نمايش نسخه نهائي : ورزشهاي رزمي
doctor
Sunday 6 October 2002, 10:16PM
سلام
به نظر من ورزشهاي زرمي از برترين ورزشها مي باشند زيرا واقعا غير از هنرهاي رزم آنها بدن انسان را واقعا در سلامتي كامل نگه مي دارد.
شما هم نظر بدين.
ممنون.
دارا
Thursday 10 October 2002, 05:44PM
همينه ديگه ... آخرشه :)
سلام :)
من ووشو كار بودم يه زماني ... ( سان شو) ... شما چي ؟
اما خرج زن و بچه (كه نداريم) نگذاشت :p
نه راستش آخرش پام شيكست ديگه نرفتم :p
ولي جدا ورزشهاي خوبيه ... و يك دوره كوتاه حتي (دو سه ماهه) ... براي همه لازمه ... !
دارا
Thursday 10 October 2002, 05:45PM
راستي يه چيزي ...
هيچوقت ... هيچوقت ... ( بدن سازي نريد ) .....
:)
دليلش هم بعدا ميگم :)
doctor
Thursday 10 October 2002, 07:13PM
مي خواستم بگم چرا نبايد بريم بدن سازي؟؟!!
من هم ورزش مي كنم. ورزش هاي فول كنتاكت ، جديد ، ولي خدايي ورزش باحاليه.
موفق باشيد.
دارا
Saturday 12 October 2002, 05:01PM
فول كنتاكت هم ورزش خوبيه :) :)
اما وقتي كه سربازي بودم :) ... هر كسي كه نميتونست رژه بره ... مدت زيادي رفته بود بدن سازي ... هر چي بيشتر رفته بود ... پاهاش بيشتر قيلي ويلي ميرفت و نميتونيست نظم بدنش و كنترل بدنش رو حفظ كنه !
و فرمانده گروهان ما هم تجربه داشت ... تا كسي نميتونست بره ازش ميپرسيد : چقدر رفتي بدن سازي ؟
جالبه نه ؟
doctor
Monday 14 October 2002, 05:47PM
نوشته شده بوسيله دارا
فول كنتاكت هم ورزش خوبيه :) :)
اما وقتي كه سربازي بودم :) ... هر كسي كه نميتونست رژه بره ... مدت زيادي رفته بود بدن سازي ... هر چي بيشتر رفته بود ... پاهاش بيشتر قيلي ويلي ميرفت و نميتونيست نظم بدنش و كنترل بدنش رو حفظ كنه !
و فرمانده گروهان ما هم تجربه داشت ... تا كسي نميتونست بره ازش ميپرسيد : چقدر رفتي بدن سازي ؟
جالبه نه ؟
اره جالب بود.
متشكرم.
بهلول
Sunday 24 November 2002, 02:30PM
اصولا ورزش خيلی خوبه
امام من با دوره دو سه ماهه مخالفم
آدم اگه ورزش رو ول کنه بدنش خراب ميشه و وقتی دوباره بخواد کار کنه خيلی سخته
راستی من تکواندو کار می کردم بعد هم توتال کنتاک هيدورا (البته اين ورزش ايرانيه اسمش هم رزم آوران است اما خيلی جا نيفتاده )
موفق باشيد
ehsan
Sunday 29 December 2002, 03:44PM
آقا بهلول سلام:
چرا تکواندو را ول کردی؟دلت اومد؟
getli
Sunday 28 December 2003, 11:16AM
سلام منم كاراته و كشتي كج كار مي كنم واقعا ورزشهاي رزمي خوبه مخصوصا جودو و ووشو
chanlibel
Saturday 7 April 2007, 10:57PM
سلام - ورزشهاي رزمي علاوه بر جسم روح انسان را صيقل داده و قوي مي كند . مخصوصا ورزشهايي به نيروهاي دروني درش توجه بشه . تشگر از همه اهل ورزش
مشكي
Sunday 8 April 2007, 01:02AM
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام،
هيچوقت ... هيچوقت ... ( بدن سازي نريد ) .....
نچ! براي كسي كه رزمي كار ميكنه لازمه كه يك دوره دو سه ماهه بدن سازي بره. اين دوره فقط براي تقويت عضلاته وگرنه بيشتر از اون رو به صلاح نميدونم (بخاطر همون دليلي كه گفتين).
اما در مورد ورزشهاي رزمي اين رو بايد با كمال تأسف بگم كه ديگه از حالت اصيل خودش خارج شده. الآن عمده هدف يك ورزشكار (چه رزمي و چه بزمي!) كسب مدال و قهرماني و شهرت شده براي همين ورزش از حالت خودش خارج شده.
