PDA

نمايش نسخه نهائي : ديدن فرمائيد

شاهين مومني
Monday 14 April 2003, 11:54PM
سلام از اشنائي با شما خوشحالم من شاهين مومني از اصفهان هستم تبليغ من در مورد يكي از راهاي درامد از طريق اينترنت است .اين تجارت پرايم بانك نام داردكه شركت اصلي ان در انگليس ميباشد و در بعضي از كشورها مثل ايران نماينده دارد كه در ايران با نام پرايم سپيد پي منت در جزيره كيش فعاليت قانوني دارد.براي ورود به اين سيستم شما ميتوانيد با افتتاح يك حساب 50دلاري (40000تومان)معادل 5 گرم طلاي 24 عيار نزد پرايم بانك به سيستم بازاريابي وارد شويد .پرداخت پول واجب نيست از طريق شركت اصلي انجام شود بلكه از طريق افرادي كه قبل ازشما ثبت نام كردند مثل من ميتواند انجام شود كه پس از پرداخت يك حساب كامپيوتري (اگونت نامبر)به شما داده ميشودوبراي شما ايميل داده ميشود كه از طريق ان و شماره حسابتان ميتوانيد از ثبت نام خود اطمينان داشته باشيد.پس از ثبت نام ميتوانيد حداقل 2 نفر كه بتوانند فعاليت داشته باشند را به سيستم وارد كنيد و شما سر گروه شده وانها زير گروهتان در سمت راست و چپ ميشوند كه انها نيز با ثبت نام نفرات بعدي را به سيستم وارد ميكنند و شاخه شما به صورت تصاعدي پيشرفت ميكند و شما به اعضا هر 6 نفر 30 دلار(24000تومان)پورسانت دريافت ميكنيد كه هر چه زير گروهتان بيشتر شد سود بيشتري به شما داده ميشود ونحوه پرداخت پورسانت ميتواند يا به حساب بانكيتان واريز شود يا از طريق سايت سيستم كارت 50دلاري خريده و شخصي كه از طريق شما ميخواهد ثبت نام شود سريال كارت را به نام او زده و40000تومان را به عنوان پورسانت برداريد اگر فعليت خوب داشته باشيد شركت به غير از پورسانت جوايزي نيز اهدا ميكند اين سيستم در اصفهان و شيراز خيلي جا افتاده و جديدا در شهرهاي ديگر نيز فعاليت ميشود و اگر شما دوستاني داشته باشيد ميتوانيد فعاليت خوبي داشته باشيد در صورتي كه بخواهيد ثبت نام كنيد ايميل زده و شماره تلفنتان را بدهيد تا مراحل ثبت نام انجام شود اطلاعات ديگري خواستيد در خدمت هستم. با تشكر ٍٍٍايمل من shahinmomeni@yahoo.com