند شد . تا اونموقع هم ميتونيد به پست الكترونيكي info@iranclubs.org كانديداتوري خود رو اعلام كنيد
بيا تا گل بر افشانيم و مي در ساغر اندازيم
فلك را سقف بشكافيم و طرحي نو براندازيم
سلام
خسته نباشيد. فكر كنم تعداد كاربران از 500 تا بيشتر شده باشه اما هنوز از ناظران تالارها خبري نيست!
يك پيشنهاد هم داشتم لطفا در صورت امكان براي بحث هايي چون دين و سياست از افرادي كه اطلاعات كامل در اين زمينه دارند استفاده نماييد .
در ضمن يك پيشنهاد ديگر هم داشتم و اينكه تا موضوعات پراكنده تر نشده انها را جمع و جور كنيد و مثلا همه تاپيكهاي راجع به يك موضوع رو كه ممكنه بينشون فاصله افتاده باشه رو در يك تاپيك جمع كنيد مثلا در مورد فلسطين و اسراييل و يا موضوع زن ! البته من با ديگر انجمنهاي گفتگو اشنايي ندارم و نمي دونم اصلا اين كار درسته يا نه!
و يا اينكه مثلا براي مناسبت ها هم تالاري تهيه كنيد كه هر بار مجبور نشيم يه موضوع جديد باز كنيم و با اينكه ممكنه ربطي به تالار نداشته باشه موجب شلوغ شدن اون تالار بشيم.
با تشكر
پشتیبانی باشگاه
Thursday 30 January 2003, 11:58PM
خانم منتظر
تيم فني تالار در حال حاضر مشغول پياده سازي بخش جديدي در باشگاه ميباشد .عذر ما را بابت تاخير در پاسخگويي بپذيريد .
با تشكر از پيشنهاد شما تالار تبريك و تعارف با عنوان جديد مناسبات و تعارفات به باشگاه عمومي انتقال يافت .
پشتيباني باشگاه
siavash_ad
Friday 31 January 2003, 12:05PM
نوشته شده بوسيله montazer
يك پيشنهاد هم داشتم لطفا در صورت امكان براي بحث هايي چون دين و سياست از افرادي كه اطلاعات كامل در اين زمينه دارند استفاده نماييد .
هيچكس اطلاعاتش كامل نيست خانم منتظر.
montazer
Friday 31 January 2003, 12:31PM
نوشته شده بوسيله siavash_ad
هيچكس اطلاعاتش كامل نيست خانم منتظر.
من منظورم اين بود كه در صورت امكان از افراد مطلع در اين زمينه دعوت كنن و نذارن جوونا بيشتر از اين تو سر و كله ي هم بزنن . در حد يه پيش نهاد بود منظور ديگه اي نداشتم. البته شايد بنياد اين گونه تالارها بر اساس همين اختلافات باشه ولي تا كنون بحث زياد بوده ولي نتيجه اي كه همه رو قانع كنه كم بوده .
به نظر من چرا بايد جوونايي كه قلبشون براي يه خاك مي تپه به دليل اختلاف عقيده و سو تفاهم ها اين طوري نسبت به هم بد بين باشن؟ وجود افراد مطلع شايد در رفع اين سو تفاهم ها كمك كنه همين .
سینا 555
Saturday 21 June 2003, 01:17AM
سلام جناب ادمين
خسته نباشيد.پيشنهاد ميكنم تالارهايي رو كه استفاده ريادي نداره در ديگر تالارها به نوعي ادغام كنيد چون در زمان فعلي اونقدر كاربر نيست كه از اينگونه تالارها استفاده بشه ولي بعدها ميشه تالارها رو زياد كرد ولي الانه وجود خالي اين چند تا تالار اضافي باعث سرديه اون اطاقه و ادم وقتي ميره توشون بدنش ميلرزه:D البته اين شوخي بود و شما شايد خودتون بهتر ميدونيد دليل وجود اين اطاقهاي خالي يا حداكثر كم رفتو امد رو.
متشكرم
ميلاد
Saturday 28 June 2003, 08:50PM
سلام
با فضولي علني لطفا اين تالارها :
جامعه و خانواده مي شود با ( تعليم و تربيت ) ادغام شود.
تلفن همراه ظاهرا طرفدار ندارد اگر بشود با علوم و تكنولوژي ادغام فرمائيد
هنر و موسيقي مي تواند ادغام شود
جهانگردي و سفر را من دوست دارم اگر پر شود
كامپيوتريها خوبن ;)
لطفا يك عدد تالار همسريابي هم ايجاد كنيد ، باشگاههاي ديگر عشق و دلدادگي دارند ولي به درد ما بچه مسلمانها بيشتر همسريابي مي خورد :p
ممنون :) اگر خواستيد بندازيد بيرون با اطلاع قبلي اين كار رو انجام بديد :D
سینا 555
Monday 30 June 2003, 12:46AM
با سلامي ديگر
لطفا در صورت امكان يك تالار براي بحثهاي اقتصادي هم ترتيب بدهيد.مساله اي به اين مهمي حيفه يك تالار مخصوص خودش نداشته باشه.
با عرض تشكر
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.