خوب يادمه كه آخرين استاد كونگ فويي كه داشتم تنها چيزهايي كه ميگفت در مورد روز مسابقه بود، تمام تلاشش اين بود كه به ما ياد بده چطور جلوي حريف در روز مسابقه بايستيم. البته اون موقع ديگه سبكش رو عوض كرد و اصطلاحا به ما كيك بوكسينگ ياد ميداد.
اصلا با اون چيزي كه استاد قبلي ميگفت فرق داشت، اون استاد قبلي دايم از اخلاقيات و كلا از روش و منش كونگفو صحبت ميكرد.
نميدونم از چيش بگم كه دل پري ازش دارم.
A+CH
Thursday 12 April 2007, 01:08AM
همه چی رو بی خیال ......فقط بچسب جشنواره ی گل منچستر رو....
سمبکالاه
Friday 13 April 2007, 05:16PM
سمبکالاه(رزم موحدین)ترکیب12سبک ورزشی وفنون مختص به خودراآموزش میدهد.هرکس قدرت رادرراه غرورنفس به کارگیردازمانیست.بنیانگذاری1358توسط سیدابوطالب میریوسفی
saleh57
Sunday 15 April 2007, 11:59AM
همه چی رو بی خیال ......فقط بچسب جشنواره ی گل منچستر رو....
دیشب هم که گل کاشت اونم 4 تا
A+CH
Monday 16 April 2007, 02:40AM
منچستره دیگه چی کارش میشه کرد....!/؟؟؟؟؟؟؟
saleh57
Monday 7 May 2007, 10:25PM
سمبکالاه(رزم موحدین)ترکیب12سبک ورزشی وفنون مختص به خودراآموزش میدهد.هرکس قدرت رادرراه غرورنفس به کارگیردازمانیست.بنیانگذاری1358توسط سیدابوطالب میریوسفی
سلام
ظاهرا ورزشهای رزمی ترکیبی قابل توجهی در کشور داشته باشیم. غیر از این مورد سمبکالاه اگر رشته های دیگری را میشناسید معرفی بفرمایید. استفاده میکنیم.
بنده ورزش رزم اوران راشنیده ام شما چی ؟
موفق باشید.
یا علی:smile07:
مرگ
Friday 18 May 2007, 07:37PM
سلام من مرگ هستم
عاشق بوكس هستم و حدود 4 سال ميشه كار ميكنم
lvlahdiyeh
Wednesday 23 May 2007, 07:51PM
منم هستم کونگفو رو عشقه
binam_123
Sunday 19 August 2007, 08:21PM
دنبال يه مربي يا باشگاه بوكس طرفاي صادقيه مي گردم ممنون ميشم اگر راهنمايي كنيد:smile07:
salman
Saturday 25 August 2007, 02:01PM
سلام
منم چند ماهي جدو كار كردم.
ورزش خوبيه اما به نظر من بعد از كشتي بيشترين و خطرناكترين مصدوميت ها روبه دنبال داره.
خود من رباط كناري پام پاره شد و ماه ها تعطيل بودم.
البته عمل نكردم ولي با كمك ورزش بدنسازي الحمد لله رو به بهبودم و تقريبا خوب شدم.
فوتسالم خيلي دوست دارم شما چي؟
sam boy
Thursday 29 November 2007, 12:13AM
سلام
درباره ورزش سمبکالاه
من خودم این ورزش رو کار کردم (والبته ورزشهای دیگری مثل تکواندو ,کونگفو ,هاپکیدو)
اینرو صمیمانه می گم :تا بحال هیچ ورزشی به قوی ای ,چابکی ,وحتی زیبایی فوق العاده ای داره
(منظورم از زیبایی ,زیبایی حرکاتی مثل ووشو نیست ,بلکه منظورم اینه که تکنیکهای موجود دراین ورزش با اینکه ترکیب 12 سبک ورزشیه اما واقعا منحصر به فرده!!!!!!!!!!!!)
