نمايش نسخه نهائي : هر كي ميتونه در رابطه با شبكه هاي بلوتوث كمك كنه ممنون ميشم
برانوش
Friday 12 October 2007, 09:20PM
سلام من ميخوام هر كسي كه توي شبكه وارده به من كمك كنه كه با همين بلوتوث ها يك شبكه درست كنم البته من تونستم از طريق كام پورت مجازي اون بهره ببرم و شبكه رو راه اندازي كنم ولي من ميخوام يه شبكه با چند كامپيوتر رو راه اندازي كنم
هر كي بتونه كمك كنه يك دنيا ممنون ميشم
صبح
Monday 15 October 2007, 11:22PM
سلام ...
بعید بدونم با ویندوز اکس پی بشه انجامش داد مگر نرم افزار جدائی براش نوشته شده باشه...اما اگر ویندوز ویستا دارید ، برای اینکار رسما در قسمت Network and sharing center ، و Manage network connections اگر بلوتوث شما فعال باشه یک قسمت برای اتصال به سایر دستگاه های بلوتوث وجود داره که می تونید با استفاده از کلید add اونها رو داخل شبکه بیارید ... اونها هم باید از خاصیت شبکه (PAN) بهره مند باشند ... وگرنه نمیشه .
برانوش
Wednesday 17 October 2007, 02:30AM
خيلي ممنون كه جواب داديد
در ويندوز اكس پي در قسمت هلپ عنوان شده كه دستگاه شما ميتواند به عنوان panu استفاده شود ولي به عنوان GN نميتواند استفاده شود
من ميخوام با استفاده از دو تا از اين بلوتوث پليس ها و لپ تاپ و پي سي خودم يه شبكه واير لس راه بندازم فكر ميكنيد چطور ميتونم اگه لپ تاپ رو به ويندوز ويستا ارتقا بدم درست ميشه؟
در ضمن بايد بگم كه در ارتباط برقرار كردن اين دو مشكلي ندارم ولي شبكه كار نميكنه حتي در قسمت ماي نتورك پليسز هم نا م لپ تاپ من مياد ولي به محض كليك كردن روي آن پيغام خطايي با عنوان اينكه ادمينستراتور اجازه دسترسي را محدود كردهاند ميايد
alim
Wednesday 17 October 2007, 10:16AM
من ي] بلوتوث اکسترنال دارم ، بعد از نصب سیدیش امکان LAN کردن هم داره با سایر دستگاه های جانبی بلوتوث دار.
شبکه با بلوتوث که کاری نداره ، معلومه که میشه اونم با XP ، تو دانشگاه خوراک بچه ها بود برا گيم و ...
برانوش
Thursday 18 October 2007, 01:37AM
`پس اگه لطف كنيد و روش رو برام تشريح كني ممنون ميشم
اگه تصويري باشه بهتره برام ايمل كني بازم بهتره.
صبح
Thursday 18 October 2007, 09:17AM
سلام
منم باید امتحان کنم ... دستگاه اکس پی ای ندارم که بشه روش امتحان کنم ان شاء الله جمعه اگر فرصتی پیش اومد امتحان می کنم و خبرشو می دم .
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.