منم تا قبل از این که برم داخل این ورزش , (بدون اینکه اطلاع کافی داشته بام) باور نمی کردم که یک همچین ورزشی وجود داشته باشه ,من حتی به خاطر اسمش مسخره اش می کردم ,اما چرخ روزگار مارو بااین ورزش اشنا کرد والان 2سالی هست که دارم سمبکالاه کار می کنم
من خودم توی این دوسال آدمهای مختلفی رو دیدم که اومدن وواقعا کم آوردن ورفتن ,من هم دارم تمام تلاشم رو می کنم که بتونم مثل ارشدهای باشگاه وحتی بهتر از اونها باشم ,میدونم خیلی سخته ولی ممکنه(برام دعا کنید)
من همین جا از آقای میر یوسفی (سازنده سبک) تشکر می کنم وامیدوارم هرجا هستن سلامت و تندرست باشند
حرف زیاده ومجال حرف نیست والا قول میدادم بیشتر بنویسم (اگر مایل باشید)
در ضمن این سبک درتمام ایران در حال فعالیت ودر خود همین تهرانمون تقریبا تو همه جا سمبکالاه کار می کنند
حتما امتحان کنید( واگر رفتید با جون ودل کار کنید) چون خیلی دوست دارم تجربه فوق العاده ای که داشتم رو همه تجرب کنند ولذت ببرند
سلامت وپیروز باشید
saleh57
Thursday 29 November 2007, 10:09PM
سلام
درباره ورزش سمبکالاه
من خودم این ورزش رو کار کردم (والبته ورزشهای دیگری مثل تکواندو ,کونگفو ,هاپکیدو)
اینرو صمیمانه می گم :تا بحال هیچ ورزشی به قوی ای ,چابکی ,وحتی زیبایی فوق العاده ای داره
(منظورم از زیبایی ,زیبایی حرکاتی مثل ووشو نیست ,بلکه منظورم اینه که تکنیکهای موجود دراین ورزش با اینکه ترکیب 12 سبک ورزشیه اما واقعا منحصر به فرده!!!!!!!!!!!!)
منم تا قبل از این که برم داخل این ورزش , (بدون اینکه اطلاع کافی داشته بام) باور نمی کردم که یک همچین ورزشی وجود داشته باشه ,من حتی به خاطر اسمش مسخره اش می کردم ,اما چرخ روزگار مارو بااین ورزش اشنا کرد والان 2سالی هست که دارم سمبکالاه کار می کنم
من خودم توی این دوسال آدمهای مختلفی رو دیدم که اومدن وواقعا کم آوردن ورفتن ,من هم دارم تمام تلاشم رو می کنم که بتونم مثل ارشدهای باشگاه وحتی بهتر از اونها باشم ,میدونم خیلی سخته ولی ممکنه(برام دعا کنید)
من همین جا از آقای میر یوسفی (سازنده سبک) تشکر می کنم وامیدوارم هرجا هستن سلامت و تندرست باشند
حرف زیاده ومجال حرف نیست والا قول میدادم بیشتر بنویسم (اگر مایل باشید)
در ضمن این سبک درتمام ایران در حال فعالیت ودر خود همین تهرانمون تقریبا تو همه جا سمبکالاه کار می کنند
حتما امتحان کنید( واگر رفتید با جون ودل کار کنید) چون خیلی دوست دارم تجربه فوق العاده ای که داشتم رو همه تجرب کنند ولذت ببرند
سلامت وپیروز باشید
سلام:)
با تشکر از شما بخاطر اطلاعاتی که ارائه دادید
یکی از دوستان خوبم این سبک رو کار میکنه . یک بار که از او نشانی باشگاهشان را پرسیدم گفت در یک پارک تمرین می کنند.
ایا این از ضروریات این رشته است که در محیط باز باشد یا رفیق ما جایی برای تمرین نداشته اند؟
موفق باشید.
مشكي
Thursday 29 November 2007, 11:50PM
سلام،
راستی حالا این چطوری تلفظ میشه؟!
saeedtiger
Saturday 1 December 2007, 03:27AM
مصی لی:D
مشكي
Sunday 2 December 2007, 03:47PM
:smile09::smile31::confused::D:cool::smile07:
saleh57
Sunday 2 December 2007, 09:43PM
سلام،
سلام
با اجازه ! چون جواب ندادندعرض می کنم که:
اینطوری که مکرر از این دوستم شنیده ام سمبکالاه (س) کسره دارد و (ه) هم تلفظ نمی شود.!
مشكي
Monday 3 December 2007, 12:42AM
علیکم السلام،
ممنون ولی بقیه حروفاش چی؟!
kawe arya
Tuesday 11 December 2007, 04:41PM
در تالار كفتكويتان اثرى ازهنر رزمى ايراى كونك فو توا نيست افسوس شما بيشتر بيكانة برستيد
kamran6026
Wednesday 19 December 2007, 10:19PM
خوبه
مشكي
Sunday 23 December 2007, 06:40AM
سلام،
در تالار كفتكويتان اثرى ازهنر رزمى ايراى كونك فو توا نيست افسوس شما بيشتر بيكانة برستيد
وا؟! چه ربطی به بیگانه پرستی داره؟!
ملخ مجرد
Wednesday 27 February 2008, 01:09PM
فقط کیو کوشین ......سرور همه رشته های رزمی
نويد59
Thursday 28 February 2008, 01:59PM
سلام
من هم يک جودوکارم و معتقدم جودو يک ورزش جوانمردانه و نجيب است .
Mr.Dambalos
Thursday 28 February 2008, 02:11PM
ایول مثل همیم
saleh57
Friday 29 February 2008, 09:03PM
سلام،
اینطوری که مکرر از دوستان شنیدم سمبکالاه(کسره س/ساکن م/ساکن ب/ بقیه اش هم که معلومه/سکون ه)
موفق باشید.
mah1
Monday 3 March 2008, 09:07PM
سلام من تازه اومدم و تکواندو کار ميکنم وعاشقشم وکنگ فو هم بد نيست چون ميگن خيلي شبيه تکواندوست.:بامزه::D
sam boy
Thursday 13 March 2008, 04:19PM
با سلام مجدد
شرمنده كه يه مدتي نبودم
عرضم به حضورتون كه من هنوز دارم سمبكالاه كار مي كنم البته خيلي علاقه مندترترازقبل وباجديت بيشتر،من واقعا دوست دارم دوستان گرانمايه اي كه دارن از اين سايت استفاده ميكنن حتما يه سري به اين ورزش رزمي بزنن
البته بايد توجه داشت كه اصولا آدمي وارد هر كار ويا حرفه اي كه ميشه بايد اون رو محكم وبا علاقه انجام بده تا تاثيراتش رو روي جسم وروحش (شادابي ونشاط) مشاهده كند ، پس اگه توصيه مي كنم كه سمبكالاه بريد واونجا تمرين رزمي كنيد به خاطر اين نيست كه خدايي نكرده بگم ورزش هاي ديگه بدرد نمي خورن بلكه منظورم اينه كه اگه مي خواهيد، ورزشي، كار كنيد كه با هاش حال كنيد وواقعا لذت ببريد حتما يه سري هم به سمبكالاه بزنيد وحتي شده براي يه مدت كوتاه اين ورزش روتجربه كنيد تا متوجه اصرار من براي آشنايي بيشتر شما عزيزان با اين سبك خفن بشويد.
راستي اگه دوست داشتيد يه سري هم به سايت www.sambkalah.net (http://www.sambkalah.net) بزنيد وحالشو ببريد
خوب بيد؟
kenshin
Friday 11 April 2008, 03:34PM
اشتباه است
از نگاه ما مهم ترين مسئله در هنر هاي رزمي اصالت است ، دقت داشته باشيد صحبت از هنر است و نه ورزش
فولكنتاكت شايد يك ورزش رزمي باشد اما يك هنر نيست!
اگر علاقه مند به هنرهاي رزمي هستيد سعي كنيد رشته هايي ازين هنر را بياموزيد كه اصالت خود را داشته باشند
در يك طبقه بندي كلي ميتوان بهترين هنر هاي رزمي را اينگونه مرتب كرد:
تكواندو : 1500 سال پيشينه
ووشو (كنگفوي چيني) : 2500 سال سابقه
موتاي(بوكس تايلندي) : 2500 سال سابقه
كاراته و سبك هاي مادر ژاپني : سابقه دقيقا مشخص نيست ، بيش از 2000 سال
بقيه رشته ها هم كشك است و اصولا در همين قرون اخير و به همت صنعت سينما و ... راه اندازي شده اند ...كنتاكت ...كشتي كج ...سوپركنتاكت ... و فلان و پشمان
اينجانب ووشو كار هستم در سبك هاي نان چوان ، چانچوان ، سانشو
برگبار
Monday 14 April 2008, 12:17AM
من تکواندو کار میکنم خیلی رشته جالب و دوست داشتنیی هستش...:smile06::smile07:
مسي
Tuesday 15 April 2008, 12:55AM
من يه ووشو كارم .دم همه ووشو كاران گرم گرم باد!
نميدونم چند وقت كار كردي اما من استعداد بالايي دارم.هركس يه هنري داره و هنر من اينه!
اما بعضي از استاداي اسمي فقط براي اينكه اقتدارشونو به من نشون بدن دست به تخريب شخصيت ورزشي من ميزنن.اما راهشون درست نيست ازشون بدم مياد!!!
منم هنوز خامم و دچار سرخوردگي ميشم.بايد سعي كنم خم نشم.مگه نه؟
نميدونم كمكم ميكني يا نه اما همين چند خط آرومم كرد.
خيلي ازت خوشم اومده .دوست دارم فكر كنم آدم درستي هستي!
ياعلي مدد.درپناه حق..........
برگبار
Tuesday 15 April 2008, 03:22AM
تکواندو عشقه......:smile06:
Budo
Thursday 17 April 2008, 09:06PM
در هنرهای رزمی آن چیزی که از همه مهم تر است نه اصالت و یا سنتی بودن آن و نه جدید بودن و آپ تو دیت بودن آن است،
بلکه آن چیزی که مهم است کاربردی بودن آن است،
هدف در هنرهای رزمی این است که رزمیدن بیاموزیم نه ورزش کردن یا چیزهای دیگری...
آن هنر رزمی که همچنان سنتی باقی مانده باشد وتنها بر فنون قدیمی و گذشته خود تکیه کند دیگر کاربرد امروزین را ندارد و مفید فایده نخواهد بود.
البته دست یابی به روح هنرهای با اصالت بسیار خوب است و شالوده ذهنی انسان را قوی و نیرومند می سازد ولی به تنهایی آن کامل بودن را ندارد و دایره یین و یانگ را تکمیل نمی کند.
نگر من اینست آن هنر رزمی را بیابید که در دو را داشته باشد.
asalbanoo
Saturday 19 April 2008, 11:10AM
فقط كيو كوشين
asalbanoo
Monday 21 April 2008, 04:03PM
http://www.image-upload.net/files/5604/filho1.jpg
كيوكوشين:smile28:
Budo
Monday 21 April 2008, 06:38PM
کیوکوشین هم رشته ی زرمی خوبی می باشد.
من آثار اویاما را مطالعه کرده ام و کم و بیش با شیوه ی وی آشنایی دارم.
این رشته را می توان یکی از هنرهای رزمی کاربردی نام برد،
البته باید استاد خوبی در این زمینه پیدا کنید.
من با استادادن ایرانی چندان آشنا نیستم،آیا کیوکوشین در ایران همان راه اویاما را می پیماید یا خیر؟
seyyed.reza
Monday 21 April 2008, 11:37PM
من ورزش های رزمی رو با تکواندو شروع کردم .
الان هم نزدیک به 11 ساله دارم تکواندو کار می کنم
علت علاقه خاصی که به این ورزش دارم اینه که بحث تفکر و استدلال تو مبارزاتش می تونه راهبر باشه نه خشم و حرکات رزمی...........
با کمی تفکر و تمرکز و شاید با ضعف فنی بتونی کسی که از لحاظ فنی سر امد تره رو مغلوب کنی
استفاده کم از ضربات بالا تنه : آرنج و مشت یکی دیگه از عواملی باشه که تونسته تکواندو رو به عنوان یک ورزش رزمی کلاسیک در المپیک مطرح کنه البته فارغ از تک سبکی بودنش........
البته در حال حاضر تلاش هایی رو برای برگزاری مسابقات فرم تکواندو نیز انجام دادند
saleh57
Tuesday 22 April 2008, 12:08AM
فقط كيو كوشين
به رشته ی کیوکوشین احترام میگذارم بخاطر جدیتش.اما بنظرم بسیار پرتلفات هستش. حتی در کلاس های باشگاه.
این برای جدیت کار اگر خوب باشه برای جسم و تن هنراموزان خوب نیست. و میشه برای اون راههای جایگزین پیداکرد.
موفق باشید.
asalbanoo
Tuesday 22 April 2008, 09:34AM
به رشته ی کیوکوشین احترام میگذارم بخاطر جدیتش.اما بنظرم بسیار پرتلفات هستش. حتی در کلاس های باشگاه.
این برای جدیت کار اگر خوب باشه برای جسم و تن هنراموزان خوب نیست. و میشه برای اون راههای جایگزین پیداکرد.
موفق باشید.
تلفات؟؟؟:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
sam boy
Friday 25 April 2008, 11:34AM
سلام
با هحترام به آقای KENSHIN عرض می کنم که عموما مردمی که به سمت ورزش های رزمی کشیده می شوند به چند دلیل بیشتر نیست (البته نظر شخصی منه):
1-آمادگی جسمانی وتدافعی
2-داشتن روح وجسمی سالم
3-مصرف انرژی جوانی
4-گذارندان اوقات فراغت
5-سالم بودن
6-کسانی که با دیدن فیلم برای مدت کوتاهی جو می گیرشون
راستش من تابحال کسی رو ندیدم که بگه من بخاطر هنری ولطیف بودن ورزشهای رزمی فلان سبک رو شروع کردم ،اصولا از هر کسی بپرسی که چرا فلان سبک رو کار میکنی ،(اگر علاقه داشته باشه )یه برقی توی چشماش می افته وبا یک غرور ورزشی ،شروع به تعریف کردن ازقدرت ،سرعت ،تمرینات سخت وچیرهایی که هرکسی رو بو شور وهیجان میاره،می کنه.
وسعی می کنه اون سبکی که داره کار میکنه رو ازلحاظ قدرت.کارایی بهترین معرفی کنه.
به نظر من یا شما (KENSHIN) یا اصلا ورزش های دیگررو امتحان نکردید یا از تمرینات سخت فرار می کنید(که این واقعا برای یک رزمی کار زشته،چون اصولا روحیه رزمی یک روحیه پرتلاش ،مستحکم،با پشتکار بسیار که از سختیها چه درورزش وچه درزندگی فرار نمی کنه ،هستش) ویا اینکه یه حرفی زدید که عریضه خالی نباشه واگر هم خیلی به هنر های لطیف علاقه دارید برید نقاشی ،آشپزی یاهرچی که می تونه شما رو ارضا کنه ،اما تورو خدا از خودتون تعریف جدیدی از هنر وورز ش رزمی نیارید.
تا همین الان هم هنرهای رزمی توی دنیا داره ضعیف میشه (این به خاطر فیلمهای رزمی چینی که دارن روز بروز با تولید فیلم های نمایشی از طرفداران هنر های رزمی می کاهند)من فکر می کنم چینی ها می خواهند نشون بدن که چقدر ورزشهای رزمی (سبک های چینی)می تونه قوی وکارامد درزندگی باشه به همین خاطر یه نفر آدم ضعیف رو میارن نشون میدن که یه شبه با خوندن یه کتاب رزمی رستم میشه وهیچکس جلودارش نیست در واقع دارن در مردم دنیا این باور غلط رو ایجاد می کنن که نیازی به تمرین های سخت نیست ،فقط تکنیک بلد باشید(شما اینجا می گید هنررزمی) دنیا رو حریفید.
ناگفته نمونه که فیلمهای رزمی خوبی هم ساخته شده.
شما هم بهتره که اینقدر محکم از ورزشتون تعریف نکنید .
به نظر من هر آدم با انصافی که تنبل نباشه بره ومثل من چندین ورزش رزمی رو کار کنه اون موقع هر ورزشی رو که باب میلش بود کار کنه تا بفهمه که آگر آدم تو هر ورزشی که هست کار کنه ومحکم هم کار کنه اون ورزش بهترین ورزشی که می تونه اون رو ارضا کندنه اینکه بهترین ورزش توی دنیا باشه (این حرف مسخره است)
من اگر از سمبکالاه خوشم اومد به خاطر این بود که همه جوره آدم رو چه ازلحاظ قدرت وسختی کاروچه ازلحاظ چینش وزیبایی واقعا منحصر به فرد در عین سخت بودن حرکات وچه از لحاظ حرکات نمایشی (پشتک ،وارو و....)و چه از لحظ تنوع سلاحهای سرد واقعا در حد کمال آدم رو ارضا میکند.
من از تمام کسانی که توی این جا ویا هر جای دنیا که ایرونی هستن خواهش می کنم که در تا÷یک هاشون هیچ وقت مستقیم ورزشی (یا هرچیز دیگری رو)نکوبند بلکه باید بشینیم وتبادل نظر کنیم اون هم به صورت علمی .
من امیدوارم باعث ناراحتی کسی نشده باشم واگر هم شدم معذرت می خوام
بیاید سعی کنیم فکر نکرده حرف نزنیم
انصاف واعتدال رو هرگز فراموش نکنیم
خدا نگه دار همتون باشه
;)
sam boy
Friday 25 April 2008, 11:39AM
سلام
با احترام به آقای KENSHIN عرض می کنم که عموما مردمی که به سمت ورزش های رزمی کشیده می شوند به چند دلیل بیشتر نیست (البته نظر شخصی منه):
1-آمادگی جسمانی وتدافعی
2-داشتن روح وجسمی سالم
3-مصرف انرژی جوانی
4-گذارندان اوقات فراغت
5-سالم بودن
6-کسانی که با دیدن فیلم برای مدت کوتاهی جو می گیرشون
راستش من تابحال کسی رو ندیدم که بگه من بخاطر هنری ولطیف بودن ورزشهای رزمی فلان سبک رو شروع کردم ،اصولا از هر کسی بپرسی که چرا فلان سبک رو کار میکنی ،(اگر علاقه داشته باشه )یه برقی توی چشماش می افته وبا یک غرور ورزشی ،شروع به تعریف کردن ازقدرت ،سرعت ،تمرینات سخت وچیرهایی که هرکسی رو به شور وهیجان میاره،می کنه.
وسعی می کنه اون سبکی که داره کار میکنه رو ازلحاظ قدرت وکارایی بهترین معرفی کنه.
به نظر من یا شما (KENSHIN) یا اصلا ورزش های دیگررو امتحان نکردید یا از تمرینات سخت فرار می کنید(که این واقعا برای یک رزمی کار زشته،چون اصولا روحیه رزمی یک روحیه پرتلاش ،مستحکم،با پشتکار بسیار که از سختیها چه درورزش وچه درزندگی فرار نمی کنه ،هستش) ویا اینکه یه حرفی زدید که عریضه خالی نباشه واگر هم خیلی به هنر های لطیف علاقه دارید برید نقاشی ،آشپزی یاهرچی که می تونه شما رو ارضا کنه ،اما تورو خدا از خودتون تعریف جدیدی از هنر وورز ش رزمی نیارید.
تا همین الان هم هنرهای رزمی توی دنیا داره ضعیف میشه (این به خاطر فیلمهای رزمی چینی که دارن روز بروز با تولید فیلم های نمایشی از طرفداران هنر های رزمی کم می کنند)من فکر می کنم چینی ها می خواهند نشون بدن که چقدر ورزشهای رزمی (سبک های چینی)می تونه قوی وکارامد درزندگی باشه به همین خاطر یه نفر آدم ضعیف رو میارن نشون میدن که یه شبه با خوندن یه کتاب رزمی رستم میشه وهیچکس جلودارش نیست در واقع دارن در مردم دنیا این باور غلط رو ایجاد می کنن که نیازی به تمرین های سخت نیست ،فقط تکنیک بلد باشید(شما اینجا می گید هنررزمی) دنیا رو حریفید.
ناگفته نمونه که فیلمهای رزمی خوبی هم ساخته شده.
شما هم بهتره که اینقدر محکم از ورزشتون تعریف نکنید .
به نظر من هر آدم با انصافی که تنبل نباشه بره و چندین ورزش رزمی رو کار کنه اون موقع هر ورزشی رو که باب میلش بود کار کنه تا بفهمه که آگر آدم تو هر ورزشی که هست کار کنه ومحکم هم کار کنه اون ورزش بهترین ورزشی که می تونه اون رو ارضا کندنه اینکه بهترین ورزش توی دنیا باشه (این حرف مسخره است)
من اگر از سمبکالاه خوشم اومد به خاطر این بود که همه جوره آدم رو چه ازلحاظ قدرت وسختی کاروچه ازلحاظ چینش وزیبایی واقعا منحصر به فرد در عین سخت بودن حرکات وچه از لحاظ حرکات نمایشی (پشتک ،وارو و....)و چه از لحظ تنوع سلاحهای سرد واقعا در حد کمال آدم رو ارضا میکند.
من از تمام کسانی که توی این جا ویا هر جای دنیا که ایرونی هستن خواهش می کنم که در تاپیک هاشون هیچ وقت مستقیم ورزشی (یا هرچیز دیگری رو)نکوبند بلکه باید بشینیم وتبادل نظر کنیم اون هم به صورت علمی .
من امیدوارم باعث ناراحتی کسی نشده باشم واگر هم شدم معذرت می خوام
بیاید سعی کنیم فکر نکرده حرف نزنیم
انصاف واعتدال رو هرگز فراموش نکنیم
خدا نگه دار همتون باشه
;)
asalbanoo
Saturday 26 April 2008, 11:14AM
http://www.fightingmaster.com/legends/andyhug/andyhug28.jpg
gooodboy
Saturday 3 May 2008, 12:20AM
سلام
بنظر من هر ایرانی مسلمان که به ورزش رزمی علاقه داره اگه سمبکالاه رو بشناسه مطمئن باشید توی سبکهای رزمی سراغ هیچ سبک دیگه ای نمیره!!!!
یه کم تحقیق کنید میفهمید
پیشنهاد میکنم اگه قبول نکردین حتما یه مدت کار کنید تا بهتون ثابت بشه!
رنگين كمان
Sunday 6 July 2008, 01:54AM
فقط قرمز
mah1
Sunday 27 July 2008, 10:56PM
فقط تکواندو
mohammad66
Tuesday 9 December 2008, 06:57PM
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمام رزمی کاران و رزمی دوستان عضو انجمن و سلامی ویژه خدمت دوست عزیزم که به نمایندگی از سمبکالاه کاران ایران در این وب سایت از سمبکالاه گفتند.با اینکه دوست عزیزم شما را نمی شناسم ولی برای همکاری با شما در این انجمن عضو شدم تا هرچه بهتر در ترویج و شناساندن این هنر رزمی در میان برادران خوب ایرانی همکاری داشته باشم.وشاید به زودی دوستای دیگمون هم در این انجمن عضو شوند و با کمک هم بتونیم وحدت کلاممان را به همه ی جوانان ایران نشان دهیم.
من تقریبا همه ی نوشته های این انجمنو خوندم وتنها چیزی که دیدم کل کل دوستان رزمی کار در این انجمن بود و اینکه مثلا فلان سبک از فلان سبک برتری داره.در پاسخ گویی وبرخورد با این دوستانی که فضای بحث وتبادل نظر رو به فضای جنگ و مجادله وتبلیغات بدون فکر تبدیل کردن شاید این گفته از استاد عزیزمان استاد سید ابوطالب میریوسفی کافی و مفید باشد :
""در جواب به این سوال که چرا این ورزشکاران رزمی اکثرا باهم مخالفندوهرکدوم می خوان بگن ما برتریم ؟
استاد میریوسفی می فرمایند: اینطور نیست ،ورزشهای رزمی ریشتا مشترکن اما وقتی هرکدوم وارد کشورهای شرقی شدند مثل چین ،ژاپن ،کره،مالزی و حتی ایران به سلیقه و فرهنگ اون کشورها تحت تاثیر قرار گرفتند و تحولاتی کردند. یه رودخانه در حال حرکت در مسیری که طی میکند شاخه ها می شود اما هیچ کدام از اون
شاخه ها خلاف اون رود حرکت نمی کنند وبه همین علت نمیتونن مخالف باشن ورزشهای رزمی باهم . اما متاسفانه توی اشخاص نفراتی هستند که ادعای برتریت دارند اما شکر خدا این افراد زیاد نیستند.این افراد اکثرا غافل از زحمت دیگران هستند.اگر بی غرض وارد سبکی بشوند که مخالفشن وزحمت بکشند می فهمند که اولا همه زحمت می کشن در هر سبکی که باشند منتها با سلیقه های مختلف ودر ثانی در هر ورزشی می شود قویترین بود یا اینکه ضعیفترین این بنابر زحمتیه که شخص می کشد.فقط در اعتقاد می شود برتریت را سنجید که مسلما اون افرادی که برترند از نظر اعتقادی هرگز ادعای برتریت ندارند.""
پس دوستان عزیزبه جای کل کل با هم سعی کنید باهم دوست باشید و با گفتوگوی منطقی سبکهای خودتونو معرفی کنید .قبل از رزمی کار بودن شماها ایرانی هستید شاید بعضی از شما با من هم استانی باشید شاید در شهرهای دیگری زندگی میکنید شاید مذهب و دین شما اسلام باشه وشاید ازهرمذهب دیگه ای باشید اما اینو یادتون باشه که از هر قشر و آیینی که باشید، یک انسان دارای فکرو منطق وفرزند یک کشور هستید پس در درجه ی اول دوست خوب برای هم باشید وبعداز اون با هم برادر باشید وبه هم تحت هیچ شرایتی توحین نکنید.
<هدف سمبکالاه (رزم موحدین)>
هدف ما بیریا زیستن،مردانه عمل کردن, عمل به فرمایشات حق تعالی وچهارده معصوم (علیه اسلام)می باشد.
وهرکس قدرت را در راه غرور نفس به کار گیرد از ما نیست.
mohammad66
Tuesday 9 December 2008, 07:35PM
با تشکر از شما بخاطر اطلاعاتی که ارائه دادید
یکی از دوستان خوبم این سبک رو کار میکنه . یک بار که از او نشانی باشگاهشان را پرسیدم گفت در یک پارک تمرین می کنند.
ایا این از ضروریات این رشته است که در محیط باز باشد یا رفیق ما جایی برای تمرین نداشته اند؟
موفق باشید.
باید خدمت دوستانی که این سوال رو از جامعه ی سمبکالاه دارن بگم که تمرینات این سبک طراحی شده برای فضای باز کوه،صحرا، جنگل و دریا می باشد و در بیشتر مناطق کشور در فضای باز کار می شود اما می توان این سبک را در باشگاه های سر پوشیده نیز کار کرد.اگر سوال دیگه ای در مورد این سبک دارین مطرح کنین تا به وسیله ی برادران من در سراسر ایران پاسخ داده شود .
mohammad66
Tuesday 9 December 2008, 07:48PM
این هم یک عکس از ابداع کننده ی سمبکالاه استاد ابوطالب میر یوسفی,البته عکس لوگوی من نیز از ایشونه.
http://www.sambkalah1.netfirms.com/photo8.jpgاستاد سید ابوطالب میریوسفی
sambkalah
Tuesday 20 January 2009, 04:45PM
سلام
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ورزش سمبکالاه میتوانید به آدرسهای زیر مراجعه کنید:
WWW.SAMBKALAH.Blogsky.com
WWW.SAMBKALAH.Blogfa.com
زانا
Tuesday 20 January 2009, 06:27PM
http://www.youtube.com/watch?v=1fqPCu40l3Y
IRANIAN YOUTH CLUBS
vBulletin 5.5.3, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.